mersenne akşam gördüm seni.hamileyken fazlalığın kızındı,doğunca bir şey kalmamış.
aynen benden de senin gibi üç tane çıkar.ben kilom gitse de öyle ince yapılı değim.
öykü çook güzelleşmiş maaşALLAH,büyümüş.
demek sen de yakın zamanda işe döneceksin.mümkün olsa da 1 yıl kuzularımıza kendimiz baksak.
asud kendini hazır hissetmenle alakalı bir durum.benim öyle 6 ayda borçlarımı bitirecek bir işim olsa en fazla bir yıl çalışıp ayrılırım.:129:
senin için gerçekten çok güzel bir fırsat ama selin nasıl etkilenir bunu en iyi sen tahmin edebilirsin.
pepuke o gün aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne durumda olduğunu çok iyi biliyorum.insanın gözü hiç bir şeyi görmüyor.
normal halini ve o gün ki yüz ifadeni kıyasladığımda bunu daha iyi anlıyorum.
tosbiğinle son resminde baya ince görünüyordun.yüzünün tombikliği bile gitmiş.
bana da arkadaşlarım sanki hiç bir şey olmamış,eskisi gibisin diyorlar ama hala kilom var.
fburak akşam yazdım mı bilemiyorum ama sonuçların güzel çıkmasına çook sevindim.
eymenin göz rengi mihrimahla aynı.herkes bizimkinin de renkli olacağını söylüyor ama belli olmaz.sadece babam renkli gözlüydü.
öğlen eve gittim bizim bakıcı uyukluyormuş kızım söyledi.
mihrimah fazla emmedi,ben de süt çıkardım ısınmaya bıraktım.içirmesini istedim.karnı tok diyor.mutlaka bitirsin tok olup olmadığını anlamazmıyım,emmedi dedim.
insan bu kadar sorumsuz olabilir mi ya.sonuçda o bir emanet ve minicik bir kuzu.
sürekli dua ediyorum,hayırlı düzgün biri çıksın diye.
Canim insallah bulursun. Cok zor bi durum.
Iyi sabrediyosun. Bulana kadar devam canim. insallah kisa zamanda yuzun guler.
6 ay oyle dedim hayatim yaaa. Mubalaga etmisim. 23 ay kredimiz kaldi. Birini yesem, kalanini hep ona versem ki bakici da olcak, 6 ayda mumkun degil. Tamamini krediye yatirmam lazim. Yanlis laf etmisim heyecanla. Bu sekilde de devam ediyoruz gerci. Ekstra cikan harcamalar biraz buktu ama toparliyoruz. Kredi odemesini 2 katina cikardik.
Ben kendimi evde freelance calisma icin kurmustum. biraz daha gelistirip, ki esim prog.cilikta bu isin en iyisidir :) , evde is almak istiyodum. Bu da makul calisinca en az 2000-3000 getiriyo. Ama kizin buyumesi lazim. Sumdi gunduz hic uyumuyo. Eve yarim gun birini alsam, gozumun onunde cok muhim degil durumu, idare edecektim.
Ama bu is, benim eski is. 9,5 sene calistim. Yogun ama tatmin edici bi isti. Eskiden sehir disi, yurtdisi toplanti vs. cazip geliyodu ama simdi korkutuyo. Bi de selinim. En azindan iki sene, iliskiniz icin kendiniz bakin diyo doktorlar. Bu bebeler bizim icin herseyden kiymetli degil mi? Ama icim icimi yiyo. Donmeye ihtiyacim var.yarin doktorla konuscam.
senin için karar vermek de çok zor canım.iyi bir iş kendin için önemli,çocuklar ve küçük bir bebek söz konusu olunca insanın eli ayağı bağlanıyor.ben şimdilik sık sık eve giderek idare ediyorum.
yurt içi,yurt dışı ve yoğun bir iş hayatı anneler için pek makul gelmiyor bana.
çocuklar büyümüş olsalar bile sana çok ihtiyaçları var.seni ve selini yıpratmayacak bir çözüm yolu vardır inşaALLAH canım.
pıtırcığıma oyun halısı almayı düşünüyorum.artık bizimkiler büyüdü,tutmak,dokunmak istiyorlar.
Slm hatunlar fena gribim öyle bir göz gezdirdim simcik... Bide misafirim vardı bugün hastayım yorgunum...
Çok şükür teyzeleri bakteri gorulmemistir yazısını görünce cok sevindim...
Dün kuzu çok ateşlendi asilardan dolayı gözüme uyku girmedi neyse şimdi iyi...
Dağcı canım benim annem mavi dayım yeşil gözlü anne tarafından cok var sarısinlik...
Bende dr a sordum oda yok koyu olmayacak renkli olcak dedi 3 aya kadar iyice oturur dedi rengi...
Bu arada kızlar göz muayenesi yaptirdinizmi bebislere 3 aylık olunca yaptircakmisiz biz..
Cok gecmis olsun. O kadar cok asi vurdular ki, ates yapmaz insallah diye aklimdan gecirmistim.
Buyugu 9 aylik goturmustum. Buna da bisey demedi.
Annemlerin hep renkli. Bi ben kahve. Simdilik ela ama ne olur bilmem.defnem de 6 ay elaydi, simdi koyu kahve. Saglikli olsun da.
Slm hatunlar fena gribim öyle bir göz gezdirdim simcik... Bide misafirim vardı bugün hastayım yorgunum...
Dağcı canım benim annem mavi dayım yeşil gözlü anne tarafından cok var sarısinlik...
Bende dr a sordum oda yok koyu olmayacak renkli olcak dedi 3 aya kadar iyice oturur dedi rengi...
Bu arada kızlar göz muayenesi yaptirdinizmi bebislere 3 aylık olunca yaptircakmisiz biz..
tatlım benım cok sevndım guzel haberlerle gelmene maşalla benım yavruma
ınşalla bı dahakı aya da guzel haberler gelır cnm
sanada gecmış olsun tatlım dıkkat et kendıne
eymenınımz ateşlendımı cnm ya kıyamam bız gıtmeden bıde geınce 8 saat sonra yarım fıtıl attık dr amcamız öle dedı
ay bızım gözlerde bıldıgın mavı ama umudum yok yarenın nerdeyse 1 yaşına yakın degıştı ondan umudum yok 3 ay laf gelıyo yarenımden sonra
bıze göz muayneden behsetmedı bakalım buaykı kontrolde bahsedıcekmı
Sanırım gribimiz eymene bulaştı ağzı açık uyuyor çok mizirdandi durdu...
Bu göz mevzusu karışık canım bende dr'un yalancisiyim ben sordum oda açık renk olucak bu göz koyuya dönmez dedi...bakicaz gorucez zamanla...
Göz muayenesi dedi bende şaşırdım fatihte hiç yaptirmamistim ama tv de felan duymuslugum var göz muayenesi mutlaka yaptırın diyolar... Zaten elime bi kağıt yazdı tutusturdu 5 şubat idrar kültürü rota virüs tekrarları göz muayenesi yaziyor kağıtta...
Göze gitmişken fatihide baktiriyim ogün biseyi Yok gerçi ama oda bi geçsin kontrolden...
Acep bendemi gitsem gerçi benim gözler çok vahim çift falan görüyorum....
Senin kuzular nasıl canım...
Canım ben bikere fatihi dogurduktan 3 ay sonra gittim göz muayenesine dr bana dediki 6 ay geçince gel dedi hormonlardan dolayı olduğunu söyledi .. bundada gözler görmüyor suan pek ama dr'a 6 ayin dolsun öyle gidicem...hadı ya arsada 1.5 aylıken gecmıştı yarenden
cnm göz muayne yarende bende duymmıştım gecen nılll söyledı ıstemışler bende bu ay dr söylemezse bı sorayımmmmm
bende yarenı gecen sene göturdum kendım muayneden gecerken ama ne mumkun sokmak dr da varmayın ustune dedı
bende lensın bıtınce 1 ay sonra gıdıcem olmadı 3 umuz bırden gözukuruz
senın gözlerdedemı sorun var cnm ben lenslerıım olmadan uzagı göremıyorum
Canım ben bikere fatihi dogurduktan 3 ay sonra gittim göz muayenesine dr bana dediki 6 ay geçince gel dedi hormonlardan dolayı olduğunu söyledi .. bundada gözler görmüyor suan pek ama dr'a 6 ayin dolsun öyle gidicem...
Benim şeker problemim var ya ondan göze vuruyor direk şeker... Ben ilacimi kullanırken cam gibi görüyordum ilaci kestim gitti gözler...
Sor canım bu gitmende göz muayenesini ama baktirmakta fayda var...
Benim ilk önce dahiliyeye gitmem lazim daha bana sıra gelmedi büyük bronşit oldu onla birde ufakla uğraşmaktan hep hastanedeyim bi kendimi baktiramadim...
Allahtan özel sigortamiz var valla hep imza atarken bakıyorum belgelere 300 den aşağı bir fatura yok valla zaten ben baya para bayıldım hastaneye bu aralar...
Dahiliyeye bir adım atsam kalp damara git demisti en son dr um bana gitmedim hamilelik vs bide göz dibi muayenesi yılda bir baktirmaliymisim... He bide tüm batın usg akciğer filmi...şu nemenem bisey bu şeker nerden yapistiysa yakama... Bunlara baktircak vakit yok...
Smear aldirmam lazım lazımda lazım...
Benden bi tane daha lazım yetişemiyorum ben bu gidişata..
bencede baktıralım cnm cocuklara
ay ıykı özel sıgortanız var bız gcen ay 200 tl ye yakın verdık cnm beyın cerrah tomografı cocuk dr u derken
ıyı aslında avantajlı
fatıh neden bronsıt oldukı cnm ya ay sankı karde yatıyolar bızım kızda 1 ay öksurmuyosa gelıyo yenıden bıde ateş bogaz agrı falan yok kuru öksuruk
cnm sen bı bebelerı atlatta kendınede baktır ılk sen ıyı olcankı onlara ıyı bakıcan
seın şeker gebelık sekerımı yoksa normaldede varmı cnm
Canım sorma iyiki var eşimin şirketi sağolsun yapıyor hepimizin sigortasıni...
Çok para gidiyor saglk için..
Bende tip 2 diyabet var ilaç kullananiyorum normalde..dahiliyeye gitmem şart vakit yok..
Fath terledi geçen misafir vardı ozaman cocuklarla koşturdu durdu..
Kizlar selam,
Bugun kontrolumuz vardi. Burun akintimiza vs. bakti. Hafif enfeksiyon dedi tabi. Rota ve karma olduk. Boy iyi. Kilo da 400 gr kusur gibi almisiz sukur. Bu kadar kusmaya iyi dedik. Bi girdik iceri her yanimiz kusmuk. Biz de onluk takicaz yakinda.
Rota dan 10 dak. sonra kustu. Gitti bi 150 daha dedik ama bi daha gerek yok, etkilemez dedi. Tabiatimiz geregi sıkıldım ve gerekli degil demesini yeterli bulmadim tabi :26:
Ayak icin bi doktor adi aldik ona goturcez.
Genelimiz orta seker yani.
Buyuk icin jimnastik dedi. Ona karar verdik. Bi yer bulmam lazim. Uygun.
Is icin p.tesi goruscem. 2 gunum kaldi karar icin.
geçmiş olsun canım hem sana hem eymenimize.Slm hatunlar fena gribim öyle bir göz gezdirdim simcik... Bide misafirim vardı bugün hastayım yorgunum...
Eve gidip gelmek pek cok anne icin buyuk luks.
Oyun halisi ben de bakiyorum canim. Cok da pahalilar. Benim vardi da vermistim. Pisman oldum simdi
bu yalrda kilo fazla almıyorlarmış ama yine de bekliyoruz anne olarak.fena değil gerçekten o kadar kusmaya.
biz iki hafta önce 4. ay aşılarımızı olduk.bu kez ateşlenmedi.2.ayda ateş olmuştu.
okulunda yok mu jimnastik canım?bizim okulda gidiyor çocuklar.bale vs. var.
hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsun inşaALLAH canım.sağlık,sıhhat ve huzurla gidebilecek şekilde olsun.:)
arkadaşımın babası yoğun bakımda.çok üzülüyr kızcağız,tansiyonu çıkıyor sürekli.dualarınızı bekliyoruz.
geçmiş olsun canım hem sana hem eymenimize.
ben de küçükken çok sarışındım ama büyüdükçe koyulaştı saçlarım.
açık kalabilecek gibi görünüyor eymenin gözleri.
büyükler koyu griydi.kızım ela gözlü oldu,oğlum kahverengi.ama sol gözünün yarısı koyu kahve,yarısı açık.
keşke dursaymış kullanırdın.
netten baktım 90-100 arası vardı ama karar vermedim daha.bir de park yatak alacağım.şimdilik sepette,ablamızın odasında arkadaş yatağını da 4 yaştan sonra kullanır.o zamana kadar park yatak iyi olur diye düşündüm.hem yer kaplamaz,hem de rahat olur.
birazdan çocukları ve zeynebimizi avmye oyun parkına götürceğiz.çok yogunum,hiç gidesim yok.
Kizlar selam,
Bugun kontrolumuz vardi. Burun akintimiza vs. bakti. Hafif enfeksiyon dedi tabi. Rota ve karma olduk. Boy iyi. Kilo da 400 gr kusur gibi almisiz sukur. Bu kadar kusmaya iyi dedik. Bi girdik iceri her yanimiz kusmuk. Biz de onluk takicaz yakinda.
Rota dan 10 dak. sonra kustu. Gitt bi 150 daha dedik ama bi daha gerek yok, etkilemez dedi. Tabiatimiz geregi sıkıldım ve gerekli degil demesini yeterli bulmadim tabi :26:
Ayak icin bi doktor adi aldik ona goturcez.
Genelimiz orta seker yani.
Buyuk icin jimnastik dedi. Ona karar verdik. Bi yer bulmam lazim. Uyogun.
Is icin p.tesi goruscem. 2 gunum kaldi karar icin.
geçmiş olsun canım hem sana hem eymenimize.
ben de küçükken çok sarışındım ama büyüdükçe koyulaştı saçlarım.
açık kalabilecek gibi görünüyor eymenin gözleri.
büyükler koyu griydi.kızım ela gözlü oldu,oğlum kahverengi.ama sol gözünün yarısı koyu kahve,yarısı açık.
keşke dursaymış kullanırdın.
netten baktım 90-100 arası vardı ama karar vermedim daha.bir de park yatak alacağım.şimdilik sepette,ablamızın odasında arkadaş yatağını da 4 yaştan sonra kullanır.o zamana kadar park yatak iyi olur diye düşündüm.hem yer kaplamaz,hem de rahat olur.
birazdan çocukları ve zeynebimizi avmye oyun parkına götürceğiz.çok yogunum,hiç gidesim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?