Previayi bitirenler

cnm haklısın ya cevredeende o kadar cok duyuyorumkı
gecmıştekı yazıdada okudum kendı dr undan fayda görmuşsun cnm
keske yakınınızda olsaymış cnm ama sukur yıne cabuk toparllandı yavrucak
damar yolu cabuk bulunmasına sevındım cnm zaten ınsanın ıcı yanıyo
bızde dr umuzdan cok memnununuz 2 gunde sık kontrolde atlattık bıze uzak ama napalımü
yenıden oılcak dıye cok korkuyorum
ışın garıbı cok sık gezdıgımız dönemde degılde evden 15 gun cıkmadıgımız dönemde oldu ablamız hastaydı

cnm 4 numara ya gecınce sızdırma bıttımı bende hep ustıune göre hareket edıyorum

ya o damar tolu açıldı ya öyle bi derin oh çektimki anlatamam hemşire baktı bana ne oldu dedi bende dedim en korktuğum olayı atlattık büyük oğlumda çok çekmiştim dedim.. oda dediki bende zaten çok aradım bulabildiğim en iyi damara girmeyi denedim dedi..
ya benim gittiğim dr gerçekten iyi anlıyor. verdiği tedavide faydalı .. diğer dr şurup vermişti yaçocuk tıkanıyor hala aynı tedavi devam diyor

canım yinede 4 ay aşıları olmadan çıkmamakta fayda varmış dışarı...

cnm 4 numara ya gecınce sızdırma bıttımı bende hep ustıune göre hareket edıyorum

canım bizde sızdıma olayı yok .. ama şu ara antibiyotikler biraz ishal yaptı bi cırtlatıyor bazen fena sızdırıyor ozaman ama genelde yok sızma..

normaller canım,kilolu değiller sadece.ondan dedim.benim büyük kız da öyle.
buzdolabı sallandı resmen.

sizinkiler gayet normaller bencede olması gereken zaten o:)

bizimkiler biraz anormaller benimki kaç gündür hasta garibim iştahı hiç yok o yüzden belki almamıştır biraz diye umudediyorum.. normale dönsün biraz ya ben taşıyamıyorum onu.. anneme diyorum bugün çocuk işi sağlam insana göre benim belim fena fıtıktan dolayı kendimi bazen zor kaldırıyorum oturduğum yerden

Allah sağlık versin hepsine.öyle böyle büyüyorlar işte.
benim oğlum da tosuncuktu maaşALLAH.herkes çok kilolu vs. derd.bir yaşına doğru boylandı inceldi.her çocuk farklı.kızlarım da daha çıtırlar oğlana göre.
bel fıtığı hayat kalitesini çok düşürüyor.bebek olunca eğil,doğrul yapıyorsun sürekli.ben bile yıkarken zor doğruluyorum.taşımak külfet olur sana tabiki.

az önce bakıcımız aradı.sevgili ablamız kardeşini kendi salıncaklarına koymuş.şu ikeadaki salıncaklardan,yere yakın.
mihrimah battaniyesiyle düşmüş yere.bir şey yok,ağlamıyor,bir yeri morarmamış,kızarmamış dedi ama duyunca fena oldum.
ablamızda kendinden geçmiş ağlıyor katıla katıla.kendimi bırakıp nu sakinleştirmeye çalıştım telefonda.ben gidene kadar uyutmayacak teyzemiz.
kaç gündür niyeti vardı ablanın.düşer diye uyarmıştım.yatağından al kimsenin haberi olmadan sallıyorum diye düşür yavruyu.zaten çok ödlek nasıl korkmuştur yavru.

aynen canım ya zayıf olunca hem daha iyi benim fatihte yaşındna sonra baya iyi olmuştu boya vermişti tosuncuktu oda baya...

ayy canım ya allahtan battaniyesiyle düşmüş çok şükür o korumuştur onu .. bikere benim oğluş düştü öyle ama battaniyeye sarılıydı dr a götürdüm panikle dediki dr bunun hiç biyerinde bişey yok hiç biyeri çarpmamış ama yinede dikkat et bi değişiklikfarkedersen getir gibi bişey demişti... bence hiç bişey olmamıştır biyeri şarpsa etse çok ağlardı.. ablası kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklar böyle şeylere meraklılar malesef neyi yapma dersen onu mutlaka yapıyorlar... şimdi artık korkmuştur yapmaz daha öyle bişey ..

A tipik olana bulaşıcıydı sanırım :) Ben geçmişte hep üşütmeden dolayı olmuştum, hatta bir kerede zatürre

Canım sen diyince üniversitenin sitesine baktım saat 14:18 de sakarya merkezli 2.0 büyüklüğünde var, nasıl hissettin onu,pes vallahi. Tuzla tarafında mı oturuyordun canım.

aynen benimde var orta okul çağımda üşütmeden bronşit olmuşluğum hemde yazın ortasında:))) ahh çılgın gençlikk sıkıntıdan sanırım ne yaptığımızı şaşırmışız şimdi gülüyorum kendime aklıma geldikçe... ne işin var kılık kıyafet denize atlıyorsun ha hadi yedin bi halt atladın bari eve git üstünü değiş dimi ama:)) tabi anne korkusu faktörü ağır bastı sanırım üşüdüğüm halde korkudan eve kuruyana kadar gitmemiştim:)

buzdolabı baya sallandı.2 değildir ya.bakıcı da içerde oturuyordu,korktu.

Kızlar bugün ömer beye gittik rotamızı olduk inşallah yanetki olmaz.benim dangalak eşim yüzünden asabım bozuldu.ben 2 ye randevu istemiştim sekreter telefonda 13:45 demişti biz de 13:45e göre gittik.asistan 14:00 randevususunuz deyince eşim itiraz etti yok bir dakikası bile kıymetliymiş böyle olmazmış illa 13:45 te girecekmişiz vıdı vıdı...allahtan aaistan kız idare etti eşimi daha çok celallenmesine fırsat vermedi.heralde doktora asabii bir bebek babası dışarda diye haber verdi ki ömer bey bize beklediğim işgi alakayı göstermedi.eşimin mallığı yüzünden.gerçi adam eymeni sevdi mıncıkladı kucağına aldı ama bize soğuk davrandı.arkadaşım sizi önerdi dedim.oğlumla adaş o da eymen böbrek reflüsü olmuştu dedim hatırlasın diyee ama hiç ses etmedi.sorularımı da geçiştirdi.amaan napiim bir dahakine tek gidicem.önemli olan şu an,bebeğimin sağlığı.aşı 142 tlydi.tosbiğim 6.800gr ve 59 cmlik bü cür bir tosun olmuş.yaşıtlarını yakalayamamasından endişeleniyorum deyince çoktan yakalamış tosun olmuş dedi.gaz iacını bırak gerek yok dedi.vitamin olarak ta trioacde'ye devam.bize de göz mmuayenesi istedi ama yanımıza kredi kartı almamışız erteledik yaptırmayı.
Kızlar albüm yaptım birkaç resim koydum.sizden başkası göremez sanırım.ayarlarda öyle diyo umarım öyledir.bakın bakiim tosbiğim annesine benziyomu?(pek benzemiyoo)

Maşallah eymene erken doğdu ama tosuncuk olmuş hakkatten...

Şaşırdım şimdi okadar gitttim geldim hiç sorularimi gecistirmedi halbuki...
Benimkinide bi minciriyor ki sorma.. geçen gittim ağlıyordu aldı kucagina azcik gezdirdi yatisinca muayene etti...
Umarım bidaha gittiğinde daha memnun kalirsin...

Bide 2 gün yattık günde 3 kez geldi kontrol etti hep seve minciklaya...
Bide hep emerken yakalandı dr espri yapıyor belli niye boyle tombis olduğumuz belli geliyorum gidiyorum homidi girtlak yiyorsun dedi gülüştuk...

Benim eşimde çok memnun kaldı ilgi alakasindan en önemlisi bilgisinden...

Orda daha önce çalışan bi kız var suan medicanada çalışıyor biraz lafladik oda dediki ömer bey çok iyi bir dr dur dedi ama bazilari çok suratsiz diyor onun için ama genelde hastaları çok memnun ondan tavsiyeyle geleni çok oluyor dedi... Valla ben kontrollerle beraber çok gittim ona öyle suratsiz bi tavrına denk gelmedim...

Canım diyorum ya suratsızlığının sebebi eşim olabilir.asistan eşimin uyuzluğunu ömer beye dediyse o da bize uyuz olmuş olabilir.yoksa eymene sıcak davrandı.belki de bana öyle geeldi bilmiyorum.bir dahakine eşimi götürmem zaten.

buzdolabı baya sallandı.2 değildir ya.bakıcı da içerde oturuyordu,korktu.

Canım aşağıdaki web sayfasından bakabilirsin, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinin sitesi.Türkiyedeki depremler bu siteden yayınlanıyor. Her zaman depremin büyüklüğü önemli değil, yeryüzüne yakınlık-uzaklık olayı da hissedilmesindeki önemli etkenlerden biri. Yeryüzünde derinlerde olan deprem daha geniş alanlarda hissedilir. Neyse sonuç olarak 2 büyüklüğündeki depremi hissetmiş olman gayet normal canım, tabii ki, oturduğun yerin zemin özellikleri de hissetme oranını değiştiriyor :)

Son Depremler

Profilimdeki albüme resim ekledim canım ama bazılarını düz döndüremedim siz de resim koyuuuunn

Benim yeğenim gibi erkek güzeli maaşallah Gözleri çok güzel yavrucuğun, sen de tam fıstık olmuşsun şeker, ikinize de kırkbinkere maaşallah, tüh tüh tüh Oğluşun ablası da fıstık gibi. Allah güzelliğinizi bozmasın canım :) Benim tüm resimler facebookta var zaten, geçen seneki nikahımdan, öyküye kadar herşey facede :)

Canım 15 gün öncesine kadar 2 kullanıyorduk sünnet olunca sıkmasın diye 4 e geçtik biraz büyük ama devam edelim dedik.sırt kısmından taşırmıyor daha iyi.biZ de 7 değişiz daha

canım bizde sızdıma olayı yok .. ama şu ara antibiyotikler biraz ishal yaptı bi cırtlatıyor bazen fena sızdırıyor ozaman ama genelde yok sızma..

Bazı antibiyotikler ishal yapıyo ben de dra ant vericceği zaman hemen yanetkilerini soruyorum ishal yapacaksa istemiyorum valla,sonra pişik te yapıyor.hangisini vermişti ömer bey size canım?

Sağol canım hepimize maşallah.ben çok resim çektirmeye fırsat bulamadım sonra da hayıflandım.neyse geeçti gitti.oğluşun gözlerinin çekikliği babadan .çekik gözlü tatar tosbağası olur kendileri

ay bilmiyorum yani ya sana oyle geldi yada dedigin gibidir... Eşin okadar sıkıntı yapıyor madem en iyisi onsuz gitmek....

Dedimya ben öyle bi suratsiz halini hiç g örmedim...
Hatta o böbrek reflusunu anlayamadım adam kağıda böbrek ten başlayarak çizdi şurası şu burası şu vs diyerek incik cincik anlattı... Gerçi ben dr da şunu arıyorum özellikle bilgili olsun çocuğa karşı sevrcen yaklassin bide aklımda soru işareti bırakmasın doğru tani ve tedaviyi yapsın isterim...

Bide ben ona hep sıkıntılı gittim ilk gittiğimde sabah 5 lere kadar ağlayan bir bebeğim vardı çok az uyur uyanık olduğu her saniye susmadan aglardi... Kaç dr a gittim memnun kalmadım..sonra tavsiyeyle ömer beye bide enrico rifaldi diye bi dr'a gittim ikisinide çok metettiler hatta biri evime çok yakında olmasına ramen çocuğu robot gibi muyene etti oda bilgili bi dr du ama ömer beyin yaklaşımı o sevmesi eymenle konuşması birde sorunlRimizi çözmesi onu secmemde en büyük etken oldu...

Canım bana o gittiğim dangoz dr suprax diye bir antibiyotik şurup Verdi o bozdu bagirsaklari pisikte oldu... Genelde antibiyotikler yapar bunu... Mesela 14 iğne yedi hiç bişey olmadı ... Suan verdiği antibiyotik iğnenin adını unuttum ama yan etkileri kısmında kullanım sonrasi geçtiği yazıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…