merhaba arkadaşlar
1 hafta oldu 33hafta 3 günlük doğum yaptım
şükürler olsun koktuğum gibi çokkanamalı bir doğum yaşamadım zaten previyomın yukarı çıktığını söylemişti doktorum 32.haftalardı galiba
bebeklerim kuvezdeler yakında çıkacaklar inşalah
Bi oncekinde 2 kilo almis diyodun canim. Belki yanlis tartilmistir. Almistir o kilo. Farkli yerlerdeyse de degisiyo canim. Ayni tartida tartmak lazim.
Bronsit fena bisey. Cok gecmis olsun. Kronik olmaz insallah.
Keske yenisini alsaydain uzun donemde kara gecerdin. Benim de bakimi geldi, sorun da var, gormezden geliyorum. Sattigim eve yeni vail.lant yogusmali takmistim. Icime oturdu, biraktim orda.
Canim benim bildigim refluluyle, bildigim kolikliden en beteri reflulu olan.bunun 3-4 hafta surdu ama buyugum surundurdu. koligi refluyle gecti resmen. ara vermedi. Cok sukur bakteri gormedik. Allah bakterilisini gostermesin, sizinkilere sifa size sabir versin. Canimz aciyan yerimizde. Hastalik kotu. Bakteriyle ilgili konusuyolardi bugun, tam dinleyemedim. Selin kustu durdu. C vitamini verin diyodu doktor gecmeyen idrar yolu sorunlarinda. Ama bebek mi cocuk mu anlamadim. Burdan yazdim bakin diye ama avm lerdeymissin
merhaba arkadaşlar
1 hafta oldu 33hafta 3 günlük doğum yaptım
şükürler olsun koktuğum gibi çokkanamalı bir doğum yaşamadım zaten previyomın yukarı çıktığını söylemişti doktorum 32.haftalardı galiba
bebeklerim kuvezdeler yakında çıkacaklar inşalah
yok canim benim oğlan için demedim dağcının mihrimah sultanı almamış kilo ona dedim acaba stresten sutumu azaldı almadi diye...
Benim kombi iyi kombi canım o ayarda kombi çok pahalı suan... Bende aynı espriyi tamirciye yaptım abla ne diyorsun sen bole bi kombi kaç para haberin varmı dedi... Harbiden haberim yok nebilim nekadar....
Canim valla dr daydik biz bugün sabah çıktık ikisini bir gösterdim dr'a buyukte öksürük vardı ...
Hastanenin yakınında avm vardı kurt gibi acıkmıştik attık kendimizi avm ye...
Neden bakterili bebek zor diyorum biliyormusun çok ağladı kuzum bir ay ağladı... Hemde reflu var malum bugün dışarı çıkarken çanta tıka basa kıyafet doluydu zor taşıdım inanki ... Giydir çıkar canım çıktı... Nerde musait yer var orda soydur giydir bi hal oldum...
Tabiki reflu fena bişey ama sürekli ağlamalardan uyumadan durmadan ağlamalardan daha iyi... Aman aglamasinda varsın reflusu olsun diyorum... Gülücuk saçarak fiskirtiyor ne varsa...
Inşallah bu reflude gecicek öyle yada böyle...
Okudugumu anlamiyorum artik canim yaa. Canim bakterili tabiki kotu. Biz, bizimkinin sorunlarini karsilastirdik. Allah korusun beterin beteri var. kolikli ergec susar. Reflulu hep kusar. Seninki hem kusar hem susmaz. Allah sifalarini vercek insallah.bakteri, enfeksiyon beter. Selin simdi ishal gibi. Durmadan kaka yapiyo. Kusma zaten var ayirdedemiyorum. korkuyorum yani. Usutmedir insallah.
Benim büyük kolikti ben hep en zor bebek kolikli bebek sanardim dr lar oyle derdi... Şimdi anladimki en zor bebek hasta olan bebek bu bakteridir vs dir...
Suan aglamiyor canim demin bi tutturdu ağladı 2 dakka uyuttuk uyudu şükür...
Kusma ishal olayi benim buyukte çok olurdu reflu yoktu ama arada olurdu bu durum çok zor gerçekten...
Ben düşündümde büyük bana çekmiş sanırım bende cok kusmukluydum çocukken...
Bana artik, o an ne sıkıntısı varsa zor geliyo galiba. Ben biraz rahatsizim. Urtiker, kollarimdaki guc kaybi, boyun fitigi, bel fitigi...yakinda curuge cikicam.bunlar beni cok daha strese sokuyor. Emiyo, sut yok aglamaya basliyo. zirtpirt kaka. sabahlari her emdigi aninda cikiyo. Migren ataklarimda baslar yakinda. Niye boyle oldum bilmiyorum. Selin biraz buyusun, cocuklari alip kucuk bi tatil yapicam. 6 aylik olsun yeter. Soyle ciftlik turu butik bi yer bulcam. Biraz uzaklasmam gerek evden ve.... Sen doldurursun simdi boslugu :)
Canım doğru diyorsun aslında ınsanın derdi nerdeyse canı ordadir derdi ananem o hesap...
Bari biz sağlam olaydik ne iyi olurdu ..
Bende yakın zamanda şu boynumu gostericem belimde malum fıtık var boynumuda bi deseyim bakiyim onda ne var...
O tatilden bende istiyorum her biseyimiz stresli oldu çok yiprandik...
Sanırım boşluk koca olacaktı zira benimki oyle...
Ah canim bende aynı yoruldum bugun...
Büyük bronşit olmuş ona akciğer filmi çektirdim...
Küçüğe idrar örneği bi aşağı bi yukari ...
Avm de gezdik az eve geldim dişim için gittim geldim hasstim çıktı...
Kilo almamis niye acaba stresten sutunmu azaldı acaba...
Sanırım benimkide almaz iştahı yok hic... Sabaha karşı bikere emiyor öğlene kadar yok daha duruyor öyle uyandirsam busefer emmiyor bakiniyor geri uyuyor...bende kendi haline bıraktım iyimi ettim kotumu bilemiyorum..
geçmiş olsun fatihe.çabucak atlatır inşaALLAH canım.
dünden bu yana düşünüyorum neden kilo almadığını.
akşamları bir süredir 4 den sonra bir şey yemiyorum kilo vereyim diye.
o da gece 4-5 kez emerken bir kaç haftadır sadece 5 de ve 7 de uyanır oldu.
ben de ihtiyacı o kadar diye düşünmüştüm.
iki gündür yine 3-4 kez uyanıyor.gece sütüymüş galiba bebeği büyüten.
geçen hafta bakıcı da perişan etti kuzumu.
bir haftadır iki saatte bir gidiyorum eve.
çok yoruluyorum ama değsin yavruya.
zaten bir süre sonra ek gıdaya geçince bu kadar sık gidip gelmem.
geçen ay hemşire mamamı veriyorsun çok şişmiş demişti.onun telafisi oldu bu ay.
ilk tartıya koydu geçen ay ki kilo çıkınca inanamadım.harekette ediyordu,emziği ağzına verip tekrar tarttırdım.artı 200 mü 300 mü çıktı.
vücudundan da belliydi kilo almadığı ama boyu uzamış gibi geliyordu ama o da bir cm çıktı.
eymen de düzelmiştir inşaALLAH.pis bakteriden kurtulsun da yediği iğne gelip geçer kuzunun.
asud canım ne kadar hassassın.tüm rahatsızlıkların stres kaynaklı.benim de iş arkadaşlarımdan birinde sendeki rahatsızlıkların çoğu var.şimdi de midesi rahatsız.eşi de hep şehir dışında çalışıyor.çok yaramaz bir oğlu var.babayı özledikçe ablasına annesine sarıyor.
stres en büyük rahatsızlık.önce onu atmak lazım.
o gideceğin çiftlik evine biz de gidelim.hem kafa dağıtır hem muhabbet ederiz,hem de ............uzaklaşırız.
Cuk oturdu :)
Drfnemle bi kacmistim, simdi de sart. Daha uzun gidicem bu sefer. Kusmasi olmasa simdi giderdim.
bence sütün azalmış olabilir iş güç bakıcı koştur et vs bide az yiyorum diyosun etkilenmiştir mutlaka...geçmiş olsun fatihe.çabucak atlatır inşaALLAH canım.
dünden bu yana düşünüyorum neden kilo almadığını.
akşamları bir süredir 4 den sonra bir şey yemiyorum kilo vereyim diye.
o da gece 4-5 kez emerken bir kaç haftadır sadece 5 de ve 7 de uyanır oldu.
ben de ihtiyacı o kadar diye düşünmüştüm.
iki gündür yine 3-4 kez uyanıyor.gece sütüymüş galiba bebeği büyüten.
geçen hafta bakıcı da perişan etti kuzumu.
bir haftadır iki saatte bir gidiyorum eve.
çok yoruluyorum ama değsin yavruya.
zaten bir süre sonra ek gıdaya geçince bu kadar sık gidip gelmem.
geçen ay hemşire mamamı veriyorsun çok şişmiş demişti.onun telafisi oldu bu ay.
ilk tartıya koydu geçen ay ki kilo çıkınca inanamadım.harekette ediyordu,emziği ağzına verip tekrar tarttırdım.artı 200 mü 300 mü çıktı.
vücudundan da belliydi kilo almadığı ama boyu uzamış gibi geliyordu ama o da bir cm çıktı.
eymen de düzelmiştir inşaALLAH.pis bakteriden kurtulsun da yediği iğne gelip geçer kuzunun.
asud canım ne kadar hassassın.tüm rahatsızlıkların stres kaynaklı.benim de iş arkadaşlarımdan birinde sendeki rahatsızlıkların çoğu var.şimdi de midesi rahatsız.eşi de hep şehir dışında çalışıyor.çok yaramaz bir oğlu var.babayı özledikçe ablasına annesine sarıyor.
stres en büyük rahatsızlık.önce onu atmak lazım.
o gideceğin çiftlik evine biz de gidelim.hem kafa dağıtır hem muhabbet ederiz,hem de ............uzaklaşırız.
aynen aynen farz oldu bize tatil kocasız huzurlu bi tatili hakettik diye düşünüyorum:)
Defne 8 aylikti. Alip bodruma gitmistim :) bi de arba,ucak tutar, reflusu var. oyle tak etmistiki gitmistim. 2 tane daha zor ama o kadar uzak dusunmiycem. Oyle seckin bi butik olabilir ancak.
canım çok sevindim bişey çıkmamasına...Kızlar selam iki gündür yazamadım ama takip ettim dün misafir gelmişti çok yoğundum.asıl konu çoş şükür ki kültür sonucu iyi çıktı.yine aynı bakteri var ama değeri 100000 den 5000e düşmüş bu da bulaşma olduğunu yani vücutta olmadığını gösteriyor.antibiyotiği kestik nasıl rahatladım anlatamam.durup durup şükrediyorum uykusuzluk umrumda değil.o iyi olsun ben hiç uyumıyım.yani....uyuyabilsem iyi olur tabi :)
Ikınmalar devam azıcık azaldı gibi biogaia,neobaby,colinox kullanarak anca azaltabildik.10 gün sonra 2 ay doluyor aşı var doktorda tartısı iyiyse idrardaki lökosit te anlamsız olacak.şu an yanımda gözleri kapalı ıkınıp duruyor yavrum.göbeği de çıktı fıtık oldu ablası gibi.
Asudçum arkadaşım güral sapancanın çok güzel olduğunu söyledmişti çocuklar için çok uygunmuş bir bakarsın canım.
Dağcıcım mihrimah sultanın kilo almamasına üzüldüm ama belli senin dediğin sebeplerden yoksa bir rahatsızlık yok anladığım kadarıyla.yine de insan üzülüyor şu an en çabuk büyüdükleri zaman çünkü.ama sana azcık kızdım saat 4ten sonra yatana kadar kendini aç bırakman bence çoknyanlış.sen emziren annesin daha şunun şurasında ne kadar oldu doğuralı cicim?senin yediklerin o kadar önemliki.sıvının önemi kadar yenilenlerin kalitesi de çok önemli.abur cubur yemedikten sonra bence şu an için yemenden kısma.kilo nasılsa verilir.zaten sen hepimizden çok koşturuyorsun her gün işten eve evden işe turluyorsun.ayrıca kilolu da değilsin.boşver kilo vermeyi seneye bırak :)
Fburakçım iğneler az kaldı sanırsam.eymencik onca iğneye,böbrek reflüsüne rağmen maşallah tosuncuk olmuş bir de unlar olmasaydı ne olacaktı yavrum benim.annesi hiç üzülme inşallah tahlilleriiz sizin de temiz çıkacak Allahın izniyle.
Öyle tatilde bebekle çok zor oluyor illaki yardimci lazim mesela annane sart .. ben annemi alır giderdim valla...
Bakalım busene gidebilcekmiyim hiç umudum yok suan... Eşimin isyeri karsiya tasinicakmis galiba bizde gidelim diyor bende kiraya surdan suraya adım atmam dedim bakalım nolcak...
yooo. evde daha zor bana.orda saliyorum ben.istedigini yapabilir.yer yemez. kucuk de emsin otursun.
bizim hikaye. esim de karsiya gitti. biz de dusunuyoruz.bebek olmasa gitmistuk de annemlwr burda
benim annem öylede bana uzak böylede uzak:) sonuçta gelip kalıyor sürekli orayada gelir.. ama ben oturduğum yeri seviyorum ya bayabi rahatım burda o yüzdende pek gitmek istemiyorum karşı tarafa pek bi soğuk geliyor oralar bana
Bende hic bilmem karsiyi. Cok istedigimden degilde adam 4 saat yol gidiyo. Burda da annem 500 m. Bakicaz. Uzattikca uzatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?