Kızlar geldim of çok yorgumum yaa ayaklarım çok ağrıyo napıcam ben bu iki ayaa yaavv çok üzülüyorum halime engelli gibiyim cidden ağlıcam şimdi gitgide daha da kötü oluyorum.neyse konu bu diil.
Mevlidimiz dün Allahın izniyle kazasız belasız bitti ama ben de bittim.çocuklarla beraber 50 kişiydik annemin evi dingonun ahırına döndü acayip dağıldı ama herşey çok güzeldi.muhteşem sesli bir hoca buldum geldi sağolsun.çok güzel bir pasta yaptırdım yastık üzerinde kral tacı biçiminde.yine taç şeklinde sabunlar dağıttık misafirlere.tosbiğime komik mevli kıyafeti giydirdik beyaz ipekli satenden çok şirindi.başına da sünnet başlığı koyduk.ben de çok süslendim saç makyaj yaptırdım.ayşlar sonra kadına benzedim.kuaförde kaşlarımı aldırıyım dedim kız bıyıkları da alıyım deyince fazla yok aslında bıyığım tüy şeklinde ama al bari dedim sirle aldı azıma sıçtı tabiri caizse.makyaj yaptığı için mevlidde belli olmadı ama akşam makyajı silince rezalet ortayaçıktı.damalı eşşeğe döndüm.dudağımın üzeri kabardı hala acıyo.kuaför saçımı da yaparken firketeyi her takışında Allaam sana geliyorum dedim.nefret ediyorum kuaföre gitmekten.güzelleşicez diye kafamı kopartmadıkları kalıyor.neyse ama makyajım süper oldu kiprik bilem taktırdımben kapalı olduğum için resim koyamıyorum buradaki albüme belki koyabilirim.görün arkadaşınızı ben de bi insan evladıyım ehiehii.
Kızlar bizim rota aşımızın zamanı geldi 3.ayımızbitiyor.ama b.evlerdeki drumuza gidemicem çünkü hem uzak hem de pahalı.fburakçığımın druna gidicem avcılardaki ömer beye.ne zamandır aklımdaydı.hala ona mı gidiyosun fburakçım? Ve memnuniyetin devam ediyormu? Cuma gününe randevu alıcam sanırım.
Asudum senin selin çok tatlı yaa,sanki hiç senin anlattığın gibi kusan,huysuz bir bebike benzemiyor.resmlerde o kadar masum ve uslu gibiki maşallah.inşLlah defnen iyileşmiştir.yazık kuzuya,yeni kardeşin varlığına alışmaya çabalarken bir de hastalıklar mnik bedenine ağır gelmiştir.
Dağcıcım senin o pıtırık mihrimahını yerim.çok tatlı yaa.sen anlatıyorsun miniği,benim alıp sevesmn geliyor.meraklı miniş.çokmmerak ediyorum kuzularınızı.inşallah havalar düzElir düzelmez görüşürüz.
Kızlar,biz bu aralar eşimle çok kötüyüz,terapiye başladık.adam o kadar asabiki canavara dönüştü.evde huzur kalmadı.iki günde bir zır zır ağlama üzülme nöbetleri geçiriyorum.nolur bize dua edin.inşallah terapiyi yarım bırakmaz ve yuvamız huzura kavuşur
Bu arada yukarıda bana ms atan arkadaşa özelden yazdım.görmedim sanmayın yani.şimdilik hepiniz öpüyorum.mersennem seni de fındığını da. Sağlıcakla kalın.şimdi adam çağırır al annesi diye eli kulağında..
Kızlar deli miyim neyim bilmem ama (biraz delilik var tabii) ben yeniden hamile kalmayı çooooook istiyorum, hatta bana kalsa hemen bugün hamile kalırım
Kızlar deli miyim neyim bilmem ama (biraz delilik var tabii) ben yeniden hamile kalmayı çooooook istiyorum, hatta bana kalsa hemen bugün hamile kalırım
hmmm,tadına doyamamışsın belli.bu en zor dönemde düşünebiliyorsan kendini hazır ve güçlü hissediyorsun demekki.:)
bir yıl sonrasını düşünmüşsünsür o zaman.1 yaşında ayağına dolaşan bir ufaklık ve 24 saat ağlayan bir bebek.
hamilelik güzel bir olay ama en son yaşadığım hamilelik olmadığından(!) objektif yorum yapamayacağım.
5 yasinndaki bile ayagina dolaniyo.
mersenne canim en guzeli hemen bi tane daha. bu enerji varken arayi acma. ama hamileyken digerini kycaga almak zor olur : D emzirme isini bitir yallah
Allah akil fikir versin canim :)
dur bi gor sona :)
ben de emg cektircem keyif bekliyorum hastanede. kavga edicemm de ucunda igne var birsuru
hmmm,tadına doyamamışsın belli.bu en zor dönemde düşünebiliyorsan kendini hazır ve güçlü hissediyorsun demekki.:)
bir yıl sonrasını düşünmüşsünsür o zaman.1 yaşında ayağına dolaşan bir ufaklık ve 24 saat ağlayan bir bebek.
hamilelik güzel bir olay ama en son yaşadığım hamilelik olmadığından(!) objektif yorum yapamayacağım.
5 yasinndaki bile ayagina dolaniyo.
mersenne canim en guzeli hemen bi tane daha. bu enerji varken arayi acma. ama hamileyken digerini kycaga almak zor olur : D emzirme isini bitir yallah
bir iki yaş arası çok zor oluyor.bebekken yine yatıyor yerinde.
ama o gücü kendinde hissediyorsan yap,beraber büyürler.
asud geçmiş olsun canım.bebekle beklemek gibi sinir bir şey yok.
Geçmiş olsun canım.Emg yi niçin çektiriyorsun? İnşallah sıra hemen sana gelir.
Doyamadım vallahi, bi tane daha istiyom, ama eşim bu fikre henüz sıcak bakmıyor, ehh tek başımada yapamıyomEşime kalsa deliyim, biriyle uğraşırken öbürü.... ama ben tek kardeş fikrine çook karşıyım. Bakalım bir kaç sene geçsin eşimi ikna ederim belki :)
bir iki yaş arası çok zor oluyor.bebekken yine yatıyor yerinde.
ama o gücü kendinde hissediyorsan yap,beraber büyürler.
asud geçmiş olsun canım.bebekle beklemek gibi sinir bir şey yok.
mersenne canim benim kollar tutmuyo. tek basima cocugu yikayamaz olmustum. gucune bakilcak
üstesinden gelebileceğine inanıyorsan yaparsın tabi.sen güçlü bir kızsın.araları yakın olunca daha çok şey paylaşıyorlar.ben de yaşları az iki kızım olmasını çok istemiştim vaktinde.:)
en iyisi evde kalması.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz canım.çabucak toparlarsın.bebegi getirmedim annem bakiyo canim. onunla gelemezdim.
çk geçmiş olsun yavruya.bir daha olmaz inşaALLAH.ömer bey yakın olsa ben de giderdim mutlaka.kızlar şöyle geçmişe hızlı bir göz gezdirdim okudum desem yalan olur...
burda yakındaki hastaneye gidp duruyordum eymen için sürekli buhar verip yolluyordu dr en sonda gittim kortizonlu iğne verdi açacakmış nefesini göya...salı sabah tıkandık yine busefer aldım kendi dr'umuza gittim hemen yatış dedi apar topar yattık tıkanmış çocuk dedi çok fena... diğer evime yakın diye gittiğim salak dr da günlerdir oyalıyor beni(
neyseki bu sabah itibariyle eve çıktık ama hiç uyuyamadım hastanede
pepuke canım hala ömer bey diyorum başka bişey demiyorum gerçekten memnunum adamdan... hem baya iyi anlıyor doğru tedavi veriyor hemde muayene si çok güzel memnunum ben... biliyorsun bi bakteri mevzumuzda vardı ona gitmeden oda çözülmedi .. bronşitimizde geçen salıdan beri var yine ona gitmeden düzelmedik..
neyseki eymenim şuan rahatladı çok şükür..
yaren canım eymen hasta olan..
Geçmiş olsun canım, ben de kollarında uyuşma falan var diye düşündüm, ondan sordum.
Ben inanıyorum ama eşim kendine inanmıyor sanırım. Yakında o da inanır :)
en iyisi evde kalması.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz canım.çabucak toparlarsın.
çk geçmiş olsun yavruya.bir daha olmaz inşaALLAH.ömer bey yakın olsa ben de giderdim mutlaka.
Inşallah atlatır bu şekilde... 4 tane iğne Verdi bakalım saliyada kontrolü var...
Pepuke daha önce sormuştu iyi bir dr ozaman söylemistim onada ..
Eşim bugün diyorki bana kadın doğuma yavuz beye çocuklar içinde ömer beye git bundan sonra sakın başka dr'a gideyim deme diyor.. kaç gündür git gel hastaneyi tavaf ettim sonuç çocuk daha kötüye gitti...
Ömer beyde dediki 4.gün antibiyotik alımına ramen tıkanmış bu çocuk hala neden ısrarla aynı tedaviye devam etmiş dedi... Bide kortizonlu igne yapmıştı geçen yazmıştım zaten goya açılacakti nefesi...
Ömer beyin olduğu hastane evime ters yerde diye evime yakın yürüme mesafesinde bir hastaneye gittim pişman oldum...
Geçmiş olsun canım, ben de kollarında uyuşma falan var diye düşündüm, ondan sordum.
Ben inanıyorum ama eşim kendine inanmıyor sanırım. Yakında o da inanır :)
o doktor da hiç bir şeyden anlamıyormuş mübarek.minicik çocuğa neler vermiş.neyseki ömer bey gibi işini bilen bir dr. var.bundan sonra ondan şaşmazsın mecburen.Inşallah atlatır bu şekilde... 4 tane iğne Verdi bakalım saliyada kontrolü var...
Pepuke daha önce sormuştu iyi bir dr ozaman söylemistim onada ..
Eşim bugün diyorki bana kadın doğuma yavuz beye çocuklar içinde ömer beye git bundan sonra sakın başka dr'a gideyim deme diyor.. kaç gündür git gel hastaneyi tavaf ettim sonuç çocuk daha kötüye gitti...
Ömer beyde dediki 4.gün antibiyotik alımına ramen tıkanmış bu çocuk hala neden ısrarla aynı tedaviye devam etmiş dedi... Bide kortizonlu igne yapmıştı geçen yazmıştım zaten goya açılacakti nefesi...
Ömer beyin olduğu hastane evime ters yerde diye evime yakın yürüme mesafesinde bir hastaneye gittim pişman oldum...
olabilir canım.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz.Guc kaybi da sonu boyun fitigina dayacak gibibi randevu alicam sonuc gostermek icin. Anladigim bununla ilgili olmadigi. Kolumu acitip, elektrigi yedigimle kaldim.
Canimcok gecmis olsun. Insallah atlatmistir bu sefer, tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?