Maasallah41 kere. Bi de su dertleri bi atsalar.
Sabah olsa, siz bakterisiz, ben kusmasiz bol sutle, dagci iyibi bakiciyla kalksak.olmaaa mi ki?
Ben 2 sterilizator kirdim. Bi daa isteyemedim :) gorumcem verecekti, aventin buyukten var onda, korktum alamadim. Boyle takintilarim vardir. Biseye taktmiiim. Gule gule kullan canim. Ben de arada mama veriyorum ama hep kaynatmiyorum artik.zaten ictigi yok. 3 kere hazirliyorum bi 30 cc icerse.
Sabah olsa, siz bakterisiz, ben kusmasiz bol sutle, dagci iyibi bakiciyla kalksak.olmaaa mi ki?
Ben 2 sterilizator kirdim. Bi daa isteyemedim :) gorumcem verecekti, aventin buyukten var onda, korktum alamadim. Boyle takintilarim vardir. Biseye taktmiiim. Gule gule kullan canim. Ben de arada mama veriyorum ama hep kaynatmiyorum artik.zaten ictigi yok. 3 kere hazirliyorum bi 30 cc icerse.
Canım geçenlerde yine aklıma gelmişti sana söylemeyi unutmuştumBenim kadın doğumcum vücuttaki demir az ise sütün az olacağını söylemişti, hatta kansızlık durumlarında hiç süt gelmezmiş. Sen de bir ara kan sayımı ve ferritin testi yaptırsan diyorum, belki de vücudunda demir eksik (Nasıl ama bir doktor olmadığım eksikti :) :) Zaten ağzı olan konuşur) Ben yarın sağlık ocağına gidip kan sayımımı ve ferritin testini yaptıracağım, eğer yeterli ise demir haplarını bırakacağım, doktorum dedi.
Amin canım hepimizin yavrularını Allahım nazarlardan kazalardan belalardan korusun.haberlerde mini mini bir yavru ailesiyle kaza geçirmiş ebeveynleri ölmüş o mucize eseri sağ kurtulmuş çok hazin bir olay çok üzüldüm.
Yaa bu benim tosbik farkettimki çok az uyuyor yaa adam gündüz yada gece en azından 2 saat kesintisiz uyumazmı yaa
Beni de uyutmuyor hasretim kesintisiz bikaç saat uyumaya.geçen cuma eşim ilk defa eymeni aldı diğer odada kaldılar ve ben 6 saate yakın uyuydum gece.çok büyük bir fedakarlık yaptı eşim sağolsun
Şimdi de huysuz neden bilmem karnı tok ama bi sorunu var keşke bunlar kullanma kılavuzuyla beraber doğsalar dillerinden anlamak ne zor
Ablayla ayrı uğraşıyorum hep iğneleyici laflar sokuyor babayla kavga ediyor çok cevapveriyor çok asi bebeği yanında sevmiyorum yine de laf yemekten kurtulamıyorum.kimseyi memnun edemiyorum yahuu.
Ben de mevlid yapmaya karar verdim.gelmek isteyen çok hepsiyle ayrı uğraşamam.annemlerde yapıcam herkese dahayakın.yemekleri de otelden yaptırıcam babamın.salata meze falan yaparız bitti gitti.biz hepimiz kuran okuyoruz ama ben o gün okumakla uğraşamam tanıdığım muhteşem sesli biri var onu ayarlıyabilirsem süper olur.
Aklıma geldi eymen normalde birden coorrt diye mıçıyorkısa ve hızlı.birden patlatıyor.kakası sarı ve pütürcüklü ve sıvı.dün akşam yeşil yaptı sonra bugün sarı yaptı derken demin yine yaşilimsi yaptı bu niye olur acep antibiyotik yaparmı?
Amin canım hepimizin yavrularını Allahım nazarlardan kazalardan belalardan korusun.haberlerde mini mini bir yavru ailesiyle kaza geçirmiş ebeveynleri ölmüş o mucize eseri sağ kurtulmuş çok hazin bir olay çok üzüldüm.
Yaa bu benim tosbik farkettimki çok az uyuyor yaa adam gündüz yada gece en azından 2 saat kesintisiz uyumazmı yaa
Beni de uyutmuyor hasretim kesintisiz bikaç saat uyumaya.geçen cuma eşim ilk defa eymeni aldı diğer odada kaldılar ve ben 6 saate yakın uyuydum gece.çok büyük bir fedakarlık yaptı eşim sağolsun
Şimdi de huysuz neden bilmem karnı tok ama bi sorunu var keşke bunlar kullanma kılavuzuyla beraber doğsalar dillerinden anlamak ne zor
Ablayla ayrı uğraşıyorum hep iğneleyici laflar sokuyor babayla kavga ediyor çok cevapveriyor çok asi bebeği yanında sevmiyorum yine de laf yemekten kurtulamıyorum.kimseyi memnun edemiyorum yahuu.
Ben de mevlid yapmaya karar verdim.gelmek isteyen çok hepsiyle ayrı uğraşamam.annemlerde yapıcam herkese dahayakın.yemekleri de otelden yaptırıcam babamın.salata meze falan yaparız bitti gitti.biz hepimiz kuran okuyoruz ama ben o gün okumakla uğraşamam tanıdığım muhteşem sesli biri var onu ayarlıyabilirsem süper olur.
Aklıma geldi eymen normalde birden coorrt diye mıçıyorkısa ve hızlı.birden patlatıyor.kakası sarı ve pütürcüklü ve sıvı.dün akşam yeşil yaptı sonra bugün sarı yaptı derken demin yine yaşilimsi yaptı bu niye olur acep antibiyotik yaparmı?
Aaa canim saol. Bilmiyodum. Ben demiri en basta biraktim. Zaten kronik kabizim diye. Baktiriyim ama demir hapi kullanamam cunku hamileyken kabiz ilaci kullaniliyor ama emzirirken kullanilmiyo. Ama sebebini ogrenmis olurum.
Ben de saglik ocagina gidip sorarim. Isteyenin bi yuzu :).
Oyle deme. Bilgileri paylasiyoruz ne guzel..
Biraz alisveris yapmistim. 3 e bolmusler. Biri bugun geldi. Digeri yarin. Oteki mechul. Sinir oldum. Tam da havalar guzel.
Canım demirin eksik ise yine kullanırsın demir hapı. Kabızlık için de booool booool kayısı kompostosu, ben öyle yapıyorum iyi geliyor. Genel olarak bende de kabızlık sorunu var çünkü. Doktorlar kabızlık olmasın diye yeni doğum yapanlara bol bol kayısı suyu ve şekersiz kompostosunu veriyorlar. Hangi siteden almıştın da böyle salaklık yapmışlar.
Ayağımda sallıyorum uyumuyo bu adam yaaa ağzında cork cork emziği çok sevimli çok şirin ama böyle olmazki arkadaş bak bütün teyzoşlar uykuya gitmiş bütün kardeşler uykuda ama sen anneyi zombi ettin yine eymenim ökkeşim uyu yavrum yaaa uyu da sabah kalk ezanla((
günaydın uyuyan uyumayan kızlara,
malum mesai başladı bizde.akşamları çok yorgun oluyorum pcye bakasım olmuyor.şimdi çok hızlı okudum.mersenne ve pepuke Allah kabul eylesin mevlütlerinizi.
Slm kızlar nasılsınız?
Kombicigim bozuldu 330 tl cik bakimcigiyla beraber...
Ay fena bartın bu ay oydu buydu suydu derken...
Bu arada pepukenin idrar kültürü sonucu vardi bugun haber yokmu henüz...
Bizde yarın gidicez insallah..
ayy kızlarr bi ses verin yahu nerdesiniz?
bu arada benim oğlan baya baya düzeldi ağlamalar gitti yerine çok geveze bir oğlan geldi .. anacım hiç susmuyor yaw bu en gevezeymişte haberimiz yomuş:))) eh tabi ağlamaktan bebişim helak oldu nezamandır hiç keyfi yoktuki agu magu arada nadiren derdi ...
şimdi maşallah diyim kuzuma pek bi çenebaz bişey oldu:)
ASUUUUUUD nerdesin canım, hiç uğramamışsın sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?