ASUUUUD
Canım yarın doktora gittiğinde uygun görürsen bir soru sorabilir misin. Bizim bu kız elini emiyordu 2 gündür baş parmağını keşfetti ve deli gibi emiyor, emerek uyuyor. Bence sakıncası yok, ama bazı doktorlar parmağı alışacağına emzik verin diyor, kimisi de parmak emsin, anne karnındayken de parmak emiyor (ki biz eli hep ağzınxüda olduğundan ultrasonda yüzünü görememiştik hiç), emzikten daha iyidir diyor. Haftaya kendi doktoruma soracağım ama diğer doktorların da görüşlerini merak ediyorum. Soramasanda önemli birşey değil.İyi geceler kızlar.
Pepuke canim maasallah size. Cok guzelsiniz.Ne guzel ugrasmis yapmisin herseyi. Ben pek useniyorum.
Ben mevlutte susleri de cikolatayi da dagitmayi unuttum ya
Benim facede resimlerim var canim, sen gordun sanirsam benimkileri. Citir resimlerim bile var
Dagci canim ben gecen depremi bile hissetmemstim. Ben daha cok sallaniyorum galiba.
Sağol canım hepimize maşallah.teyzesi sağolsun ben sadece telefonla pasta siparişi verdim o kadar.balonlar süslemeler teyzesinin eseri.benimki elini ağzına götürmeye çabalıyıp tümden yumruğunu emiyo ama hırslanıp sinirleniyo.şu an olduğu gibi.
Her bebeğin yapısı kendine has.kim çıtırık kimi tosun.normal sınırlar içindeyse gelişim geriliği yoksa no problem.
Canim benimkide oyle. Bu yuzden bir ay once sormustum. :) Yakinda ayagini da emer dedi :) ki emiyo simdi, corabiyla malum mevsim. Sakincasi yok, emzik alistirmana gerek yok, bazi bebekler emer dedi. Emzigi alip elini birakmayabiliyomus yani. Ben hazmi icin emzik cabaliyorum ama olmuyo. Hersey agzimizda ama emzik cok kisa. Emzigi biraktirirken kararli olacaksan. Iki yasini gecirmem diyosan buyuk rahatlik walla. 7 cesit emzik aldim. Olmadi mi olmuyo
Kislar bis geldik. 7 kilo bile olamamisiz. En sonunda mama biraz daha takviye edelim dedi :) meyveye de geciyoruz. Pnomokok olduk. Agliyo kactim.
Sağol canım, ben emziğe başlatmak istemiyorum, doktor tavsiye etmediği sürece tabii. Bakalım bizim doktor bir dahaki hafta ne diyecek.
Geçmiş olsun canım, bu ara zatürre yaygın diyorlardı zaten. İnşallah hemen atlatır. Antibiyotik mi kullanıyorsunuz. Amaaan kim takar kiloyu. Her zaman diyorum, sağlıklı olduğu sürece çıtı pıtı kız çocukları daha şirin. Bu arada resimlerde tombik görünüyor Selin. Oyun halısıyla olan fotoğrafında bana tombik geldi. Hatta ısırasım geldi. Biraz büyüseler, Öyküye bir sürü ısırık sözüm var
Hic bitmiyo misafiriniz. Almayin kimseyi eve, isiniz mi yokpepuke çok tatlı ve güzel olmuşsunuz.selvanın da ayrı bir güzelliği var.
eymen çok yakışıklı olacak maşallah.balonlar,pasta ve tüm hazırlıklar çok güzel.
bizim kadar olmuş tosbiğin maşallah.
kızlar dün ben yine spora başladım.giden göbeğim geri geldi maalesef.canımı sıkacağıma dişimi sıkayım dedim.bakalım devam etmeye çabalıycam.
dün arkadaşlarla toplanmıştık.bir de davetsiz misafir gelmişti arkadaşlardan biriyle.iki de çocuğuyla.zaten kalabalık ne kendi sustu ne çocukları durdu.masada yanımdaydı,şiştim bir şey de yiyemedim.eve geldim nasıl yorulmuşum.mihrimah da hep kucaktaydı,kollarım koptu.
pepuke çok tatlı ve güzel olmuşsunuz.selvanın da ayrı bir güzelliği var.
eymen çok yakışıklı olacak maşallah.balonlar,pasta ve tüm hazırlıklar çok güzel.
bizim kadar olmuş tosbiğin maşallah.
kızlar dün ben yine spora başladım.giden göbeğim geri geldi maalesef.canımı sıkacağıma dişimi sıkayım dedim.bakalım devam etmeye çabalıycam.
dün arkadaşlarla toplanmıştık.bir de davetsiz misafir gelmişti arkadaşlardan biriyle.iki de çocuğuyla.zaten kalabalık ne kendi sustu ne çocukları durdu.masada yanımdaydı,şiştim bir şey de yiyemedim.eve geldim nasıl yorulmuşum.mihrimah da hep kucaktaydı,kollarım koptu.
Biz hasta degiliz canim cok sukur. Bu ay pnomokok asisi vardi onu olduk.
Resim yakin cekince tombik gorunuyo. Aslinda iyiyiz diyorum artik. Saglikli ya :) su refluyu bi atlatsak super olcaz insallah.
Doktorumuz emzik sevmeyengillerdem :) ama reflu ve kolikte faydali oldugundan sesini cikaramiyor.
Emzik, parmak emmeyi biraktirmaz diyo. Esimin arkadasi gelmisti bize gecen. 2,5 yasinda. Iki parmak hep agzinda. Emzik de emiyo. Ikisi birden. Teyzesi de cocuk doktoru capada docentmis. Prof olcakmis su aralar. Dedim biraktirma yuolu olsa onlar kesin biraktirirdi.
Simdilik ben dislik gibi ama daha oyuncak olanlar varya. Onlari veriyorum. Biraz elini emmeyi azaltti. Oyuncaklar hep agzinda.
Simdiden isirmaya basla alissin. :)
Hic bitmiyo misafiriniz. Almayin kimseyi eve, isiniz mi yok
Ben edepsiz miyim neyim.. Oole herkes catkapi felan gelemiyo, randevu almalari gerekiyo. Ayip ediyorum yaaa
Slm kızlar misafir konusu olmuş...
bende bugün gelenden gidenden hatta gidemeyip üst üste binen misafirden pestilim çıkmış vaziyetteyim...
Neyseki gitti bitti tabi bende bittim uykusuz bir gece geçirdik eymen huysuzlandi nedensiz..
Biliyorsunuz geçen hafta kardeşimi nisanladik, kız tarafı bohça getirirmis birde damat tatlısı koca bir tepsi baklava geldi bende tam kendime söz vermiştim tatlı yemicem diye dün ettim bugün bozdum...
Dün hamilelik öncesi pantolonumu deneyim dedim hatta en sevdiğim buz mavisi likrali olanı denedim ve basenlerimden yukarı çıkmadı fena kilo almışım tartilmaya korkuyorum...
Yarın dahiliyecime bir gideyim diyorum gaza gelmeye ihtiyacim var... Sanırim bu yaz yaptığım tüm tatil planlarımı iptal edicem ahhhh fetiye ahhh bi senede nasip olmayacak sanırım...
Bide annemle arkadaşı bozca ada da pansyon işletecekler 4 aycik annem yok beraber gitmeyi planlamistik ama ben bu kilolu halimle asla tatil yapmak istemiyorummmmmm.
Sanırım depresyona gireceğim bu gidişle...
Slm kızlar misafir konusu olmuş...
bende bugün gelenden gidenden hatta gidemeyip üst üste binen misafirden pestilim çıkmış vaziyetteyim...
Neyseki gitti bitti tabi bende bittim uykusuz bir gece geçirdik eymen huysuzlandi nedensiz..
Biliyorsunuz geçen hafta kardeşimi nisanladik, kız tarafı bohça getirirmis birde damat tatlısı koca bir tepsi baklava geldi bende tam kendime söz vermiştim tatlı yemicem diye dün ettim bugün bozdum...
Dün hamilelik öncesi pantolonumu deneyim dedim hatta en sevdiğim buz mavisi likrali olanı denedim ve basenlerimden yukarı çıkmadı fena kilo almışım tartilmaya korkuyorum...
Yarın dahiliyecime bir gideyim diyorum gaza gelmeye ihtiyacim var... Sanırim bu yaz yaptığım tüm tatil planlarımı iptal edicem ahhhh fetiye ahhh bi senede nasip olmayacak sanırım...
Bide annemle arkadaşı bozca ada da pansyon işletecekler 4 aycik annem yok beraber gitmeyi planlamistik ama ben bu kilolu halimle asla tatil yapmak istemiyorummmmmm.
Sanırım depresyona gireceğim bu gidişle...
inşaALLAH görürsün selvanın da güzel günlerini canım.çok şeker bir insan.Sağol canım :) selva da güzeldir pek süslü pakizedir.inşallah ben de onun bebeğinde koştururm çok istiyorum onun mürüvvetini görmeyi.
Sana gıpta ediyorum maşallah onca işin gücün arasında bir de sporamı başladın?salonamı gidiyorsun yoksa evdemi?
Benim göbek Allahlık sen demiştin ya göbeğimin ortasından dikişim tren yolu gibi diye,bu tabir tam da bana cuk oturuyor.asistan dikişi iyi yapamadı mı acaba diyorum.görüşürsek göbüşlerimizi açıp bakalım:) ama benim göbek dikişle beraber içler acısı durumda.ve ben rejim falan da yapmayı hiiiç düşünmüyorum şu an.ne olacak halim bilmem.birkaç ay sonraya erteledim kilo verme işini.sütüm kaçar diye korkuyorum.spor desen ayaklarım çok ağrıyor şimdi bir de diz eklendi secde yapacağım ve kalkacağım zaman çok ağrıyor.bir doktora gitmem şart ama ortopedimi fizik tedavimi nörolojimi bilmiyorum.
Hic bitmiyo misafiriniz. Almayin kimseyi eve, isiniz mi yok
Ben edepsiz miyim neyim.. Oole herkes catkapi felan gelemiyo, randevu almalari gerekiyo. Ayip ediyorum yaaa
Gittiginiz yere de gelmesin. Misafir gelen yerlere gitmeyin.inşaALLAH görürsün selvanın da güzel günlerini canım.çok şeker bir insan.
benim de aklımdan geçmiyor değil göbüşleri karşılaştırmak.benim de aşağıda burşukluk var dikişte.yumuşak ve dikey olunca ancak o şekilde yapıştırdılar sanırım.benim ki çizgiydi,genişledi pembe bir şerit oldu.hala zaman zaman ağrıyor göbeğimin çevresi.
evde olsam ben de yaza kadar uğraşmam.ama işe gidip geliyorum.kıyafetlerim sıkıyor ve hamilelik öncesi devam ettirmeye çalıştığım bir alışkanlık spor.yapmadığımda gevşiyor her bir yanım,sinir oluyorum.göbek gitmişti,akşam yiye yiye geri getirdim.o çirkin çizgi de kocaman gözüküyor.
benim videolarım var canım.biri 8 dakika böbek için.diğeri platesden daha etkili strech (esneme)hareketleri.sıkılaştırıp,yağları eritiyor,şekillendiriyor ayrıca.
bacaklarım aynen senin ki gibi ağrıyor.namaza otururken dizimin iki yanı çok acıyor.yaptığım esneme hareketlerinden sonra rahatlıyor.
ikimizde de var ya ameliyatla alakalı olabilir mi?ya da uzun süre dizimizi hiç kırmadığımızdan mı oldu?
evdede, şimdi eve gidip geldiğimden sanırım ayaklarım hep ağrıyor.işe başlamadan evde sürekli iş yapmakatan ayaklarım çok ağrırdı.
benim değil canım misafir.gittiğim yere gelmişti.
ben haberli misafire hayır demem,bir şeyler yapmayı severim.ani gelenden hiç hoşlanmam.
Hic duymadim ben canim. Duysamda yapmazdim.ekim annelerin de okumuştum.bazı yerlerde bebeklere 6 ay kınası yaparlarmış.hiç duydunuz mu?
Ben meyve puresi basladim dun. 1 kasik kadar verdim. Cam rende almistim kirik cikti. Kavanoz actim. Canima minnet.MUCİZEM BEBEĞİM: KIZIMIN YEMEKLERİ :)
bu sitede çok güzel bebek menüleri var.ben bugün başlamayı düşünüyorum,meyve suyuyla.
Eymen bronşiti yeni atlatmadımı ayol ne misafiri? Dr bana hastaneden taburcu olurken sen de o uyuz annelerden olacaksın misafir kanul etme,mecbur kalmadıkça bir yere gitme,ortamdaki hasta insanlardan uzak dur dediydi.en azından 6 aylık olana kadar.bronşit bir sene içinde 3 kez tekrarlarsa mazallah astıma çevirebiliyor.Allah korusun.taniyavrular Allaha emanet ama yine de bir müddet no misafir :))
Y
Hiç sorma canım ben de basküle çıkmıyorum.35 senelik hayatımın en kilolu halimi yaşıyorum.amaan sağlık olsun da kilo verilir.emziriyoz biz rejimi sora yaparız :) bence sen tatiline git.mayıs ayında köyceğize gitmiştik annemlerle,ölüdenize de gitmiştik havasını hiç beğenmemiştim çok sıcaktı ama denizi daha ısınmamıştı.neyse sen boşver kiloyu yine de gir değişiklik olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?