Sureklimi aglamalari canım yoksa ara ara huzursuzlukmu yapıyor...
Bizim tosuncukta arada tutuyor cazgirliklari...
Arada bagiriyo canim yaaa. Gozleri sulaniyo. Karni agriyo diycem ama gece yok. 1 haftadir boyle. Bi de cok atiyo kafasini arka geriye. Kucakta yapmiyo. Emerken bi de yatarken.
gittigidiyorda gördüm.kurulumu,ağırlığı ideal.çok kullanışlı.büyük kızımda içimde kalmıştı,görünce bayıdım.hem uygun fiyatıda.ilerde ablasının odasında kalacağı için büyük yatak almama gerek yok.Walla iyi geldibu arada annem bize yurume mesafesinde. :)
Bu park yatak icin fazla şık ve guzel değil mi ?
Walla havalıi. Iyi gunlerde kullansin insallah.
canım aynısı bizde de var.burnu tıkanınca emmek istemiyorlar.ben sürekli otribebeyle temizliyorum.yoksa çok huzursuz.uyanıkken emmek istemiyor zaten,gözlerini kapatıp emziriyorum.Selin bi haftadir, gunduzleri arada kolikli gibi agliyo. Bacaklarini kasiyo. Bakteri vs. gece de rahatsiz eder di mi? burnu akiyo, enfeksiyon var zaten hafif. Gece sakin, aglama felan yok.
Arada da bir de kafasini geri atiyo, ters c gibi.emerken de yapiyo. Olur muydu boyle. C.tesi de kontrol vardi, yazdigim halde sormamisim.
Çok güzelmis canım tam mihrimah sultanımiza layık...
inatlaştım gitmicem diyosun dr'a ama şekeri bi çok salgın hastalık varmış ya .. kimi duysam hastanede yatıyotruz yattık vs diyolarMeraba kizlar,
Ben pek perisanim yazamiyorum pek. Okul da tatil ya isim bitmiyo. Selin aglak oldu birden, defnem huysuz oldu hakli olarak, benim basim agriyo. Isi reddettim sinirlerim bozuk.
Doktora goturmeyi dusunmuyorum walla simdilik. Reflu ilacini da kestim. Daha az kusuyo simdilik. Kusma ayni olursa vermiycem bi daha. Artarsa da gastreontolojiye goturcem. Ayak icin de bi gitmek gerekiyo. Ama su an cok kotuyum walla. Baska karar vermiycem. Bu bas agrisi bebek ve cocukla nasil gecer bilmiyorum.
Meraba kizlar,
Ben pek perisanim yazamiyorum pek. Okul da tatil ya isim bitmiyo. Selin aglak oldu birden, defnem huysuz oldu hakli olarak, benim basim agriyo. Isi reddettim sinirlerim bozuk.
Doktora goturmeyi dusunmuyorum walla simdilik. Reflu ilacini da kestim. Daha az kusuyo simdilik. Kusma ayni olursa vermiycem bi daha. Artarsa da gastreontolojiye goturcem. Ayak icin de bi gitmek gerekiyo. Ama su an cok kotuyum walla. Baska karar vermiycem. Bu bas agrisi bebek ve cocukla nasil gecer bilmiyorum.
inatlaştım gitmicem diyosun dr'a ama şekeri bi çok salgın hastalık varmış ya .. kimi duysam hastanede yatıyotruz yattık vs diyolarben,m bebişte grip gibi benden kaptı bugün inşallah geçerde olmazsa bende gidicem hastaneye
Allah sağlık versin de şöyle huzurla,endişesiz,tasasız günlerimiz ne zaman olacak acaba?
mihrimah dün 3den sonra acıkmış.bakıcımız karnı tok sanıp uyutmaya çalışmış.çok gergindi.zor uyutup doyurdum akşam.sık sık uyandı.en sonunda bir iki saat uyudu.bugün de 10da gittim aynı şekilde.uyutup doyurmaya çalıştım.azcık uyusun yine sütünü ver dedim.öğlen gittim benden 10 dakika önce uyanmış ama huysuz.
bu arada bakıcımız bronşitmiş ateş bastı,nefes darlığı da var.başını kaldıramıyor uyukluyor.hastaneye gidecekti,kızını bekliyordu.baktım çok kötü,bebek de huysuz sürekli ağlıyor,coşuyor.gönderdim,kızı da sonra geldi.annesinin yanına gitti.ben de üç gibi işe döndüm tekrar.acildelerdi en son.sonra ne yaptılar bilmiyorum.bebeği alt komşuya bıraktım bir saatliğine.sütünü de verdim.bilmiyorum ne alemde.
ah canım ya ne zor durumlarda kalıyorsun... Valla bende hastayım kimseye bırakıp gidemiyorum aklım kalıyor...Allah sağlık versin de şöyle huzurla,endişesiz,tasasız günlerimiz ne zaman olacak acaba?
mihrimah dün 3den sonra acıkmış.bakıcımız karnı tok sanıp uyutmaya çalışmış.çok gergindi.zor uyutup doyurdum akşam.sık sık uyandı.en sonunda bir iki saat uyudu.bugün de 10da gittim aynı şekilde.uyutup doyurmaya çalıştım.azcık uyusun yine sütünü ver dedim.öğlen gittim benden 10 dakika önce uyanmış ama huysuz.
bu arada bakıcımız bronşitmiş ateş bastı,nefes darlığı da var.başını kaldıramıyor uyukluyor.hastaneye gidecekti,kızını bekliyordu.baktım çok kötü,bebek de huysuz sürekli ağlıyor,coşuyor.gönderdim,kızı da sonra geldi.annesinin yanına gitti.ben de üç gibi işe döndüm tekrar.acildelerdi en son.sonra ne yaptılar bilmiyorum.bebeği alt komşuya bıraktım bir saatliğine.sütünü de verdim.bilmiyorum ne alemde.
Yok canim inatlasmadim da arada bagiriyo diye kime gitsem bakmaz. Ates yok bisey yok. Bi burnu akiyo. Seb bakma, azcik bisey eklense hemen ararim.
bende suan gözünün içine bakıyorum valla azcik grip gibi olmadı goturcem yarin...
teyzesı bızde grıp olduk burunumuz akıyo hafıf öksuruyoruz puff
dunden berı su yok kombı suyu bıttı tamamlayaıyoruz klıma ıle ısınıyoruz
offff offfff cok mutsuzum
Haydaaa bu kombiler yokmu bozuluyor en soğuk zamanda...
Allahtan servis bizim karşı apartmandada hemen gelip yapıyorlar...
Geçen bozuldugunda 30 dk da geldi çok yogunlar normalde Neyseki Bebegin hatrina çabuk yaptılar...
Bizde gribiz benim tam geçmişti bugün yine basladi bi yakamı bırakmadı...
Bizim kuzucukta grip oldu.. sen bişey veriyormusun ilaç olarak?
ay cnm sorma 2 gun önce kışlık bakım yaptırık sorun cıkmasın dıye adam sen bı vanayı sıkmayı unut
hafıf akmaya başladı sakarya genelınede dunden berı su yok kombı suyu bıttımı suda basamıyoruz bakım yaptırdık ış aldık
kombıcı bızım sokakta daha yenı geldı su aradık saat 11 de yaptı gıttı
aras 1 aylıkken de abladan kapmıştı dr ılac vermıştı 1 tane onu 3 4 gunde gecmıştı
bugun ondan vermeye başladım gecmezse 3 4 gune gerıleme olmazsa hemen dr a cok duyuyorum bronşıt falan
ateş yok sımdılık sızde varmı burun akıntı ve arada öksuruk sızde ddurum ne cnm
kizlar migrenle bogusuyorum.artik gozumu acabiliyorum ama isikla yaziyla sorunum devam. kafa kazan.basit ilacla zor.
opuyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun canım.migren de çok zor bir şey.çabucak geçer inşaALLAH,rahatlarsın canım.kizlar migrenle bogusuyorum.artik gozumu acabiliyorum ama isikla yaziyla sorunum devam. kafa kazan.basit ilacla zor.
opuyorum hepinizi
ah canım ya ne zor durumlarda kalıyorsun... Valla bende hastayım kimseye bırakıp gidemiyorum aklım kalıyor...
Bakıcı işleri zor çalışan kadın olmak dahada zor.. allah yardimcin olsun ...
Insallah cok surmez canim.
Su bakici isini bi halletsen...
Alinabilen ilaclar iyi gelmiyo ama durmadan ictim.Canım valla çok zor migren hele ilaçta alamıyorsan daha zor...
Bide çocuklar üstüne tuz biber...
Selin nasıl bugün?
Saol canim. Boyle 2-3 gun tutuyo tuttu mu. Soyle saglam bi ilac en azindan yataga dusurmuyo da maalesef icemeyince mahvoldum.Allah yardımcın olsun canım.migren de çok zor bir şey.çabucak geçer inşaALLAH,rahatlarsın canım.
büyük kızmda çalışmıyordum ben büyüttüm 4,5 yaşına kadar ve bir kez bile komşuya yada başkasına bırakmamıştım.babasıyla bile kalmamıştır.bu yavruların kısmeti böyleymiş.
bu kez böyle oldu şansıma.oğlumda hiç nasıl bakar,nasıl uyutur endişem olmamıştı.tosun gibi de büyütmüştü kadın.sürekli dua ediyorum düzgün,hayırlı biri çıksın diye.
benim karşılaştıklarım mı öyle,piyasadaki psikoloji mi anlamadım ama hemen hepsi oturduğu yerden para kazanma derdinde.çocuğa iyi bakacaklarından hiç bahsetmiyorlar.minicik yavrulaarın sırtından kolay para derdindeler.
Allah miniğimin ve tüm annesi çalışan kuzuların yüzüne baksın.
tek tesellim işin yakın olması.
BUGÜN VE YARIN EVDEYİM.
işe başlamadan önceki yorucu ve sıkıcı ev hayatımı tekrarladım.evi temizleyip,yemek ve ağlayan bir bebeğe yetişmeye çalıştım.
evde pc bozuk ama laptopu unutmuşum.Allah'tan o sağlam.
mihrimah da ne uyuyor ne emiyor.bugün çaresiz hissettim ona karşı.belli bir düzene girmişti,kafam rahattı en azından.şimdi neyi var anlamıyorum.böyle devam ederse dr. yolu gözüküyor bize de.
kizlar migrenle bogusuyorum.artik gozumu acabiliyorum ama isikla yaziyla sorunum devam. kafa kazan.basit ilacla zor.
opuyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun canım.migren de çok zor bir şey.çabucak geçer inşaALLAH,rahatlarsın canım.
büyük kızmda çalışmıyordum ben büyüttüm 4,5 yaşına kadar ve bir kez bile komşuya yada başkasına bırakmamıştım.babasıyla bile kalmamıştır.bu yavruların kısmeti böyleymiş.
bu kez böyle oldu şansıma.oğlumda hiç nasıl bakar,nasıl uyutur endişem olmamıştı.tosun gibi de büyütmüştü kadın.sürekli dua ediyorum düzgün,hayırlı biri çıksın diye.
benim karşılaştıklarım mı öyle,piyasadaki psikoloji mi anlamadım ama hemen hepsi oturduğu yerden para kazanma derdinde.çocuğa iyi bakacaklarından hiç bahsetmiyorlar.minicik yavrulaarın sırtından kolay para derdindeler.
Allah miniğimin ve tüm annesi çalışan kuzuların yüzüne baksın.
tek tesellim işin yakın olması.
BUGÜN VE YARIN EVDEYİM.
işe başlamadan önceki yorucu ve sıkıcı ev hayatımı tekrarladım.evi temizleyip,yemek ve ağlayan bir bebeğe yetişmeye çalıştım.
evde pc bozuk ama laptopu unutmuşum.Allah'tan o sağlam.
mihrimah da ne uyuyor ne emiyor.bugün çaresiz hissettim ona karşı.belli bir düzene girmişti,kafam rahattı en azından.şimdi neyi var anlamıyorum.böyle devam ederse dr. yolu gözüküyor bize de.
bu sezon bebekler böyle galiba canım,huysuz,mızmız.Geçmiş olsun canım. Benim migrenim yok ama kızım son bir haftadır ağlaklık ve uykusuzluk konularında rekor kırdığı için hergün başağrısından ölüyorum. Ne kol kaldı, ne uyku ne de kafa bende. 2 gün üstüste minoset aldım ama faydasız, nerdeee aprenax. Arda girip yazdıklarınızı okuyorum ama tek kelime yazmaya fırsat bırakmıyor kızım. Yemek bile yiyemiyorum artıkın. Cumartesi doktora gideceğiz bakalım.
Ahh biz bu huysuz bebelerle ne yapacağız. Cannlarım benim, ne dertleri var bunların yaaa, bahtsız bebecikler. Canım keşke hiç birimiz çalışmak zorunda kalmasakta canlarımızdan ayrılmak zorunda kalmasak. Sen onu bakıcılara bıraktıkça kim bilir nasıl için ve aklın kalıyor, hayal edemiyorum. Bizim de şu kentsel dönüşüm olayı olmasaydı, çalışmayı ertelerdim ama bu durumda fazla erteleyemeyeceğim sanırım. Müteahhite yaklaşık 50.000 TL. civarı vermemiz gerekecek, kendi alışkın olduğumuz standardı da bozmamak için eşime destek lazım :) Ama kızımı nasıl bırakacağım aklım almıyor halenHakkımızda hayırlısı diyelim.
Fburakım, pepukem, Eymen paşalar iiyidir inşallah. Pepuke hastanedeydiniz galiba, iyi oldumu Eymen. Fburak sizin Eymenede geçmiş olsun, grip mi oluyor kuzucuk. Kızlar dışarıya çıktkça hastalık ihtimalini arttırıyoruz galiba. Çünkü salgın var sanırım.
Öptüm hepinizi
Alinabilen ilaclar iyi gelmiyo ama durmadan ictim.
Burnu akiyo insallah ilerlemez. Bi banyo yapiyo hemen kaka yesil oluyo. Cok nazik oldu walla.
Gozumu acamiyodum annem geldi. Giderken buyugude goturdu saolsun.
Saol canim. Boyle 2-3 gun tutuyo tuttu mu. Soyle saglam bi ilac en azindan yataga dusurmuyo da maalesef icemeyince mahvoldum.
Ben cesaret edemedim, kiyamadim ama kotu hissediyorum. Baksana migrenim tuttu. Allah sana da sabir versin, iyi bi bakiciyla karsilastirsin insallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?