Fburak ve Pepuke geçmiş olsun kızlar, kuzularınız iyileşir inşallah.
ASUD
canım, senin kesi bölgendeki yara geçtimi. Daha önemlisi kesi bölgenden hiç hafif sarı,kanlı bir sıvı geldi mi? Hani sanki uçuk çıkan yerden bazen sıvı çıkarya öyle birşey. Benim yaradan öyle hafif ama çook az bir sıvı çıkıyor. Doktorumu aradım, kar yağışı bitene kadar 3-4 gün bekle geçmezse mutlaka gel dedi.merak ettim.
genetik oluyor.
buraya da şimdi gelebildi kar.evden gelirken yakalandım.
Fburak ve Pepuke geçmiş olsun kızlar, kuzularınız iyileşir inşallah.
ASUD
canım, senin kesi bölgendeki yara geçtimi. Daha önemlisi kesi bölgenden hiç hafif sarı,kanlı bir sıvı geldi mi? Hani sanki uçuk çıkan yerden bazen sıvı çıkarya öyle birşey. Benim yaradan öyle hafif ama çook az bir sıvı çıkıyor. Doktorumu aradım, kar yağışı bitene kadar 3-4 gün bekle geçmezse mutlaka gel dedi.merak ettim.
canım fatihte olmuştu bende kanlı sarımsı sıvı .. dr a gittim ışık altında baktı kesi bölgeme enfeksiyon olmuş sonra bi antibiyotik verdi geçti ...
canim agri var,usuttugumu dusundum,akinti yok canim.
mersenne canım mutlaka dr.a git.normalde böyle bir şey olmuyor.
kızlar nerelerdesiniz?
Kızlar dün hastaneye yattık eymenbronşit oldu
Medicanada yatıyoruz damar yolu açtılar bebğim de ben de helak olduk havaylailaç veriyorlar kuzum daha iyi çok şükür.telefonla yaZıyorum saçmalayabilirim.bize dua edin miniğimin ayağında serum takılıallahım beterinden korusun ama çok acı dün daha kötüydüm şimdi toparladık bu gece deburdayız inşallah yarın çıkarız.acaip salgın varmış çok dikkat edin.bebeğiniziki hapşırıp öksürürse hemen doktora koşun anında ciğere inebiliyor.ben hemen tedaviyebaşlattığım halde böyle oldu.dün gündüz hırlaması arttı dakikada nefesi kırkın üstüne çıkınca doktorum hemen hastaneye git dedi buradaki doktor da yatış dedi öncegüvenemedim para için mi diye sonra yattmasının daha güvenli olduğunu düşündüm.
Allah yardımcın olsun.kolikli bebekle uğraşmak çok zor.nefes aldırmaz insana.yalnnız olman en kötüsü.en azından birisi olsa yanında yemek yapar.Sağolun kızlar, vakit yaratabilirsem gideceğim doktora. Bu arada benim kızım çoook büyüdü teyzoşları. Utanmasa annesinden daha az uyuyacak2.ay kontrolümüz 19 ocak ama bu cumartesi gideceğiz herhalde. Bir bebek 15 saat uykusuz kalır mı kızlar yaa Dün bütün gün yediklerimi sayıyorum; sabah 8 gibi 1 dilim beyaz peynir,1 dilim nutellalı ekmek, hepsi bu kadar :) Sonra gece 12 de biraz atıştırdım. Kızım hiç düşünmüyor, bu sütler nereden geliyor, annem mama yemezse ben de yiyemem demiyor Ben tükendim kızlar, gün içinde 2 kere yarımşar saat uykusu var, onda da ütü yapıyorum, geceleri yemek yapıyorum, nefes almaya vaktim kalmıyor. Siz ikişer üçer çocukla nasıl yapıyorsunuz, ben ikinciyi pek düşünemiyorum artıkın :) Ya da koliksiz gelsin lütfen
çok üzüldüm,çok geçmiş olsun canım.çabucak atlatın da evinize dönün inşaALLAH canım.ilerlemesine izin vermemen çok iyi olmuş.eceye selamlar,evde yalnız kalacak kuzu.Kızlar dün hastaneye yattık eymenbronşit oldu
Medicanada yatıyoruz damar yolu açtılar bebğim de ben de helak olduk havaylailaç veriyorlar kuzum daha iyi çok şükür.telefonla yaZıyorum saçmalayabilirim.bize dua edin miniğimin ayağında serum takılıallahım beterinden korusun ama çok acı dün daha kötüydüm şimdi toparladık bu gece deburdayız inşallah yarın çıkarız.acaip salgın varmış çok dikkat edin.bebeğiniziki hapşırıp öksürürse hemen doktora koşun anında ciğere inebiliyor.ben hemen tedaviyebaşlattığım halde böyle oldu.dün gündüz hırlaması arttı dakikada nefesi kırkın üstüne çıkınca doktorum hemen hastaneye git dedi buradaki doktor da yatış dedi öncegüvenemedim para için mi diye sonra yattmasının daha güvenli olduğunu düşündüm.
Canım gule gule kullanın. Buzz yazan mı o. Ben hala almadım. Kısmet olmadı. Cocuk buyuycek ben hala alıcam.Kızlar selam,moralim biraz bozuk eymenbronşit başlangıcında,önceki akşam öksürmeye tıksırmaya ve hırlamaya başlayınca hemen ertesi gün doktora görürdüm.nerden kimden kaptıysa bebişim hasta olduboğazı da kızarık.allahtan hemen gittik te önünü aldıkçok şükür.biraz hırıltı var ama aşağı inmemiş.bebekler hemen bronşit oluyorlar.zimaks başladık.sekrol,burun için xlear damla ve sümük temizleyici otribebe aldık.bir de çörekotu yağı burun kenarlarına sürücem bugün aldım burnu açıyormuş doktor dedi.ıhlamur da aldım ben içicem süte geçicek.dua edin lütfen hemen iyileşsin miniğim.o öksürünce hırlayınca sanki beni boğuyorlar.balgamını çıkaramıyor miniğim ne bilsin.ıkınıyor da bir yandan öff.buna hamdolsun napayım Allah beterinden korusun ama kış bebeği harbiden zormuş
Doktordan sonra bahçelievlerdeki çocuk dünyasına gidip puset aldık.eşimle uzun bir zamandan sonra ilk defa beraber alışverişe çıktık.didişe didişe gezindik bebek te olunca acele ettik.önce 600tllik pusete pahalı deyip mağazayı terkeden eşim zekaisi başka ir mağazadan çok daha tuzluya quinny almayı kabuletti.1000 tlden 850ye düştüler ama içime çoksindi.asud sen de bu markayı diyordun sanırım.çok kullanışlı kapanınca minicik oluyor.tipik avm arabası.
Hafta sonu alışverişle geçti takoz telefonumu değştirdim kardeşçiğim bana akıllı telefon hediye etti ben de artık telden yazarım artıkın tabi vakit bulup ta aleti çözdükten sonra:)
Canım cok gecmiis olsun. Yatirman iyi olmus. Beslenmesi tamamlanie serumla. Insallah hemen toparlar.Kızlar dün hastaneye yattık eymenbronşit oldu
Olur canim. Benim defnem oyleydi. Ne zaman gecer deme ama banaSağolun kızlar, vakit yaratabilirsem gideceğim doktora. Bu arada benim kızım çoook büyüdü teyzoşları. Utanmasa annesinden daha az uyuyacak2.ay kontrolümüz 19 ocak ama bu cumartesi gideceğiz herhalde. Bir bebek 15 saat uykusuz kalır mı kızlar yaa Dün bütün gün yediklerimi sayıyorum; sabah 8 gibi 1 dilim beyaz peynir,1 dilim nutellalı ekmek, hepsi bu kadar :) Sonra gece 12 de biraz atıştırdım. Kızım hiç düşünmüyor, bu sütler nereden geliyor, annem mama yemezse ben de yiyemem demiyor Ben tükendim kızlar, gün içinde 2 kere yarımşar saat uykusu var, onda da ütü yapıyorum, geceleri yemek yapıyorum, nefes almaya vaktim kalmıyor. Siz ikişer üçer çocukla nasıl yapıyorsunuz, ben ikinciyi pek düşünemiyorum artıkın :) Ya da koliksiz gelsin lütfen
mersenne canım mutlaka dr.a git.normalde böyle bir şey olmuyor.
kızlar nerelerdesiniz?
Ben hep takip ettim de yazamadim. Annemde kaldik bi gun. Cocugu indirdim asaga felan gecti oyle. Az kafami toplamaya calistim. Kucuk az usutmustu kusma artti, burnu akiyo. Ugrasiyoruz ayni canim.
Sen naaptin?
Sağolun kızlar.. 3 ay önce karnımdaydı bebişim yine buradaydım şimdi bebişim hasta olarak buradainşallahiyi olacak umarım yarın çıkarız.hastane ortamı ne kadar konforlu olsa da stresli.
Asudçum arabanın modeline bakmadım 3 tekerlekli basit bişey.sizin ordaki avmden sevibebeden aldık bir bak istersen kızlar için güzel renkler vardı biz kırmızı aldık
Benuzun zamandır ütü yapmıyorum eşim kendigiysilerini kendi ütülüyor.bir de onla uğraşamam zaten ayaklarım ağrıyor.banane bırak ütüsüz kalsın bırak dağınık kalsın kimseye yaranamazsın.bebek uyuynca uzat ayaklarını uymasan bile dinlen.
Walla iyi geldiiyi yapmışsın evde çok bunalmıştın.insan bir tuhaf oluyor evde sıkıntıdan.
ben yürüyorum habire.git gel...........
eşim normale döndü kendimi daha az gergin hissediyorum.:)
Bu park yatak icin fazla şık ve guzel değil mi ?
Selin bi haftadir, gunduzleri arada kolikli gibi agliyo. Bacaklarini kasiyo. Bakteri vs. gece de rahatsiz eder di mi? burnu akiyo, enfeksiyon var zaten hafif. Gece sakin, aglama felan yok.
Arada da bir de kafasini geri atiyo, ters c gibi.emerken de yapiyo. Olur muydu boyle. C.tesi de kontrol vardi, yazdigim halde sormamisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?