canım bi git bakalım ne dicekler inşallah geçer tamamende kalıcı olmaz... artık diyet yapman gerekiyosa bebiş için yapacaksın el mahkum... benim ablamda var egzama onunkisi temas egzaması ay sanki elleri yanmış gibi oluyor çok fena bişey...
canım çocuğa zıplama demicen aksine zıpla diceksin boyu uzasın diye...
valla benim fatih bi yaramazlaşıyor misafir geldiğinde çok canımı sıkıyor ama napalım onuda öyle idare edicez.. benim eymende kalabalık sevmiyor hiç ... atlattık bitti canım misafirleri ev sahibesi olaraktan hiç bişeye elimi vurmadım masa düzenü dışında yemekler annemden servisler gelinle kuzenden .. bulaşıkları yerleştirmede onlardan:))
AY benım ablamınkıde öle cn bugun kız bavulunun fermuarını cekemedı öle uzuldmkı onunkıde o şekılde
özeldekı dr hıc bışeyden bahsetmedı egzama dedı dayadı kortızon krem
sen bı anlat 3 cişıt egzama varmış belkı benı yedıgım gıdadN yada farklı bışey dımı
sırf o yuzden arastırmayı ıstedım daha ıyı arastırırlar dıye ne derlerse yaparım yemem ıcmem yeterkı evladıın sıkıntısı olmasın
arasınkı cocukuk cAgıymış en gec 5 yaşına kadar gecermış bakalım ne olcak
benım ablam ve babamdada ver ırsı olabılıyomuş
ve alerjık olan cocuklarda bronşıtte alerjık olup tekrarlayabılıyomuş ışın kötusu
canım valla bunlar alttan altan kıskançlık yapıyorlar bence .. dışa bu şekilde vurduğunu düşünüyorum ben .. nekadar yok desede kıskanmıyorum seviyorum deselerde canım var içten içe...sevındım cnm rahat gecmesıne benım de ablam 2 cocugu vardoı guzel dı zaten rahatım ablam varken
yarende dedıgın gıbı takmıyo ıdare edıyoruz ay hele telde konuşurken uyanık böcugun ızın vermıcegım herşeyı ıstyo nasılsa hayır dıyemıcem kızamıcam dıye
canım temas böle asitli meyvaya bide deterjan aseton gibi şeylerden oluoyor.. diğer çeşitleri bilmiyorumda onun yemekle alakaso yol eli değmicek yani çatalla ye meyvayı demiş dr soyup vericekler demiş dr.. inşallah komple geçer..
canım valla bunlar alttan altan kıskançlık yapıyorlar bence .. dışa bu şekilde vurduğunu düşünüyorum ben .. nekadar yok desede kıskanmıyorum seviyorum deselerde canım var içten içe...
ablamda bıze geldı evdekı deterjandan farklı dıye heen gösterdı kendını cok uzuldum ya kızdım nıye elledın at makıneye dıye bıberon yıkamış cnm benım uzuldum cok
valla onların dünyası biraz farklı tam anlayamıyoruz işte arada sinyal veriyolar :)ay benımkı oldum olası doğdu doğası böyle sevıyo durumdan fayadlanmayı
benım hıssettıgım bışey yok ama ıcten varmı ışte bılemem huy degışım yaşamadık
gecen ona senın gıbı oda yapmıcam bazalı odada yatcqk dedım kıyamet koptu
valla onların dünyası biraz farklı tam anlayamıyoruz işte arada sinyal veriyolar :)
bendeşöyle düşünüyorum fatihe yeni oda yapıcam bunukini ona vericem aklı kesip beğenmeyene kadar kullansın:)) yoksa fatih hasetinden çatlar:)
aslında mantıklı
bızımkı pemblı cıcılı bıcılı kardesınınkı mavı olsunmuş yada arabalı olsunmuş kız cocugu heves edıyo ıste
valla bizde cinsiyet aynı olunca uyuyor canım :) şimdi arasa sen onunkini veremezsin.. artık sen yarene beğendiriceksin o nasıl isterse öyle aldırıcaksın..
öle olck heralde cnm
bu arada uyku duzeınız nasıl yatış kalkış saatlerı
canım gündüz uykumuz pek yok çok çok 1 saat uyur onu geçmez.. gece 12 öğlen 11 ile 1 arası uyanır ondan sonra ayakta:)
eee daha ne olsun cnm gece uykusu superrr
aynen öyle canım ya düzene girene kadar biliyosun çok canım çıktı.. biara konuşmuştukya canım gece ağlamaları vardı ondan öncede ağlamasada uyanık duruyordu... şimdi çok şükür uyuyorda gündüz uyumamasına razıyım..
masalla dıyelım cnm
aman bozulmasın gece uykusu çok önemlı
canım sağol valla bende oyun halısını 180 tl ye aldım:) baya bi kazık ya hakkatten ama şarttı yani biyerde durmuyolar fingirdekler...
Tiny love mi ? :) pembesi de 189.. Annamadim ki kiz icin olan niye pahali. Verdim ama icim gitti. Buyuk icinde, kucugu daha koyamadim.
evet canım ondan ama zaten eşim saftiriği kız için olandan almış:)) bende sonra farkettim yanlız.. indirim den aldık canım ondan öle... geçen dağcı yazmıştı ya bende zaten düşünüyordum onuda araştırdım aklıma yattı öyle aldım.. daha doğrusu eşim almış prenses yazıyor üstünde bende sonra farkettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?