Bez kampanyasi bittimi acep bi ben kaldim almayan.. cunku teldeyim pcye hala firsat bulup oturamadimki...
3. Dusunuyorum cunku ben sanirim deliyim...
Bugun arkadasim bendeydi eymen cok agliyor ya bunun agrisi var agri kesici ver diyip durdu... Halbuki verdigim zamanlarda bile agliyor boyle susmuyor... Ya agrikesici fayda etmiyor ya benim bu oglum cazgir tipki benim gibi...
Annem benim 6 ay agladigimi soyluyor... Yazik anacima ne cektirmisim Ben...
Bana senin yerinde olsak daha cocuk yapmayiz diyolar buyuk kolik kucuk ne oldugu bellidegil cazgir 3. Th hic dusunemiyoruz Kim bilir neolur diyolar...
Dooru soyluyosun once saglik tabi de aydonumudoktor az almis diyince gozum parliyoBbenim kiz daha iyiydi kucugumden. Sonra reflu basladi, azimle yedirdim. Iyi gitti. Simdi kilo almasin, boyu uzasin diye ugrasiyorum. Cinsim ben :)
O dedigin kusma, cok emince olan kusmaya benZiyo. Defneye olurdu oyle, refluden once. 4. ay baslamisti onun reflu. Ayni anda bide gaz cikarmaya kalkarsa off cok kusar. Yetmiyo sag meme diye solu cok mu emziriyosun ki. Sute aciyorum ben de alistim simdi biraz. Artik o kadar takmiyorum. 3 ayi devirdim cok sukur.
Canim baktim devam ediyo.
Yani oyle derdim dedim. Kizmayin simdi bana.simdi demiyorum guzel arkadaslarim.
Doğru söylüyorsun, böyle demesi şimdi kolay, yarın birgün doktor bana da az almış dese benim de gözler parlar. Çok emmiyor sanırım, çünkü sağdan emzirip gaz falan çıkartıyorum, yarım saat sonra falan ciyaklıyor. Bu sefer solu veriyorum, yeni emen bebek, kıtlıktan çıkar gibi sömürüyor. Ama önce sol memeyi verirsem böyle bir şey olmuyor. O yüzden sağ meme sütünde sorun var diyorum. Amaaan anlamıyorum ki bu kızın dilinden :)
canı ya kiloya fazla takılmamak lazım .. bak benimki aldı başını gidiyor durduramyrsundr çok almış diyo ben kendimi suçlu hissediyorum napim diyorum mememi vermeyeyim
ozaman beraber yapalım ben 3. yü sen 2. yi.. tatlı tatlı olmasında bi sevemiyoruz cazgırlığındancanım, oğlumuz ne tatlı birşey olmuş, tontoş olmuş,ay doyamam ben onaben de 2. düşünüyorum, düşünüyorum öyleyse varım
biziki uyandı, geceye kadar full ağlama ve sancı şimdi, yazık benim kuzuma yaaaaozaman beraber yapalım ben 3. yü sen 2. yi.. tatlı tatlı olmasında bi sevemiyoruz cazgırlığından
biziki uyandı, geceye kadar full ağlama ve sancı şimdi, yazık benim kuzuma yaaaa
Anaaa...kislar noluyo burda. Silkinin bakiiim. Buyutun bunlari once sona konusursunuz.dinlemeyin kimseyi. 2 yeter. Yemek icin agladigin geceleri dusun fburak.
Mersennem sen de dile gelip sana laf etmesini bekler. Kizlar pek bilmis oluyo.
Hayirlisi olsun tabiki kizlar :) kimseyi dinlemeyin dedim ya. Bende dahil tabi...
Yelizim sen bizi kandiriyo musun cazgir felan diye. Melek gibi maasallah. Sakin, yatip uyumaktan tombis olmusmaasallah 41 kere
canım valla arada böyle güzel zamanlarımız oluyor.. önceden çok ağlıyordu dedimya şimdi yine ağlıyor ama eskiye nazaran daha az..tüm gün ağlamıyor en azından.. biz şuanki halimize şükrediyoruz..
dışı seni içi beni yakıyor valla:))
aynen canım yeterki iyi olsunlarda... bide belim ağrıyor artık iyice ağırlaştı tabi yakında belimde tutulur malum fıtıkta var tam süper oluruz sanırımBunlarin isi yakmak guzelim :)
Iyi olsunlarda
aynen canım yeterki iyi olsunlarda... bide belim ağrıyor artık iyice ağırlaştı tabi yakında belimde tutulur malum fıtıkta var tam süper oluruz sanırım
Benim de var da cok ayakta durursam,cok yurursem agrir.
Simdi boyundan korkuyorum. Doktor kolum icin mge istedi. 7 subata randevu verdiler. Arkasindan boyun mr i isteyecek. Onlari alip ozele gitcektim ama bekleyemem heralde.
Yatagi degistirince benim bel hafifledi bu arada.
ben yatsam yatınca ağrım falan kalmıyorda sabahtan akşama kadar bu oğlanla uğraşınca bel boyun fena ağrıyor .. benim boyundada sorun var kesn baktırmam lazım..
bide öksürük tebeleş oldu bana yarın onun için bi gidiyim bakalım
ay sakata çıktık resmen
Ihmal etme diycem ama bisey degismiyo.
Konak oldu mi sizin kuzularda?
aynen canım.. fatih olmuştu konak ama eymende henüz yok şimdilik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?