Previayi bitirenler

canım iyi senler sanada...
benim oğluş agulara çoktan başladı aslında ama ağlamaktan fazla konuşmuyordu şimdi düştü çenemiz...

şöyle bi kuzular tam toparlansın büyüsünler azdaha bence airport avm yenibosnada metrobüs yolu üzeri rahat ulaşımlı büyük oyun parkıyla abilere ablalara oyun imkanı güzel biyer orda buluşulabilir bence....

ben oraya akşam varırım burdan.

benim son satım 1 şubat 14 şubatta aşılama oldum :) öyle denk geldi yane:)
şuanda hala bekliyorum kırmızı kartı gelen giden yok ..
sizler oldunuzmu?

Kizlar gunu ayarlayalim, ortada biyer buluruz. Metrobusun gittigi heryere hizli ulasabiliriz. Trafiksiz olur.eksik olmas. Olmadi arabali kocalar yardimci olur evde bulusuruz, birimizin. Ama herkes 3. Ayini doldursun di mi?

Pepukecim bosuna demiyorum, dusunceli tek erkek, bakirkoydeki dusunen heykel diye.

Benim daha gelmedi ama bekliyorum.

Benim 4 aylik olmak uzere. Cene de durmuyo maasallah. Abla da aguya erken basladi ama 2,5 yasinda konusmustu.nameli kusuyo benimki :)

günaydın kızlar,bakıcı yüzünden iki gündür çok gerginim.

geçen ay ki kilo durumumuzdan sonra kendi hailen bırakmıyorum artık.küçükken olduğu gibi uğraşıyorum mecburen.çoğu zaman uyuyor doymadan.tabi evde olmayınca her istediğinde yanında olunmuyor.şimdi uyusa da uğraşıp doyurmaya çalışıyorum.yaarasın kuzuma inşaALLAH.
öğlen kahkahalar attı pıtırcığım.hep benimle konuşun istiyor.

Ben hep ugrasiyorum aldigimiz ortada.
Yarasin canim insallah. Ben uyurken hic ellemiyorum. Bi ara uyandirip ilac iciriyodum. Baktim degismiyo, uyusun bari.
Spam hic uyumuyo gunduz. Her tarafim tutuldu. Kucak delisi oldu. Kucakta uyuyo. Vbenim okuz demez mi, butun gun dikkat mi edicez sese diye. Film getirttim bugun icerde oturcaz kizlarimla. Sissin icerde. Bugun evde yemek de yok. makarna var yiyemedigimi dokucem, bulamasin bisey. Cok sinirlendim. Kizim pizza istoyodu, biz yer kalkariz erkenden. Kafam durdu, yapicam biseylerde.

Ben beylikdüzündeyim,mersenne güneşlide,asud bahçelievlerde,fburak avcılarda,dağcı da tuzlada.bir uçta ben ötekinde dağcı,artık ortalarda bir yerlerde buluşalım inşallah minişler az daha büyüsünler.
Filizcim bakıcı gene ne yaptı?ben de sana tavsiye etmek isterdim keşke birilerini tanısam bilsem.bu bakıcılardan memnun olanı duymadım.
Mersennecim bugün doğumgünün mü? Mutlu yıllar canımcım,2013 senin için çok daha anlamlı bundan sonraki yılların da öyle olacak eşin ve öykünle çok mutlu olun inşallah.
Asudum düşünen heykel iyiymiş çok doğru valla :) ben bi tek bende var sanıyodum herkes aynı dertten muzdaripmiş bunu görünce yüküm hafifledi.benimki de bencillik haa ama insanın doğasında var herhalde :)

Ortada miyim neyim gelin bana gelin : D
Heryere gelirim kizlar sizin icin. Yeterki sunlar ele gelsin, otursun vs. ben birakirim anneme gerci. yesin mama otursun. Ya da soyleyelim adamlara ulastirsinlar bizi gidecegimiz yerlere. Ben soylerim, bi ise yarasin.
Yalniz beylikduzu de bi radde de, tuzla biraz uzak sanki. Yani dagcimin fikri onemli. Neyse hallederiz heralde :)

mersennem canim dogumgununmuydu dun senin. Nice mutlu yaşlar dilerim

Teşekkür ederim canım, 34 sene önce Noel baba anneme beni bırakmış

Buluşma işini ayarlayalım. Ama doktorlar 3. aydan önce bebeklere AVM leri yasaklıyor, zatürre aşısından önce yani. Sanırım sen de o yüzden 3 ay dedin. Benim civciv daha 44 günlük teyzeleri, bizi de bekler misiniz buluşma için :)

Sağol canım, doğumgünüm 31 Aralık idi. Kızım bana dünyanın en güzel hediyesini verdi. Gün içinde eşime dedim ki, akşamleyin kızımızın kolik sancıları olmasa, ilk defa 19:00-23:00 arası uyusa rahat rahat otursak, beraber akşam yemeği yesek dedim. İnanmayacaksınız, kızım yıbaşı günü tüm gün uyudu, Annesini dinleyen,düşünen güzel prensesim benimBaktım bütün gün uyudu, ilaçlar işe yaradı herhalde, inşallah bundan sonra akşamları sancılanmayacak dedim ama dün akşam yine her zamanki gibi sancılıydı. Yılbaşı günü duam resmen kabul oldu. Keşke piyangoda büyük ikramiye dileseydim

Kızlar iki sorum var size,
1-) Sizin kuzular emdikten sonra (bazen hemen bazen yarım saat sonra falan) sütü ağzında peynir yapıyor mu? Benim kızım peynir fabrikası gibi.
2-) Benim kuzunun salyası çok fazla, normal mi?

oğlumun ilk hariç iyiydi diğerleri.bunda ki tek sorun yalan söylemesi.bugün zaten uyukluyup duruyor.
bence de bebişler büyüsün biraz daha.en büyük benim kuzu ama sizlerin ki daha küçükler.
eşimle dün eminönüne gittik.çok iyiydi sağolsun.içimden dün beni sinir eden adam bu muydu dedim.başbaşa epeydir dışarı da çıkmamıştık,iyi geldi galiba ona.en son 9 yıl önce ikimiz dışarı çıkmıştık dedi.yol boyunca epey sohbet ettik.sıkılsam da onu dinledim laf aramızda.
evde de onunla ilgilenmediğimden yakınıyor da ben kendimle bile ilgilenemiyorum.

her şeye rağmen kocaların özel zevkleri daim olacak.anneler sekiz olurken bile.boşver al kızları keyif yap.ben de çocuklarla film açıp izlemeyi çok severim.sıcak çikolata ve mısır da yaparım onlara.pıtırcığım da biraz uyur pusetinde biraz ağlar,idare ederiz.
eşim eskiden kendi istediğini açardı.şimdi oğlumla üç kişi olduk,izin vermiyoruz.o da pcden izliyor.

ben şimdi bakıcıya sinir oluyorum.

canım sırtını üşütünce ya da sen üşütünce yapar.

salya kimin de çok olur.oğlumda vardı bunda yok şekerim.
iyi ki doğdun tatlım.seni öpüyorum.

Canim seni kiramadim bende cevap vereyim dedim. Malumr reflu.Benim kiziminkini gorursen, kizini opup basina koyarsin belki.
Salyaya gelince felaket. Ust bas islaniyo. Sorcam c.tesi. Benimki elini de emiyo. Ne bulsa agizda. Dusun.

Biz gittik avm ye naapiim cok sıkıldık kızımla .
Sensiz olur mu? Eksiksiz bulusucaz insallah bi sekilde.
Sabir canim. Gececek o sansilar insallah.

Annen sevinmisdir de , O yillarda bi dansoz, bi de emel sayin bi yilbasi gecesi cikardi. Mahvetmisin gecesini kadinin.

canım sırtını üşütünce ya da sen üşütünce yapar.

salya kimin de çok olur.oğlumda vardı bunda yok şekerim.
iyi ki doğdun tatlım.seni öpüyorum.

O zaman ben üşütmüşümdür, kızımın kaldığı odaların sıcaklığı 25 derece gibi. Ben bazen serinlemek için mutfağa kaçıyorum :) Kutlama için teşekkür ederim canım, yaşım büyüyor ama ben halen çocuğum

Canim seni kiramadim bende cevap vereyim dedim. Malumr reflu.Benim kiziminkini gorursen, kizini opup basina koyarsin belki.
Salyaya gelince felaket. Ust bas islaniyo. Sorcam c.tesi. Benimki elini de emiyo. Ne bulsa agizda. Dusun.

Hehe benimki de aynı seninki gibi canım. Uyanıkken inanılmaz salyalı, bir mendil 2 dakikada ıslanıyor. Uyurken pek akmıyor salyası. Bizim kız da ne bulursa emiyor, sütyen sapı, kendi eli, kıyafeti, kolum, boynum....Niye böyleler acaba. Ne olur erken diş çıkarmasınlar, ikisine de çok kızarım

Bir de AVM lerdeki radyasyon yeni doğanlar için fazlaymış, fazla götürmeyin ilk 3 ay diyeceğim ama 3 ayını doldurmayan pepuke ve ben varız sanırım. Annemin yılbaşı gecesini mahvetmişim ama telafi edebilmek için çok uslu bir bebek olmuşum. Yatağıma koyarmış kendi kendime uyur oyunlar oynar hiç ağlamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…