Previayi bitirenler

tirnakla daha guzel cikiyo :) benimkinde de var. biraz bosladim emzirirken yaglayip kabartiyorum sonra banyo. banyodan sonra gene yag. kalani da sonra temizle biter. sampuan cok sık kullanirsan artiyo. Cok kalinsa konak biraz karbonat at yaga. Kasinti da yapar cok kalinlar. Doktorunu kinadim yani.5. Cocuk olsa gene soylemesi lazim.

Bana bu biraz zor geldi canim. Arkadan nasil baglancak. Ben bunu dusunmezdim. Cocugun bacaklari cok acilmis baksana : P baba bundan daha basit kullanim oarak. bi kere ayarlayip, tek hareketle takiyosun. Kosulsuz iade olan bi yerden al. Dene olmazsa gonder.

Bugun kapi caldi. Actim kargo. Kocaman bi armut koltuk. Salonda bi bu eksikti. Hamak, ana kucagi, armut, oyuncaklar...cildiricam yakindir.

dün ben de kabız diye z.yağı vermiştim.4.de boşaltmış ne varsa.batırmış her şeyini.normal kakaymış,boşuna dertlenmişim.dr.unun dediğinin doğruluğunu bizzat yaşamış,görmüş oldum canım.
sizin de gaz olayınız düzene girse de normale dönebilseniz.gazdı nazdı en güzel günlerini insan yaşayamıyor.

Zeytin bende takinti oldu.onu yiyince herseyi yermis gibime geliyo :)
Ben rahat olcam diyorum bakalim. Kismet.
Oglunun ne programi vardi?

Allah büyüktür,belli olmaz yer belki minik.:)

oğlumun sömestir dönem programı vaardı.ablamızla abimiz 15 gün evdeler.

fburaktan haberdar olan yok mu kızlar?

pepuke nerdesiiiin?

Marmara forumdaydim. Indirimler baslamis. Beden bulmak icin tam zamani. Daha da iner subatta ama renk beden zor bulunuyor.babamla gidince cok kosturuyorum. Soole ferah ferah gezmeyi ozledim. Sonra oturup bi kahve icmeyi. daa cok var.

slm kızlar beni meraketmişsiniz kusura bakmayın.. bu ara girsemde yazmadan çıkıyorum .. yanlız kaldım çok yoruluyorum..
hafta sonu kaynım gelicek arkasından kaynanam diğer kaynım eltim gelicek.. bide kardeşimin kız isteme durumları var onlarda bu hafta sonu bize misafir olacaklar... köşe bucak dip kıyı cam pencere temizlik yaptık .. memleketten yengem geldi bu 15 tatiller bana yaramıyor sanırım eskiden birileri gelicek diye iple çekerdim şimdi nerden geldi şu sömestr diyorum

bide bi arkadş edinmiş bulundum hay bulunmaz olaydım hergün bana geliyor çat kapı haber bile vermeden .. bide oğlu var yaramazmı yaramaz üstüne bide bana falan vuruyor çok kızıyorum öyle hareketlere benim çocuğumun hiç öyle huyları yok...

bide kadının herşeyimde gözü kalıyor kendimi kötü hissediyorum
en sonunda güzel bi dille gelme bana dicem bezdim yani... daha bikere evine gitmedim pat çat geliyor ne samimiyetimiz varsa...
ay ben bu insanları anlayamıyorum ya bebeği olcak benim küçülenleri veriyim dedim bin pişman etti beni iyilik yap denize at(

umarım sizlerde iyisinizdir?

fburak merhaba cnm bende merak eteye başlamıştımm senı
bellıkı bu ara pek yoğunmussun desene asıl yoğunluk 15 tatılde başlıyo
napıyo senın yavrular
fatıh nasıl oldu
komsu konusuna uzuldum
ay bende catkapıdan hoşalanmıyorum ay gec saate kadar uyuyorum eşimde 16 da gıdıyo ış guc hıc bıtmıyo ınankı
daha dr kontrolunuz gelmedı dımı cnm 2 ay sonraa dedıgın

canım inan sinir oldum komşumda değilki baya meafe var aramızda o sahilde ben merkezde oturuyorum bide öyle terski evime oturduğu yer ona ramen abartmıyorum her gün geliyor

fatih grip oldu bugün eymenede geçirdi sanırım pekbi keyifsiz iştahsız mızmız yarın bi götüreyim dr'a.. bizim rotavirüz aşımız var 5 şubatta idrar kültürüde bakılcak bide göz muayenesi var... diğer 4 aylık olduğunda böbrekteki büyümeye bakılacak 2 ay sonra demişti onun için zaten yani 4 ayı dolunca...
inan iş güç bitmiyor evde okadar temizlik vs yapmıştık dün şaun evin içine bakıyorum sanki savaş çıkmış...
tek çocuk varken çok daha kolaydı şimdi bebekte olunca hele hiç uyumayan huysuz ilgi isteyen bir bebekse çok zor oluyor inanki..
bide benim eşim çok geç geliyor eve bu ara daha bi bunaldım sinir harbi geçiriyorum oda yeni girdi içeri bi sürü söylendim ... işten biraz izinmi alsam ne yapsam dedi acıdı sanırım halime oda hoş evde kalsa ayrı sıkıntı aman en biliyim yaff görümcem varken iyidik şimdi kaldım bi başıma

senin kuzular nasıl canım ? aras aynı heralde uslu inşallah hiç huyu değişmez...

hadı ya nerden buldun cnm ya sen o şahsıyetı
ay ınan benım oturdugum yerde 1 bucuk senedır oyuruyorum pek komşuluk yok
başlarda kızıyodum sımdı cokta dertlı degılım
ancak denk gelıyo ışlerım
bı akşam boşlugum oluyo oda kk ya gırıyorum ınan o bıle ıyı gelıyo
benım en buyk sansım esım ıse 4 gıbı gıdıyo arası oa posta ben ışlerı halledıyorum oda dınlenık oldugu bı vakıt oluyo
cocukların hasta olmasına uzuldum cnm ya bız geccen hafta yaşadık ıkısı bırden sımdı sukur ıyıler ama korkuyorum bırı demek ıkısıde hasta demek
aras huysuz bebek değil cnm ama oda anldı artık kendını uyanıkken ıstıyo ona konuşalım kucaga alalım cok mutlu oluyo yuz vermessek
kendını gösterıyo ama onada sukur cnm
emme duzenınız nasıl cnm acaba senın ıstahsızlık dedıgın durum bızımkılerın emme duzenlerının degışmesını
arasta artık eskısı gıbı saldırmıyo
bende ıstahımı gıttı dıyorum ama aylarına göre 3 saatte falan emmelerı gerekıyomuş
gecen haftakı hastalıklardan sutum azaldı arttırma cabasındayım
bıde yarın ılk defa dolmuşla yarenın okulaa gıdıcez arasla nasıl gececek heyecan yaptım 10 dkkada kapımdan bınıp kapısına ınıcem sen hıc o şekılde gıttınmı cnm eşımın ışte oldugu vakıte gelıyo malesef

ay canım sorma nerden bulcam parktaydık bigün eymen çok ağlıyordu oda hamile ya kadın yardımcı oldu bana...
bide benim oğlanın ufalanları veriyim dedim pişman oldum yani iyilik yap denize at oldu... bitane oğlu var çok yaramaz evi katıp karıyor bir birine bide çok bağırıyor ozaman eymende huysuzlanıyor sürekli ağlıyor anlıcan eziyet oluyor bana

benim arkadaşlarım var canım samimi olduklarım hatta bunun gibi aşa yukarı hergün gelen bitane daha var:) ama o bebek olduktan sonra azalttı gelmeyi çünkü bebek huzursuz oluyor onunda 3 çocuğu var ama bunun 1 çocuğu yetiyor inan..

canım biri hasta olunca diğeride hemen oluyor zaten koruyamıyorsun yarın götürücem bakalım 2 gündür iştahı çok az...

ben cesaret edemem minübüs olayına canım taksiyle gidiyorum heryere yada yürüme mesafesiyse yürüyorum...

benim şebekte çok ilgi istiyor anannesi yoktu bugün geldi ay onu görünce bi beni al hareketleri yaptı anneme görme:) sıkıntısı yoksa çok konuşuyor gülüyor çığlıklar atıyor.. bide bi kaç hareket var onu yapıyorum ona sesli gülüyor şebek çok fena bişey oldu bunlar canım tam ısırmalıklar...

Canım hemen unnadoya bak çok güzel bir sling gelmiş ben aldım markasını unuttum wallaboo muydu öyle bişey..

Kızlar yarın oğlum sünnetolacak dualarınızı esirgemeyin nolur.
Ay bir tuhaf oldum şimdi,yakın bir zamanda hamileydim ve acaba oğlumu kucağıma alabilecekmiyim diyordum hiç sevinemiyordum şimdiyse oğlumun sünnet haberini paylaşıyorum sizlerle,şükürler olsun Rabbime yaaa çok mutluyum bir yandan..bir yandan da endişeliyim inşallah bir sorun olmaz.inşallah çokeziyet çekmez miniğim.şimdi previayla mücadele edenleri gördükçe tuhaf oluyorum onları öyle iyi anlıyorumki.

ay tatlım benım yerım ben onı
bızımkıde cok guluyo ama ınsan secıyo heee
bana ablasına cok guluyo babayada ışıne gelınce

cnm sen o arkadaşı hemen ele bızımde bı akraba var öle aaa aras onun sesınden urkuyo ay bıde dudak bukmeyı ögrendıkı sorma
ben bakalım yarın ne yapıcam cnm taksıde kapı önunden dolmışta zaten bayılıyo arabada gıtmeye yarın yazarı artık ayrıntıları
ay ben eymenı göremıcekmıyım cnm ya nazar our dıyemı yuklemıyosun bak maşalla derım ben
bak bu benıım kucuk oğlum

Son düzenleme:
Kızlar ben bu e -bebek sitesine uyuz oldum üye oldum ama bişey almak isteyince yine giriş yap diyor bumbo koltuk alıcaktım lamadım.tinylove oyun halısı da alacaktım tükenmiş.aklınızda olsun tekmele oyna halısı çok satıyormuş herkes çok memnun bebişler halıya bayılıyormuş

tatlım sımdıden gecmış olsunn
artık ayrıntılarını beklıyoruz

canım valla benimkide öyle baya baya adam seçiyor bide böyle bakıyo bakıyo utanıyor sanırım kafasını gömüyor kolumun altına sonra yine bakıyo yine saklanıyor kolumun altına:)) utanmalarıda bilirmiş diyorum çok komik geliyor bana...
valla ben onu eledim gitti hiç hoşlanmadım bu çat pat gelme olayından... benim zaten çevremde çoktu ya hiç öle arkadaşada ihtiyacım yok heleki böylesine...
canım benim buraya koymaya çalıştım foto koyamadım:) facede var resimleri buraya boyutu olmuyo sanırım biraz büyük geliyor bende boyutlandıramadım bi türlü niyeyde koyamadım...
maşallah arasa canım kocaman olmuş ... boylu poslu tombik duruyor maşallah ...

pepuke canım inşallah çabucacık olcak biticek eymenin sünneti... ben fatihte yanına girmiştim bundada öyle düşünüyorum yanında olmayı...

ben sitesinden hiç alamdım ama mağazasına gitmiştim demekki sitede sorun var...

ay bunlar cok uyanılar ya tv ye ılgısı nasıl cnm benımkı emerken bıle bakmak ıstıyo
ne kadar ıyı degıl densede bı yere kadar engelleyebılıyorum
benım face yok cnm ama sıfrelerım var arkadaşlarım sagolsun eger ıstersen özelden bana adını yaz bakayım yakışıklıya
cnm beslenmeyı sordum ama yazmadın ne kadarda bı emzırıyosun aras eskısı gıbı sık ıstemıyo sutumde azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…