Previayi bitirenler

4,5 haftada 400 fena deil dedik de canim da cikti. tum gum emiyo.bi emiyo,bi kusuyo. korkmustum almadi diye. biranonce iyilesir insallah. rota ,karma,muayene 418 odedim. oole dedim o an esime faturada yazar da arabada biraktim.sigirtaya verecek.
yuzme yazin guzel oluyo. cok egleniyodu kuzum.sac uzun kisin iyi olmuyo. bakirkoy spor vakfinin havuz acik,oraya yolluyorum. kapali sıkıcı olur.
sende insallah kisa zamanda toparlarsin canim.

Anladım canım bende yoksa kaziklandinmi dedim az degil 30 tl fark var...

Inşallah kusmalari geçer ozaman kiloda alir iyice...
Benimkide anlamiyorum kusuyor nerden alıyor kiloyu bilmiyorum tam bir tosuncuk oldu... Aralarda kusmadigi zamanlar var gerçi antibiyotik alırken çok kustu...
Şimdide kusuyor gerçi öyle sarılı surul değil...

Benim büyük kusmazdi o bundanda kiloluydu onun boyu uzundu çok göze batmiyordu o yüzden sanırım bu tam tosbik ..
Yüzme işlerine yazın bakicam artık şu karşıya taşınma olayım bir belli olsunda gittigim yere göre bakicam artık... Inşallah gitmemde hiç istemiyorum inanki...

kazik da yeriz yani :) daha cok da olsa vercez mecbur. hala memnunum. telime de cikiyo.
benim buyuk 4. ay baslamisti kusmaya. o zamana kadar ayda 1,5 aliyodu.
canim 5 dakikada bi fiskirtiyo arada
oole boole degil. cok fena oluyo baxen
arada 1-2 gun kusma azalmasa kilo bile verir Allah korusun.

canım memnunsan ozaman devamediceksin..
ben genelde kolay memnun kalmıyorum her gittiğim dr'u deneme yanılma yöntemiyle buldum :) genel cerrahımı 4 . gitmemede karar verdim dahiliyecim 3. gittiğim dr du bide belim için beyin cerrahına gitmiştim oda tavsiyeyle 1 kerede tuturdum onu:)
kadın doğumcum 8. veya 7. gittiğim dr'du çocuk dr'umu valla sayamadım kaçıncı oldu hemde 2 ayda:) neyseki memnun kaldığım biri çıktı... önemli olan zaten para pul değil memnun kalmak ...

aman canım artık 500 400 neyse alsında vermesi daha kötü olur allah korusun

defnemde oyle olmustu. 5. ya da 6. bu.
15 sene ayni kadindogumcuya gittim. bu previada biraktim. ah keske diicem
beyin cerrahinin adini isterim :)

300 u 500, 300 u 500... ehuehu

defnemde oyle olmustu. 5. ya da 6. bu.
15 sene ayni kadindogumcuya gittim. bu previada biraktim. ah keske diicem
beyin cerrahinin adini isterim :)

300 u 500, 300 u 500... ehuehu

canım valla öyle kakalak gibi her gittiğimizi dinlesek başımıza gelmeyen kalmıcaktı:) mesela benim belime 5 sene önce ameliyat dediler bu belle gezemezsin dediler:) bak üstüne çocuk bile doğurdum :)
beyin cerrahımın adı gökhan özçınar canım ona bir arkadaş tavsiyesiyle gittim çok şükür bel fıtığım dan ameliyat olmaktan kurtuldum ...

Tv de cikan doktor bu. MR larimi tamamlayip gideyim. Bel var zaten de kolumu ve boynumu gostermem lazim. Emg de 7 subatta cektiriyorum. Saol canim.

Kızlar selam,moralim biraz bozuk eymenbronşit başlangıcında,önceki akşam öksürmeye tıksırmaya ve hırlamaya başlayınca hemen ertesi gün doktora görürdüm.nerden kimden kaptıysa bebişim hasta oldu boğazı da kızarık.allahtan hemen gittik te önünü aldıkçok şükür.biraz hırıltı var ama aşağı inmemiş.bebekler hemen bronşit oluyorlar.zimaks başladık.sekrol,burun için xlear damla ve sümük temizleyici otribebe aldık.bir de çörekotu yağı burun kenarlarına sürücem bugün aldım burnu açıyormuş doktor dedi.ıhlamur da aldım ben içicem süte geçicek.dua edin lütfen hemen iyileşsin miniğim.o öksürünce hırlayınca sanki beni boğuyorlar.balgamını çıkaramıyor miniğim ne bilsin.ıkınıyor da bir yandan öff.buna hamdolsun napayım Allah beterinden korusun ama kış bebeği harbiden zormuş

Doktordan sonra bahçelievlerdeki çocuk dünyasına gidip puset aldık.eşimle uzun bir zamandan sonra ilk defa beraber alışverişe çıktık.didişe didişe gezindik bebek te olunca acele ettik.önce 600tllik pusete pahalı deyip mağazayı terkeden eşim zekaisi başka ir mağazadan çok daha tuzluya quinny almayı kabuletti.1000 tlden 850ye düştüler ama içime çoksindi.asud sen de bu markayı diyordun sanırım.çok kullanışlı kapanınca minicik oluyor.tipik avm arabası.
Hafta sonu alışverişle geçti takoz telefonumu değştirdim kardeşçiğim bana akıllı telefon hediye etti ben de artık telden yazarım artıkın tabi vakit bulup ta aleti çözdükten sonra:)

Tv de cikan doktor bu. MR larimi tamamlayip gideyim. Bel var zaten de kolumu ve boynumu gostermem lazim. Emg de 7 subatta cektiriyorum. Saol canim.

canım öyleymiş tv lerde çıkıyormuş ben pek tv izlemiyorum bilmiyorumda odur yani .. arkadaşımda ozamanlar diyodu tvde programı var diye:)
valikonağı caddesinde muayenesi... bende baya oldu gitmedim ama ona bi görünmem lazım boynum çok fena bu ara belim şükür iyi bazen zorlasada...
o bana 5 sene önce demiştiki kollayacaksın belini aman elime düşme :) şuan ameliyatlık değilsin demişti .. hatta belden çekildiğim Mr gösterdi bana bak dedi bunlar senin fıtıkların bunlar şuraya dayanacakta patlama riski olacakta ben seni ameliyat edicem ozaman dedi tabi avcunu yaladı hala o raddeye gelmedim:) çünkü bana neyi nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde anlattı ... sırtına çuval at taşı iki yanında eşit ağırluk taşı ama yerden dizlerini bükmeden hiç bişey alam koltuğu böyle çek şunu böyle yap gibi :) uydum tavsiyelerine şuan çok şükür iyiym...

çok geçmiş olsun canım ya .. benim fatih çok olurdu ben bide ilaç içmeyen bir bebekti tükürürdü iyileşemezdi... sonrahastaneye soğuk buhar için yatardık öyle ancak geçerdi... bidaha olduğunda hemen derdim gittiğim dr 'a soğuk buhar verelim diye o çok işe yarıyor ilaçta koyuyorlar içine hemen toparlıyor bebişi ...
inşallah eymencik çabucacık toparlar bebişlerin hastalığı çok zor ..

bizimde fatih bronşit oldu bebeğin üstüne atlıyor sürekli engel olamıyorum umarım bebişe geçmez

Sağol canım size de geçmiş olsun
Eymen de habire tükürüyor sinir oluyorum ilaç içirirken.korkuyorum antibiyotik işe yaramayacak diye.Allahtan ateş yok inşallah ta çıkmaz.

oğlum çok iyi kilo alırdı.kızım da fena değildi.bu miniğim şaşırttı beni.ben de o günden bu yana kilosuna taktım.çarşamba gerçek üç ayımız doluyor,soğuk olmazsa tekrar kilo için götüreceğim.en azından üç ay kilosunu netleştiririm.7 ve üzerindeler genelde üç aylıklar.sağlıklı olsun ama işte olduğumdan daha pimpirikliyim.benim kızım da devlete gidiyor.bu yıl başladı galiba jimnastik vs.
yüzmeye biz de yaza gideriz,eşim götürmek istedi ama kışın hiç gerek yok.

hastanenin temizlikçisine sinir oldum.büyük insanlar bile yapabiliyor.bebeğin ki ne ki.bir paspaslamak çok mu zor.
demek selin de süpriz yumurta.:)
ben de yatak vs.her şeyini vermiştim çocukların.ikisine ayrı oda da yaptırmıştım.bu kuzu ortada kaldı.Allah'tan sepetimiz duruyordu.onu kızıma yapmıştım örtüsünü kendim dikmiştim 8 aylık hamileyken.
çok hevesim vardı o zamanlar bebek şeylerine.yiğenime vermeyi düşünürken ben hamile kaldım.:)
hava soğuk kanguru kullanamıyoruz.yaza epey evden çıkacak şey var şimdiden.

benim kızım da odasını sevmiyormuş.perdesi,örtüsü her şeyini değiştirdik ama beğenemedi hanım.oğlum seviyor ama küçükmüş,oynamıyor.
yerim ben o tosuncuğu.çok tatlı kuzuların hepsi.

pepuke geçmiş olsun canım.bebekler çok çabuk üşütüyor.çabucak atlatır inşaALLAH yavrucuk.
eşlerin lohusa sendromu bizden daha uzun yani.bizimki de şimdi şimdi normale dönüyor.

otribebeyi ben de kullanıyorum.burun için süper işe yarıyor.

kiizlar gunaydin,
tum mesajlari okuyamadim. annemlerdeyiz dunden beri. eve donunce okurum. gece spam uyumadi.
kar gene ertelenmis :) kizimla kar oyniycaktik.
3 ayliklar 7 kilo ustumu ? benimki 37 haftalik 3750 dogdu,4 aylik oldu hala 7 kilo deil. aman filiz bosverelim. takinca ne olcak. daha cok emzircem,daha cok kusacak. sutum azalcak,uzulunce. tak tak nereye kadar,di mi?

Sağol canım size de geçmiş olsun
Eymen de habire tükürüyor sinir oluyorum ilaç içirirken.korkuyorum antibiyotik işe yaramayacak diye.Allahtan ateş yok inşallah ta çıkmaz.

benim fatihte öyle tükürüyordu sırıngayla ileri ver yutar dediler buseferde öğğğ möğğ kusup çıkartırdı ve iyileşemezdi sonra hopaa hastanelere yatardık.. ya bronşit olur yatardık ya ishalle kusma beraber olurdu yatardık çok yattık ya biz hastanelerde iğnede vermek istemezlerdi dr lar kolay değil eymende yaşadık gördük 14 iğne sabah akşam

canım benimkide 37+6 da doğdu ama biz 3 aylık değiliz kilomuzu o yüzden hiç yazmayayım benim sıpanın kilosunu...

bende kar bekliyordum günlük güneşlik her taraf:)

bence de sağlıklı büyüsünler en önemlisi o.
evet bizimkiler de kar bekliyorlar.
bugün işle ilgili karar verecektin,ne yaptın canım?
canım benimkide 37+6 da doğdu ama biz 3 aylık değiliz kilomuzu o yüzden hiç yazmayayım benim sıpanın kilosunu...

bende kar bekliyordum günlük güneşlik her taraf:)

maaşALLAH tosuncuğa.her bebek farklı,sağlıklı büyüsünler inşaALLAH.

mesajı yazdım 10 dakka sonra kar başladı:)))

sorma teyzesi tontiş oğlum benim biraz:) ama genetik galiba anne tosun bebiklerde öle:) ben 5.5 kilo doğmuşum maşallahım varmış ... benim oğluşlarda hep diyetle aç kalarak doğdular sonra dışarda sanırım acısını çıkartıyolar

Fburak ve Pepuke geçmiş olsun kızlar, kuzularınız iyileşir inşallah.

ASUD
canım, senin kesi bölgendeki yara geçtimi. Daha önemlisi kesi bölgenden hiç hafif sarı,kanlı bir sıvı geldi mi? Hani sanki uçuk çıkan yerden bazen sıvı çıkarya öyle birşey. Benim yaradan öyle hafif ama çook az bir sıvı çıkıyor. Doktorumu aradım, kar yağışı bitene kadar 3-4 gün bekle geçmezse mutlaka gel dedi.merak ettim.

genetik oluyor.
buraya da şimdi gelebildi kar.evden gelirken yakalandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…