Yazin tatil planini nie bozuyosun canim yaaa. Nerede tatil yapiyosun, top model kampinda mi? Bosversene.yaninda 2 bonus, kim bakacak kilona. Hem verirsin daha.
Benim gobek yuzunden bikini ve 1-2 sey disinda hicbiseyden feregat etmrm walla. Dar ust ve dar elbise. Problem deil. Spor da yapacak enerjim yok cunku.boole kulak kapatirim.
Zaten bozcaada diip yarami desmisin. Biz senede 2-3 giderdik. Arkadasin oteli de var. ama cocuk olunca biraktik. Denizi cok soguk.
canın sağolsun da misafir eksik kalsın.sağlık olmayınca her şey boş.Gittiginiz yere de gelmesin. Misafir gelen yerlere gitmeyin.siyiriyorum biraz :)
Geleni seversem benim icin de sorun yok aslinda . Severim misafir.
Pek is yapamiyorum ya kolum ve belimden, ortamim hep uygun olmuyo. Zaten selini annem tutcak ki ben is yapicam.
Hic duymadim ben canim. Duysamda yapmazdim.
Ben meyve puresi basladim dun. 1 kasik kadar verdim. Cam rende almistim kirik cikti. Kavanoz actim. Canima minnet.
Meyve suyu icirmeyin diyo doktorlar istersen sen de ez ver ya da bi kavanoz ac
Meyve filesi alcam, kendi cikarsin suyunu. Ebebek gittim, herseyi unuttum geldim. Rende bile defolu cikti. Sinir bi durum.
Tarifler guzel duruyo. Kesinlikle denerim. Ama once bunlari koymak icin kavanooz edineyim di mi
inşaLLAH canım.hoşgeldin bu arada topiğimize.:)Merhaba Hanımlar,
Bende plasente previyayım hemde totalAma ben yinede sanslı oldugumu düşünüyorum.Çünkü bugüne kadar hiç kanamam olmadı.
İnş bende buraya artık kızım kucagımda diye yazabilirim.
asud bu kavanozları nerden bulabiliriz,fikrin var mı?
yarın çorba denemesi yapalım diye düşünüyorum ama fazlası ziyan olsun istemiyorum.şimdilik evdeki ufak kavanozları kullanırım da sürekli olsa iyi olur.:)
çocuklar okuldalar bugün ev pek sessiz.özledim kuzuları.
Merhaba Hanımlar,
Bende plasente previyayım hemde totalAma ben yinede sanslı oldugumu düşünüyorum.Çünkü bugüne kadar hiç kanamam olmadı.
Canim o kavonozlardan o kadar cok attim ki. Hazir kavanoz meyvelerden yediriyosun al sana bir tane bos kavanozcorba 6. Ay deniycem bende.
Ben de ozledim walla kizimi.
Ben bugun nasil rezil olunur dedim, bu sogukta disari ciktik. Kizin kulagini deldirmistim, hafta sonu altin kupesini taktim da, tasli felan dikkat cekiyo. Sade bi altin alayim dedim. Okulda sonucta. Selin basladi ciglik cigliga. Zor geldim eve.
Cok istemisti ama pisman oldum deldirdigime. Takilir biyere diye kafam bozuldu. Sen ne diyosun. 5 yas erken mi oldu, takilir mi?
Ay ne biliyim suan oyle bir Hal icindeyim istemiyorum...
Ben hic gitmedim bozcaadaya annem gel diyor ama hic biyere gitmek istemiyorum...
Sorma bu agrilarda cabasi boynum belimden beter agriyor.. offfffff
Merhaba Hanımlar,
hava çok soğuk,bebekle zor olmuştur oldukça.
canım ben kızımın kulağını 3,5 yaşında deldirdim.bir küpesi vardı top değildi ama sallanmayan yine de saçlarına takılırdı.ama zamanla alıştı.bir şey olmaz güle güle kullansın fıstıkın.:)
ben hazır kavanoz besinlerini almadım hiç.sağlıksızmış gibi hissediyorum.kavanoz için de hiç alasım yok.
Canim icim rahatladi saol.
Allah gunah yazmasin bana pek saglikli gorunuyor :) defneye de cok yedirdim, alcam benkeske yakin olsak sana biriktirirdim kavanoz.
8. Hafta hareketleri hisseden anneler topic acmis. Ilk hamiligimde ben de hissetmis miydim acabagazdir gaz demek istedim, diyemedim.
Ayy sayende gordum bende yazayim dedim.. bende oyle hareketler vardi Dr cuguma sormustum keseye kan pompalanma sirasinda oyle pit pit lar olur demisti... Ya dusunsene gram direm daha ne kuvveti varki sana hissettirsin daha ehh iste aceleciyiz ya hemen hareket bekliyoruz...
Daha hissedilmez lafini duymak da sinir bozucuydu. :) kufur gibi geliyodu o psikolojiyle.
Canim icim rahatladi saol.
Allah gunah yazmasin bana pek saglikli gorunuyor :) defneye de cok yedirdim, alcam benkeske yakin olsak sana biriktirirdim kavanoz.
Nebiliyim hissetmek istiyor insan cunku hissedince anliyorsunki orada ve iyi... Ben hissetmedigim zamanlar hep kafamda kuruyordum felaket senaryolari...
Ilk gebeligimde acemilik sanirim hic oyleseyler dusunmedim kafam rahatti..
Bugun eymenin son ignesini yaptirmaya gitmistim orda benim dr' un hastasi olan surekli karsilasip sohbetlestigim bi bayan vardi onu gordum.. oda benim gibi problemliydi gebeligi onun bebegide 37 haftada dogmus 12 gundur kuvozde bugun alcaz dedi....
Ben ogluma dr' umun adini koymustum oda soyadini koymus gulduk halimize...
Canim filenin icine meyve koyup veriyosun. Eme eme suyunu cikariyo. Guzel diyolar deniycem.
inşaALLAH görürsün selvanın da güzel günlerini canım.çok şeker bir insan.
benim de aklımdan geçmiyor değil göbüşleri karşılaştırmak.benim de aşağıda burşukluk var dikişte.yumuşak ve dikey olunca ancak o şekilde yapıştırdılar sanırım.benim ki çizgiydi,genişledi pembe bir şerit oldu.hala zaman zaman ağrıyor göbeğimin çevresi.
evde olsam ben de yaza kadar uğraşmam.ama işe gidip geliyorum.kıyafetlerim sıkıyor ve hamilelik öncesi devam ettirmeye çalıştığım bir alışkanlık spor.yapmadığımda gevşiyor her bir yanım,sinir oluyorum.göbek gitmişti,akşam yiye yiye geri getirdim.o çirkin çizgi de kocaman gözüküyor.
benim videolarım var canım.biri 8 dakika böbek için.diğeri platesden daha etkili strech (esneme)hareketleri.sıkılaştırıp,yağları eritiyor,şekillendiriyor ayrıca.
bacaklarım aynen senin ki gibi ağrıyor.namaza otururken dizimin iki yanı çok acıyor.yaptığım esneme hareketlerinden sonra rahatlıyor.
ikimizde de var ya ameliyatla alakalı olabilir mi?ya da uzun süre dizimizi hiç kırmadığımızdan mı oldu?
evdede, şimdi eve gidip geldiğimden sanırım ayaklarım hep ağrıyor.işe başlamadan evde sürekli iş yapmakatan ayaklarım çok ağrırdı.
benim değil canım misafir.gittiğim yere gelmişti.
ben haberli misafire hayır demem,bir şeyler yapmayı severim.ani gelenden hiç hoşlanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?