Previayi bitirenler

Canim saol. Gecti sukur de agriyo biraz. Tirstirdi gene :)

Bununla gecmis olsun canim. Iltihap yokya onemli olan o. Benim kiz da 8 ay emdi, ilk antibiyotigini gecen sene anaokuluna baslayinca icti insallah boyle devam eder. Kucugum de insallah yaniltir beni de o da guclu olur. Fazla ovundum digeriyle, bunda patlamayim da

olmaz Allah'ın izniyle canım.
sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun anne olarak.aylardır kendini unuttun,uğraşıyorsun kuzuyla.Allah sana da bundan sonra şifa versin,güç versin rahat rahat geçirin güzel zamanlarını.

kaç zamandır aklımda fırsat olmuyor.mihrimahın son halini face'e eklemek.

Merhaba Arkadaşlar,

Plesenta previa geçirip, ikici defa gebelik düşünenleriniz var mı aranızda. Yada yeniden hamile kalanınız. Bana tecrübelerinizi ya da fikirlerinizi söyleye bilirmisiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Plesenta previa geçirip, ikici defa gebelik düşünenleriniz var mı aranızda. Yada yeniden hamile kalanınız. Bana tecrübelerinizi ya da fikirlerinizi söyleye bilirmisiniz.

hoşgeldin canım.geçen yıl previa olup bu yıl hamile olan bir arkadaşımız var.şu an bebeği 2,5 aylık.çok stres yaptı ama sağlıkla bebeğini kucağına aldı maaşALLAH.
daha önce previa yaşadın mı canım?

ay canım bilemiyorum iyimi kötümü toplu olması kollarım kopuyor taşırken onu şuanda çok ağrıyo mesela çok huysuzlandı otarafa butarafa gezdir salla pışpışla poh pohla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desek yeridir... sağlıklı olsunlarda azda zayıf olsunlar yahu

şimsi anlayamadım senin kızın kulakta bişey barmı yokmu?

toplu derken misafirin toplu gelmesine iyi demiştim.:)
benim de kollar incecik,hiç taşıyamam bebekleri.

son bera testine gitmedim tekrar canım.hem işe dönecektim,hem uyanıktı.ayrıca 15 gün önce ne yaptıysak aynısını yaptılar.kbbye niye randevu alıp,iki hafta bekledik anlamadım.boşuna yorulduk yani.

Chicconun acili bi biberonu var ya, ondan aldim. Cidden gaz yapmiyo, kolay cikartiyo ama yikarken elimi kesti. Kenari sert arip bi mika. Sasirdim kaldim. 31 tl de para verdim. Cam kullaniyorum normalde, bi tane de bundan almistim hafif diye.

hımm bende eymenden bahsediyosun sanmıştım:))
evet misafirin toplu olması güzeldi çok iyi oldu...

beni kara kara bi düşünce aldı bu hafta sonu söz nişan var ve ben bu cazgır oğlanla okadar saat ne yapcam oralarda hiç bilemiyorum(( ay bana bi akıl verin gitmesem olmuyor erkek kardeşim sonuçta gitsem perişan olcam(

Chicconun acili bi biberonu var ya, ondan aldim. Cidden gaz yapmiyo, kolay cikartiyo ama yikarken elimi kesti. Kenari sert arip bi mika. Sasirdim kaldim. 31 tl de para verdim. Cam kullaniyorum normalde, bi tane de bundan almistim hafif diye.

bende biberon kullanıyordum emmiyor diye dr browns tu markası oda gaz konusunda güzeldi.. neyseki sağma işini bitirdik sonunda paşa beyimiz biberonu reddediyor artık:)) sağılmış sütlerde çöpe gidicek sanırım .. gerçi arkadaşım ek gıdaya başlayınca kullanırsın dedi:)) nasıl kullanıcam bi fikri olan varmı?

gidip perisan olcan. :) gerci kalabaliga karsi,anneyi yalanci cikarip uyumayi pek severler. kucaktan kucaga yapip hastalik aldirmada

gidip perisan olcan. :) gerci kalabaliga karsi,anneyi yalanci cikarip uyumayi pek severler. kucaktan kucaga yapip hastalik aldirmada
yok kalabalık sevmiyo benimki( perişan olcam kesin hastada olcak oda garanti(

sut ve meyve suyu icin mi dedi ki. ben devam sutu vericem uzun bi sure. emme isi bitince de sut vermem.
benimki de almiyodu simdi affetmiyo. dr browns da var almadi. kaucuk chicco ucunu aldi sadece. en sevmedigim

Son düzenleme:
sut ve meyve suyu icin mi dedi ki. ben devam sutu vericem uzun bi sure. emme isi bitince de sut vermem.
benimki de almiyodu simdi affetmiyo. dr browns da var almadi. kaucuk chicco ucunu aldi sadece. en sevmedigim

ne bilim canım ya muhallebi vs için dedi sanırım:)) bide nasıl yapcamı deseydi iyi olurdu . yoksa çöpe gidicek napalım artık...

sen ek gıda başlamadın dimi daha 6 ayı doluncamı başlıcan?
ya bu kusmalar çok fazla yine bizde 6 ayda geçer dediler ya inşallah geçer çok rezil bi durum...

bende 6. ayda başlayayım diyorum ek gıdaya .. kimide diyoki bir iki kaşık meyva suyu yoğurt ver alışsın öyle fazla verme diyolar kararsız kaldım...
sence öyle yapmalımıyım? heleki böyle kusmuklu bir bebekte...

bu bebekler fena canım keyfi hangisini isterse onu seçmiştir...
bak benimki eziyet ediyordu bana emmiyordu sağa sağa bi hal oldum .. 2 gün önce birden biberonu reddetti memeye yapıştı enteresan bi şekilde memeyi görünce çığlığı basıl gece emiyordu:))

şimdi kucağıma aldığımda vuruyor meme istiyor vermezsem çok kızıyor dayak kötek veriyorum memeyi...
memeyi alıncada seviyor beni:)) cici cici yapıyor şebek:9
diyorum o hallerini kamereya çekeyim ya anı olur memeyi alana kadar döv sonra sev:)

Son düzenleme:
Cicişler
Saat kaç oldu oğlan dizimde kelebek gibi çırpınıyo konuşuyo bi de kendi kendine.uyu be oolum yaa.şu ıphonea alışamadım nefret ediyorum ös yazmaktan habire sil düzelt iflahım kesildi bee artık düzeltmicem idare edin :))
Dağcıcım mihrimahın kulaklarında büyütüşecek bir sorun yok maşallah.senin de şu olgun sabırlı tavırlarına hayranım canım maşallah.
Keşke ben de öyle olabilsem.
Cepten alıntı yapmasını bilmiyorum o yüzden toplu yazıyorum canlar.
Ben hala inek gibi kendimi günde 3 saatte bir sağıyprum habire biberon yıkıyorum hem de en uyuz biberonu brownsu.onu çıkar onu fırçala ayy çok zahmetli.
Yarın sünnet yaptıralı 1 hafta plcak kontrole gidicez inşallah sorun yoltur.salıya da mevlit inşallah.yorulcam bacaklarım kopucak ama neyse.inşallah hasta biri gelmez eymenin yine hasta plmasından tırsıyorum
Bi ara misafirlere maske dağıtmayı düşündüm çok mıu abes olur acep
Bugün kangurumuz geldi unnadodan sipariş ettiydim wrapin hazırı kumaşı yumuşacık kaliteli isteyene öneririm markası wallaaboo.
Kızlar bir de facede bebeğime ciciler diye bir sayfa keşfettim valla sadece size söylüyorum aramızda sır olsun bir bakın ne ciciler ben bayıldım.
Hala dizimde velet koşturuyor sanki hey Allahım ninni söyliuim de uyur belki böyle kuru sallamaya kanmıyor :)

günaydın canlar,nasılsınız?
malum ben de mesai erken başlıyor.

fburak eymen tam yemelik,çok tatlı olmuş maaŞALLAH.anne sütünü ek gıdalarda kullanıyorlar canım.muhallebide daha çok.ya da kaşık mamalarında çok işe yarar.ben hazır kaşık mamalarının içindekilere bakıp aynı tahıllardan almıştım.içine de elma,muz ya da armut rendelerdim.hem taze,hem güvenilir oluyor.içine süt de katarsın piştikten sonra süper olur.
yapacağın zaman tam tarifini veririm,ölçülü.:)

çok beter bir olun var annesi.yağ çekmeyi de bilirmiş.
nişan ve kalabalık,artı bebek.artık elden ele taşınacak.ya ada gürültüde uyur,belli olmaz.benim de büyük kızım bebekken kardeşimin düğünü olmuştu.çok tedirgin olmuştum durmazsa diye.bir de hastaydı.Allah'tan hiç uyanmadı,çok rahat geçirmiştim.inşaALLAH ssenin kuzu da uyur arabasında.

asud
geçmiş olsun canım.nasıl kesmiş elini anlamadım.selin çok seçici olacak büyüdüğünde de sanırım.

pepuke
sünneti de atlattınız maaşALLAH.mevlüt de güzel geçer.çok da kalabalık olacak,Allah kolaylık versin.
bizim de biberon dr. browns.oğlumda da onu kullanmıştım.gazına bir etkisi olup olmadığını pek anlamadım,sırf gaz için almıştım ama.yıkaması çok sinir bozucu.

mihrimah oturmak istiyor,hatta becerirse oturuyor.ev halkıyla baya bir muhabbetli oldu.hala emzirirken gözlerini kapatıyorum.yoksa gözlerini dikip bakıyor bana.çoğu zaman ben de gözlerimi kapatıyorum.ama çok uzun sürmüyor.

mersennem hayırlısıyla senin uykusuz kuzu da 3 ayını tamamlasa rahatlayacaksın biraz.

bu haftam zor geçti.kan ilacımı almıyorum iki haftadır ve çok bitkin oluyorum.
geceleri mihrimah fazla uyanıyor ve yoruyor.genelde kolumda kalmış oluyor ve her yerim tutulmuş kalkıyorum.gündüz iş-ev zaten.oğlum ve kızımın ihtiyaçlarına yetişmeye çalışırken gün bitiyor.
Allah sağlık versin de enerjim yetmiyor artık.

mihrimaha sonra özelde bera testi yaptıracağım.marmarayla uğraşamam.oraya gitme düşüncesi bile fazlasıyla geriyor beni.previayı ilk öğrendiğimde gitmiştim.

baba sling onermiyorum. tek omuzda taşınan hiçbir slingi onermiyorum hatta

Canim meyve suyu, puresi ve sebze corbasi hafif hafif. Cok vermem. Kusmasi gecmezse en az sekilde tattiririm. Buyuk kizimaalissin dedim cektirdim. 3 yasina kadar da kustu, biseye de alismadi hatta nefret etti. Kusarken zorlayacak seyleri yedirmiycem ben canim. Doktor ne derse desin. Kutu mama veririm. Sutlu pirincli, tahilli bin cesit. Insallah sutum devam ederse azcik bi meyve puresi ve corba.

tabi canm kilolu olunca nedense daha bir tatli oluyorlar... Opmeyin diyorum herkeze Malesef opmeden duramiyolar dahada olmadı tenhada kıstırıp öpüyorlar o tontis yanaklarini...

Birileri geliyor mesela arada kavga çıkiyor sen çok tuttun bana ver gibi yooo bende yeni aldım dur azcik seveyim vs...
Bir rahat vermiyorlar kuzuma birileri sürekli tepemde...

Komsumun kızları var kendi evlerinde küçük bebek var bazen kızıyorum rahat bırakın diyorum gidin kendi kardeşinizi sevin diyorum... Bu daha tombis daha tatlı diyolar ondan gelip gidip seviyorlar ...

Ben buyukte sadece sabah kahvaltı için olan kutu mama kullanmıştim... Genelde günlük çorbasıni kendim yapıyordum . Bide muhallebicisi veriyordum bazı geceler... Neyse daha onlara çok var 6. Ayda zaten başlayacağımız elma suyu yada yogurt sonra 3 günde başka başka şeyler...

Kızlar bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…