Previayi bitirenler

Can acıyan yerde canım da bu ilaclarla migren de zor.

Gunde 2 kereye ishal demezler canim bence. Benimki gunde 2-3 kere sulu yapiyor ve hep kokuyo. Bazen 4 kere bile yapiyor. Ama sen farkliligi daha iyi tespit edersin tabi. Insallah ishal degildir canim. 6 aya kadar saklaniyo diyolar ama ben hic sagmadim, arastirmadim. Simdi doyurayim da :)
Mama sekersizlerden mi veriyosun canim?

Kizlar yogunum bu ara gelen giden derken yazamadim buraya hiç...

Gorumcem yarin gidiyor o gidince napcam bilmiyorum...
Benim sipa gündüz uyumuyor uyumadigi gibi kucaktan aşağı inmiyor...
Bu bakteri illeti yuzunden acayip kucakci oldu...

Bide kendini kaldırıp oturuyor kucagimizda... Biz yatırıyoruz o kalkıyor bunla cebellesiyoruz... Anlaşıldı buda abisi gibi 4 aylık kalkıp oturucak.. dr oturtma diyor sinirleniyorum gelde sen oturtma...
Adamı yatırıyorum kafayı sürekli kaldırıyor oturmaya çalışıyor... Napiyim şimdi buna ben biyerlerinimi bağlıyım oturtmamak için bi akıl verin bana sebek kaldırıyor kendini...

Hep ayni sorunlarla ugrasiyoruz sonunda bakteri ben de baktiricam. Gunduz bu da uyumuyo. Kollarim bitti artik.
Benimki gene 4 aylik.1-2 hafta oldu baslayali. Kollariyla dogruluyo. Bizim doktor da oyle diyo. Desteksiz 7 ay.. Biz 8 aylik kosuyoruz zaten, bu mu orurcak. Oturtma diyo, hep nasil yatircam tum gun uyanik cocugu soylemiyo.
Bi care bulursam zevkle paylasirim canim

Sizde benim gibi erkencisiniz yurumede ben konuşmada yurumede çok erkenciymisim...
Benim fatih 10 aylık yürüdü ama 4 aylıkken kendi oturmaya basladi... Şimdi buda çabaliyor oturmak için.. ne aceleleri var anlamiyorum...

Sizde benim gibi erkencisiniz yurumede ben konuşmada yurumede çok erkenciymisim...
Benim fatih 10 aylık yürüdü ama 4 aylıkken kendi oturmaya basladi... Şimdi buda çabaliyor oturmak için.. ne aceleleri var anlamiyorum...

Erkek icin cok erken. Ben 8 aylik esim 9 aylik yurumus. O da cok erken. Kizim 8 aylik kosuyodu. Ne zaman oturdu hatirlamiyorum ama dort degildi. Daha gec. Birden kalkti yurudu. Ama bu ne yapcak bilmiyorum. Yakindir oturcak tam. Bunlar uyumazsa yuruycek tabi ne yapacak kuzum. Butun gun cabaliyolar.

Valla uyumayan çocuk zor benim buyukte kolik saatleri dışında uyurdu kolik geçtiğinde düzenli uykuları vardı... Bununki kuş uykusu uğraş uyut 5 dakkika sonra cin gibi suratına baksın... Bide çok zor uyuyan bir bebek ... Bu uykuları nezaman duzelicek yoksa düzelmeyecekmi? Offff offfff yandikki ne yandık...

Öbür oğlanı yürütece koymamistim sanırım bu böyle giderse bunu zamanı geldiğinde koyarım yürütece yoksa ne kol ne boyun nede bel kalicak bende...

Bende dusunuyorum. Saat kac hala emiyo.
Defne de en son sekiz aylikken 20 dakika gunduz uykusu uyumustu. Umutlu degilim bu konuda zaten :) ama ne kadar kurtarabilirsek bel, kol artik...

Bende dusunuyorum. Saat kac hala emiyo.
Defne de en son sekiz aylikken 20 dakika gunduz uykusu uyumustu. Umutlu degilim bu konuda zaten :) ama ne kadar kurtarabilirsek bel, kol artik...
ay valal bunlar bizden biraz bağımsız olana kadar işimiz var neyse canım ya artık katlanıcaz bu duruma

Kizlar nabersiniz. Terslik yoktur insallah.

Ben su an spamla ugrasiyorum.bogusuyo resmen. Zorluyo kusuyo. Yatagina atcam yakindir. Basim hafifledi ama hala zonkluyo.

Kizlar nabersiniz. Terslik yoktur insallah.

Ben su an spamla ugrasiyorum.bogusuyo resmen. Zorluyo kusuyo. Yatagina atcam yakindir. Basim hafifledi ama hala zonkluyo.

Ayyy niye kimse yok nerde bu kızlar yahu...
Sırtım tutuldu fena bi şekilde .. oglusta kucaktan inmiyor gece olsada uyusak zira sipanin gündüz uykusu hiç yok..

Sırtım tutuldu fena bi şekilde .. oglusta kucaktan inmiyor gece olsada uyusak zira sipanin gündüz uykusu hiç yok..

cnm ne yapıyosun nerelerdesın
oglum grıpı nasıl oldu
be yazmıştı aras grıp pazartesı göturcem dıye sıkayeterı cok hafıfledı
neşsı cok ıyı ateş yok öksurme azaldı
ama ben cok duduyorum bronşit olayı ı götureyım dedım
ve dr bronsıt başlangıcı dedı ıyıkı göturmusum 4 gunde bu duruma gelmış
20 dk arayla 3 kere bhar verdıler
4 gun kullanmlık antıbıyor-tık ve 2 tane surup verdı
buhar aldıktan sonra hafıflemış baya carşamba kontrol
dedım neden olur uşuttukmu terlettıkmıonlar yapmaz dedı
grıp mıkrobundan dedı ablamızdan gectı ne yapıcam ben fburak yarenın öpmesını engelleyemıyorum
yaren 8 9 aya kadar hıc hasta bıle olmadı dr seneye ıkısınede grıp aşı dedı öpmesını yakınlaşmasını engellemeye calışın dedı nasıl basarcam akıl ver cnm

herkes ugrasiyo yogun sanirim.her bebe ayri. dagci bakiciyi ne yapti acep.

benimki gece uykusunu da birakiyo gibi. mahvoldum yataga duserim yakindir. su emg ve mr zamani bi gelse. kolum cok fena.
senin doktoa bi gitcem canim. bakalim ne diycek. mr lari toparliyimda.

Canim çok geçmiş olsun... Bizim çok şükür biseyi yok...
Burun salgıları atilamayinca Malesef öyle oluyor Canim...
Ben otri bebe nazal aspiratorle serum fizyolojik sıkıp cektiriyorum bisuru sümük çıkıyor her cekmemde... Hiç burnu tikanmiyor... Dr'a dedim hirilti var baktı burnundan dolayı dedi tıkalı burnu dedi... Sonra otri bebe aldim bende şimdi yok hirilti falan...
Sende al canım onla temizle düzenli...
Inşallah gecicek canım benim kiyamam aras paşama yazık .. benim eymen ilaç icemiyor canım çok kusuyor ilac icince icmedende kusuyor zaten...

Canım valla hepimizin derdi farklı farklı...
Bizim kusmalar bi azalıyor bi çoğalıyor tuhaf yaz gelsin diye dua ediyorum bi çıt citli body ile durur en azindan kıyafet yetişmiyor bu şekil...

Bende niyetliyim gitcem kendilerine sanırım hala vali konağı caddesinde yeri değişmediyse..

Heeeeeeeeeey
Nerdesiniz?

Selam kızlar ne zamandır yazamadım.minik herifimle uğraşıyordum.bugün kontrole gittik çok şükür hain bronşiyolitten kurtulduk ama yine de dikkat etmek gerekiyor.maşallah kilomuz tosuncuk gibi ama biraz bücürüz.ya bana çekti yada yaşıtlarını bu ara yakalıcak.minik doğduğu için daha yaşıtlarını boy olarak yakalayamamış.ama ne kadar süt alırsa o kadar iyi.bol bol emzir sağ ver dedi.demedi de ben öyle anladım :)
Bu arada ıkınmalar azalmakla beraber devam ediyor.çocuk cerrahıyla sünnet için görüştük inşallah 10 gün sonra falan yaptırıcaz.uyutarak yapıyomuş lokalle yapmıyormuş.ben damar yolu açılmasını istemiyorum dedim uyuttuktan sonra damar yolu açarız dedi.adam 20yıldır uyutarak yapıyormuş arkadaşım oğlunu sünnet ettirmişti memnun kalmıştı.biraz daha araştırıcam heralde medicanada yaptırırım.paket fiyatı 1500 tl.
Bu haftayı bebeğime buhar vererk,ilaçlarını da saatinde vermeye çabalıyarak biraz da ağlayarak geçirdim.çokça stresli bir haftaydı.eşim antidepresanı bıraktı iyice asabi canavar oldu çıktı.tahammül sınırlarımı çoktan aştı.çocukları alıp anama gitmeye ramak kaldı.git öfke kontrolü tedavisi ol yoksa beni unut dedim.psikolog arkadaşımın tanıdığı birine başlayacak evlilik terapisi de yapıyormuş heralde bizim en az 10 sene gitmemiz gerekir.anca düzeliriz.kızlar çok üzülüyorum o kadar zor ki evde asabi her an patlamaya hazır bir bomba eşin olması.sizi kırar üzer,5dk sora laylaylom yapar unutur.ooff off uzun hikaye,anlatmakla bitmez neyse.inşallah bu terapi işe yarar.yoksa ben dayanamıcam artık.

Sizler neler yapıyorsunuz herkes iyidir inşallah daha yazacaklarım var kızım istiyor ıpadi.havalar da pek güzel maşallah biraz içim açıldı.

canim bununla da gecmis olsun. sunneti biraz sarkitsan bence. bunca sıkıntıdan sonra. bi de bronsiti yeni atlattiniz,narkoz isini arastir istersen.
walla terapi insallah iyi gelir. bunlarin hepsi ayni. benimki terapisti de bozar. siniriyle hepimizi bogdu.

geçmiş olsun canım bu eşler bizi delirtecek bigün... bunların hepsimi böyle yoksa bizimkilerin kodumu bozuk anlayamdım

bende fatihi sünnet ettirmiştim lokal anesteziyle bende yanında girdim hatta bence çok zor durumda olmadıkça narkoza gerek yok.. bundada görüştüm bi çocuk cerrahıyla 3 ayı bi atlatsın dedi ondan sonra lokal dedi ama çok zorlarsa bebek ozaman uyutmak zorunda kalırız dedi..
altı üstü pipinin ucunu kesecekler one öle 1500 tl çok valla...
asud canım hiç böle dertlerin yok ne rahatsın özeniyorum sana valla:))

Canim walla hepsi boyle degil sanki. Daha sakin, esine destek olan, cocuklariyla ilgili babalar gordum.

Canim sende boru mu alcaklar tabi o kadar.

Walla oyle, dogru diyosun diycem size ayip olcak simdi :) gonlum ilk evlendigim yillarda 3 kizdi, sonra yillar icinde 1 kiza razi oldum.Sonra piyangodan bu da geldi. Her dizime bi melek :) Allah hepimize hayirli evlat versin. Laf aramizda babalari gibi bi tane daha beni bozardi heralde bununla basedemiyorum ki. Biraz buyusunlerde ucumuz adamla basederiz heralde. Umarim, insallah ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Cocuk olunca sabredeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…