Previayi bitirenler

bilemiyorum canım bunların dakikası dakikasını anı anıı tutmuyor.. inşallah değişmez değişirsede canı sağolsun napalım.. aras nasıl canım uyku konusunda..

cnm 11 de uyuyo sabah 10 gıbı kalkıyo bazen 11 sımdı pıjamları ıycek bez degışcek emzırcem yatagına yatırcnm muzıgını acıcam uyucak ınşalla
bende kaçım uyusun kuzucuklar gelırım yıne

17 kusurden prima aldim care dan. Dun soylemistim ya. Ayni kampanya 22 sinde gene.
burda pakette alıyorum içinde 134 adet var 50 tl pirima 4 numara sence uygunmu fiyatı adet bazına vurunca.

iyi uykular aras paşamıza..

burda pakette alıyorum içinde 134 adet var 50 tl pirima 4 numara sence uygunmu fiyatı adet bazına vurunca.

Beyaz paketse 3-5 fark ediyo gene canim. Indirim bitti gerci. 18.71 tl premium care icin cok iyi bi fiyatti. 3 kalmamisti, 4 soyledim, dursun. 80 li de 29.90 dan soyledim. O da iyi gene.
Yesil paket indirimde degil. Indirimdeyken migrostan daha ucuza aldim canim. Hepimiz aldik ya : D

Paket mi karismis ki? Neyse mavisi erkek. :) gule gule kullansinlar. Benimki 5 dakka durdu bakalim..pek ilgisini cekti

bilmiyorumki canımhalıya bakıyorum mavi:) ozaman sorun yok demekki erkek bu.. zaten benim kafam ambole oldu iyice...

eşime kızdım bi ton sabah sabah... bizim oğlanın göz muayenesi idrar kültürü vs var salı günü.. dün gittiğimizde sigortadan provizyon alırken demişlerki yenileme sürecindeymiş sigortamız ama yinede onay vermişler vs... acaba dedim salı günü sorun çıkartırmı sigorta orda dedim bi ton para ödemek zorunda kalmayalım malum rota da var nerden baksan 500 gider dedim sigorta karşılamazsa.. sor insan kaynaklarına dedim ona salı günü gidicez dedim döndü bana hangi gün diye sordu tövbeee tövbeee yarabbim sanki haftaya gidicez dedimde günün soruyor sinirimi zıplatıyor bu enteresan soruları...tabi sadece bu soruya sinirlenmedimde önceside var o patlama noktası oldu yani...

bizimkiler nişana gitti ben evde kaldım bebikle akşamada eltim geliyormuş kaç gün kalıcak bilmiyorum bakalım...

bez konusuna gelince ben daha öncede almamıştım:)) bu paketlerden almıştım boy boy şuan son paketteyim daha doğrusu kutudayım içinde bir paketcik kaldı.. bakalım bu kampanyada uygunsa ondan alırım nezamansa artık 4 numara alıyım yine şuan tam oluyor totosuna..

Muhabbet almış başını gitmiş bakıyorum da maşallahınız var kızlar :)
Ben dün akşam anneme geldim değişklik olsun biraz nefes alayaım hem de salı günü mevlit var son hazırlıklar...
Oyun halılarınızı güle güle kullanın kızlar inşallah bebeler sever de aldığınıza pişman olmazsınız ben de almak istiyorum tinylove tekmele oyna.fisherprice dönence de istiyorum eee ondan sonra penelopenin bebek yastığı ve yorgan çeşitleri var ondan da almak istiyorum.herbişeyi alasım varnolcak benim bu halim bilmem Allah bana akıl versin.benimki de tam tosbik oldu ama boyumuz ücür yaa en son 2,5 aylıkken 57cmydi.gerçi 1ay erken doğdu ondan mı acaba? Anasına çekmesin babasına çeksin erkek çocuğu ya kısa olsun istemem ama bize çekerse anne tarafına,bücür olabilir:)

Saol canim. Memnun kalmasa da bi isim oldugunda atarim icine. yataginda aglayarak birakmak istemiyorum.
Ben buyuge isbirden almistim. Anti vsvs. Alerjik ya. Penolepe kaz tuyu sanirsam. Yorganini almadan yastigini bi dene bence. Herkes memnun kalmiyomus galiba. Bazen benimde alisverisim geliyo. Internete saldiriyorum.
Bizim boy iyi heralde kilo da yeter artik. Saglikli olsunlar kuzum bosver gerisini.

günaydın anneler,bir hafta bekleyip nasıl geçtiğini anlamadığım haftasonundan sonra yine mesai başladı bana.

fburak geçmiş olsun canım.hemen toparlar eymenimizinşaALLAH.nefesinden nasıl anadın,hırıltılı mı alıyordu.mihrimahın da burnu tıkanıyor ve hırıltılı nefes alıyor.otribebeyle temizleyince düzeliyor biraz.saçlarımız çok uzadı ve uyurken terliyor.ne kadar kurutsam da geceleri pek dikkat edemiyorum.

asud ve fburak oyun halılarınız hayırlı olsun.güle güle oynasın kuzular.:)

pepuke canım şimdiden kolay gelsin size.benim de dikkatimi çekti alışverişe iyi sardın.ben büyüklerden kalan kalabalığı evden attıktan sonra daha fazla bir şey alasım yok.bir salıncak alacağım sanırım.o da dışarı çıkamadığında sıkılmasın diye.kardeşimin eşi hamile kızmış o da.sepetimiz ve tüm küçülenler ona gidecek çok şükür.
yastık olayına ben de geçen hafta geçtim.evde boncuk elyaf vardı.ondan minik bir yastık yaptım.sadece benim yatağımda uyursa gündüzleri yatıyor.ince bir şey zaten.yorgan da abimizden kalma var küçük,idare eder 3-4 yıl.

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar?

Canim merhaba. Ben buralardayim, ugrasiyorum bunlarla.
Buyuk kusuyo, atesi var biraz onunla ugrasiyorum. Bi de yetisemiyo banyoya anla yani kucuk zaten kusuyo, en pis halimizi takindik.
Enfeksiyon yayginmis. Kusma ve ates. Arkasina ishal baslar kesin.
Kucuk pek cazgir, memede yatiyim diyo tum gun. Bi bagiriyo ki tam cadi. Annem geldi biraz saolsun, yemeklerimi hallettim, gitti simdi. Tum gece uyumadik, kustu kuzum 2 kere. Cok yorgunum. Aksam kavga edicem enerjiye ihtiyacim var. apor yapmis, cok yorulmus, hemen gelip yatmak istiyomus.
Sen nasilsin canim.

Gorumcem hamile. Bende ona gonderdem herseyi. Su an evde adim atmaya yer kalmadi. Hamak, oyun halisi ve buyugun oyuncaklari. Cok fena durum.

Slm kızlar çok yoğun ve yorgunum sabah eltimi gonderdim...

Benim oğlan malumunuz bronşitti yine nefesi tıkandı dün gece bugun arkadaşım vardı kaptik gittik hastaneye dr tıkanmış yine dedi ... Kortizonlu bi iğne yaptılar nefes açıcıymis birdaha ilacli buhar Verdi... Sonra yine dinledi sırtını rahatladik eve geldik...
Dr dediki yatirsam hastaneye çok zor olur dedi ama bidaha tıkanırsa yatircakmis... Insallah geçerde gerek kalmaz...

Bu arada benim oğlum sevdi haliyi hoşuna gidiyor...

Dağcı canım bende otri bebeyle surekli temizliyorum burnunu o hirilti gibi degil canım ya tık nefes derler ya nefes alış verişi zaten hiriltili hır hır hirliyor canım... Zaten ben burunla göğüsu ayırt edebiliyorum zaten bariz fark var arasında....

Annem diyorki sırtını zeytin yağıyla yaglayalim ısıtıp sonra saralim iyi gelir dedi onuda bi denicem bakalım Insallah fayda eder...

Insallah iyi gelir canim. Yattiginda ayak altina viks de hafifletebiliyor. Zarari yokdene istersen. Gecmis olsun. Allah beterinden korusun da, dertleri bitmiyo.

Insallah iyi gelir canim. Yattiginda ayak altina viks de hafifletebiliyor. Zarari yokdene istersen. Gecmis olsun. Allah beterinden korusun da, dertleri bitmiyo.

Sağol Canim valla her yolu denicez artık valla... Bi düzelseydi allahın izniyle yoksa mecbur yatircak dr...

tatlım cok gecmış olsun cok uzuldum fatıhmı eymenmı cnm

kızlar siz gelmişsiniz ben çıkmışım.
asud yavrulara Allah şifa versin.gece kötü geçmemiştir inşaALLAH.defne de çok hassas yavrucak.canım benim kusarken çok kötü oluyorlar.sana da bir sürü iş çıkmıştır.hayırlısıyla yaz gelse,kuzular güle oynaya geçirseler günleri.

fburak ilerlemeden atar inşaALLAH canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…