canım ya zaten abi abla olmasada olan varda genelde büyük bi çocuğu olanlarda kreş ve okula gidenlerde daha sık rastlanıyor .. inan hastane yazlık tatil yeri gibi ful çekiyordu .. benim yan oda biz ordayken doldu boşaldı sürekli 3 kişi geçti odadan ... birileri gidiyor birileri geliyor.. hastane bide sağlık bakanı müezzinoğlunun hastanesi:)) benim kaldığım katta sadece çocuklar vardı 30 civarı oda hiç boş kalmıyormuş bu ara okadar çok salgın varki dedi hemşireler.. hatta odada kapalı kaldık sakın bebeği kolidorda gezdirmeyin dediler.. çünkü ishal kusma kuru ateş gibi başka salgınlarda varmış..
aslında çok kolay bi hastane maceramız oldu damar yolunu bir seferde açtılar çok tombiş olmasına ramen damarı baya arayıp öyle denediler... fatihi yatırmamda çocuğu delik deşik ediyorlardı biz ana ve oğulları olarak damar yulo zor bulunan tipleriz bide .. hastanede hiç bişeyi düşünmüyorum o damar yolu olayı beni tırsıtıyor..
canım ben bayadır 4 no kullanıyorum malum çok sızdırıyor.. bence geçmelisin artık 4 numaraya sen o0nun üstünde yazan kilolara bakma canım onlar bizim gibi tontişleri bazalarak ayarlamıyolar o kilo olaylarını...
ya o damar tolu açıldı ya öyle bi derin oh çektimki anlatamam hemşire baktı bana ne oldu dedi bende dedim en korktuğum olayı atlattık büyük oğlumda çok çekmiştim dedim.. oda dediki bende zaten çok aradım bulabildiğim en iyi damara girmeyi denedim dedi..cnm haklısın ya cevredeende o kadar cok duyuyorumkı
gecmıştekı yazıdada okudum kendı dr undan fayda görmuşsun cnm
keske yakınınızda olsaymış cnm ama sukur yıne cabuk toparllandı yavrucak
damar yolu cabuk bulunmasına sevındım cnm zaten ınsanın ıcı yanıyo
bızde dr umuzdan cok memnununuz 2 gunde sık kontrolde atlattık bıze uzak ama napalımü
yenıden oılcak dıye cok korkuyorum
ışın garıbı cok sık gezdıgımız dönemde degılde evden 15 gun cıkmadıgımız dönemde oldu ablamız hastaydı
cnm 4 numara ya gecınce sızdırma bıttımı bende hep ustıune göre hareket edıyorum
normaller canım,kilolu değiller sadece.ondan dedim.benim büyük kız da öyle.Citoz deme kis :) iyiler iste. 7 kilo daha ne olsunlar. Birinin basinda anne yok digeri kusuyo. Bence iyiler ayrica :)
Hamaktan atliyolar canim artik. Almadiysan alma derim ben.
Ben carik giydiriyorum canim alti silikonu disarda, derisini evde. Erken yurudugu icin benim spam ayakkabi giydirtmedi. Bakalim bu ne olcak. Gecen siparisin icine en kucugunu sıkıştırıvermiştim en silikonundan. Sakladim tabi :)
Ben hissetmedim canim. Bis sallaniyoruz zaten. Karni agriyor aglak bi durumdayiz.
normaller canım,kilolu değiller sadece.ondan dedim.benim büyük kız da öyle.
buzdolabı sallandı resmen.
sizinkiler gayet normaller bencede olması gereken zaten o:)
bizimkiler biraz anormaller benimki kaç gündür hasta garibim iştahı hiç yok o yüzden belki almamıştır biraz diye umudediyorum.. normale dönsün biraz ya ben taşıyamıyorum onu.. anneme diyorum bugün çocuk işi sağlam insana göre benim belim fena fıtıktan dolayı kendimi bazen zor kaldırıyorum oturduğum yerden
Allah sağlık versin hepsine.öyle böyle büyüyorlar işte.
benim oğlum da tosuncuktu maaşALLAH.herkes çok kilolu vs. derd.bir yaşına doğru boylandı inceldi.her çocuk farklı.kızlarım da daha çıtırlar oğlana göre.
bel fıtığı hayat kalitesini çok düşürüyor.bebek olunca eğil,doğrul yapıyorsun sürekli.ben bile yıkarken zor doğruluyorum.taşımak külfet olur sana tabiki.
az önce bakıcımız aradı.sevgili ablamız kardeşini kendi salıncaklarına koymuş.şu ikeadaki salıncaklardan,yere yakın.
mihrimah battaniyesiyle düşmüş yere.bir şey yok,ağlamıyor,bir yeri morarmamış,kızarmamış dedi ama duyunca fena oldum.
ablamızda kendinden geçmiş ağlıyor katıla katıla.kendimi bırakıp nu sakinleştirmeye çalıştım telefonda.ben gidene kadar uyutmayacak teyzemiz.
kaç gündür niyeti vardı ablanın.düşer diye uyarmıştım.yatağından al kimsenin haberi olmadan sallıyorum diye düşür yavruyu.zaten çok ödlek nasıl korkmuştur yavru.
canım valla bronşitin bulaşıcı olduğunuda yeni öğrendim.. gerçi üşütmeden olan bronşit bulaşıcı olmuyorda bu nasıl bi bronşitse bulaşıcıymış...
hakkatten gezdim hasta oldu dicem ama yok anam gezemiyorumda dr beni korkuttu ogün bugün evdeyim
o benim gelenle güzellikle konuştum canım bazen görümcesine bırakıyor oğlunu öyle geliyor oda arada geliyo artık ya rahatladımda... gerçi benimde gelen giden bitmiyoki o gelmese başkası geliyor.. sonunda dış kapıya yazıcam bu evde karantina uygulanmaktadır dışardan ziyaretçi kabul etmiyoruz diye:))9
normaller canım,kilolu değiller sadece.ondan dedim.benim büyük kız da öyle.
buzdolabı sallandı resmen.
A tipik olana bulaşıcıydı sanırım :) Ben geçmişte hep üşütmeden dolayı olmuştum, hatta bir kerede zatürre
Canım sen diyince üniversitenin sitesine baktım saat 14:18 de sakarya merkezli 2.0 büyüklüğünde var, nasıl hissettin onu,pes vallahi. Tuzla tarafında mı oturuyordun canım.
A tipik olana bulaşıcıydı sanırım :) Ben geçmişte hep üşütmeden dolayı olmuştum, hatta bir kerede zatürre
Canım sen diyince üniversitenin sitesine baktım saat 14:18 de sakarya merkezli 2.0 büyüklüğünde var, nasıl hissettin onu,pes vallahi. Tuzla tarafında mı oturuyordun canım.
pepuke hani resimler?
Maşallah eymene erken doğdu ama tosuncuk olmuş hakkatten...Kızlar bugün ömer beye gittik rotamızı olduk inşallah yanetki olmaz.benim dangalak eşim yüzünden asabım bozuldu.ben 2 ye randevu istemiştim sekreter telefonda 13:45 demişti biz de 13:45e göre gittik.asistan 14:00 randevususunuz deyince eşim itiraz etti yok bir dakikası bile kıymetliymiş böyle olmazmış illa 13:45 te girecekmişiz vıdı vıdı...allahtan aaistan kız idare etti eşimi daha çok celallenmesine fırsat vermedi.heralde doktora asabii bir bebek babası dışarda diye haber verdi ki ömer bey bize beklediğim işgi alakayı göstermedi.eşimin mallığı yüzünden.gerçi adam eymeni sevdi mıncıkladı kucağına aldı ama bize soğuk davrandı.arkadaşım sizi önerdi dedim.oğlumla adaş o da eymen böbrek reflüsü olmuştu dedim hatırlasın diyee ama hiç ses etmedi.sorularımı da geçiştirdi.amaan napiim bir dahakine tek gidicem.önemli olan şu an,bebeğimin sağlığı.aşı 142 tlydi.tosbiğim 6.800gr ve 59 cmlik bü cür bir tosun olmuş.yaşıtlarını yakalayamamasından endişeleniyorum deyince çoktan yakalamış tosun olmuş dedi.gaz iacını bırak gerek yok dedi.vitamin olarak ta trioacde'ye devam.bize de göz mmuayenesi istedi ama yanımıza kredi kartı almamışız erteledik yaptırmayı.
Kızlar albüm yaptım birkaç resim koydum.sizden başkası göremez sanırım.ayarlarda öyle diyo umarım öyledir.bakın bakiim tosbiğim annesine benziyomu?(pek benzemiyoo)
Maşallah eymene erken doğdu ama tosuncuk olmuş hakkatten...
Şaşırdım şimdi okadar gitttim geldim hiç sorularimi gecistirmedi halbuki...
Benimkinide bi minciriyor ki sorma.. geçen gittim ağlıyordu aldı kucagina azcik gezdirdi yatisinca muayene etti...
Umarım bidaha gittiğinde daha memnun kalirsin...
Bide 2 gün yattık günde 3 kez geldi kontrol etti hep seve minciklaya...
Bide hep emerken yakalandı dr espri yapıyor belli niye boyle tombis olduğumuz belli geliyorum gidiyorum homidi girtlak yiyorsun dedi gülüştuk...
Benim eşimde çok memnun kaldı ilgi alakasindan en önemlisi bilgisinden...
Orda daha önce çalışan bi kız var suan medicanada çalışıyor biraz lafladik oda dediki ömer bey çok iyi bir dr dur dedi ama bazilari çok suratsiz diyor onun için ama genelde hastaları çok memnun ondan tavsiyeyle geleni çok oluyor dedi... Valla ben kontrollerle beraber çok gittim ona öyle suratsiz bi tavrına denk gelmedim...
aynen benimde var orta okul çağımda üşütmeden bronşit olmuşluğum hemde yazın ortasında:))) ahh çılgın gençlikk sıkıntıdan sanırım ne yaptığımızı şaşırmışız şimdi gülüyorum kendime aklıma geldikçe... ne işin var kılık kıyafet denize atlıyorsun ha hadi yedin bi halt atladın bari eve git üstünü değiş dimi ama:)) tabi anne korkusu faktörü ağır bastı sanırım üşüdüğüm halde korkudan eve kuruyana kadar gitmemiştim:)
buzdolabı baya sallandı.2 değildir ya.bakıcı da içerde oturuyordu,korktu.
Profilimdeki albüme resim ekledim canım ama bazılarını düz döndüremedim siz de resim koyuuuunn
Ben bimin bezini kullanmadim hatta baska hic bez kullanmadim, bunlarin popolar nazik, tirstim. Alerjik oldumuz icin pisiveriyor. Hersey safama prima kokuyo ve artik cok sizdiriyor. Buyukte cis cizdirirdi bazen, bunda kaka. Azcik isese degismek gerekiyo, yoksa uzerine kaka yaptimi dooru banyoya. Baska bez denemek istiyorum bakalim elimdekiler bitsin, bi market yapayim.
Buyuk hastayken antibakteriyel sabun aldim. Yoksa kullanmiyorum kesinlikle. Benim elime bile okunuyo. Kizin eller kipkirmizi oldu. Kortizonlu kremim var hemen surdum de ekzemadan yirttik. Simdi bunun popoda ablasininki gibiyse biraz ugrasirim o yuzden denemedim. Ama simdi deneyim artik. Surerim kremi gecer. Hersesit krem bulunur :) ana abla alerjik malum.
Yarin doktorumuz var bakalim nasilmisiz.
Bugun pek cins. Surekli meme istiyo. Karni da agriyo belli. Aksamdan beri de cok kaka yapti. Zor uyuttum simdi, koltuga yatirdim walla. Yatakta da hamakta da uyaniyo. Bu da rahatini bilmiyo. Yat uyu di mi?aal uyandi spam.bugun zor gececek.
4 noya cabuk gecmisiniz. Ben daha gecmem. Biz kucukuz :) 7 kiloyuzdur muhtemelen daha. Umarim yani.
canım bizde sızdıma olayı yok .. ama şu ara antibiyotikler biraz ishal yaptı bi cırtlatıyor bazen fena sızdırıyor ozaman ama genelde yok sızma..
Canım aşağıdaki web sayfasından bakabilirsin, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinin sitesi.Türkiyedeki depremler bu siteden yayınlanıyor. Her zaman depremin büyüklüğü önemli değil, yeryüzüne yakınlık-uzaklık olayı da hissedilmesindeki önemli etkenlerden biri. Yeryüzünde derinlerde olan deprem daha geniş alanlarda hissedilir. Neyse sonuç olarak 2 büyüklüğündeki depremi hissetmiş olman gayet normal canım, tabii ki, oturduğun yerin zemin özellikleri de hissetme oranını değiştiriyor :)
Son Depremler
Benim yeğenim gibi erkek güzeli maaşallahGözleri çok güzel yavrucuğun, sen de tam fıstık olmuşsun şeker, ikinize de kırkbinkere maaşallah, tüh tüh tüh Oğluşun ablası da fıstık gibi. Allah güzelliğinizi bozmasın canım :) Benim tüm resimler facebookta var zaten, geçen seneki nikahımdan, öyküye kadar herşey facede :)
ay bilmiyorum yani ya sana oyle geldi yada dedigin gibidir... Eşin okadar sıkıntı yapıyor madem en iyisi onsuz gitmek....Canım diyorum ya suratsızlığının sebebi eşim olabilir.asistan eşimin uyuzluğunu ömer beye dediyse o da bize uyuz olmuş olabilir.yoksa eymene sıcak davrandı.belki de bana öyle geeldi bilmiyorum.bir dahakine eşimi götürmem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?