Previayi bitirenler

canım fatihte olmuştu bende kanlı sarımsı sıvı .. dr a gittim ışık altında baktı kesi bölgeme enfeksiyon olmuş sonra bi antibiyotik verdi geçti ...

canim agri var,usuttugumu dusundum,akinti yok canim.

mersenne canım mutlaka dr.a git.normalde böyle bir şey olmuyor.

kızlar nerelerdesiniz?

Kızlar dün hastaneye yattık eymenbronşit oldu
Medicanada yatıyoruz damar yolu açtılar bebğim de ben de helak olduk havaylailaç veriyorlar kuzum daha iyi çok şükür.telefonla yaZıyorum saçmalayabilirim.bize dua edin miniğimin ayağında serum takılı allahım beterinden korusun ama çok acı dün daha kötüydüm şimdi toparladık bu gece deburdayız inşallah yarın çıkarız.acaip salgın varmış çok dikkat edin.bebeğiniziki hapşırıp öksürürse hemen doktora koşun anında ciğere inebiliyor.ben hemen tedaviyebaşlattığım halde böyle oldu.dün gündüz hırlaması arttı dakikada nefesi kırkın üstüne çıkınca doktorum hemen hastaneye git dedi buradaki doktor da yatış dedi öncegüvenemedim para için mi diye sonra yattmasının daha güvenli olduğunu düşündüm.

canım fatihte olmuştu bende kanlı sarımsı sıvı .. dr a gittim ışık altında baktı kesi bölgeme enfeksiyon olmuş sonra bi antibiyotik verdi geçti ...

canim agri var,usuttugumu dusundum,akinti yok canim.

kızlar nerelerdesiniz?

Sağolun kızlar, vakit yaratabilirsem gideceğim doktora. Bu arada benim kızım çoook büyüdü teyzoşları. Utanmasa annesinden daha az uyuyacak 2.ay kontrolümüz 19 ocak ama bu cumartesi gideceğiz herhalde. Bir bebek 15 saat uykusuz kalır mı kızlar yaa Dün bütün gün yediklerimi sayıyorum; sabah 8 gibi 1 dilim beyaz peynir,1 dilim nutellalı ekmek, hepsi bu kadar :) Sonra gece 12 de biraz atıştırdım. Kızım hiç düşünmüyor, bu sütler nereden geliyor, annem mama yemezse ben de yiyemem demiyor Ben tükendim kızlar, gün içinde 2 kere yarımşar saat uykusu var, onda da ütü yapıyorum, geceleri yemek yapıyorum, nefes almaya vaktim kalmıyor. Siz ikişer üçer çocukla nasıl yapıyorsunuz, ben ikinciyi pek düşünemiyorum artıkın :) Ya da koliksiz gelsin lütfen

Çok geçmiş olsun canım, dualarım Eymenle. İnşallah hemen iyileşir. Serumları aldıktan sonra toparlar kendini yumurcak.

Allah yardımcın olsun.kolikli bebekle uğraşmak çok zor.nefes aldırmaz insana.yalnnız olman en kötüsü.en azından birisi olsa yanında yemek yapar.
çok üzüldüm,çok geçmiş olsun canım.çabucak atlatın da evinize dönün inşaALLAH canım.ilerlemesine izin vermemen çok iyi olmuş.eceye selamlar,evde yalnız kalacak kuzu.

Canım gule gule kullanın. Buzz yazan mı o. Ben hala almadım. Kısmet olmadı. Cocuk buyuycek ben hala alıcam.

Canım cok gecmiis olsun. Yatirman iyi olmus. Beslenmesi tamamlanie serumla. Insallah hemen toparlar.

Olur canim. Benim defnem oyleydi. Ne zaman gecer deme ama bana bu da uyumuyo bakalim ama bi radde daha iyi.
Ben durum ne olursa olsun yiyorum ama is yapmiyorum.Azcik kucakta uyuklasa buyukle ilgileniyorum. Utu yapma sekerim. Ben yapmiyorum. Ister adam yapar utusunu, istemezse oyle giyinir, ki yapiyo :)
Yemek icin bazen basit seyler yapiyorum, bazen annemden yardim aliyorum. Rahat ol canim, mukemmel anne, mukemmel es, mukemmel ev hanimi, ayni anda olunmuyo..ikinci de daha cok anliyosun yaa ben saldim ya, boyle kabul ediyorum.

kızlar nerelerdesiniz?

Ben hep takip ettim de yazamadim. Annemde kaldik bi gun. Cocugu indirdim asaga felan gecti oyle. Az kafami toplamaya calistim. Kucuk az usutmustu kusma artti, burnu akiyo. Ugrasiyoruz ayni canim.
Sen naaptin?

iş yerinde tadilat var.lavabolar,giriş derken bizim kısmında zemini vs. değişecekmiş.müdür isteyen bir hafta izne ayrılabilir diyor.keşke ben izindeyken olsaydı bu işler.

öğlen işe gelirken çok üşüdüm ve en çok zorlandığım dönem dedim kendi kendime.sonra yok dedim sabah çok kar ve buz vardı şimdi erimiş hiç değilse,sabah en kötüsüydü dedim.yok yok ameliyat korkum en kötüsüydü.o da değil hamileyken işe gidip gelmeye çalışmak,çocukları okula hazırlamak en kötü dönemimdi.onu da bir şekilde atlattığımı düşünerek mide bulantılarımın doruk noktası en kötüsüydü diye karar verdim.bunları düşünürken çok da zorlanmadan işe geldiğimi hissettim.

Sağolun kızlar.. 3 ay önce karnımdaydı bebişim yine buradaydım şimdi bebişim hasta olarak burada inşallahiyi olacak umarım yarın çıkarız.hastane ortamı ne kadar konforlu olsa da stresli.
Asudçum arabanın modeline bakmadım 3 tekerlekli basit bişey.sizin ordaki avmden sevibebeden aldık bir bak istersen kızlar için güzel renkler vardı biz kırmızı aldık
Benuzun zamandır ütü yapmıyorum eşim kendigiysilerini kendi ütülüyor.bir de onla uğraşamam zaten ayaklarım ağrıyor.banane bırak ütüsüz kalsın bırak dağınık kalsın kimseye yaranamazsın.bebek uyuynca uzat ayaklarını uymasan bile dinlen.

Ben hep takip ettim de yazamadim. Annemde kaldik bi gun. Cocugu indirdim asaga felan gecti oyle. Az kafami toplamaya calistim. Kucuk az usutmustu kusma artti, burnu akiyo. Ugrasiyoruz ayni canim.
Sen naaptin?

iyi yapmışsın evde çok bunalmıştın.insan bir tuhaf oluyor evde sıkıntıdan.
ben yürüyorum habire.git gel...........
eşim normale döndü kendimi daha az gergin hissediyorum.:)

ben de aynı şeyi düşündüm.üç ay önce ona kavuşamama endişesiyle ne zor günler yaşadın.şimdi kucağında,seninle annesi.bunu da atlatır tosbiğin.:)
ece ne durumda,onu da merak ediyorum.annesi,kardeşi hastanede üzülüyordur yavru.

pıtırcığıma bu park yatağı düşünüyorum,nasıl sizce?

iyi yapmışsın evde çok bunalmıştın.insan bir tuhaf oluyor evde sıkıntıdan.
ben yürüyorum habire.git gel...........
eşim normale döndü kendimi daha az gergin hissediyorum.:)
Walla iyi geldi bu arada annem bize yurume mesafesinde. :)
Eki Görüntüle 598815

pıtırcığıma bu park yatağı düşünüyorum,nasıl sizce?
Bu park yatak icin fazla şık ve guzel değil mi ?
Walla havalıi. Iyi gunlerde kullansin insallah.

Selin bi haftadir, gunduzleri arada kolikli gibi agliyo. Bacaklarini kasiyo. Bakteri vs. gece de rahatsiz eder di mi? burnu akiyo, enfeksiyon var zaten hafif. Gece sakin, aglama felan yok.
Arada da bir de kafasini geri atiyo, ters c gibi.emerken de yapiyo. Olur muydu boyle. C.tesi de kontrol vardi, yazdigim halde sormamisim.

Pepukecim çok geçmiş olsun inşallah car çabuk toparlanıp evine çıkar eymen pasamiz....

Hastanede daha iyi bakılır daha çabuk iyileşir.. serumda iyi gelir hem ilaçlarıda damar yolundan verilir daha çok etki eder... O soğuk buhar çok fayda ediyor bizim fatihte böyle olduğunda yatırıyordu dr lar 2 günde toparlar eve çıkardık...

Sureklimi aglamalari canım yoksa ara ara huzursuzlukmu yapıyor...
Bizim tosuncukta arada tutuyor cazgirliklari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…