Previayi bitirenler

canım fatih şuan 123 cm 25 kilocuk.. benim fatihte 2.5 aylıkken başlamıştı kendini atmaya buda aynı kendini öne atıp oturuyor şebek... ben onla cebelleşiyorum oturtmamak için...4 ayı doldurunca destekli oturtulabiliyor canım fatihte bana dr öyle demişti 4 ayına kadar biraz uğraş oturtma demişti ... bunu biyere bırakamıyorumhemen kaldırıyor kendini...

bide oyun halısına koyuyorum bi bakıyorum koyduğum yerde değilde başka yerde buluyorum:)9

aa aynen cnm bızede dr o şekılde verdırdı sırıngayla 1.5 ölçek antıbıyotıkte 8 kg ye gör demıştı 1 ayönce
ınşalla kusmaz cnm ılaçlarıda tedavı duzenlı gıder

cnm cok gecmis olsun. ben bugun kendimi disari attim. mamara forumdaydik. oyun halisi aldim yedim kazigi. simdi de arkadastayim
emzirmeye gectim de bakindim oole.
gidememene uzuldum. insallah tombisin hemen toparlar.

canım sağol valla bende oyun halısını 180 tl ye aldım:) baya bi kazık ya hakkatten ama şarttı yani biyerde durmuyolar fingirdekler...

cnmmm bak şimdi daha rahat gördum masalla ya cok tatlı tosuncuk nede tatlı yatmış annesıöle bayıldımmmmmmm
canım bu çarşafta sallıyorduk ay bi ara ozaman ablam telden çekmişti o faceye atmış bende ordan çaldım bunu.. o sarı çarşafta hergün salla salla bitmiştik neyseki çok şükür artık sallanmıyoruz... malum bide kiloluyuz o konuda maşallahımız var...

arasın boyu kaç oldu canım merakettim bu arada? senin oğlanla benimki çok yakın gidiyor ya ondan sordum merakettim:)

aa aynen cnm bızede dr o şekılde verdırdı sırıngayla 1.5 ölçek antıbıyotıkte 8 kg ye gör demıştı 1 ayönce
ınşalla kusmaz cnm ılaçlarıda tedavı duzenlı gıder

ya canım bu bakteri mevzusunda kustuğu için iğneleri yedik ya ben o yüzden çok tırsıyorum şimdi iğneye dönmese olay diye

oh masalla yarende 22.5
aras kucagımda oturuyo cnm 4 ay doluncamıı desteklı oturtucaz
yaren 4 aylıkken falan dönmuştu aras ne yapıcak bakalım
arasıda kendı yatagımıza atıyorum alkasız yerde cıkıyo
oyun halısını sevıyou cnm ben almadımm
bu hafta salınck aldık arada onda baba abla ben sallıyoruz sevoyo otomatık ıstedım 9 kg maksımımmmuş

kucakta az daha yatar vaziyette oturt dicem ama oturmuyolar biliyorum benimkinden:) ilaç içircem mesela yastık koyuyorum kafasının aldına resmen kalkıyo oturur gibi zaten hemen düşüyor :)) ama kucakta oturunca destek alıyo ya oturuyorda oturuyor.. tam 4 ay olunca oturtmak lazımmış oda tabi bzimki gibi oturmayı isteyen bebekler için geçerli... benim eymen dönüyo canım ya yüz üstünden sırt üstüne sağa sola dönüyor..

cnm 3 ay kontolune bı hafta kala hasta oldugunda göturmuştuk dr da 63 cm 7500 gr dı
saglık ocakta tam 3 ayında 65 cm dı hangısı doğru bılemedım ortalama 64 dermışım hahahhaha

senın kuzu nasıl cnm boyu uzun gıdıyodu degılmı cnm arastan bızımde annne uzun baba uzun uzun beklıyoz ama bakalım

bızımkıde yastıktan hep dırenıyo kalksın dıye yarıya kadar gelıyo saga sola dönme scaba var ama sırt ustunden yuzustune dönmedı henuz
tam dönme gercekleşmedıeymen dönuyomu cnm tam anlamıyla
bıde yuzustu durmayı hıc sevmıyo sıpam

canım ben şuan ölçtürmedim tam 3 ay 1 günlüktü ölçtürdüğümde 66 cm dedi dr 3 ayda 16 cm uzama çok çok iyi dedi 50 cm doğan bir bebek için dedi..

ya canım bu bakteri mevzusunda kustuğu için iğneleri yedik ya ben o yüzden çok tırsıyorum şimdi iğneye dönmese olay diye

bronşit vakasındada ıgne cok duyuyrum ınşalla aras gıbı 2 gunde gerek kalmadan atlatır cnm
antıbıyotık kac gunluk gınde kac kez bızım 24 saatte bırdı

canım ben şuan ölçtürmedim tam 3 ay 1 günlüktü ölçtürdüğümde 66 cm dedi dr 3 ayda 16 cm uzama çok çok iyi dedi 50 cm doğan bir bebek için dedi..

bızımkıde 3 aylıktı cnm 65 dedıgınde gelışımlerı ıyı maşalla arsta 51 cmm doğmuştuay elı kolu hıc durmuyo artık okadar kg almazlar heralde

canım sırt üstünden yüz üstüne hiç dönmedi saga sola döndü.. yüz üstü bikaç kez koydum hiç sevmiyor baktım uğraşıyor izledim debelendi bi kaç dakka sonra döndürdü kendini hemen sırt üstüne..benim fatih hiç dönmezdi nasıl koysam öyle alırdım..

bızımkıde 3 aylıktı cnm 65 dedıgınde gelışımlerı ıyı maşalla arsta 51 cmm doğmuştuay elı kolu hıc durmuyo artık okadar kg almazlar heralde
maşallah canım bizim oğlanlar selvi boylumu olacak ne:)9 gerçi hiç belli olmuyor bu işler bi bakıyorsun böle tıfıl mıfıl duran birden boy atıyor selvi boylu oluyor bizimki gibilerde tıfıl kalıyor :)) inşallah öyle olmazlar canım gerçi biz şimdi daha bilinçliyiz onlara ne yaparsak boyunun daha verimli uzayacağını biliyoruz.. bol bol hoplat zıplat annesi benim fatih mesela ço zıpırdak çok zıplıyor hiçte demiyorum oğlum zıplama diye annem diyo koltuk kırılcak ben diyorum canı sağolsun :))

bronşit vakasındada ıgne cok duyuyrum ınşalla aras gıbı 2 gunde gerek kalmadan atlatır cnm
antıbıyotık kac gunluk gınde kac kez bızım 24 saatte bırdı

24 saate bir canım inşallah ya hiç iğne yapılsın istemiyorum daha kuzuma zaten 14 tane yedi bebem ağlaya ağlaya anasından doğduğuna bin pişman oldu kuzu..

ay yaren esıttur zıplamk ay benım kızım cok hareketlı bı cocuk cnm onu sabıtllemk ıstıyosan cekırdek vercen eıne anck o zaman
bu arada mısafırlerınız vardı nasıl gectı benım ablm gıttı bugun guzel gunler cabuk gecıyo
ay yarenımde mısafır varken takmıyo benı ıc fatıhte ölemı

24 saate bir canım inşallah ya hiç iğne yapılsın istemiyorum daha kuzuma zaten 14 tane yedi bebem ağlaya ağlaya anasından doğduğuna bin pişman oldu kuzu..

evet ya bu yasta bı cıle
bakalım pazartesı bız ne olucaz alerjı tahlıl ıstıceklermı arastırmaya göturucem özeldekı dr sevmedım
altıda yatan neden olabılıyomuş anne ye dıyet verebılıyolsmıl bazı besın gruplarına

canım çocuğa zıplama demicen aksine zıpla diceksin boyu uzasın diye...

valla benim fatih bi yaramazlaşıyor misafir geldiğinde çok canımı sıkıyor ama napalım onuda öyle idare edicez.. benim eymende kalabalık sevmiyor hiç ... atlattık bitti canım misafirleri ev sahibesi olaraktan hiç bişeye elimi vurmadım masa düzenü dışında yemekler annemden servisler gelinle kuzenden .. bulaşıkları yerleştirmede onlardan:))

canım bi git bakalım ne dicekler inşallah geçer tamamende kalıcı olmaz... artık diyet yapman gerekiyosa bebiş için yapacaksın el mahkum... benim ablamda var egzama onunkisi temas egzaması ay sanki elleri yanmış gibi oluyor çok fena bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…