Previayi bitirenler

Ay ne biliyim suan oyle bir Hal icindeyim istemiyorum...

Ben hic gitmedim bozcaadaya annem gel diyor ama hic biyere gitmek istemiyorum...

Sorma bu agrilarda cabasi boynum belimden beter agriyor.. offfffff

Merhaba Hanımlar,
Bende plasente previyayım hemde total Ama ben yinede sanslı oldugumu düşünüyorum.Çünkü bugüne kadar hiç kanamam olmadı.
İnş bende buraya artık kızım kucagımda diye yazabilirim.

canın sağolsun da misafir eksik kalsın.sağlık olmayınca her şey boş.
ben de püre vermeyi düşünüyorum.meyve sıkacağımız bozuk zaten.
abimizden kalma porselen rendemiz var.çorbayı da yarın deneriz.yoğurt belki tadımlık azcık olabilir.meyve filesi neydi,duymuştum ama hatırlayamadım.:44:
inşaLLAH canım.hoşgeldin bu arada topiğimize.:)

asud bu kavanozları nerden bulabiliriz,fikrin var mı?
yarın çorba denemesi yapalım diye düşünüyorum ama fazlası ziyan olsun istemiyorum.şimdilik evdeki ufak kavanozları kullanırım da sürekli olsa iyi olur.:)
çocuklar okuldalar bugün ev pek sessiz.özledim kuzuları.

Canim o kavonozlardan o kadar cok attim ki. Hazir kavanoz meyvelerden yediriyosun al sana bir tane bos kavanoz corba 6. Ay deniycem bende.
Ben de ozledim walla kizimi.

Ben bugun nasil rezil olunur dedim, bu sogukta disari ciktik. Kizin kulagini deldirmistim, hafta sonu altin kupesini taktim da, tasli felan dikkat cekiyo. Sade bi altin alayim dedim. Okulda sonucta. Selin basladi ciglik cigliga. Zor geldim eve.
Cok istemisti ama pisman oldum deldirdigime. Takilir biyere diye kafam bozuldu. Sen ne diyosun. 5 yas erken mi oldu, takilir mi?

Canim hosgeldin demek biraz ironik kaciyo ama :) yine de hosgeldin.
Bu kadar moralle insallah oyle olacaktir.kendini iyi hissetmek onemli. Iyi haberini mutlaka paylas. Hatta arada iyi haberlerini ver.

hava çok soğuk,bebekle zor olmuştur oldukça.
canım ben kızımın kulağını 3,5 yaşında deldirdim.bir küpesi vardı top değildi ama sallanmayan yine de saçlarına takılırdı.ama zamanla alıştı.bir şey olmaz güle güle kullansın fıstıkın.:)
ben hazır kavanoz besinlerini almadım hiç.sağlıksızmış gibi hissediyorum.kavanoz için de hiç alasım yok.

Ay ne biliyim suan oyle bir Hal icindeyim istemiyorum...

Ben hic gitmedim bozcaadaya annem gel diyor ama hic biyere gitmek istemiyorum...

Sorma bu agrilarda cabasi boynum belimden beter agriyor.. offfffff

Benim kiz orda denize giremez. Bebekle zaten gidilmez. Orda saatlerce yemek masasinda oturcan. Kale dibindeki mekanlarda keyif yapcan. Defnemle olurdu da artik ooooy oooy yani. Aksamlari genelde serin olur. Cok severim ben adayi. Feribot saatlerini yakalamak da stresli oluyo yazin. Ama tam geyiklide dayim var, arkadasin da yelkenlisi var adada ben rehin kalmam. 8-9 saat arabali bekleyen varmis.
Benim boynum da bele eklendi mi bu persembe bakicaz. Kollarima emg yaptirmistim ya, doktora gidicem. Mr ister sanirsam, sonra senin doktoru dusunuyorum duruma gore.

Tatil istenmez mi :) kizim icin her yere giderim. O cok istiyo. Allah saglik versin, kusmet etsin, iki tatil yaptircam. Gecen yaz benim yuzumden kipirdayamadik.

hoş geldin .. inşallah bundan sonrada kanaman olmaz.. mesela benim oldu sürekli ama çok şükür ters bişey olmadı..

Canim icim rahatladi saol.
Allah gunah yazmasin bana pek saglikli gorunuyor :) defneye de cok yedirdim, alcam ben keske yakin olsak sana biriktirirdim kavanoz.

Allah gunah yazmasin bana pek saglikli gorunuyor :) defneye de cok yedirdim, alcam ben keske yakin olsak sana biriktirirdim kavanoz.

ikizleri olan arkadaşa sorayım.onda vardır.

8. Hafta hareketleri hisseden anneler topic acmis. Ilk hamiligimde ben de hissetmis miydim acaba gazdir gaz demek istedim, diyemedim.

8. Hafta hareketleri hisseden anneler topic acmis. Ilk hamiligimde ben de hissetmis miydim acaba gazdir gaz demek istedim, diyemedim.

Ayy sayende gordum bende yazayim dedim.. bende oyle hareketler vardi Dr cuguma sormustum keseye kan pompalanma sirasinda oyle pit pit lar olur demisti... Ya dusunsene gram direm daha ne kuvveti varki sana hissettirsin daha ehh iste aceleciyiz ya hemen hareket bekliyoruz...

Daha hissedilmez lafini duymak da sinir bozucuydu. :) kufur gibi geliyodu o psikolojiyle.

Daha hissedilmez lafini duymak da sinir bozucuydu. :) kufur gibi geliyodu o psikolojiyle.

Nebiliyim hissetmek istiyor insan cunku hissedince anliyorsunki orada ve iyi... Ben hissetmedigim zamanlar hep kafamda kuruyordum felaket senaryolari...

Ilk gebeligimde acemilik sanirim hic oyleseyler dusunmedim kafam rahatti..

Bugun eymenin son ignesini yaptirmaya gitmistim orda benim dr' un hastasi olan surekli karsilasip sohbetlestigim bi bayan vardi onu gordum.. oda benim gibi problemliydi gebeligi onun bebegide 37 haftada dogmus 12 gundur kuvozde bugun alcaz dedi....

Ben ogluma dr' umun adini koymustum oda soyadini koymus gulduk halimize...

ben de kızımda kavanoz meyve pürelerinden çok yedirmiştim o kadar çok kavanozum vardıki.ama şimdi yedirmeyi pek düşünmüyorum.belki acil durumlar için dışarıda olabilir.sağlıklımı değilmi konusuna gelince organik diyorlar herlde öyledir diye düşünüyorum umarım öyledir.

Ben de o pıtpıtları hissediyordum ama bebek olmadığını bilerek.inanmak çok saçma.tamam pıt olduğunda aklına hemen hamile olduğun geliyor ama hemen anında bebek olamayacağını aklına getiriyorsun biraz bilgin varsa.

Ben de oğlumun göbek adını ateş koydum :)

Göbüşleri tokuşturalım arkadaş olsunlar yalnız hissetmesinler

Selva çok şekerdir hayat doludur çok güleryüzlüdür kötü düşünmez.küçücük yaşında eşini çok acı şekilde kaybetti çok acılar çekti ona hiiiiç kıyamam hiç.kardeşlerime canım fedadır.ailede en duygusal en düşkün benim.aklıma geldikçe ağlarım o günler.kabus gibiydi Allah kimseye yaşatmasın.

Benim ayaklar daha önce de ağrıyordu canım ama diz yeni.kireçlenme olabilirmiki? Belki de kilodan.dizler taşımıyo.ben babanneme çekmişim o da ayaklarından çok çekti canım babannem nur içinde yatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…