Previayi bitirenler

Canım hergün aynı saatte ağlayan bebek koliklidir gerçekten 3 ay gider öyle...

Ama sürekli agliyorsa sürekli huzursuzsa ozaman başka bisey düşünmek lazim...

Mesela fatih sabah kalkardi agu gugu gülücükler sacardi akşam kolik saati bi gelirdi kolik bitiş saatine kadar aglardi dakika sasmazdi...

Eymende hiç bisey yok Canim olsa kaç gündür dururmu hiç ... Zaten onun saatide yoktu surekli agliyodu...

Havalar çok güzel kaç gündür firsat bu fırsat gezdik biraz...

valla canım ben kaldırıyorumda emen yokki mıdır mıdır geri dalıyor uykuya baktım cebelleşiyoruz bende oluruna bıraktım.. bakalım neolcak gelişimi.. benim büyük boğazlıydı canım bu öyle değil..

ay yavrum belkıde evladım uykusuz gunlerın acısını cıkarıyo aslında artık bızımkıler 3 4 saatte emmelıyış belkıde oğlundan daha duzenlı bı bebek
bızım yarende cok sık ve uzun emerdı aras 2 saatte 1 ama 5 dakkada bıtırıyo emmeyı ama guzel kg alıyo
ay bıde kafama takıldı 8 gun önce dr a gıttık sadece cıtcıtlı badıyle 6510 cıktı
bugun saglık ocakta yıne cıtcıtlı badıyle 7000 gr cıktı
hangısı benım oğlumun kg sı yada 8 gunde 500 gr almış olabılırmı

canım bilemiyorum sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar sorun değil...
bende almış olabilir canım bellimi olur.. belki 500 değilde 400 gram almıştır gerçi 8 gün içinde biraz fazla ama napcan anne sütü alıor sonuçta rejim yaptırıcak halimiz yokya bebişlere dimi ama canım :)

bencede cnm saglık en önemlısı ama bende kg sını bılmek ıstıyorum tabı
sızın asıyada az kalmış cnm ay ıcım gıttı resmen ya 3 yerden yavrum zaten zor uyandırdım en gec 11 e kadar gıtmemız gerekıyomuş

ne aşısı oldu kuzucuk .. bize verem karma ve pönomokok dedi dr ben bide rotayı sordum onuda yaptırıcam ben 3 aya kadar yapılıyormuş o ağızdan allahtan...
ben bugün gittiğimde tarttırmadım bile zaten belli tontiş :) ben kiloya değilde biraz boya takıntılıyım sanırım boyu uzasın istiyorum :)

evet cnm bende uzun olsun ısterım eşimde bende kısa sayılmam ama bakalım aras ne olucak su an 60 cmdı 8 gunönce
tombıklıgıde bebkten sevıyorum sanırım cnm ben ayda 1 dr una 1 de saglık ocagına gıdıyorum sen sık gıdıyosun herzaman kg baktırmanın anlamı yok tabı
bızımde 3 asımıaz oldu cnm rota duşunmuyorum acıkcası yarene yaptırmadım ondan dolayı arasada yaptırmıcam

canım benim oğlan tosun tombalak zaten :) faceme koydum fotoda pcden buraya koyamadım beceripte niyeyse...

benim büyük boylu poslu 122 cm şuan buda öyle gibi gidiyor bakalım inşallah uzun olsun yaf erkek ya bide gerçi erkeği kızı farketmiyor bu devirde kısa kalmasınlar:)

benim fatih rotavirüsü atlattı canım çok fena bişey 3 gün hastanede yattık bide sorma çok perişan oldu kuzum ondan buna yaptırıcam rotayı mutlaka..

ooo maşalla ıkısıneden cnm
fatıh te aşala boylu yaren 113 cm dı enson
bak fatıhe uzuldum cnm başından gectıgı ıcın tabı yaptırmak ıstedın haklısın yaren bu yaşa 1 kere oldu oda 2 gunde gectı başkada olmadı
fatıh ıle yaren yaşıt dımı cnm

maşallahı var zaten canım fatihin boydan yana... fatih 54 cm doğdu 1 ay kontrolünde 60 cm di zaten uzundu boyu dr 2 aylıkken 6 ay boyunca diyordu ondan sonra hep ileri gitti gelişimi..
sağlık ocağındaki hemşire bana dediki keşke verseydin 1. sınıfa seneye sırıtıcak aralarında boyu uzun çünkü dedi .. bu sene bile sırıtırdı ama dedi seneye daha ufak kalırlar dedi yanıda:)

aman o rotavirüs olayı nasıl bişey bilmiyorumda nerden nasıl kapılıyorsa kuzum perim perişan oldu

şuan eymeninde maşallah canım boy iyi atıyor...

maşalla annesı onnlara boylu aslan gıbı dolaşacaklar yanında
aras efendı 37 haftada 51 doğdu 40 haftada bılmıyom ne olurdu
ay yaren sımdı anaokula gıdıyo ay ınan yanındakıler ufacık kalıyo 1 yaş cok farkedıyo

canım benim fatihte 37+3 te doğdu 54 cm buda başta güzel giti uzun uzun sonra durdu 2 ay adam akıllı ne kilo ne boy atmadı yoksa baya iyiydi..
fatih temmuz. dogumlu canım yarenle ay farkı vardı sanırım..

canım benim fatihte 37+3 te doğdu 54 cm buda başta güzel giti uzun uzun sonra durdu 2 ay adam akıllı ne kilo ne boy atmadı yoksa baya iyiydi..
fatih temmuz. dogumlu canım yarenle ay farkı vardı sanırım..

aa afatıhte erken doğmuş neden cnm
ay valla zamanında doğsa 60 cm doğacakmış
yaren 2007 ocak doğumlu cnm 6 ay var demekkı aralarında 1 e başlıcak dımı sen nııye anaokula vermedın cnm

aa afatıhte erken doğmuş neden cnm
ay valla zamanında doğsa 60 cm doğacakmış
yaren 2007 ocak doğumlu cnm 6 ay var demekkı aralarında 1 e başlıcak dımı sen nııye anaokula vermedın cnm

canım dr öle aldı yeri kalmamış dedi.. benim iç karnım yok canım ya sanırım ondan sıkıntıya girdi dr da aldı bekletmedi...ben hep yattım ya canım hamileliğimde ondan ilgilenemedim canım versem 1. sınıfa alıyolardı anasınıfına gerek yok dedi okul müdürü...

anladım cnm
demek yerı ddar dedı kac kg doğdu cnm
ay ne ıcatlar cıktı dımı

anladım cnm
demek yerı ddar dedı kac kg doğdu cnm
ay ne ıcatlar cıktı dımı

4100 gr doğdu canım... son zamanda hiç hareket etmiyordu drda yeri kalmamış ondan dedi sonra zaten tutamayız dahafazla dedi... çok şükür sorunsuz aldım kucağıma onuda... bunda dr ilk gittiği şekil gitseydi gelişimi en iyi ihtimalle 5 kilo olur demişti...boyuda abi kadar olur dedi ama son zaman durdu resmen...

olsun cnm dışarıda topladı aslında verdır sebebı ama neydı acaba bırden gelışımın yavaşlamasının
maşalla fatıhte ıyı dogmuş cnm
ama ılk duydum böyle bı durum demek rahım kapasıtesı oluyomuş
ben ıstedı aras hep 39 doldursun ne kadar kalsa kardı ama olmadı ıste
drda ıstemem 37 haftalık alayım dıye ama oda mecbur kaldı

Bi oncekinde 2 kilo almis diyodun canim. Belki yanlis tartilmistir. Almistir o kilo. Farkli yerlerdeyse de degisiyo canim. Ayni tartida tartmak lazim.
Bronsit fena bisey. Cok gecmis olsun. Kronik olmaz insallah.
Bi parçası arıza yapmış yenisi takıldı bakim e çok pahalı ya okadar para verdim içime oturdu...
Keske yenisini alsaydain uzun donemde kara gecerdin. Benim de bakimi geldi, sorun da var, gormezden geliyorum. Sattigim eve yeni vail.lant yogusmali takmistim. Icime oturdu, biraktim orda.

Canim benim bildigim refluluyle, bildigim kolikliden en beteri reflulu olan.bunun 3-4 hafta surdu ama buyugum surundurdu. koligi refluyle gecti resmen. ara vermedi. Cok sukur bakteri gormedik. Allah bakterilisini gostermesin, sizinkilere sifa size sabir versin. Canimz aciyan yerimizde. Hastalik kotu. Bakteriyle ilgili konusuyolardi bugun, tam dinleyemedim. Selin kustu durdu. C vitamini verin diyodu doktor gecmeyen idrar yolu sorunlarinda. Ama bebek mi cocuk mu anlamadim. Burdan yazdim bakin diye ama avm lerdeymissin

eymende aç gezdim ya son zamanda canımo yğzden durdu şeker yükseliyor diye yedirmediler bişey

benim fat,h çok hareketliydi hiç durmazdı 3 gün hiç kıpırdamadı zaten azalmıştı hareketleri... sonra dr aldı zaten tutmadı kıpraşamıyordu kuzu:)

merhaba arkadaşlar
1 hafta oldu 33hafta 3 günlük doğum yaptım
şükürler olsun koktuğum gibi çokkanamalı bir doğum yaşamadım zaten previyomın yukarı çıktığını söylemişti doktorum 32.haftalardı galiba
bebeklerim kuvezdeler yakında çıkacaklar inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…