Cancaazlarım iyisinizdir inşallah yine tek parmak yazıyorum kolumda paşam var.işekli paşam..ne zaman altını açsam her yeri suluyor serseri
Benimkinde de bazen oluyor kesilmiş süt gibi ağzında,bazen de öyle kusuyor.ben üşütmeden olduğunu bilmiyordum.midede sütün o hale geldiğini sanıyordum.ağzı da salyalanmaya başladı sanki bikaç gündür neden bilmem çok öpmeye başladım ondamı olaki?
Yaa yine yazacaklarımı unuttum çok balık hafızalı oldum bu aralar.bu tosbiğin ıkınması ne zaman geçecek kızlar yaa çok üzülüyorum bugün cort diye kaka yaptıktan sonra çığlık atarak ağladı poposu acıdı yavrumun makatındaki çatlak iyileşmedi galibıa.merhem sürüyorum işe yaramadı.Allahtan kabız değil yoksa daha beter olmuştu.7sinde ikinci ayımız doluyor aşı için doktora gidicez bu meseleye hala çözüm bulamazsa başka dr bulucam.fburakın dediği ömer beyi düşünüyorum.
Ece yanımda yatıyordu babasını oturma odasına atmıştık eymen gelince kızım odasına geri kaçtı ıkınma ve mızıldanma seslerinden uyuyamıyor çocuk.bu adam ıkınmaktan kendi kendini uyandırıyor ya.ne ka dar özeniyorum şu kendiliğinden uyuyan bebeklere bu da kıltoş çıktı illa biri ilgilensin istiyor. Yattığı yerden boncuk boncuk dakikalarca gözümün içine bakıyor onla konuşayım diye.ay böyle görmemişin bebeği olmuş gibi durmadan anlatıyorum mızıldanma ya başladı kızlar pepuke kaçar
meraba canım iyiz idare ediyoruz .. arada benim oğlanda cozutuyor arada çok iyi bi ortası yok...Cancaazlarım iyisinizdir inşallah yine tek parmak yazıyorum kolumda paşam var.işekli paşam..ne zaman altını açsam her yeri suluyor serseri
Benimkinde de bazen oluyor kesilmiş süt gibi ağzında,bazen de öyle kusuyor.ben üşütmeden olduğunu bilmiyordum.midede sütün o hale geldiğini sanıyordum.ağzı da salyalanmaya başladı sanki bikaç gündür neden bilmem çok öpmeye başladım ondamı olaki?
Yaa yine yazacaklarımı unuttum çok balık hafızalı oldum bu aralar.bu tosbiğin ıkınması ne zaman geçecek kızlar yaa çok üzülüyorum bugün cort diye kaka yaptıktan sonra çığlık atarak ağladı poposu acıdı yavrumun makatındaki çatlak iyileşmedi galibıa.merhem sürüyorum işe yaramadı.Allahtan kabız değil yoksa daha beter olmuştu.7sinde ikinci ayımız doluyor aşı için doktora gidicez bu meseleye hala çözüm bulamazsa başka dr bulucam.fburakın dediği ömer beyi düşünüyorum.
Ece yanımda yatıyordu babasını oturma odasına atmıştık eymen gelince kızım odasına geri kaçtı ıkınma ve mızıldanma seslerinden uyuyamıyor çocuk.bu adam ıkınmaktan kendi kendini uyandırıyor ya.ne ka dar özeniyorum şu kendiliğinden uyuyan bebeklere bu da kıltoş çıktı illa biri ilgilensin istiyor. Yattığı yerden boncuk boncuk dakikalarca gözümün içine bakıyor onla konuşayım diye.ay böyle görmemişin bebeği olmuş gibi durmadan anlatıyorum mızıldanma ya başladı kızlar pepuke kaçar
Peynir gibi kusmayi kafaya takmayin kizlar. Mideye gittikten soyle oyle olur. Sut kesilir.
Sulu fiskirirsa dert.
Diyo doktorlar
Biz de avuc avuc giden peyniri degil de, bardak bardak bardak giden sulu kusmadan yaniyoruz. Sulu cok kusarsa kilo almiyo ama peynir gibi kusma kiloyu atkilemiyo. Benim buyuk 1,5 kilolari alirdi bu sekilde.
sen nasılsın şekerim daha iyimisin?
kusmalarınız hala aynımı devamediyor?
bizim 2 gündür bi gelişme var çok şükürki inşallah geçer tamamen ..
Peynir gibi kusmayi kafaya takmayin kizlar. Mideye gittikten soyle oyle olur. Sut kesilir.
Sulu fiskirirsa dert.
Diyo doktorlar
Biz de avuc avuc giden peyniri degil de, bardak bardak bardak giden sulu kusmadan yaniyoruz. Sulu cok kusarsa kilo almiyo ama peynir gibi kusma kiloyu atkilemiyo. Benim buyuk 1,5 kilolari alirdi bu sekilde.
meraba canım iyiz idare ediyoruz .. arada benim oğlanda cozutuyor arada çok iyi bi ortası yok...
bugün bizde gecikmeli 2. ay aşılarımıza gidicez inşaallah.. bide son yaptırdığım idrarkültürümün sonucunu alıcaz bakalım ne çıkacak bu sefer..
canım ya nu ıkınmalar gazdan oluyor malesef 3. ayından sonra düzelicek .. dr'un diyeceğide 1 ay daha sabret olacak
canım benim dr'a gitsende o ıkınmalara yapacak bişey yok hangi dr'a gidersen git sana en az 3 ayda geçer geçmesede hafifler 6 ayı bulabilir dicekbizimde var ıkınmamız sürekli pırtt pırtt gidiyo yinede var ıkınıp ıkınıp çıkartıyo garibim
bizimde kusmalar epey azaldı bu fışkırtarak kusmalar çok nadir oluyor artık ama peynir kesiği tarzında var biraz... normal sanırım peynir kesiği fışkırtarak olan genelde reflüden oluyor...
merakediyorum bakalım nekadar kilo aldı benim sıpa çok iştahsız bu aralarama kusmadığı için fazla belki almıştır amannnnnn almasada olur depoda var fazlası zaten:)
mersenne şekerim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım .. bu arada facedeki foto süperrr bide kilo milo demiyomusun valla bi kaşık suda boğcam seni .. ee ben napim şekerim senden iki tane çıkar benden(
öykücükte maşallah çok tatlı olmuş .. sabır annesi 3 ayına gelince inşallah geçicek kolik problemi geçmese bile hafifleyecek ozaman bi talı olacakki ball bal:)
dağgı canım inşallah çözersin bakıcı işini bi an önce kuzuyu birilerine emanet etme işi çok zor çok can sıkıcı bi durum... rabbim işini gücünü rast getirsin inşallah..
merhaba canlarım,bugün nasıl geçti bilmiyorum.nerdeyim,ne yapıyorum hepsi uçmuş kafamda,uykudayım sanki.
iki gün bakıcı germişti.bugün de oğlum okula gitmedi.sabah gelmeden hazırladım,kahvaltısını koydum önüne.yerken çıkmıştım,gayet iyiydi.dün yorgun diye kıyamamıştım ama merhametten maraz doğduğunu gösterdi oğlum sağolsun.
tv ve pc yasakladım okula gitmediği için.minik kızım da bugün pek düzensizdi.şöyle doğru dürüst emziremedim.bakıcı adayı bir bayan geldi.öyle bir kendine güven ki sanki bu alanda master yapmış.buranın bize göre daha kırsal,uzak mahallesinde oturuyor.ordaki bakıcıların fiyatının iki katı istedi.çocukları çok severmiş,benimsermiş.sanki lütfediyor.tabi ki sevmeyen bir insanın eline bırakacak değilim.sürekli evdeyim,kızım da yarım gün evde.sürekli sorarım,dikkat ederim.çocuğun halinden bile anlaşılır.
neyse bu da fos çıktı maalesef.
dün akşam yorgunluktan cinnet geçirecektim nerdeyse.kızım sağolsun pek yapmaz ama yardım etti evi toplamama.oğlum da o yapıyor diye biraz yardımcı oldu.tam yattık eşim geldi.
sabah 6.30 da kalktım.namaz,evi toplama,bebişi doyurma,oğlumun faslı,biraz da akşam yemeğine hazırlık...derken işe koştum.
bugün sadece çocuklarla ilgilenirim sanırım.dün ütü vs. yapmıştım.
vitamin,kan ilacı takviyesi yapıyorum kendime.yoksa telef olacağım bu gidişle.
mersenne merak ettim facedeki resmini.vaktim olursa evden bakayım.
ben pek resim ekleyemiyorum.bir tek pepuke gördü beni.buluştuğumuz da size sürpriz yapacağım galiba.
fburak merakla sonucu bekliyorum canım.
Ben de öyle tahmin etmiştim canım. Sütün kesilmesi için asit lazım, demek ki süt mideye gitmiş mide asidiyle peynir olmuş. Tamam ama, mideden tekrar ağıza gelmesi normal mi? Reflü olmuş olmuyor mu o zaman?
Sağol canım benim. Hamilelik kilolarımdan kurtuldum gibi. Fakat üstümdeki kıyafetler çıktıktan sonra pörsümüş balon gibi dışarıya fırlayan o göbek duruyor. Doktorumun verdiği egzersizleri de yapamıyorum. Sanırım o göbekle yaşamaya alışacağım. Eski kotlarımın hiiiiiç biri olmuyor, etekler esnek kumaş olduğu için sadece eski eteklerimi ve eşofman altlarımı giyebiliyorum. Umarım güzelim kotlarımı bir daha giyebilirim :)
Birisi daha hamilelik kilolarından kurtulmuş galiba
Reflu oyle olmuyo canim merak etme. Reflu de benim gibi duvar, hali siliniyo. Surekli ust bas degisiyo. Fiskirir tarzda sulu oluyo cogunlukla. Aralara da sıklıkla peynir seklinde serpiyo.
Azcik bi mideyi usutme, senin yedigin calsium agirlikli beslenme de buna sebep olabilir. Insallah korkulacak bisey degil. Ben bu konuda fazla kasarlandim, cogu basit geliyo. :) beni dinleme, sen takip et, isemesi azalirsa doktorunla konusursun.
Kilolari bende verdim ama bu gobegi nereye sokcam bilmiyorum. Benden onde gidiyo.
Kalsiyumdan dolayı olabilir o zaman.Çünkü, doktorum emzirme dönemim boyunca kalsiyum hapı verdi. İşemesinde sorun yok canım. Bu göbekleri ne etsek yaa, nerelere tıksak, bilmiyorum, tokuşturalım. Soyunduğum zaman kendimi kötü hissediyorum:)
aman ben patlatmayayımda:)Biri patlatsa diye bekliyorum. Bomba gibiyim
Kusma devam maalesef. Bizim kontrolde c.tesi. Bakalim ne olmus. Kiloda degilimde boy ve kafa cevresi buyusun yeter. Kilo zoor. Simdi bi de nezle oldu. Akilp duruyo burnu. Arada tikaniyo. Kusmukla yesil yesil akiyo. Cold..m.ix aldim biraz acti burunu.
Insallah gecmistir canim sizin. Bizim surcek heralde. Ilacsiz daha daha beter. Iyicede arttirdik ilaci.
Iyi haber bekliyorum senden bugun.
inşallah giyebilirsin canım bende öyle hayal ediyorum inatla yeni kıyafet almadım yaza kadar idare ediyim diyorum eşofmanlarla bakalım girebilcekmiyimBen de öyle tahmin etmiştim canım. Sütün kesilmesi için asit lazım, demek ki süt mideye gitmiş mide asidiyle peynir olmuş. Tamam ama, mideden tekrar ağıza gelmesi normal mi? Reflü olmuş olmuyor mu o zaman?
Sağol canım benim. Hamilelik kilolarımdan kurtuldum gibi. Fakat üstümdeki kıyafetler çıktıktan sonra pörsümüş balon gibi dışarıya fırlayan o göbek duruyor. Doktorumun verdiği egzersizleri de yapamıyorum. Sanırım o göbekle yaşamaya alışacağım. Eski kotlarımın hiiiiiç biri olmuyor, etekler esnek kumaş olduğu için sadece eski eteklerimi ve eşofman altlarımı giyebiliyorum. Umarım güzelim kotlarımı bir daha giyebilirim :)
Birisi daha hamilelik kilolarından kurtulmuş galiba
Simdi sizden fikir alayim.
Benim eski calistigim yer dunyaca unlu bir firmanin turkiye distributoruydu. Ben dogum iznindeyken iflas verdi, yalan dolanla vs. uzun hikaye. Yerine kurulan sirkete ben girmedim. Cok fazla insani harcadilar. Simdi yeterli gelmediginden bi sirkete daha dist.luk veriyolarmis. Merkez almanya. Hepsini tanirim. Beni onermisler satis direktoru olarak. Sirket aradi. Zaten sirkette piyasadan bilir beni. Iletisim sektoru birbirini tanir. Iyi para teklif ettiler ama hemen cagiriyolar. Kurulus asamasi sıkıntılı gecer. Portfoyunu bagliycan, gezcen. Bi de sartlari tekrar bi egitim, ki bu egitimi almanya da. Is desen hem yurtici hem yurtdisi ne toplantisi biter, ne geleni gideni. Bayiler tum turkiyeye yayilmis. Yeri maslak. 9,5 senenin son 4 senesinde erken ciktigim o kadar azdi ki. Zirp pirt gelirler almanyadan. Aksam yemek ister eglence ister. Maslaka git gel ben zaten nasil gorcem kizlari. Sagilmiyo ki eve sut birakayim. Sasirdim kaldim. Cok fena kabul etmek istiyorum. 6 ayda krediyi kapatiriz. Ama su an boyle bir is bana ne kararlar aldirir ona da emin olamiyorum.
Kizim hic uyumuyo. Iki gundurde bi garip agliyo. Gazlandi. Burnu da akiyo, usuttu. Ben onu bakiciya nasil birakirim. Filiz e uzulurken, ben nerden bulucam.
canım iş imkanları güzel ama çok yoğunluğu şuara kaldırmaya bilirsin .. tabi yinede sana kalmış..
Simdi sizden fikir alayim.
Benim eski calistigim yer dunyaca unlu bir firmanin turkiye distributoruydu. Ben dogum iznindeyken iflas verdi, yalan dolanla vs. uzun hikaye. Yerine kurulan sirkete ben girmedim. Cok fazla insani harcadilar. Simdi yeterli gelmediginden bi sirkete daha dist.luk veriyolarmis. Merkez almanya. Hepsini tanirim. Beni onermisler satis direktoru olarak. Sirket aradi. Zaten sirkette piyasadan bilir beni. Iletisim sektoru birbirini tanir. Iyi para teklif ettiler ama hemen cagiriyolar. Kurulus asamasi sıkıntılı gecer. Portfoyunu bagliycan, gezcen. Bi de sartlari tekrar bi egitim, ki bu egitimi almanya da. Is desen hem yurtici hem yurtdisi ne toplantisi biter, ne geleni gideni. Bayiler tum turkiyeye yayilmis. Yeri maslak. 9,5 senenin son 4 senesinde erken ciktigim o kadar azdi ki. Zirp pirt gelirler almanyadan. Aksam yemek ister eglence ister. Maslaka git gel ben zaten nasil gorcem kizlari. Sagilmiyo ki eve sut birakayim. Sasirdim kaldim. Cok fena kabul etmek istiyorum. 6 ayda krediyi kapatiriz. Ama su an boyle bir is bana ne kararlar aldirir ona da emin olamiyorum.
Kizim hic uyumuyo. Iki gundurde bi garip agliyo. Gazlandi. Burnu da akiyo, usuttu. Ben onu bakiciya nasil birakirim. Filiz e uzulurken, ben nerden bulucam.
aman ben patlatmayayımda:)
canım valla bu kusma işi hem rezil bişey hemde çok zor .. benimkide geçmişti bugün inanılmaz dışarda kustu eve geldik yineinşallah devametmez valla rezillikk diz boyu
dr dan geldim canım kültür sonucumuz nihayet tertemiz çıktı 1 ay sonra tekrar edicek dr yine bakılcak yani...
rota aşısıda yaptırdım verem falan filan bi ton aşı .. bi koldan iki bacaktan bir ağızdan amma eşı varmış bu ay sanırım pönomokok tu biri biri verem diğeri neydi acep onu kaçırdım valla...
kilo boy olayımızı çok beğendi dr amcamız gelişimi güzel ilerde gidiyor dedi..
bu tvdeki reklamlarda hepatit a aşısı mevzusu vardı onu sordum bide büyük oğlan için onun karneye bakarken oo abisi bundanda ileri gitmiş kilo boyda dedi:) eymenin şuanki kilo boyu onun 5 haftalıkkı kilo boyuymuş unutmuşum tabi üsünden zaman geçti:) o zaman dedim bu ileriyse o süper ileri gitmiş:)
bu arada aklıma takılan bu oğluşun göz rengi olayını sordum 3 aya oturur tam rengi dedi ama gözler açık renk olcak dedi orası kesinleşti yani :)
bizden habercikler bukadar şimdilik bidaha 5 şubatta gidicez rotanın tekrarı varmış ogün..
Canım kazancı iyi ve ailenizi maddi yönden rahatlatacak ise, olumlu düşünmekte fayda var gibi. Kazancı iyi olduğuna göre bakıcıyı da ajanslardan bulursun, çok iyi firmalar var, böylece Selin güvenilir ellerde olur. Bir de çaktırmadan kamera koyarsın eve tamamdır. Süt olayını doktora danışmak daha mantıklı gibi. Şu anki emmedi faydalı mı,yeterli mi? faydalı ise Almanyada sağarsın kendini, mööööööŞu an Almanyada olmayı çok isterdim. Orada yanında kaldığım Alman aile geçenlerde mail atmış, halen cevap yazamadım, aklıma o geldi şimdi. Bu arada yoğun olmayan iş yok canım, özel sektörde. Ben eski işimden en erken 10 da falan çıkardım Bizim kentsel dönüşüm %90 bu sene olacak gibi, ben de bir dahaki ay iş aramak zorunda kalacağım ne yazık ki. Kuzumu nasıl bırakırım bilmem, ama herşey onun için.
Canım, hadi geçmiş olsun. Nihayet iyileşt, Eymen paşamız, çok sevindim. Şimdi daha çok konuşur seninle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?