o doktor da hiç bir şeyden anlamıyormuş mübarek.minicik çocuğa neler vermiş.neyseki ömer bey gibi işini bilen bir dr. var.bundan sonra ondan şaşmazsın mecburen.
olabilir canım.inşaALLAH önemli bir şey çıkmaz.
valla suan akıllandim daha burnu aksa ona goturucem en azından bi tedavi fayda etmiyorsa aynı şekilde devametyirmiyor fayda etmemis dedi ... Öbür dr da 5 günde öksürük kesilmez dedi dangoz git şimdi bu sinirle kafa göz dal adama yarın tv Ye düş dr'u darp etti diye... Ama gelde tut kendini ben tutuyorumda ışte herkez bukadar sabırlı degil Malesef..
oğlumda denemiştim bir süre.fena değildi ama alışık olduğum markaya devam etmiştim.hagies galiba o da iyi.ben büyüklerde molfix kullanmıştım.bunda prima,molfix karışık.Bugün baya iş güç yaptım ayaklarım tutmuyor şimdi de tosbik kaka yaptı.kalkmak zor geliyor yaa.ama altı kakalı 10dk durmasına tahammülüm yok.kızlar ben premium 4 no kullanıyorum.ekim annelerinden duydum pis kokuyormuş ben farketmemiştim baktım kokuyor niyeyse.ama başka marka almaya cesaretim yok birileri Bim'in bezinin iyi olduğunu söyledi denedinizimi diye soracağdım.
Dağcıcım annenin iyi olmasına çook sevindim.bakıcından memnun olmana da çook sevindim.yani en azından şikayet etttiğini okumadım inşallah böyle devam eder.dün anahaberde rus bakıcının 6 aylık bebişe ettiği eziyeti izleyince nevrim döndü bildiğim tüm küfürleri ettim orospu karıya elime verseler parça pinçik edicem elleri kırılası şerefsizvicdansız öldürseler halka verseler onu çok sevinirdim içimin yağları erirdi.off
Canım çoook geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum yavrun karşında hır hır nefes almaya çabalarken öksürüp tıksırırken insan perperişan oluyor.inşallah ciğerlere çok yerleşmeden defolur gider pis bronşit.ben de yarın saat 2ye randevu aldım ömer beye,hem rota aşımız var hem de aylık muayene.sorularımı hazırlıyım da unutmuyum yarına.bana da uzak avcılar ama bahçelievlerden iyidir.belki ben de bundan sonra ömere giderim.inşallah.muayene de pahalı değil 50tl idare eder.120tl vermekten iyidir.
Sağol canım sanada çok geçmis olsun...
Gercekten çok hasta var eymenin yattığı kat çocuk katıydı komple full doluydu 30 a yakın oda vardi biri gidip biri geldi hic odalar boşalmadi... Salgın varmış kimi görsem ya zature yada kuru ateş hiç sebepsiz 40 ları aşan ateş öyle bir salgın varmis bide bizim gibi bronşit...
Zaman ne kötü amma mikrop var cocuklari dışarı çıkartmaya gelmiyor ..
Haa birde kusma ishal var tabi.. rabbim bütün bebek ve çocuklarimizi korusun..
Mersennecim bence ikinci bebeği düşünmen çok mantıklı,geç kalmamak adına da fazla zaman geçmeden yapın eğer kardeş istiyorsan.beraber arkadaş gibi büyürler ikiz gibi.sana bir müddet zor olur ama 3-5sene sonra güzel olur.
Bugün baya iş güç yaptım ayaklarım tutmuyor şimdi de tosbik kaka yaptı.kalkmak zor geliyor yaa.ama altı kakalı 10dk durmasına tahammülüm yok.kızlar ben premium 4 no kullanıyorum.ekim annelerinden duydum pis kokuyormuş ben farketmemiştim baktım kokuyor niyeyse.ama başka marka almaya cesaretim yok birileri Bim'in bezinin iyi olduğunu söyledi denedinizimi diye soracağdım.
Ben bimin bezini kullanmadim hatta baska hic bez kullanmadim, bunlarin popolar nazik, tirstim. Alerjik oldumuz icin pisiveriyor. Hersey safama prima kokuyo ve artik cok sizdiriyor. Buyukte cis cizdirirdi bazen, bunda kaka. Azcik isese degismek gerekiyo, yoksa uzerine kaka yaptimi dooru banyoya. Baska bez denemek istiyorum bakalim elimdekiler bitsin, bi market yapayim.
Buyuk hastayken antibakteriyel sabun aldim. Yoksa kullanmiyorum kesinlikle. Benim elime bile okunuyo. Kizin eller kipkirmizi oldu. Kortizonlu kremim var hemen surdum de ekzemadan yirttik. Simdi bunun popoda ablasininki gibiyse biraz ugrasirim o yuzden denemedim. Ama simdi deneyim artik. Surerim kremi gecer. Hersesit krem bulunur :) ana abla alerjik malum.
Yarin doktorumuz var bakalim nasilmisiz.
Bugun pek cins. Surekli meme istiyo. Karni da agriyo belli. Aksamdan beri de cok kaka yapti. Zor uyuttum simdi, koltuga yatirdim walla. Yatakta da hamakta da uyaniyo. Bu da rahatini bilmiyo. Yat uyu di mi?aal uyandi spam.bugun zor gececek.
4 noya cabuk gecmisiniz. Ben daha gecmem. Biz kucukuz :) 7 kiloyuzdur muhtemelen daha. Umarim yani.
Canım çok geçmiş olsun, hastalıklar Eymenimizin peşini bırakmıyor, inşallah bu son olur. Yavrucak üst üste hasta oluyor, o kadar iyi bakıp ilgilenmene rağmen. Küçükken çok hasta olan, büyüdüğünde hiç hasta olmazmış diyelim :) İyi ki Ömer beyi bulmuşsun canım, doktor faktörü ne kadar önemli böylece görmüş olduk. Melekler gibi güzel uyuyan oğlumuza acil şifalar.
Bakalım canım, ben istiyorum, eşimde istediğinde olur inşallah. Bebekle uğraşmak zor ama dünyanın en güzel işi bence :)
Biz de dün 4 numaraya geçtik, aslında geçen hafta geçmem lazımdı sanırım ama paket bitsin diye pintilik yaptım :) Ben prima aktif kullanıyorum memnunum canım, kokusu var ama kötü değil, kremli ya da cilt tahrişini azaltmak için birşey kullanıyorlar onun kokusu. Sonuçta bu bebek ürünü, zararlı olduğunu düşünmüyorum. Şampuanlarda kokulu ama kullanıyoruz :)
biz de 7 kiloyuz sanırım.geçen babayla baskül denemesi yapmışlardı.çitos olacak belli şimdiden.
akşam çok huysuzdu,gece de ağladı durud.baktım uğraşamıyorum eşim uyanıktı ona verdim.3,,,2e kadar uyumamış.hemen yanaklar solmuş zaten.biz de sürekli bir kabızlık var bir aydır neredeyse.zeytinyağ içiyorsa yapıyor.yoksa yok.gazı da çok fena kokuyordu ve ağlıyordu yapmadan.bugün nihayet kaksını yapmış.
ben de dün bir yerde hamak vardı onlara bakıyordum,ne rahat sallanır diye.senin ki keyfini bilmiyor gerçekten.
benim büyükler de yazları ter ve tozdan alerji oluyorlar.aslında egzema dedmişti dr.unutup her yaz aynı kremleri almışım,sonra görüyorum.
primamız yeni bitti.ama çok kaka da hep sızıyordu.ince olması çok güzel.
dün unnado ve butikbebede 8-9 tlye çok cici bebiş papuçları vardı.görmeyen olduysa haber vereyim dedim.bir de buzluk çanta ilgimi çekti.
az önce evdeyken sallandık burda.sizler de hissettiniz mi kızlar?
sorma canım ya sen rahatsın evde başka çocuk yokmalesef havada mikroplar kol geziyor ve fatihin arkadaşları geliyor ordan burdan bulaşıyor.. dr diyorki üşütmeden değil bu bronşit malum huysuzla pek dışarı çıkamıyorum hatta dr dan dr'a çıkıyorum çünkü dr beni baştan uyarmıştı dikkat et en azından 4 ayı dolsun çıkarma dışarı gerekmedikçe diye.. zatüree salgınıda var dedi ama işte evde hasta olduk bizde dışardan gelenler getirdi.. bence bu ara misafir kabul etmemek lazım kesinlikle kapıdan geleni kovayım diyorumda olan oldu daha kovsan ne fayda
Disari ciksan en azindan gezmis olurdun
Durumlar fena cidden. Millette temizlik de hak getire zaten. Kapiyolar iste maalesef. Senin zirt pirt gelen noldu, hallettin mi?
sorma canım ya sen rahatsın evde başka çocuk yokmalesef havada mikroplar kol geziyor ve fatihin arkadaşları geliyor ordan burdan bulaşıyor.. dr diyorki üşütmeden değil bu bronşit malum huysuzla pek dışarı çıkamıyorum hatta dr dan dr'a çıkıyorum çünkü dr beni baştan uyarmıştı dikkat et en azından 4 ayı dolsun çıkarma dışarı gerekmedikçe diye.. zatüree salgınıda var dedi ama işte evde hasta olduk bizde dışardan gelenler getirdi.. bence bu ara misafir kabul etmemek lazım kesinlikle kapıdan geleni kovayım diyorumda olan oldu daha kovsan ne fayda
cnm benım gecmış olsun cok uzuldum
ınan bende korkar oldummmmm aras yenıden olucak dıye alerjık bunye oldugundan tekrarlaması olaganmışş
cnm dedıgın gıbı bızımkılerın abı ve ablasından gecıyo helekı okul cocugu olunca öle sık hastalanıyokı
bak tatılde yaren hıc hasta olmadı
cocugu tek olanların hasta olma rısklerı daha duşuk bız hasta olunca dıkkat edıyorz ama cocuklar aynı degıl anlamıyolar
kızlar bızım arasında her kaka yapısında kakası cıkıyo kı bızımkı seslı yapıyo hemen degıştırıyorum
acaba bende 4 numarayamı gecsem
yaklaşık 3 hafta önce 7500 gr dı 8500 e yaklaşmıştır dıyorum bezımız azaldı 4 e mı geceyım acaba f burak sen kac numara kulanıyısun cnm bzıımkıler bedenlerı bır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?