Previayi bitirenler

pepuke geçmiş olsun.biraz bakımla her kadın değişiyor.sen zaten güzel bir hatunsun.
resimleri ben de görmek isterim.eymeni de taçlı görelim.:)
benim dizimin yanlarında da bir problem var doğumdan bu yana.acaba hamileyken hiç kırmadık,hep uzattık kasıldı mı diyorum.işte koltuğumdan kalkarken,ya da namaza otururken çok acıyor.bir ara spor yaparken düzlmişti.şimdi vakit de enerjim de yok spora.

ben de imrendim,keşke annem burda olsaydı.hamileyken de doğumdan sonra da yalnızdım ya içimde kaldı.ne anneciğim,ne ablam gelmedi.annem de ablam da ameliyat geçirdiler yakın zamanda.annem baya toplamış çok şükür.ablam henüz tam düzelemedi.bağırsak ameliyatıartı hemoroid görünce ameliyatta onu da almışlar.çok ağrı,sıkıntı çekti.

dün bir arkadaş mini etek getirmişti pıtırcığa.akşam eve gidince banyosunu yaptırıp giydirdim ama uykusu varmış çok kalamadı üstünde.fotosunu çekeyim dedim ama ne olduysa makine koruma altında kart diyordu,çekemedim.bornozlu resmini çekecektim,kabarmış siyah saçlarıyla hanımın.kısmet olmadı.

ben işe başladım da eşimle normale döndük.pepuke sürekli ayetel kürsü oku eşine.sakinleşir inşaALLAH canım.

pepuke sesin çok güzelmiş.:)

Allah kabul etsin canım, geçmiş olsun :) Eşinle herşeyin üstesinden gelirsiniz canım, dönem dönem her evlilikte sorunlar olr, kısa süre sonra düzelir. Eminim siz de atlatırsınız yakında. Fotolarını çok merak ettim hem Eymenin hem senin, koyduysan bakayım şimdi. Bu arada facebookada koyabilirsin canım, facebooka resim eklediğin yerde sağ altta resmi görmek istediğin arkadaşlarını seçebiliyorsun,sadece seçtiğin kişiler görüyor. Ben videolarımı abimlerle o şekilde paylaşıyorum. Garantiye almak için bir kaç deneme yap, göreceksin :)

Kızlar deli miyim neyim bilmem ama (biraz delilik var tabii ) ben yeniden hamile kalmayı çooooook istiyorum, hatta bana kalsa hemen bugün hamile kalırım

Kızlar deli miyim neyim bilmem ama (biraz delilik var tabii ) ben yeniden hamile kalmayı çooooook istiyorum, hatta bana kalsa hemen bugün hamile kalırım

hmmm,tadına doyamamışsın belli.bu en zor dönemde düşünebiliyorsan kendini hazır ve güçlü hissediyorsun demekki.:)
bir yıl sonrasını düşünmüşsünsür o zaman.1 yaşında ayağına dolaşan bir ufaklık ve 24 saat ağlayan bir bebek.

hamilelik güzel bir olay ama en son yaşadığım hamilelik olmadığından(!) objektif yorum yapamayacağım.

Allah akil fikir versin canim :)
dur bi gor sona :)

ben de emg cektircem keyif bekliyorum hastanede. kavga edicemm de ucunda igne var birsuru

5 yasinndaki bile ayagina dolaniyo.
mersenne canim en guzeli hemen bi tane daha. bu enerji varken arayi acma. ama hamileyken digerini kycaga almak zor olur : D emzirme isini bitir yallah

mersenne canim en guzeli hemen bi tane daha. bu enerji varken arayi acma. ama hamileyken digerini kycaga almak zor olur : D emzirme isini bitir yallah

bir iki yaş arası çok zor oluyor.bebekken yine yatıyor yerinde.
ama o gücü kendinde hissediyorsan yap,beraber büyürler.

asud geçmiş olsun canım.bebekle beklemek gibi sinir bir şey yok.

Allah akil fikir versin canim :)
dur bi gor sona :)

ben de emg cektircem keyif bekliyorum hastanede. kavga edicemm de ucunda igne var birsuru

Geçmiş olsun canım.Emg yi niçin çektiriyorsun? İnşallah sıra hemen sana gelir.

Doyamadım vallahi, bi tane daha istiyom, ama eşim bu fikre henüz sıcak bakmıyor, ehh tek başımada yapamıyom Eşime kalsa deliyim, biriyle uğraşırken öbürü.... ama ben tek kardeş fikrine çook karşıyım. Bakalım bir kaç sene geçsin eşimi ikna ederim belki :)

üstesinden gelebileceğine inanıyorsan yaparsın tabi.sen güçlü bir kızsın.araları yakın olunca daha çok şey paylaşıyorlar.ben de yaşları az iki kızım olmasını çok istemiştim vaktinde.:)

bebegi getirmedim annem bakiyo canim. onunla gelemezdim.

kızlar şöyle geçmişe hızlı bir göz gezdirdim okudum desem yalan olur...
burda yakındaki hastaneye gidp duruyordum eymen için sürekli buhar verip yolluyordu dr en sonda gittim kortizonlu iğne verdi açacakmış nefesini göya...salı sabah tıkandık yine busefer aldım kendi dr'umuza gittim hemen yatış dedi apar topar yattık tıkanmış çocuk dedi çok fena... diğer evime yakın diye gittiğim salak dr da günlerdir oyalıyor beni(

neyseki bu sabah itibariyle eve çıktık ama hiç uyuyamadım hastanede

pepuke canım hala ömer bey diyorum başka bişey demiyorum gerçekten memnunum adamdan... hem baya iyi anlıyor doğru tedavi veriyor hemde muayene si çok güzel memnunum ben... biliyorsun bi bakteri mevzumuzda vardı ona gitmeden oda çözülmedi .. bronşitimizde geçen salıdan beri var yine ona gitmeden düzelmedik..

neyseki eymenim şuan rahatladı çok şükür..

yaren canım eymen hasta olan..

mersenne canim benim kollar tutmuyo. tek basima cocugu yikayamaz olmustum. gucune bakilcak

Geçmiş olsun canım, ben de kollarında uyuşma falan var diye düşündüm, ondan sordum.

Ben inanıyorum ama eşim kendine inanmıyor sanırım. Yakında o da inanır :)

bebegi getirmedim annem bakiyo canim. onunla gelemezdim.
en iyisi evde kalması.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz canım.çabucak toparlarsın.
çk geçmiş olsun yavruya.bir daha olmaz inşaALLAH.ömer bey yakın olsa ben de giderdim mutlaka.
Geçmiş olsun canım, ben de kollarında uyuşma falan var diye düşündüm, ondan sordum.

en iyisi evde kalması.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz canım.çabucak toparlarsın.

çk geçmiş olsun yavruya.bir daha olmaz inşaALLAH.ömer bey yakın olsa ben de giderdim mutlaka.

Inşallah atlatır bu şekilde... 4 tane iğne Verdi bakalım saliyada kontrolü var...

Pepuke daha önce sormuştu iyi bir dr ozaman söylemistim onada ..

Eşim bugün diyorki bana kadın doğuma yavuz beye çocuklar içinde ömer beye git bundan sonra sakın başka dr'a gideyim deme diyor.. kaç gündür git gel hastaneyi tavaf ettim sonuç çocuk daha kötüye gitti...
Ömer beyde dediki 4.gün antibiyotik alımına ramen tıkanmış bu çocuk hala neden ısrarla aynı tedaviye devam etmiş dedi... Bide kortizonlu igne yapmıştı geçen yazmıştım zaten goya açılacakti nefesi...

Ömer beyin olduğu hastane evime ters yerde diye evime yakın yürüme mesafesinde bir hastaneye gittim pişman oldum...

Canimcok gecmis olsun. Insallah atlatmistir bu sefer, tekrarlamaz.

Guc kaybi da sonu boyun fitigina dayacak gibi bi randevu alicam sonuc gostermek icin. Anladigim bununla ilgili olmadigi. Kolumu acitip, elektrigi yedigimle kaldim.

o doktor da hiç bir şeyden anlamıyormuş mübarek.minicik çocuğa neler vermiş.neyseki ömer bey gibi işini bilen bir dr. var.bundan sonra ondan şaşmazsın mecburen.
Guc kaybi da sonu boyun fitigina dayacak gibi bi randevu alicam sonuc gostermek icin. Anladigim bununla ilgili olmadigi. Kolumu acitip, elektrigi yedigimle kaldim.
olabilir canım.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz.

Canimcok gecmis olsun. Insallah atlatmistir bu sefer, tekrarlamaz.

Sağol canım sanada çok geçmis olsun...

Gercekten çok hasta var eymenin yattığı kat çocuk katıydı komple full doluydu 30 a yakın oda vardi biri gidip biri geldi hic odalar boşalmadi... Salgın varmış kimi görsem ya zature yada kuru ateş hiç sebepsiz 40 ları aşan ateş öyle bir salgın varmis bide bizim gibi bronşit...

Zaman ne kötü amma mikrop var cocuklari dışarı çıkartmaya gelmiyor ..

Haa birde kusma ishal var tabi.. rabbim bütün bebek ve çocuklarimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…