Previayi bitirenler

cnm kabuklanıp duşecek olan nekı

Pipisi dermisim şimdi...
Canım fazlasınikesiyorlarya orası kabuklaniyor kabuklar düşüyor anlamıyorsun bile küçük oldukları için çok çabuk iyileşiyor... Tavsiye ederim erken yaptır sünnetini... Çok çok 1 gece sıkıntı yapar bizimkisi onu yapmadı bakalım bu napcak... 4 . Aydaki usg den sonra bakalim Bobrekte sorun yoksa bende yaptircam..

canim öyle hızlı aldiki 3.350 den bu kiloya çıkması biraz fazla yani... Ama anne sütu alınca yapicak bişey yok...

Benim işin garibi çok sutumde yokki bazen enmiyor sagayim diyirum bişey çıkmıyor.. dr 'a dedim ozaman yarayislidir sütün dedi miktara takilma dedi yaramasa yetmese bu kiloyu nerden alicak dedi...

Ben hic bişey yapmıyorum süt arttırmak için uğraşmıyorum ... Uğraşsamda ne olcakki içecek bebe yok fazlası fazla gelir... Bide okadar kusuyor nerden buluyorsa okadar kusuyor ..

hadı ya ay hıc aslında su anda aklımda olan bışey degıl sankı
esım bı ara lafını edıyodu ama hatta busabah sunnet dugun hayellerıne başlamıştı nasıl yaparız dıye 3 aylık bebe ıcın

he tamda benım takıldıgım nokta bu cnm benımde bana göre sutum cok yok ama arasta cok guzel kg alıyo o zman mıktar degılde ıcerıkmı önemlı dersın
ben artık kustgunda mutlu olyyorum demek varmış dıyorum

Canım okul öncesi yaptıranlar çokd pişman ... Benim arkadaşım qgecen sene yaptırdı oğlu çok sıkıntı yapmış büyük olduğu için en erken 1 haftada düzeliyor 2 Haftayi buluyor....

Bigun annem rahatsizlandi serum yedi musadede kaldık yanda bi çocuk vardı yeni sünnet olmuş yatıramiyoruz dediler pipisi kanamis oyun oynamak istiyormus... Pipinin kanamamasi lazım bide oyle bi durum var büyüyubce cok zor...

Canım çok şükür oğlum normale döndü gibi , gülücükler atmaya başladı :))) maşallah bu kadarmı çabuk olur maşallahh çok rahatladım.pipiyi ittirme işini annem yaptı sağolsun.yaparken bu sefer çok ağlamadı hemen sustu.bence daha fazla ertelemeyin küçükken yaptırın.yoksa bayıltarak yaparlar.lokalde de çok zorlarlar psikolojisi bozulur.düşünün taşının ne kadar erken o kadariyi.çabuk ta iyileşiyor.bebek oldukları için.inşallah yarın daha da iyi olur...

Canım yetiyorki alıyor kilo dr' un dediği bence doğru mesela facede bi gurupta 200 cc süt sağan duydum benim 60 cc çıkıyor nadiren 120 civarını buluyor... Benim oğlus vu ara iştahsiz ondan zaten fazla almadığıbin farkındaydim....

Bence hiç stres yapma zaten maşallah kilosu yerinde en son takican şey süt olsun...

Canim ilk saatlerde biraz sıkıntı yapar normal okadar olacak ... Bide ilk idrarda çok yakar sonrakiler okadar yakmiyor... Gecede uyur mışıl mışıl Yarin daha iyi olur öbürgunde banyosunu yapar geçer gider ...

Bende hep diyorum erken yaptırmak daha iyi hem çabuk iyileşiyor hem psikolojik acidanda daha iyi...

pepuke fburak tecrubelrınıze dayanarak hıc aklımda olmayan sunnet olayını dusunucem

ya yarende hıc böyle dgıldı o yuzden sanıyorum endışelenıyorum yarenın sut kardesı vardı ve ben 6 ay ıkısınıde besledım sadece gunde 2 bıberoon ona sagıp verıyorum 450 cc duşun
ayyy ne bıleyım 2.cocukta dahamı takıntılı oldum ne

pepuke fburak tecrubelrınıze dayanarak hıc aklımda olmayan sunnet olayını dusunucem

Canım ınan ben fatihi mecburiyetten yaptirdim tıkanıklık oldu vs... Şimdi iyiki yaptırmışim diyorum suan mümkün değil fatihi Sunnet ettiremezdim bi sürü sıkıntı yapardı sünnet olsa sonradan yapardı canımdan bezdirirdi bi aşı oldu hastaneyi ayağa kaldırdi..

Ay maşallah ben fatihte hiç sagmadim kilo alımı iyiydi.. bunda sıkınti çok bazen emmiyor sagiyorum mesela gece hic emmedi sabahta sagdim bende 100 cc ye yakın çıktı...kaç saat birikmis sut bide ... Sen boşa kuruntu yapıyorsun bence yeterli sütün... Bazen bende diyorumki 2. Çocukta daha acemi oldum ilktede sanki tecrubeliymisim gibiydim... AnlamDim bu işten bişey bazen anlayamıyorum derdini cokmu cazgirlik yapıyor bilemiyorum..

haha aynen cnm ya cevremdekılerde öyle oldugumu söyluyo
kızımda 21 yaşındaydım sanırım daha cahıldım zaten uykusuzluk gaz falan cok bışey anlamadım
bıde aras hem daha olgunlukta hemde bıraz zor bulunna gözyaşı dökulen bebek ondanmı bılmıyorum yarenım ılk ayda olmuştu bekletmemıştı annecıgını arastan önce duşuk falan yaptım baya yıprandım o dönem

alakası yok canım zor bulunmasıyla falan :) benim ikiside zor bulunan bebek fatihi 2 yıl bekledim bundada çok uğraştım aşılama bebeği...
bence biraz cahillik olsa gerek bilemiyorum canım ... rabbim her ikisininde yokluklarını göstermesin benim fatihiminde yeri çok başka bende bambaşka yani...

bende cahılıkten oldugunu yada bılgı azlıgından oldugunu duşunuyorum
o zaman 21 yaşındaydım kucuktum sımdıye göre
rabbım evlatlarımıza saglık versın
benim aras yada yaren im aynı ıcımde sevgılerı ıkısınınde yerı bambaşka

Canim hayirli ugurlu olsun. Sıkıntılarda bitmis cok sukur.

Dagci canim bakicidan memnun olmana cok sevindim. Insallah boyle gider.

Fburak canim alerjik bronsit zor. Defnem cok cekti. Hala devam ama daha az. Surupla atlattik bayaga. Alerjikse keviboynuzu pekmezi iyi geliyo. Gece oksurdugunde veriyorum 1 kasik bastiriyo. Bi deneyin.
Bi de istanbul bronsiti varmis. Benim yegende var. hicbisey iyi gelmiyo
Cok gecmis olsun. Ayakaltina vics surup corap giydir oksururken o da biraz kurtariyo.

Bende hastayim iki gundur. Ishal kusma vardi. Gecti ama mide bulantim, agrim devam ediyor. Bisey yiyemedim, sutum yoktu bugun. Sinirlerim bozuldu.

Sağol canım geçmiş olsunsana da yaa Allah şifa versin başın hastalıklardan kurtulmadı senin de..biz buün de soluğu hastanede aldık yaa, dr pipisini günde 3 kere geriye ittirin baş kısmı yapışmasın dediydi ulan biz nası yapalım bakmaya dayanamıyorum ama yine de yaptık yine de sabah baktık biraz yapşmış koşa koşa dra gittik adam ağlataraktan açtı yapışıklığı ,siz dokunmayın bişey olmaz yapışsada açılır dedi.ama ben taktım tedirginim ya sünneti iyi olmadıysa ((

sanırım aslında ilk çocukta daha acemiydik ama gözümüz karaydı bakarız ne var diyorduk zamanla anladıkki zor iş 2. de sanırım zorlukları bildiğimiz içinmi böyleyiz acaba... ben bi ara bunalıma girmiştim hep böylemi olacak hep ağlayacakmı diye ikincide hiç garipsemedim ağlıyo bunlar zate dedim :) 3.de doktora yaparım heralde:)

yanlız bu eymen bey çok agrasif fatih bari sadece kolikti kolik satti vardı anam bunun dakkası dakkasını tutmuyor...

kızlar bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? benimki iki gündür ne olduysa kendi kendine emzik emerken sızıp kalıyor onca zorlukla uyuttuğum çocuk uyuyamayıp sinirlenip ortalığı ayağa kaldıran cazgır kendi kendine uyuyor şaştım valla... ne değişti acaba diyorum iki gündür gazsa gazı var hastalıksa zaten hasta olunca daha zor uyumuş olması gerekmiyormuydu? herneyse ne inşallah böyle devameder bu uyku düzeni...

bende ebebek teki halıdan aldım pek bi hoşuna gitti bi tepiniyoki içinde şebek baya sevdi bakalım...

geçmiş olsun ya o bulantı kusma ishalllll durumundan nefret ediyorum ben bikere olmuştum ay çok fena bişey ya(

eymende ben istanbul bronşiti oldumu acep diye telaşlandım ama neyseki hafif boğaz enfeksiyonuymuş dr ateşi çıkarsa antibiyotik başlarız dedi şimdilik bişey vermiyorum...

fatihe gelince çok koşturuyor terliyor bazen arkadaşları geliyor kaybediyor kendini oynarken ... sanırım bende terini geç farkediyorum ondan olsa gerek bu ara 2 dir bu öksürük tebelleş oldu çocuğuma(

bugünde kaynım geldi yarın iki gurupta kalabalık misafirim var( ne halt yicem hiç bilmiyorum... yarın gelin adayımız ailesiyle birlikte gelicekler onların arkasından yengem kuzenlerim eşleri çocukları fena zor bi durum olcak sanırım benim için...

hafta arası kaynanam diğer kaynım eşi ve küçük kaynım gelicek bi geliyolar sinsile halinde arka arkaya nasıl yetişcem bilmiyorum ... annecim sağolsun elinden geleni yapıyor kadın yazık oda yoruldu(

pepuke gece nasıl geçti çok merakettim.. umarım sıkıntı olmamıştır kuzun mışıl mışıl uyumuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…