saf zeytin yağı sürüp onu bekletmiştim baya sonra ince tarakla taradım mis gibi yıkadım gitti bidahada olmamıştı...Temizlemistim de simdi acayip costu.karbonatla yag yapicam artik. Konak sampuani da sart oldu.
Baska yontem biliyo musunuz. Defnemde de cok ugrasmistim.
Mustelayi da hic begenmedim. Bioderma alicam bunada.
3-5 yaptim kesmedi. Simdi karbonatla karistiriim.saf zeytin yağı sürüp onu bekletmiştim baya sonra ince tarakla taradım mis gibi yıkadım gitti bidahada olmamıştı...
dene bakalım beklet biraz inşallah faydası olur..3-5 yaptim kesmedi. Simdi karbonatla karistiriim.
Temizlemistim de simdi acayip costu.karbonatla yag yapicam artik. Konak sampuani da sart oldu.
Baska yontem biliyo musunuz. Defnemde de cok ugrasmistim.
Mustelayi da hic begenmedim. Bioderma alicam bunada.
Haftasonu canım ıspanaklı börek istemişti, eşime ıspanak aldırmıştım ama şimdi pişman oldum. 1 kg. ıspanakı 1 saatte ancak yıkadım, kızım uyudu ben 3 saatir mutfakta yemek yapmakla uğraşıyorum, kafayı yedim iyice, hiç birşeye yetişemez oldum yaa, ne olacak bu halimGünde 4 saat falan anca uyuyorum, yakında hasta olmazsam iyidir. Size bakayım dedim ama kimse kalmamış burada. İnşallah siz uyuyorsunuzdur, benim yerimede uyuyun.
Bu arada en iyi meme pedi Lasincohun. Bebedorunki çok kötü, hiç beğenmedim.Eşimin maaşı pedlere gidiyor. Bana meme pedi, günlük ped, aylık ped ve en önemlisi kızımıza ped
Ah canim niye gogus kalkani kullanmiyosun.? Ben en basta taktim, baktim bana gerek yok cikardim. Ben bisey kullanmiyorum simdi. Buyukte cok kullanmistim. Yeni birikeni de kasikla iciriyodum : D
Benimki de annemden istemis ispanakli borek. Benden istese dayak yer. Annemin de firin eskiydi, yemin ediyorum dun firin almis aygazli buyuk. Bugun borek yapacak. Bu mevsimde ispanaga mi aseriyo bunlar acep.
Hic biseye yetisemiyce once hafif siyiriyosun. Sonra kendi haline birakmayi ogrenmezsen, durum vahimlesiyor. Saclar diklesiyo, gozler buyuyup ifade degistiriyo..yavastan anlamada zorluklar basliyorsekil 1 a: ben
Az relax :) birak yemesin. Ev hafif kirli kalsin.. Sekil1b : simdiki ben...ama ne yazikki bir onceki izler silinmiyo. En azindan kotuye gitmiyosun.
Ama ben süt taşması için ped kullanıyorum, göğüs kalkanı ne işe yarıyorkine :) O emzirirken acımasın diye değil miydi. Ispanaklı böreğe ben aşerdim ne yazık kiEşim şimdilik makarnaya bile rağzı :) Benim durumum tam olarak dediğin örneklerdeki gibi ve giderek vahimleşiyor. Bir de sizler gibi 2-3 çocuğum olsa, camdan atlarmışım demek
Canim iki cesit kapak var. biri sutu biriktiriyo.
Uc cikariyo, yara iyilestiriyo. Kullanisli bisey. Sut birikince toplayip kaldiran var dolabi. Cok sutu olanlarin, emzirirken diger gogus akiyo. Topluyolar onu. Ben yasamadim da gordum.
Ben ne bulsam yiyorum. Dun evde tatli vardi. Aklimda durcagina midemde dursun dedim.sonum kotu
Dün yoRgunluktan ağzım açık kalmıştı,nete mete giremedim.
Kulaklarımı çınlatmışsınız.evet kabul ediyorum sıyırdım ve deliyim.
şiddetli bir hafıza sorunum var aylardır.
Geçen bana gelecek kızlara mail atacağız.her gün konuşup,yemek yediğim kzıkn ismi çıktı;bu kim ya ne kadar değişik insanlar gelmiş diyorum.
Hamilelik ve ameliyatla ilgili konuşmalar oluyor anlatıyorum(anlata anlata hafızamda kalmış)sonra ben mi yaşadım acep diyorum.
Bir süre sonra kendime gelirim sanıyordum ama uçmuşum artık.
Süt ve yemek saatim geldi kızlar,görüşürüz.
Mersenne bak benim canım da ıspanaklı börek çekti.:)
Onların süt biriktirdiğini bilmiyordum bak. Ama benden birikecek kadar fışkırmıyor. Arada sırada damlatıyor, o da sütyenimi falan mahvediyor. Kimisinin yatağı ıslatacak kadar akıyormuş sütü, o kalkan onlara göre o zaman. Sabaha doğru geceleri acıkıyorum, kan şekerim düşüyor, o saatte yemekte yenmiyor, eşimde bana çeşit çeşit bisküvi stokladı. İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum. Her gece yarım paket tatlı bisküvi yiyorum, üstüne yatıyorum, gelsiiin kilolarEn güzeli midede durması zaten:)
Ayy canım benim, iş adresini özelden gönder vallahi kurye ile gönderirim sana, keşke yazmasaydımCanım sen uçmayacaksan kim uçacak. Aramızda en zor şeyleri atlatan ve iş,çocuk derken en yoğun yaşayan sensin, normaldir, kendine yüklenme. İnşallah Mihrimah kızımız biraz büyüyünce kendine geleceksin.
Dün yoRgunluktan ağzım açık kalmıştı,nete mete giremedim.
Kulaklarımı çınlatmışsınız.evet kabul ediyorum sıyırdım ve deliyim.
şiddetli bir hafıza sorunum var aylardır.
Geçen bana gelecek kızlara mail atacağız.her gün konuşup,yemek yediğim kzıkn ismi çıktı;bu kim ya ne kadar değişik insanlar gelmiş diyorum.
Hamilelik ve ameliyatla ilgili konuşmalar oluyor anlatıyorum(anlata anlata hafızamda kalmış)sonra ben mi yaşadım acep diyorum.
Bir süre sonra kendime gelirim sanıyordum ama uçmuşum artık.
Süt ve yemek saatim geldi kızlar,görüşürüz.
Mersenne bak benim canım da ıspanaklı börek çekti.:)
Kızlar o kalkanlar nedir?ben de biri emerken öbürü akıyor.tam ismini yazar mısınız?
canım valla ben format attırsam diyorum yoksa böyle nereye kadar gider bilinmez..FBURAK SANA DA KOLAY GELSİN CANIM.
BEN BEYNİMİ RESETLEDİM,GEÇMİŞ FULU.:)))
BİR EVE BİR İŞE KOŞUYORUM,BACAKLARIM ÇOK AĞRIYOR.KİLO VERİRİM DİYE KENDİMİ TESELLİ EDİYORUM.
BU GECE PITIRCIĞIM PEK UYUMADI,ANNESİ UYKUSUZ.
ASUD SAĞOL CANIM İYİ Kİ VARSIN,YARDIMCI OLUYORSUN.
PEPUKE NERELERDESİN CANIM?
MaasallahSelam kızlar mesajları anca okudum geyiklere katılmak isterdim ama vakit bulamıyom yavvv
Şu an eymen memede ,nadiren sakin durduğu anlardan biri maşallah.bu hafta beniçok üzdü sıpam.daha tam kendime gelemedim yarın ikinci kültürün sonucunu alıcam.dün doktoruna gittik.ikinci idrar tahlilinde lökosit biraz yüksek çıktı klamoks antibiyotik başladık inşallah kültür temiz çıkarsa kesicez.ben kakadan bulaştığını düşünüyorum.kızlar beni ibret elın idrar tahlili yaptıracağınız zaman dikkat edin.bebeğiniz kakasını yaparsa tahlil iptal yine torba taktırın.bana demedi salaklar.
Bu arada yüz güldürücü şeyler de olmadı diil bebişim maşallah 35 günde 2 kg almış 5 cm uzamış.dr çok fazla buldu ama anne sütü aldığı için rejim isyemedi.ama çok ıkınıyor çok gazlı o yüzden beslenmesini düzene oturtmaya çabala her arandığında verme dedi.erken doğdu diye,yaşıtlarından geri olmasın diye beslwmeye çabaladım minik bir obez olmuş tosbiğim maşsllah subhanallah nazarım deymesin.
Gaz ilaçlarımızı değiştirdi sab ve agulin yerine kolinex ve neobaby başladık.biogaiayı da sordum probiyotikler karmaşık bir konu sırf bu konuyla ilgili geçenlerde iki günlük kongredeydim dedi yazdı ama mecbur olmadıkça kullanmamı istemedi çok uzun konuştu benim de kafa ambele olduğundan tam anlamadım.totosunda çatlak var bebişimin o yüzden ıkınıyor kaka yapınca canı yanıyomuş geri içeri ittiriyomuş bu sefer gaz geri iöerde dolaşıyomuş bir de mide kapasitesinden daha fazla süt içtiğinden daha çok gaz oluyomuş.öncekini tam sindiremeden yeni süt gelince bebek sindirmekte zorlanıyor.makat darlığı olma ihtimali var ama çok ıkındığından tam emin olamadı sobra yine vakucak.verem için de sağlık ocağına erkenden gitmekten kurtuldum doktorumuz yapacak 3.ayda.
Daha çok şey konuştuk ta unuttum bakalım yarınki kültürün sonucuna göre ne yapacağımız belli olur.bu arada aventin süt saklama kaplarından aldım süt poşetlerini önermiyorum dedi.hepsi buradadan da weewellin sterilizatöründen sipariş verdim malum bazen sağıp veriyorum ya biberon kaynatmaktan çok sıkıldım.sağma makinesi emzik falan herşeyi steril ediyo fiyatı da 110 mu ne öyle bişeydi
.dahadoğrudürüst bişey yemedim annemle kızım pazara gitmişti zil çaldı geldiler.namaz kılıp bişeyler yiyim sora çamaşırları kurutuyum sora öamaşır katlıyım sora kızın ödevlerine bakıyım ilgileneyim(12 yaşında ama kıskanıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?