ay bunlar cok uyanılar ya tv ye ılgısı nasıl cnm benımkı emerken bıle bakmak ıstıyo
ne kadar ıyı degıl densede bı yere kadar engelleyebılıyorum
benım face yok cnm ama sıfrelerım var arkadaşlarım sagolsun eger ıstersen özelden bana adını yaz bakayım yakışıklıya
cnm beslenmeyı sordum ama yazmadın ne kadarda bı emzırıyosun aras eskısı gıbı sık ıstemıyo sutumde azaldı
canım benim tv ile bağımız yok bakmıyoruz zaten bende izleyemiyorum:)
beslenme konusu 3 saatte 4 saatte kafasına göre canım zaten isterse alıyor istemezse emmiyor asla... ben sana özelden yazıyım canım baka bakalım .. gerçi baya oldu resim koymayalıda büyüdü yine:)
sagol cnm
ay bızımkıde 2 saatte benı tatmın etmıcek kadar emıyo ınşalla gelışımlerını etkılemez cnm ya
ay benimkide öle tek meme emiyo bırakıyor bazeninşallah canım ya benimki sanki bu ara pek kilo almadı.. yarın dr 'a gidicem bakalım tarttırırım onu bakalım ne olmuş..
Bende babasling var canim. Boynumu agritti benim. Ama boyun fitigi olabilir bende. Cok da hosuma gitmedi ama poposu kaymaz.
Cok sıkılgansa kucuk oykucuk wrap larda rahat etmeyebilir. Onlar bebecikken iyi ama ben oyle iki buklum yapamadim, kiyamadim.
Keske yakin olsak denerdin benimkini.
Yanimda biri yoksa slingi varsa kanguruyu kullaniyorum ben. Chicconun kanguru rahat ama buyudukce icerden cikarmasi zor oluyo. Bel fitigi da var ben de. Curugum ben.
Babaslingde guvenlik icin bi yerden daha tutturuyosun ama oyle videolarda gordugun gibi pat diye olmuyo. Ya da ben beceremedim.
Yardimci olamadim galiba
ay canım bilemiyorumki arkadaş olmayınca demekki resimler görünmüyor:) sende açı ver bi face öyle bak canım...tatlım teşekkur ederım
ama sanace fatıhını görebıldım
kapak resımde o oldugu ıcın maşalla oda cok tatlıymış annesı
aynen öyle canım pek bi densiz ben okadar gelip gidemem... dün ve bugün gelmedi henüz inşallahta gelmez... geçen geldiğinde fatihin yeni arabasını kırdı fatihte sen çok kötü bi çocuksun artık bize gelme seni istemiyorum dedi:) içimden hay ağzına sağlık dedim oğluşuma ... belkide kadın istenmediğini anladı inşallah anlamıştır yada...YAREN aras maaşALLAH çok tatlı bir tombik olmuş.pek de yakışmış cicileri.:)
PEPUKE Allah kolaylık versin.ben hala cesaret edemiyorum.ufak bir olay ama gözümde büyüyor resmen.
geçmişte kaldı tüm sıkıntılarımız çok şükür.bazen arkadaşlar soruyorlar hamilelikle alakalı yaşadıklarımı,dr.ların söylediklerini, hatırlamıyorum bile bazı şeyleri.
sling vs. almadım ben.tam dışarı çıkma dönemimiz kışa geldi.kanguru var ablamızdan kalma zaten.bir kaç kez onu kullandım.yürüme pek çıkmıyoruz dışarı.gidersek arabasını alıp avmye ya da uzak bir yere gidiyoruz.havalar iyiyken sahile inmiştik bir kez.taksiyle gidiyoruz ablama da.
güle güle kullan canım.tekmele oyna halısına bakayım,daha almadım.
ekim anneleri faydalı oluyor bilgi konusunda.akşamları öyle yogun oluyorum ki hiç bakamıyorum.kızımın gerçek ayıyla yaşıt ordaki bebeklerin çoğu.neler yapıyorlar bilmek güzel oluyor.
FBURAK Allah kolaylık versin canım.hem gelen akraba olayına hem densiz arkadaşa.sınırı olmayan insanlara hiç tahammülüm yok doğrusu.komşumun kızı birinci sınıfta.velilerden biri dadandı komşuya.her aklına esdikçe çat kapı orda.diğer velilerle de öyleymiş,bir şeyler de istiyormuş.şimdi pek yüz veren yok diyor komşum.bana da komşular bebek görmeye gelince o da gelmişti.elini veren kolunu kaptırıyor böyle tiplere.
hadi yalnız canı sıkılıyor diyeceğim de her gün bebekli,yeni tanıdığın insanda ne işin var?
bir de yaramaz bir çocukla.......pes yani.
geçmiş olsun paşalara.bronşit çok zor bir hastalık.Allah şifa versin abiye.eymen de boğaz enfeksiyonu olmuş demek.ateşi olmaması çok iyi.çabucak atlatır inşaALLAH.aynen öyle canım pek bi densiz ben okadar gelip gidemem... dün ve bugün gelmedi henüz inşallahta gelmez... geçen geldiğinde fatihin yeni arabasını kırdı fatihte sen çok kötü bi çocuksun artık bize gelme seni istemiyorum dedi:) içimden hay ağzına sağlık dedim oğluşuma ... belkide kadın istenmediğini anladı inşallah anlamıştır yada...
yoksa ben konuşmak zorunda kalıcam ya bu ne böyle zırt pırt...
bende kimseye o şekil gitmem gitmedimde hem ben zaten ev gezmesini sevmem... arkadaşlarımada genelde hep ya ne işimiz var evde şuraya gidelim buraya gidelim derim:) çok nadirdir evde oturduğumuz oda havalar çok soğuksa...
çok samimi bi arkadaşım var oda bana sık gelir normalde bebek oldu haftada yada 2 haftada bir anca geliyor azcık oturuyor selam sabah kalkıp sıkıntı vermeden gidiyor...
senin yeni bakıcın nasıl memnunmusun? umarım çocuklarda iyidir...
ben ikisinide götürdüm dr'a bugün fatihide bebeğide ikiside hastabebişte boğaz enfeksiyonu varmış ateşi yok antibiyotik vermedi dr bi fitil verdi 2 gün kullan dedi ateşi olursa eğer mecburen antibiyotik vericez dedi... ciğerleri şimdilik temiz dedi ama ilerlerse getir dedi... inşallah böyle hafif atlatırız.. burnunu iyi temizliyorum sanırım şimdilik sıkıntı yok...
abide yine bronşit antibiyotik başladı
geçmiş olsun paşalara.bronşit çok zor bir hastalık.Allah şifa versin abiye.eymen de boğaz enfeksiyonu olmuş demek.ateşi olmaması çok iyi.çabucak atlatır inşaALLAH.
maaşALLAH bu bakıcımdan memnunum,diğeri felaket bir şeydi ya.
çok yorgunum,bebek uyurken uyusam iyi olacaktı ama bir saattir pcye takıldım.
canım fatih yeni atlattı sayılır bronşit tekrarladı yine ne illetmiş yav bi gitmedi tamamen...
eymenede dr ateşi olursa hemen gel.. dedi hatta bugün ateşini ölçünce ateş düşürücü felan vermişmiydiniz dedi hiç bişey vermedim dedim ozaman inşallah çıkmaz ateşi dedi ...
inşallah böylece atlatır ilerlemez dr da ilerleyedebilir ilerlemeyede bilir dedi zaten ateş olursa ilerlediğine işarettir dedi vücutta enfeksiyon oluşursa ateş yapar gibi bişey dedi..
sonunda baıcından memnun olmana sevindim .. aslında benimde çok uyumaya ihtiyacım var ama oğlum uyumadığı için uyuyamıyorum 15 dkka uyuyor her uyumasında...
Kızlar oğlum artık eykek oldu :)). Ama biraz sıkıntı çekiyoruz canı çok yanıyor.şimdi uyuyor.uyanıkken hep ağlıyor.haliyle huysuz etinden et kopardılar zavallımın.içim parçalanıyor ama ne yapalım nasıl olsa olacaktı inşallah pişman olmam.operasyon geldi geçti ama bu iyileşme dönemi de zorlu biraz.dr pipiyi günde 3kez geriye ittitrin yapışmasın dedi.ama biz yapamıyoruz.ben zaten yapamam bakamıyorum bile içim kalkıyor.eşim ben yaparım dedi ama bayılacak gibi oldu tansiyonu düştü.ne halt edicez bilmiyorum.yarın hastaneye tekrar gidicez dr ya da hemşire tekrar baksın aha uyandı direk ağlamaca...ben kaçtım kızlar uzun ve uykusuz bir gece beni bekliyor((
Kızlar oğlum artık eykek oldu :)). Ama biraz sıkıntı çekiyoruz canı çok yanıyor.şimdi uyuyor.uyanıkken hep ağlıyor.haliyle huysuz etinden et kopardılar zavallımın.içim parçalanıyor ama ne yapalım nasıl olsa olacaktı inşallah pişman olmam.operasyon geldi geçti ama bu iyileşme dönemi de zorlu biraz.dr pipiyi günde 3kez geriye ittitrin yapışmasın dedi.ama biz yapamıyoruz.ben zaten yapamam bakamıyorum bile içim kalkıyor.eşim ben yaparım dedi ama bayılacak gibi oldu tansiyonu düştü.ne halt edicez bilmiyorum.yarın hastaneye tekrar gidicez dr ya da hemşire tekrar baksın aha uyandı direk ağlamaca...ben kaçtım kızlar uzun ve uykusuz bir gece beni bekliyor((
Olduda bitti maşallah...
Bizde olsak kurtulsak sıkıntı veriyor bu durum bana...
Bu geceyi atlat hiç biseyi kalmaz 2 günde kabuklanip düşüyor ..
Fatih şansıma bütün gece uyudu hiç ağlamadi insallah eymenimde öyle olur...
cnm bnım gecmış olsun bu sene herkezde bronşit duyuyorum nedense
arasın dr u 3 kere tekrarlarsa ya kronık ya alerjık ıkısınden bırısını söylesdı cnm
anlamdım ama arasın cıldı sureklı kızarıyo falan arasın bronşit alerjık olabılır dedı
he sıra geldı cıldıye dr na anlıyacagın
cnm sen nıye sevındın bakım tostosun az kg almasına yaren de cok kg lıydı hareketlenınce hepsı uctu gıttı fatıhte o şkeıldedır emının
ay bu arada dolmuş maceramız guzeldı okuldada guzel durdu
elden eleydı zaten ama benım kollar pert oldu 7.5 kg oldu 15 kg
Canım valla bilmiyorum ne olacak bu bronşit Allahtan küçüğün cigerleri temiz onda bişey yok... Fatihimde insallah atlatır...
Canım eymen bey suan 8 kilocuk buda az almış hali 800 gram almış.. çok tosun tombalak bu böyle giderse nolcak bu çocuğun hali diyorum kendi kendime...
Fatihin 3 aylık boyu bundan uzundu kilosuda düşüktü.. bu garibimi karnimda çok aç bıraktılar acısını cikartiyor sanırım...
Dolmuşta sıkıntı olmamasına çok sevindim ... Uzun süre kucakta tutunca çok ağırlaşıyorlar bikere benimde kollarım kopmuştu taşımıştim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?