Previayi bitirenler

Bence de eşine destek olan anlayışlı mülayim kocalar da var.bir tanesi benim arkadaşımın eşi maşallah özeniyorum onlara.önce sağlık sonra evinde huzur varsa en mutlu insan sensin demektir bence.huzurun yoksa evin cehenneme dönüyor.sanırım mersennenin eşi de mülayim biri.öyle hissettim Allah bozmasın.

1500 tl bence de çok farkındayım hastane pahalı zaten bir de dr prof.olunca öyle oluyor heralde.ben başka dr bilmiyorum tavsiye üzerine gitmeyi tercih ederim bir de eve yakın falan.acıbadem de o civarlarda.napiim oğlumun pipisi için değer

Bence de asudçum iki kız süper.ben de kızlara hastayım kızım için ikincisini de gönlümden kız istedim Allah erkek nasip etti.ama bu da çok tatlıymış inşallah büyüyünce serseri zırtapoz bir oğlan olmaz.minik bücürümü çok seviyorum teyzeleri boncuk gibi çok tatlı gören bayılıyor övünmek gibi olmasın hihihihi oğlum diye demiyorum

Sünneti fazla ertelemek istemiyorum ne kadar büyürse o kadar zor.düşündüm de lokal de zor.bebek helak olur psikolojisi bozulur.narkoz verilmeyecek sedasyon altında olacak sanırım.bildiğimiz narkoz değil yani.en azından bebek ağlayarak helak olmaz daha mantıklı.salı günü geciken aşılarını yaptırıcam inşallah.belki ondan bir hafta sonra da sünnet ettiririz tatilde.iyileşince de mevlit.doğumla sünnet mevlidi bir arada :) öyle düşünüyoruz şimdilik.aslında bronşiyolitten sonra mevlitten vazgeçmiştim ama böyle izole de yaşanmazki nereye kadar.

valla canım o düşüncelileri bizi bulmamış demekki..

canım ben bi kaç yerde sordum 250 200 tl civarı türkiye hastanesinde uçuk fiyatlar 5 sene önce 2 bin tl diyolardı oraya hiç sormadım 4 bün olmuştur:)

ya ben napıyım ya bende 2 oğlan bide babaları baba onlardan bebek

vardır elbet anlayışlısı diyorum ya bizi bulmamış...
canım ben bu ara birikime başladım o yüzden o parayı veremem bir pipiye.. eskiden fenni sünnetçiler vardı evde yaparlardı sünneti:) aç yavrucum bacaklarını sana şeker vericem diyip :)) eskiden hastane dr nerdeeeeeeee... ben normal uygun bi hastaende yaptırıcam sonuçta oda ucundan alacak öbürüde:) belki sizin gittikleriniz boncuk konduruyordur ucuna:)) annem diyoki ne o öle okadar para ucuna boncukmu konduruyolar:)

Walla Allah kolaylik versin canim.
Ama diger tarafta kizlar babaya duskunderler. Umarim oole degildir. Gerci bizim sinirli babaya dusmekzor.

merhaba arkadaşlar,kaç gündür uğrayamadım.herkes iyi galiba,çok şükür.
ben evdeyim bu hafta.bugün yeni bakıcımız başladı.evde olmam iyi oldu bu açıdan.cimcime kızım çok geveze olacak sanırım,aç kalıp konuşmayı yeğliyor.hepiniz gibi büyüdükçe ben de bebişime aşık oluyorum.o kadar sevgiyle,tatlı bakıyor ki bitiriyor beni pıtırcığım.
bu haftanın üç gününü önceki sevimsiz bakıcıyla geçirdim,çok sıkıcıydı.arada işe uğradım çalışan arkadaşların yanına.

kar kıştan sonra bu bahar havaları çok iyi geldi hepimize.

mihrimahın burnu hep tıkalı.otribebeyle günde iki kez temizliyorum ama hep bir hırıltı var.
p.tesi işitme testine gittik marmaraya.sol kulak geçemedi.odyoloji de baktılar içi darmış.kkb ye yönlendirdiler.randevuluydu o güne muayene olamadık.
en ufak tıkırtıyı bile duyuyor ama solda problem var mı bilemiyoruz.

benim buyuk oyle insallah aynidir. o kulaktan ates olculmuyor. daha dusuk cikiyor. duymada bi sorun oldugunu sanmiyorum. cins bunlar
bu bakicidan yuzun guler insallah. heran senin eve gelme ihtimalindende biraz derli olabilirlet. korkut onu imkanin varsa ilk gunlerde abuk sabuk saatlerde eve gel. mesela 10:40 da.

ben yakinda hunili fotomu facebooka koycam. begenirsiniz artik

buluşmamızda hepimiz bir huni geçirip toplu sıyırmış fotosu çekinelim.:)
beni de işe başlama ve bakıcı sendromu bitirdi.son günlerde gece bile o kadını düşünür olmuştum.
zaten abuk subuk saatlerde evdeyim,sorun olmaz herhalde.
bu işten bir arkadaşın eşi.kocası benim yerime sıkıştırıyor.çok kuralcı bir insan.

işimi özledim ya.kızım''işteyken de evdeki çocuklarımı özlüyorum.'' yaz diyor.

hepinize iyi ,güzel geceler.

Iyi geceler canim.
Tanidikla da zor taa . Hayirlisi olsun insallah.

Huniye gerek yok gerci, gozlerden anlasiliyo durumumuz ya neyse : D

Kızlar hepiniz iyisiniz sanırım çok şükür. Ben son 1 haftadır dağıtmıştım zaten, dün de grip olunca darma dağın oldum, cenazeme beklerim yakında Kızıma bulaşmasın diye emziriken altını değiştirirken falan maske takıyorum, ama nefessiz kalıp bayılacağım sonunda :)Cumartesi günü kızımızı doktora götürmüştük, kendime de kadın doğumdan randevu almıştım, yaram da enfeksiyon var nmı diye. Ama sivri zeka ben 2 randevu saatini birbirine kattım.15:45 de çocuk 16:30 da kadın doğum idi. Ben saat 16:30 a kadar kadın doğumda bekle bekle adımı okumuyorlar, sinirlendim, sakin sakin hemşire ve doktora hafiften çıkıştım ve rezil oldumO derece dağılmışım. 2 randevuyuda kaçırdık ama doktorlar sağolsun ayarladılar birşeyler. Kızımızın her şeyi iyi, hatta doktor öyle motive etti ki anlatamam. Kızımız her şeye tepki veriyor, konuşuyor, kafasını tutuyor v.s. Doktor bunlar iiçin daha çok erken ama maaşallah dedi. Halbuki bunları 1. aydan beri yapıyor kuzum. Bu motivasyonla kadın doğuma gittim Allaha şükür enfeksiyon değilmiş kesi bölgem. Ama bir ara yine de kendi kadın doğumcuma gideceğim.

Kızım gündüzleri hiç uyumuyor, sabah 8:30 dan geceye kadar uyanık. Sonrada ben pelt oluyorum, o yüzden 1-2 haftadır gelemedim yanınıza.Buluşmamıza son 1 ay diyelim :) 1 gün sonra 2. ayımız doluyor kızımla.

Hislerin çok kuvvetli şekerim :) Biz genel olarak huzurlu sakin takılıyoruz, eşim de sağolsun çoğunlukla anlayışlıdır. Son zamanlarda ben yaramazlık yapıyorum biraz ama sağolsun törpülüyor o O kadar yorgun oluyorum ki, hele bir de akşama kadar yemek yemediysem kan şekerim düşüyor eşim eve gelince huysuz olabiliyorum, ama yemekten sonra düzeliyor, o da biliyor bunu,, o yüzden takmıyor. Canım vallahi bir pipi kesimi için bana da çok geldi o para. Kemal özkan ne kadar acaba, Türkiye'nin en iyi pipi kasabı

Annenin ağzına sağlık canım, pipi ucuna altın koyuyorlar galiba :)

Walla Allah kolaylik versin canim.
Ama diger tarafta kizlar babaya duskunderler. Umarim oole degildir. Gerci bizim sinirli babaya dusmekzor.

Kızlar küçükken babacı ama büyükken anneci oluyorlar galiba. Ben küçükken baba diye ağlardım :) Ben huniyle doğmuşum

İnşallah önemli birşey çıkmaz canım Mihrimah'ın kulağında, geçmiş olsun. Canım sizler bu otribebe nin ucunu yıkıyor musunuz, filtresini mi değiştiriyorsunuz her sefer. Biz yeni aldık, tıkanırsa diye, daha 1 kere öğrenmek için kullandım. Yeni bakıcın hayırlı olsun canım, inşallah iyi çıkar.

Son düzenleme:
Kizlarrr çok superimmmmmmm bulaşık makine bozuldu...
Aglicam sinirimden bi makina dolusu bulaşık var yıkayacak adam yok....

Mersrnnecim geçmiş olsun... Benim ogluslarin ikiside kafasını doğar doğmaz tutuyordu... Maşallah öyküde güçlü bir bebek demekki...
2 haftalikken eymeni sağlık ocağına götürdüm hemşire yatırdı bizimki dönüyor p düzeltiyor bizimkisi dönüyor hemşire dediki maşallah nasıl bebek bu dönüyor böyle... Sonra yüz üstü yatırdı kafayı kaldırıp sağa sola dönüp bakininca iyice şaşırdı bunun hareketleri aylık bebeklerdende ileri dedi... Dr da gelişimi hareketleri ileri ayından diyor şaşırıp kalıyor... Bu gitmemizde sanırım daha çok sasircak çünkü kalkıp adam akıllı oturuyor kucakta... Birde her kucağıma almamda nasıl nerden buluyor anlamiyorum saçlarımı yoluyor parmaklarini açıp elinden alıyorum tutam tutam saçları....

Bence bu buluşma işi nisana kalsa daha iyi olur havalar düzelsin biraz...
Geçen dışarı çıktım pişman oldum... Oglanda kozmonot bende mont ağlıyor kucağıma aldım tutamadım baya yorucu oldu... Yemin ettim havalar düzelene kadar bunla biyere çıkmam artık....

Dağcı canım yeni bakiciniz hayırlı olsun.. insallah bundan memnun kalırsınız...

Asud bence kızlar ilerde anneye daha yakın oluyorlar erkeklerde daha bağımsız....

Kizlar, bebeler dogunca konusmuyor, yurumuyor ben buna sasiriyorum. O kadar vitamin bosa gidiyor. Sac cekme isi benimkinde de var. yolup duruyo. Zor aliyorum. Hersey agiza gidiyo bizim. Battaniye, yorgan. El,kol ne denk gelirse. 3 parmak agzinda emiyor. En sonunda emzik verdik de cabuk sıkılıyor. Tekrar parmak agiza yani kusmasi az sanki, bunlarla qrttiriyor. Salya, kusmuk igrenciz yani.
Gunduz bi kucakta uyuyo. Birakiyorum dikiliyor. Bastan beri uykusu yok gunduz. Bu da cins. Buyukde cins zaten. Bende cinsim galiba
Mesennem gecmis olsun. Maske ne maskesi ki boguluyosun annamadim. Oyle kolay gecmez anneden derler ama bilmiyorum tabi.
Benimki nanemolla sanki.

Bisey diycem gulmeyin.

Ben doktorlara artik bisey sormuyorum demistim ya, cidden sormamisim.

Partial misim ben hastane raporlarinda yaziyo. Sigortaya yolladigim.
damarlanma ve kirecleeyi demisti de, bunu duymamisim.

Canım benim, sağol, maske toza karşı olan (benim meslek gereği çimento v.s. :) ) maskelerden. Önceden stoklamıştım, onlardan kullanıyorum, burnu da kapatıyor haliyle. Kız hasta olursa perişan oluruz diye tedbiri bırakmıyorum.

Bisey diycem gulmeyin.

Ben doktorlara artik bisey sormuyorum demistim ya, cidden sormamisim.

Partial misim ben hastane raporlarinda yaziyo. Sigortaya yolladigim.
damarlanma ve kirecleeyi demisti de, bunu duymamisim.

Bunda gülünecek ne var ki Benim ki partial mıydı marjinalmiydi şimdi hatırlamıyorum valla

Kis ona ne gerek var. doktorlarin kullandigindan alsana eczaneden. Bogma kendini bosuna. Daha sutun lazim

Kis ona ne gerek var. doktorlarin kullandigindan alsana eczaneden. Bogma kendini bosuna. Daha sutun lazim

Evden çıkamadım ki hiç eczaneye, ilk defa dün çıktım. Ablam sağolsun önce diş doktoruma sonra annemlere götürdü. 1 seneden sonra ilk defa gezmeye gittim :)

Evden çıkamadım ki hiç eczaneye, ilk defa dün çıktım. Ablam sağolsun önce diş doktoruma sonra annemlere götürdü. 1 seneden sonra ilk defa gezmeye gittim :)

O disciye bende bi gidebilsem cikamiycam..

Discinden bir jac tane aliverseydin maske : D

Bu arada kizinin ustundeki kirmizi tuluma bayildim :) cok yakismis maasallah oykucuge.

Kızlar selam özledim sizi yaa ne zamandır yazamıyorum.cepten yazmaya alışamadım harflere yanlış basıyorum yazana kadar dakikalar geçiyor

Dağcıcım yeni bakıcıdan artık yüzün güler inşallah.mihrimahın kulakçığına geçmiş olsun umarım önemsiz birşeydir.
Mersennecim geçmiş olsun şekerim benim bildiğim gribin bebeğe geçmez benim geçmemişti.bizim evde şu an abla grip dün ananesine gitti kızımla yeterince ilgilenemiyorum çok üzülüyorum ilk göz ağrım benim.bu aralar çok mutsuzum.hep şükrederim ama artık bariz mutsuzum yani.eşim tam bir canavar oldu neden anlamıyorum.dün gece sinir krizi geçirdim.özelimi anlatmak tarzım değil ama şu an umurumda değil.iyiki gece kızım evde değildi o da çok mutsuz zaten.adam bir an gülüp oynarken bir amda asabi ota boka kulp bulup bağıran kızan birine dönüştü ama bunu kabul etmiyor.s

Sütüm azaldı bu ara.üzüntüden bence.o kadar dediğim halde yine aynı.bugün dereotu,tahin,humana çay,arısütü polen propolis aldım biraz çoğaldı çok şük

Yanlışlıkla cevaplaya basıyorum öff

Neyse,bu ara sünneti araştırıyorum da medicanadaki prof genel anesteziyle yapıyormuş acaba bu bizim bildiğimiz anestezimi yoksa sedasyon dedikleri ilaçla kısa süreli uyutmamı?anestezi öncesi bebeğin aç olması lazım 3 saatlik açlığa bile dayanamayan oğlum o kadar zaman helak olmazmı yaa? Bunu adama sormam lazım en iyisi sorularımı yazıp pzt arıyım.salı günü aşımız var verem karma falan üçü birden.inşallah sorun olmaz.güya yenidoğan sünneti yaptıracaktım erken doğdu derken hastalıklar peşpeşe gelince kaldı.9 haftalık olduk bile.kızlar 1500 tl bence de çok ama başka yer ve dr bilmiyorum tanıdık tavsiyesi olmadan başkaına gidemem.hem dedesi sponsor olcakmış:)

O disciye bende bi gidebilsem cikamiycam..

Discinden bir jac tane aliverseydin maske : D

Bu arada kizinin ustundeki kirmizi tuluma bayildim :) cok yakismis maasallah oykucuge.

Benim ön dişim sorunluydu, son 6 senedir aynı dişe bir kanal tedavisi ve diş taktırtmayı beceremedim. Kanal tedavisine başladı, 2 hafta sonra bir daha gel dedi ben 2 sene sonra falan gittim çok tembelim, daha doğrusu önemsemedim Ama haftaya dişim takılacak inşallah :) Sağol canım, o tulumu ben de çok seviyorum. Bu arada kzııma alışveriş yapmamız lazım, kıyafetleri olmuyor artık.

Canım benim, eşini takmamaya ya da üzülmemeye çalış. Bebekler doğunca nasıl bizim hormonlar depreşti, daha hassas v.s. olduk aynı şey erkeklerde de var. Onlar da biraz daha asabi oldu v.s. Maddi ve manevi sorumlulukları arttı, yanında her şeye alınan bir eş O yüzden sabret, biraz daha zaman geçince eski düzeeninize kavuşursunuz, buna eminim. Ne kadar münakaşa vs. yapsanızda kendini fazla kaptırıp çok üzülüp sinirlenme ki sütün azalmasın. 1-2 hafta sonra boşu boşuna kendimi üzüp sütümü azalttım diye üzülürsün.

Sütüm azaldı bu ara.üzüntüden bence.o kadar dediğim halde yine aynı.bugün dereotu,tahin,humana çay,arısütü polen propolis aldım biraz çoğaldı çok şük

1-) Sütüm azaldı diye düşünme. Süt yapımı biraz psikolojik, öyle düşünürsen azalır. Önemli olan bebeğinin karnının doyması, sağıp dolaba koyamıyorum diye üzülme, ya da her seferinde memeden fışkırmıyor diye de üzülme. Bebek açlıktan ağlama krizine girmiyorsa, sütün yeterlidir, gerisi hikaye :)
2-)Bol bol su iç.

Herkese bol bol sütlü günler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…