asud ne diyeyim Allah şifa versin kuzuya.
biz de aşıdan geldik.bu ay 200 gr ancak almış.canım sıkıldı.
hergün yıkamıyorum ondan mı acaba?
dr.da ne var ki?
Saol canim. Alirlar insallah benimkide yavas gidiyo.
Yikamayla alakali oldugunu sanmiyorum. Bunlar boyle.
Iyilesmeyen idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyolardi da.
Yazarken emiyodu. Hepsini aninda kustu.
en zor bebek reflülü.kolikli bile o kadar can sıkmıyor.
her gün yıkanınca daha hızlı kilo alıyorlar.benim büyükleri öyleydi.
bu emiyor da ama niye almadı anlamadım.neyse sağlık olsun ne yapalım.
sorma canım giti 330 tlcikSağol canım.Sana şimdiden muhteşem bir haftasonu dilerim :)
Kötü olmuş kombi, oldukçada tuzluya yapmışlar, gidenin iki katı geri dönsün size canım:) Evet sonuçları bugün alacaktı, ne oldu acep.
Çok sevindim canım, inşallah bir daha ağlak olmaz oğlumuz. Bırak konuşsun annesi, yavrucak içinde biriktirmiş hep diyeceklerini :) Darısı benim civcivimin başına. Bugün 6 da kalktı yeni uyudu, hep ağla hep ağla ve ıkın Kızımın sayesinde ben de ağlak oldum :) O sancılı ağladıkça benim gözümden yaş geliyor. Yarın iyi kötü evi toplamam lazım, cumartesi öğlen namazından sonra mevlüt var, canım hiç istemiyor, kızım kalabalık ortamlarda çok huzursuzlanıyor.
fburak benim kız da pek bi geveze.aç olsa da konuşuyor emmiyor.o yüzden sessiz sedasız,hafif uykuluyken doyurmaya çalışıyorum.başkasıyla konuşsam da laf atıyor.
senin yavru kuş neler çekti bir kaç ayda.ancak gözü açıldı kuzunun.Allah sağlık sıhhat verin de bıdır bıdır konuşsun annesine.
aman keyfi yerinde ya çok şükür diyorum .. tabi iştahımızda baya azaldı bizimde:)çeneye vurdu tabi şebek aç aç geziyo:)
sorma canım giti 330 tlcik
benim oğluş belliki biriktirmiş konuşacaklarını fena çenesi düşmüş.. ha ağlladı ha ağlıcak diye ağzının içine bakıyorum .. arada tozutuyor bazen ama çok şükür hali keyfi baya yerinde..
senin pıtırcıkta inşallah düzelicek annesi bi 3 aylık olsun hele...
farklı saatlerde ağladığından bahsetmişsin o kolikten değildir başka bi sıkıntısı vardır mutlaka...
cnm benım merhaba bıttımı bakalım ıgnlerınz bugun bıtıcektı dımı hadı gecmış olsun
bı daha tahlıl ne zaman cnm demek eymenımz keyıflendı konuşuyo kucuk geveze
bıbımkıde aynı modda hele hıckırıırken cok konuşuyo auuuu auuuu dıe
cnm kombınızın nesı var mış
bızde yıllık bakım ıcı n cagırcaz bakalım bılşey cıkıcakmı
Canım bu sabah son ignesini yaptirdim cok şükür bitti sonunda...
Tahlili bugun verdik bakalım perşembe gidicem aşıları yapilcak aynı gün tahlillerinide alicam gostericem... Inşallah temizlenmislerdir...
Sorma bir nagralar atıyor bir gülücükler saçıyor keyfî keyf...
Bide kolik diyolardi bebisime ne koligi kolik molik yok oglusumda...
Iğneleri yedi kendine geldi resmen...
Hic biyere gidemiyorduk aglamalarindan burnumuzdan geliyordu hep... Bugün adam akıllı gezdikte hastaneye yakın bi avm var pelican mall diye oraya gittik ordada uslu uslu gezdik biguzel gik demedi çok şükür...
çok yorgunum kızlar.benim ki yollarda koşturmaktan.
o kadar yorgunluğa deyseydi bari,kilo da almamışız.
bu gece ateşi olabilirmiş aşıdan.bir de bunu bekle gece gece.
mersenne bir dr.a götürseydin başka bir sıkıntısı olmasın yavrunun.
Bi parçası arıza yapmış yenisi takıldı bakim e çok pahalı ya okadar para verdim içime oturdu...
Ah canim bende aynı yoruldum bugun...
Büyük bronşit olmuş ona akciğer filmi çektirdim...
Küçüğe idrar örneği bi aşağı bi yukari ...
Avm de gezdik az eve geldim dişim için gittim geldim hasstim çıktı...
Kilo almamis niye acaba stresten sutunmu azaldı acaba...
Sanırım benimkide almaz iştahı yok hic... Sabaha karşı bikere emiyor öğlene kadar yok daha duruyor öyle uyandirsam busefer emmiyor bakiniyor geri uyuyor...bende kendi haline bıraktım iyimi ettim kotumu bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?