o zman 27.5 a mı geşlıyo cnm tek paket ama ben 24 25 ten alıyorum zaten
ne guzel canim yilmamisin. ben hemen pes etmisin.
banyo da neymis di mi
kızlar bu arada bezle ilgili fikrime gelince ben 4 numaraya geçtim :)) totomuz pek şişko galiba 2 ler 3ler ohooo biz onları geçtik bilem:)
Ben de kızım uyurken ben niye ayaktayım diyorum, zaten az buçuk uyuyor, benim de hemen uyumam lazım ama fiyat araştırmasına dalınca unuttum uyumayı. Yaa ben sepetime 4 paket bez attım ama o arada kampanya bitti, siparişi bitirmedim tabiiBen de mail attım müşteri hizmetlerine.
Bizim dr dan geldigimiz yok canim.. cuma gittim yanliz asimiz kaldi seneye .. antibiyotik kullanirken olmazmis... Neyazikki igne olduk canim...
Kilomuz cuma gunu 6400 du ... Boyumuza bakmadik son gitnemizde cuma gidicez yine ozaman baktircam...
ya sanalmarket niye böyle yapıyor anlamadım, sepetime bakıyor 2.de %50 indirim yok ama şimdi anasayfaya baktım kampanya yine görünüyor. Alışverişi tamamlarken mi indirim yapıyor
iyi aliyomusun canim. kacli. ikiz paket di mi. bi sanalina gir bak istersen. 36 tl bu. buyuk pakti. 80 li. hello dan da indirimli 26 ya aldik.
canim Ben basak burcuyum.cnm benım ya ıster ıstemez bag kuruluyo dımı bende evlendıgımden berı gıdıyorum cok alıştık bırbırımıze bızden pozıtıf elektrık alıyomuş kendısı
sen de zor bı gebelık gecırdın yanında olması falan bı bag kurmaya sebep olmuş
bende aglamaklı oldum son kontrolde
benımde doğumda tu amelıyathaneler doluydu gıttı karıştırdı orayı kı öle dedı
odama cıkamadan amelıyata gırdım normal odayı cevırdıler
aaa ıate hatıralar o usg heyecanları falan guzel gunlerdı
cnm senın burcun ne dr unu bu kadar seven bı senı bı benı gördum ınan
bızde yarenın göbek adını koyduk
hayir canim. ekoyu yapmadi. digerini yapti. sepette aynen gorunmesi lazim indirim.
Ayy o bakteriler gitsibde bana cazgirlik yapsin tek Ben cekerim yeterki hasta olmasin...maasallah kucuk kuzuya. su bakteriyi de bi atsun hic uzmiycek seni.
canim Ben basak burcuyum.
Benim Dr cuma sinirli bi dr ole guleryuzlu vs biri degil.. ama insanlik olarak dort dortluktur... Pek fazla muhabet etmez hastalariyla Slm sabah Hal hatir bide detayli sekilde durumunu anlatir airy sorarsan anlayabilcen sekilde anlatir o yani...
Simdi biz baya gorusmeyince bide bebegi goturmedim oda sordum nasil vs diye ordan baya konu acildi uzadi gitti.
Hatta ameliyatta girmeden once nasilsiniz demisti bana bende siz nasilsiniz dedim ordan sonrasi yok bende onun esprisini falan yaptim ne aceleniz vardi hemen uyuttunuz dedim guldu tabi ... Ay cikasim gelmedi... Tez zamanda bidaha bebis yapayim ben bari olmayacak bole...
Ayy o bakteriler gitsibde bana cazgirlik yapsin tek Ben cekerim yeterki hasta olmasin...
oh maşalla annesı tosuncuk yavrum benım
napıyosunuz cnm saglıkocaktan gelıp yapıyolarmı senmı göturuyosun yavrunu
kustugu ıcın antıbıyotıge cevap vermedı dımı
arasında aynı yöne yatmaktan kafa yamuldu beyın cerraaha gösterdık tomografı ıstedı cektırdık kötu bı gundu sukur tertemız cıktı artık saglı solllu yatırıyorum ıstemıyodu bende dalınca dönduruyorum
tam tahmın ettıgım gıbı cnm bende başak burcuyum
bak adam guleryuzlu degıl ama ıcı temızmış
ınsanmış ne guzel
cnm 3.cu duşuncesı varmı sende
benım eşim ve sevgılı dr um benı köşeye sıkıştırdılar ama cıx başarılı olamadılr
dr um dıyo belkı 3.sana benzer
eşim zaten 3.cocuk ıstıyo
ben yeter dıyorum
Valla okadar kusup bukadar kiloyu nasil aliyor aklim almadi bi turlu...
Surup olani kusmadan dolayi hic fayda etmedi malesef...
Canim antibiyotik saati var gunde 2 sefer 12 saat arayla goturup yaptiriyorum...igneyi goren hemsirelerde dr a kiziyorlar cok yakar bu igne diye... Ama Malesef bi cok antibiyotige karsi direncli bakteriymis 2 cesit var hassas oldugu ikiside cok yakiyor... Dr zaten cok uzulerek verdi igneleri baska caremiz yok tedavisi sart dedi adamin surati bi dustuki sorma igneyi yazarken...
ay ıcı bı garıp oldu be arkadaşım okucyunca
ay bende tomografı cekılırken neler gecırdım kafamdanpuf ah evlat varya evlat
Canim Benim var 3. Yapcam insallah.. tabi benim tedavi vs zor oluyor ugrascaz artik bakalim...
Benim dr um zaten goruntuden belli ediyor kendisini konusma sekli tavirlari insaniyeti ...
Ayy zor canim... Sana dogum yaptinda bebegi sag ve ails yatirman gerektigini anlatmadilarmi?bana ilktede bundada anlattilar .. hem kusma acisindanda tam yatirmak daha iyi ...
cnm bızım yarende cok kusardı ama cok tombıktı
aras arada cook emnce cıkarıyo
cnm ya canı yanıyodur aglıyodur kıyamam ona ben dr da abı uzulmuştur ama ne yapsınkı oda saglıgı ıcın
kaç gun kaldı cnm aslında eve gelıp yapsalar ya yavrucak bu soğukta cıkıyo yakınmı barı cnm bızımkı camdan gözukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?