bilemiyorum canım bunların dakikası dakikasını anı anıı tutmuyor.. inşallah değişmez değişirsede canı sağolsun napalım.. aras nasıl canım uyku konusunda..
Bu adamlar nie bboole anlamiyorum. Rengini de gormemis, pespembe :)
burda pakette alıyorum içinde 134 adet var 50 tl pirima 4 numara sence uygunmu fiyatı adet bazına vurunca.17 kusurden prima aldim care dan. Dun soylemistim ya. Ayni kampanya 22 sinde gene.
cnm 11 de uyuyo sabah 10 gıbı kalkıyo bazen 11 sımdı pıjamları ıycek bez degışcek emzırcem yatagına yatırcnm muzıgını acıcam uyucak ınşalla
bende kaçım uyusun kuzucuklar gelırım yıne
burda pakette alıyorum içinde 134 adet var 50 tl pirima 4 numara sence uygunmu fiyatı adet bazına vurunca.
yok kız mavi buda paketinde prenses yazıyor garip..
Paket mi karismis ki? Neyse mavisi erkek. :) gule gule kullansinlar. Benimki 5 dakka durdu bakalim..pek ilgisini cekti
Muhabbet almış başını gitmiş bakıyorum da maşallahınız var kızlar :)
Ben dün akşam anneme geldim değişklik olsun biraz nefes alayaım hem de salı günü mevlit var son hazırlıklar...
Oyun halılarınızı güle güle kullanın kızlar inşallah bebeler sever de aldığınıza pişman olmazsınız ben de almak istiyorum tinylove tekmele oyna.fisherprice dönence de istiyorum eee ondan sonra penelopenin bebek yastığı ve yorgan çeşitleri var ondan da almak istiyorum.herbişeyi alasım varnolcak benim bu halim bilmem Allah bana akıl versin.benimki de tam tosbik oldu ama boyumuz ücür yaaen son 2,5 aylıkken 57cmydi.gerçi 1ay erken doğdu ondan mı acaba? Anasına çekmesin babasına çeksin erkek çocuğu ya kısa olsun istemem ama bize çekerse anne tarafına,bücür olabilir:)
nerdesiniz kızlar?
Dağcı canım bende otri bebeyle surekli temizliyorum burnunu o hirilti gibi degil canım ya tık nefes derler ya nefes alış verişi zaten hiriltili hır hır hirliyor canım... Zaten ben burunla göğüsu ayırt edebiliyorum zaten bariz fark var arasında....
Annem diyorki sırtını zeytin yağıyla yaglayalim ısıtıp sonra saralim iyi gelir dedi onuda bi denicem bakalım Insallah fayda eder...
Insallah iyi gelir canim. Yattiginda ayak altina viks de hafifletebiliyor. Zarari yokdene istersen. Gecmis olsun. Allah beterinden korusun da, dertleri bitmiyo.
Slm kızlar çok yoğun ve yorgunum sabah eltimi gonderdim...
Benim oğlan malumunuz bronşitti yine nefesi tıkandı dün gece bugun arkadaşım vardı kaptik gittik hastaneye dr tıkanmış yine dedi ... Kortizonlu bi iğne yaptılar nefes açıcıymis birdaha ilacli buhar Verdi... Sonra yine dinledi sırtını rahatladik eve geldik...
Dr dediki yatirsam hastaneye çok zor olur dedi ama bidaha tıkanırsa yatircakmis... Insallah geçerde gerek kalmaz...
Bu arada benim oğlum sevdi haliyi hoşuna gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?