Previayi bitirenler

asud ne diyeyim Allah şifa versin kuzuya.
biz de aşıdan geldik.bu ay 200 gr ancak almış.canım sıkıldı.
hergün yıkamıyorum ondan mı acaba?

dr.da ne var ki?

asud ne diyeyim Allah şifa versin kuzuya.
biz de aşıdan geldik.bu ay 200 gr ancak almış.canım sıkıldı.
hergün yıkamıyorum ondan mı acaba?

dr.da ne var ki?

Saol canim. Alirlar insallah benimkide yavas gidiyo.
Yikamayla alakali oldugunu sanmiyorum. Bunlar boyle.
Iyilesmeyen idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyolardi da.

Yazarken emiyodu. Hepsini aninda kustu.

Saol canim. Alirlar insallah benimkide yavas gidiyo.
Yikamayla alakali oldugunu sanmiyorum. Bunlar boyle.
Iyilesmeyen idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyolardi da.

Yazarken emiyodu. Hepsini aninda kustu.

en zor bebek reflülü.kolikli bile o kadar can sıkmıyor.
her gün yıkanınca daha hızlı kilo alıyorlar.benim büyükleri öyleydi.
bu emiyor da ama niye almadı anlamadım.neyse sağlık olsun ne yapalım.

en zor bebek reflülü.kolikli bile o kadar can sıkmıyor.
her gün yıkanınca daha hızlı kilo alıyorlar.benim büyükleri öyleydi.
bu emiyor da ama niye almadı anlamadım.neyse sağlık olsun ne yapalım.

Canim cok dogru. Defnem kolikti. 4 ay surmustu. Aglasirdik gecerdi :) sonra reflusu baslamisti. 3 yasina kadar. O kotuydu. Bu daha da kotu. En minik haliyle basladi. Benim de sinirlerim cok bozuk. Allah beterinden korusun hepsini de,canim sıkıldı. Anliyosundur beni. Bazen agir geliyo iste.
Hergun yikardim defne cok severdi de bu hemen usutuyo. Kolumun agrisi ayri konu. Tasiyamiyorum tek kol. Emg, MR birsuru tetkik diye ozele gitmedim, subata randevu verdiler emg icin.

Canlarım, hızlıcak yazayım son durumumu, Kızım yaklaşık sabah 7 den beri uyanık, arada 1 saat fallan uyudu ve sürekli ağlıyor, ateşi yok v.s., sadece ıkınıyor, gecede çok az uyumuştu, beynimin içi zonkluyor uykusuzluk ve yorgunluktan. Sinirlerim çok yıprandı sanırım, o ağladıkça ben de ağlıyorum, kollarım koptu kopacak. Kollik sancısı hep 19:00-23:30 gibi idi, bu gündüz olanlar ne oluyor anlamadım, yine mi kolik sancısı. Şimdi yeni uyuttum ama birazdan kesin yine uyanacak. Uyuyup akşam 19:30 a kadar enerji toplaması lazım kızımın ama nafile. Eehh akşam da kolik sancıları başlayacak geceye kadar yine uyumayacak. Ben yarın mevlütte sızarım, tabii kızım da. Kendi kendilerine mevlüt yapsınlarBu biogaia işe yaramadı, 1 haftayı geçti ilaca başlamamız. Umarım hepiniz iyisinizdir.

sorma canım giti 330 tlcik

benim oğluş belliki biriktirmiş konuşacaklarını fena çenesi düşmüş.. ha ağlladı ha ağlıcak diye ağzının içine bakıyorum .. arada tozutuyor bazen ama çok şükür hali keyfi baya yerinde..
senin pıtırcıkta inşallah düzelicek annesi bi 3 aylık olsun hele...

farklı saatlerde ağladığından bahsetmişsin o kolikten değildir başka bi sıkıntısı vardır mutlaka...

aman keyfi yerinde ya çok şükür diyorum .. tabi iştahımızda baya azaldı bizimde:)çeneye vurdu tabi şebek aç aç geziyo:)

en zor bebek reflülü değil önce bakteriili bebek sonra reflülü bebek bakterimiz gitti sanırım reflüye de bakalım nezaman gidicek

kuzumun gözü açıldı resmen bu iğneleri kıyamıyordum yaptırmaya neyseki yaptırdığıma bari değdi.. bir ayı geçik ağladık durmadan

neyse şimdik bebişleri hallettim kendim dişçiye gidiyorum kaç gün oldu kaplamam düştü bi yapıştıttıramadım gidimde yapıştıttırıyım bari

aman keyfi yerinde ya çok şükür diyorum .. tabi iştahımızda baya azaldı bizimde:)çeneye vurdu tabi şebek aç aç geziyo:)

cnm benım merhaba bıttımı bakalım ıgnlerınz bugun bıtıcektı dımı hadı gecmış olsun
bı daha tahlıl ne zaman cnm demek eymenımz keyıflendı konuşuyo kucuk geveze
bıbımkıde aynı modda hele hıckırıırken cok konuşuyo auuuu auuuu dıe

cnm kombınızın nesı var mış
bızde yıllık bakım ıcı n cagırcaz bakalım bılşey cıkıcakmı

çok yorgunum kızlar.benim ki yollarda koşturmaktan.
o kadar yorgunluğa deyseydi bari,kilo da almamışız.
bu gece ateşi olabilirmiş aşıdan.bir de bunu bekle gece gece.

mersenne bir dr.a götürseydin başka bir sıkıntısı olmasın yavrunun.

Canım bu sabah son ignesini yaptirdim cok şükür bitti sonunda...

Tahlili bugun verdik bakalım perşembe gidicem aşıları yapilcak aynı gün tahlillerinide alicam gostericem... Inşallah temizlenmislerdir...

Sorma bir nagralar atıyor bir gülücükler saçıyor keyfî keyf...
Bide kolik diyolardi bebisime ne koligi kolik molik yok oglusumda...
Iğneleri yedi kendine geldi resmen...

Hic biyere gidemiyorduk aglamalarindan burnumuzdan geliyordu hep... Bugün adam akıllı gezdikte hastaneye yakın bi avm var pelican mall diye oraya gittik ordada uslu uslu gezdik biguzel gik demedi çok şükür...

cnm kombınızın nesı var mış
bızde yıllık bakım ıcı n cagırcaz bakalım bılşey cıkıcakmı

Bi parçası arıza yapmış yenisi takıldı bakim e çok pahalı ya okadar para verdim içime oturdu...

ay cnm benım ınşalla hayırlı soncarla gelırsın bıze
yavrumun kolıgı degıl derdı varmış meger ay ya arkasını aramasaydın ne olcaktı cnm bu yavrunun halı kımbılır ne kadar cocuk var aglamya mahkum
demek yavrum sakın mutlu bı bebek normalde gezmekle ıyı yapmıssınız cnm artık hakettınız uyku duzenıde oturdumu cnm

bızmde asımız vardı bugun 3 yerden

Ah canim bende aynı yoruldum bugun...
Büyük bronşit olmuş ona akciğer filmi çektirdim...
Küçüğe idrar örneği bi aşağı bi yukari ...
Avm de gezdik az eve geldim dişim için gittim geldim hasstim çıktı...

Kilo almamis niye acaba stresten sutunmu azaldı acaba...

Sanırım benimkide almaz iştahı yok hic... Sabaha karşı bikere emiyor öğlene kadar yok daha duruyor öyle uyandirsam busefer emmiyor bakiniyor geri uyuyor...bende kendi haline bıraktım iyimi ettim kotumu bilemiyorum..

cnm dr 3 saaat ac kalmalı dedı bana uyandırmalıymısız bızıkı gece pek derın uykularda oluyo
sonra mıde alışırmıs o duzene gelışıı etkılermış
gercı kendı dr uda 4 saate kaar elleme dedı evhamlıda bı tıp arada nefesını kontrol et dedı haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…