Bu arada kızım konak olmuş, cahil anasının haber yokBen konağı kafada çıkan yara sanıyordum. Kızımın neredeyse doğduğundan beri kafasının ön kısmında sarımtırak hafif soyulan kabukumsu bir alan vardı, ben onu anne karnında sildinin kaplandığı maddeden sanmıştım, zamanla soyulacak diye düşünmüştüm, bugün ebemiz sağolsun konak dedi. Doktor niye birşey demedi ona sinir oldum şimdi. Doktora gittiğimde de vardı. Demek ki detaylı incelemiyor diye düşünmeye başladım. Ebe zeytinyağı sür, yarım saat beklet ince tarakla iyice tarayıp yıka dedi. en fazla 3-4 kerede gider dedi. İnce tabakaymış. Yazık benim kızıma 2 aydır konaklı ama bundan kimsenin haberi yok
Evet, ben halen kararsızımLinkini de koyduğum mei tai sling zımbırtısı kanguruya benziyor, tek farkı bunda arkadan bağlıyorsun, kanguru gibi birbirine geçen plastik kilit sistemi yok. Şu mei tai zımbırtısına vakit bulursan baksana canım, sence nasıl. Elimde patlasın istemiyorum :) Yakın olsak denerdim, iyi olurdu gerçekten. Pazarlama yöntemleri sağolsun, insan internetten beğeniyor, eline geçince pişman olabiliyor.
dün ben de kabız diye z.yağı vermiştim.4.de boşaltmış ne varsa.batırmış her şeyini.normal kakaymış,boşuna dertlenmişim.dr.unun dediğinin doğruluğunu bizzat yaşamış,görmüş oldum canım.Kocaman oldu kızımız yaa, neredeyse 5 aylık. Zaman ne kadar çabuk geçiyor kızlar, hep bir şeylerden yakınıyoruz, zorlanıyoruz, sonra geçti bitti oluyor :) Kakası günde 2 ye indi kuzucuğumun. Bizimki kaka yapamadığında kafayı yiyor, ıkınmaktan kıpkırmızı olup sürekli ağlıyor. Kabız da değil, kıvamı falan normal. Ben doktoruma soru kağıdı hazırlamıştım geçen hafta ama yanıma almayı unutmuşum, sonra da aramadım telefonla. Yeşile yakın kaka normal mi, kakanın arasında da hafif sümükümsü kaka oluyor o da normal mi.
Sağol canımcığım. Mihrimah kaka yapamayınca kafayı yiyor mu peki canım, ağlıyor mu hep. Eğer öyle bir derdiniz yoksa bizim doktor 7 güne kadar yapmaması normal dedi.
Senin yazdıklarını okurkan ben yoruldum vallahiAllah sana kolaylık versin canım, işin zor ama dediğin gibi onlar mutlu olunca yorgunluğunu hissetmiyorsundur :)
Zeytin bende takinti oldu.onu yiyince herseyi yermis gibime geliyo :)
Ben rahat olcam diyorum bakalim. Kismet.
Oglunun ne programi vardi?
fburaktan haberdar olan yok mu kızlar?
pepuke nerdesiiiin?
fburak merhaba cnm bende merak eteye başlamıştımm senı
bellıkı bu ara pek yoğunmussun desene asıl yoğunluk 15 tatılde başlıyo
napıyo senın yavrular
fatıh nasıl oldu
komsu konusuna uzuldum
ay bende catkapıdan hoşalanmıyorum ay gec saate kadar uyuyorum eşimde 16 da gıdıyo ış guc hıc bıtmıyo ınankı
daha dr kontrolunuz gelmedı dımı cnm 2 ay sonraa dedıgın
canım inan sinir oldum komşumda değilki baya meafe var aramızda o sahilde ben merkezde oturuyorum bide öyle terski evime oturduğu yer ona ramen abartmıyorum her gün geliyor
fatih grip oldu bugün eymenede geçirdi sanırım pekbi keyifsiz iştahsız mızmız yarın bi götüreyim dr'a.. bizim rotavirüz aşımız var 5 şubatta idrar kültürüde bakılcak bide göz muayenesi var... diğer 4 aylık olduğunda böbrekteki büyümeye bakılacak 2 ay sonra demişti onun için zaten yani 4 ayı dolunca...
inan iş güç bitmiyor evde okadar temizlik vs yapmıştık dün şaun evin içine bakıyorum sanki savaş çıkmış...
tek çocuk varken çok daha kolaydı şimdi bebekte olunca hele hiç uyumayan huysuz ilgi isteyen bir bebekse çok zor oluyor inanki..
bide benim eşim çok geç geliyor eve bu ara daha bi bunaldım sinir harbi geçiriyorum oda yeni girdi içeri bi sürü söylendim ... işten biraz izinmi alsam ne yapsam dedi acıdı sanırım halimeoda hoş evde kalsa ayrı sıkıntı aman en biliyim yaff görümcem varken iyidik şimdi kaldım bi başıma
senin kuzular nasıl canım ? aras aynı heralde uslu inşallah hiç huyu değişmez...
ay canım sorma nerden bulcam parktaydık bigün eymen çok ağlıyordu oda hamile ya kadın yardımcı oldu bana...hadı ya nerden buldun cnm ya sen o şahsıyetı
ay ınan benım oturdugum yerde 1 bucuk senedır oyuruyorum pek komşuluk yok
başlarda kızıyodum sımdı cokta dertlı degılım
ancak denk gelıyo ışlerım
bı akşam boşlugum oluyo oda kk ya gırıyorum ınan o bıle ıyı gelıyo
benım en buyk sansım esım ıse 4 gıbı gıdıyo arası oa posta ben ışlerı halledıyorum oda dınlenık oldugu bı vakıt oluyo
cocukların hasta olmasına uzuldum cnm ya bız geccen hafta yaşadık ıkısı bırden sımdı sukur ıyıler ama korkuyorum bırı demek ıkısıde hasta demek
aras huysuz bebek değil cnm ama oda anldı artık kendını uyanıkken ıstıyo ona konuşalım kucaga alalım cok mutlu oluyo yuz vermessek
kendını gösterıyo ama onada sukur cnm
emme duzenınız nasıl cnm acaba senın ıstahsızlık dedıgın durum bızımkılerın emme duzenlerının degışmesını
arasta artık eskısı gıbı saldırmıyo
bende ıstahımı gıttı dıyorum ama aylarına göre 3 saatte falan emmelerı gerekıyomuş
gecen haftakı hastalıklardan sutum azaldı arttırma cabasındayım
bıde yarın ılk defa dolmuşla yarenın okulaa gıdıcez arasla nasıl gececek heyecan yaptım 10 dkkada kapımdan bınıp kapısına ınıcem sen hıc o şekılde gıttınmı cnm eşımın ışte oldugu vakıte gelıyo malesef
Evet, ben halen kararsızımLinkini de koyduğum mei tai sling zımbırtısı kanguruya benziyor, tek farkı bunda arkadan bağlıyorsun, kanguru gibi birbirine geçen plastik kilit sistemi yok. Şu mei tai zımbırtısına vakit bulursan baksana canım, sence nasıl. Elimde patlasın istemiyorum :) Yakın olsak denerdim, iyi olurdu gerçekten. Pazarlama yöntemleri sağolsun, insan internetten beğeniyor, eline geçince pişman olabiliyor.
ay canım sorma nerden bulcam parktaydık bigün eymen çok ağlıyordu oda hamile ya kadın yardımcı oldu bana...
bide benim oğlanın ufalanları veriyim dedim pişman oldum yani iyilik yap denize at oldu... bitane oğlu var çok yaramaz evi katıp karıyor bir birine bide çok bağırıyor ozaman eymende huysuzlanıyor sürekli ağlıyoranlıcan eziyet oluyor bana
benim arkadaşlarım var canım samimi olduklarım hatta bunun gibi aşa yukarı hergün gelen bitane daha var:) ama o bebek olduktan sonra azalttı gelmeyi çünkü bebek huzursuz oluyor onunda 3 çocuğu var ama bunun 1 çocuğu yetiyor inan..
canım biri hasta olunca diğeride hemen oluyor zaten koruyamıyorsunyarın götürücem bakalım 2 gündür iştahı çok az...
ben cesaret edemem minübüs olayına canım taksiyle gidiyorum heryere yada yürüme mesafesiyse yürüyorum...
benim şebekte çok ilgi istiyor anannesi yoktu bugün geldi ay onu görünce bi beni al hareketleri yaptı anneme görme:) sıkıntısı yoksa çok konuşuyor gülüyor çığlıklar atıyor.. bide bi kaç hareket var onu yapıyorum ona sesli gülüyor şebek çok fena bişey oldu bunlar canım tam ısırmalıklar...
Kızlar yarın oğlum sünnetolacak dualarınızı esirgemeyin nolur.
Ay bir tuhaf oldum şimdi,yakın bir zamanda hamileydim ve acaba oğlumu kucağıma alabilecekmiyim diyordum hiç sevinemiyordum şimdiyse oğlumun sünnet haberini paylaşıyorum sizlerle,şükürler olsun Rabbime yaaa çok mutluyum bir yandan..bir yandan da endişeliyim inşallah bir sorun olmaz.inşallah çokeziyet çekmez miniğim.şimdi previayla mücadele edenleri gördükçe tuhaf oluyorum onları öyle iyi anlıyorumki.
canım valla benimkide öyle baya baya adam seçiyor bide böyle bakıyo bakıyo utanıyor sanırım kafasını gömüyor kolumun altına sonra yine bakıyo yine saklanıyor kolumun altına:)) utanmalarıda bilirmiş diyorum çok komik geliyor bana...ay tatlım benım yerım ben onı
bızımkıde cok guluyo ama ınsan secıyo heee
bana ablasına cok guluyo babayada ışıne gelınce
cnm sen o arkadaşı hemen ele bızımde bı akraba var öle aaa aras onun sesınden urkuyo ay bıde dudak bukmeyı ögrendıkı sorma
ben bakalım yarın ne yapıcam cnm taksıde kapı önunden dolmışta zaten bayılıyo arabada gıtmeye yarın yazarı artık ayrıntıları
ay ben eymenı göremıcekmıyım cnm ya nazar our dıyemı yuklemıyosun bak maşalla derım ben
bak bu benıım kucuk oğlumEki Görüntüle 615660
ben sitesinden hiç alamdım ama mağazasına gitmiştim demekki sitede sorun var...Kızlar ben bu e -bebek sitesine uyuz oldum üye oldum ama bişey almak isteyince yine giriş yap diyor bumbo koltuk alıcaktım lamadım.tinylove oyun halısı da alacaktım tükenmiş.aklınızda olsun tekmele oyna halısı çok satıyormuş herkes çok memnun bebişler halıya bayılıyormuş
canım valla benimkide öyle baya baya adam seçiyor bide böyle bakıyo bakıyo utanıyor sanırım kafasını gömüyor kolumun altına sonra yine bakıyo yine saklanıyor kolumun altına:)) utanmalarıda bilirmiş diyorum çok komik geliyor bana...
valla ben onu eledim gitti hiç hoşlanmadım bu çat pat gelme olayından... benim zaten çevremde çoktu ya hiç öle arkadaşada ihtiyacım yok heleki böylesine...
canım benim buraya koymaya çalıştım foto koyamadım:) facede var resimleri buraya boyutu olmuyo sanırım biraz büyük geliyor bende boyutlandıramadım bi türlü niyeyde koyamadım...
maşallah arasa canım kocaman olmuş ... boylu poslu tombik duruyor maşallah ...
pepuke canım inşallah çabucacık olcak biticek eymenin sünneti... ben fatihte yanına girmiştim bundada öyle düşünüyorum yanında olmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?