Previayi bitirenler

Canim filenin icine meyve koyup veriyosun. Eme eme suyunu cikariyo. Guzel diyolar deniycem.
hatırladım tamam canım.bildiğim şeyleri de unutur oldum.bir arkadaşım narkozdan olduğunu söylüyor ama diğer sezaryenlerde böyle olmamıştı.şimdi bildiklerim,geçmiş deriiin bir karanlıkta gibi.
8. Hafta hareketleri hisseden anneler topic acmis. Ilk hamiligimde ben de hissetmis miydim acaba gazdir gaz demek istedim, diyemedim.
biraz acelecilermiş hatunlar.minik bir fasulyecik daha onlar.ben 3,5 ayda hissetmiştim ikisini.bu 4 aylıktı sanırım.
karında o kadar çok hareket var ki bebek arada kaynıyor zaten.
mihrimahın göbek adını hemşire ve doktoru zeynep koymuşlardı.unutmuştum bak şimdi hatırladım.:)
yüz yüze görüşmedik ama çok temiz kalpli ve fedakar.çok sevdim selvayı.Allah bundan sonra bahtını açık etsin,hep mutlu olsun.kazada falan mı kaybetti eşini canım?
ben de çok duygusalımdır ama dışardan güçlü görünmeye çalışırım.yanımda oturan iş arkadaşım yeni öğrendi previa yüzünden aylarca ölüm korkusu yaşadığımı.diğer arkadaşlar da durumun vehametini izne çıktığımda öğrenmiş oldular.ben söylemedim tabi,arkadaşım anlatmıştı.

Son düzenleme:
dün eve gittim.binanın kapısına bir poşet çantada paket takılmıştı.benim adım yazıyor.evde açtım,milupadan mihrimaha ilk kaşığı gelmiş.duydular galiba ilk ek gıdasını alacağını dedim içimden.:)
bir de kitapçık var.hem günlük menü listesi,hem yemek tarifleri bebişe.bir de indirim kuponları var migros ve tansaş için.ek gıdaların tanıtıldığı koca bir broşür ayrıca.
organiklerden bir iki alacağım.içindeki malzemeleri öğrenip evde yapmak için.oğluma da evde yapmıştım muhallebi çeşit çeşit.

Ayda bir yolluyolardi onceden. Daha bana gelmedi. Eski eve de gitmis olabilir. 5 dolunca yolluyolar.

Siz hamaratsiniz walla maasallah. Ben aliyorum kavanoz meyveleri de kutu mamalari da. Zaten reflulu cocukta cok iyi oluyo. Kussun kussun ac bi tane

çok hamaratım sorma bir oraya bir buraya koşmaktan helak olacağım.hem yorgunum,hem midem ağrıyor.
akşamı beklerdim önceden şimdi akşam yorgunluğumu katmerlendiriyor.insanın şiddetli uykuya ihtiyacı olup uyuyaması ne kötü.bebek uyusa abisi yetiyor.onu oyalarken ablası okuldan geliyor.yemek yemeleri bir teranni.onu yemez,bunu yemezler.arada birbirlerine sararlar........
saat sekizde gelip kendisiyle ilgilenmediğim için sitem yapar eşim.......
bugün hava güneşli diye iyi şeyler düşünmeye çalışan ben.

3 kolay mi canim yaaben 2 ye yetisemiyorum. Basim cok agriyor benim de. Vucut agrisini da cozmeye calisiyorum.
Aldigim sebze meyve hakkinda daha cok sey konusuyolar. Ben kavanoZa daha cok guveniyorum. Isime de gelmiyo deil :) gunduz uyumayan, hep kucakta bi bebekle ne tapilabilir ki. Yanimda 1 gun gecirmeyen inanmiyo. Kayinvalidem gelmiyo walla, yoruluyo.:) bi bende yorulur zaten. Neyse konu o degildi sanirim

aslında organikleri düşününce ben de yediğimiz sebzeler hakkındaki güvensizliğimi hatırladım.elimizle,taze taze yapıyoruz ama nasıl üretiliyor malum.
her şeyi dört dörtlük yapamayacağımıza göre şartlar elverdiği kadar mecburen.karınları doyup,sağlıkla büyüsünler de yeter.
tavuklu,hindili çorbalar hoşuma gitti.hindide b12 daha fazlaymış.

bu arada midem hala ağrıyor.nane çayımı içsem?

Bu ara bu oğlanın yumruklarıyla işi var hep ağzına götürüyor bazen isabet ettiremiyor sinir oluyor çok komik.şu an bi elimle biberon veriyorum elini de sokmaya çalışıyor engellemekten elim yoruldu dün ellerini pantolonunun içine sokmak zorunda kaldım.yeter ulan diyorum gülüyo suratıma eşşek sıpası.birazdan annemler gelicek artı iki akraba ile.biraz evi toplamaya uğraştım ama herifim izin vermedi.anamlar gelsin kargoya gidicem.dün eymene yorgan yastık sipariş verdiydim çabuk geldi.kapıda ödemeydi ama param yoktu geri gitti.mobilyacıya da uğrayıp karyola siparişi veriyim 1 ayda anca getiriyorlar.daha yazıcam da tek parmak olmuyo öptüm cicişler

Rennie tarzi seyler iyi gelmiyodu di mi agriya. Nane cayi bulantiya iyi geliyodu galiba. Nasil da yardimci olamadim fa.mo.din. Var o iciliyo mu ki emzirirken ?

Rennie tarzi seyler iyi gelmiyodu di mi agriya. Nane cayi bulantiya iyi geliyodu galiba. Nasil da yardimci olamadim fa.mo.din. Var o iciliyo mu ki emzirirken ?

hamileyken en çok içtiğim şeydi rennie.dedim ya hiç bir şeyi hatırlamaz oldum diye.bu son ameliyatta daha mı fazla yedim narkozu acep?

hamileyken en çok içtiğim şeydi rennie.dedim ya hiç bir şeyi hatırlamaz oldum diye.bu son ameliyatta daha mı fazla yedim narkozu acep?

Troid baktirdin mi canim ? Uykusuzluk,yorgunluk da yapar. Bi de kafa kaca bolunuyo, aklin bebekte, normal yani.

Troid baktirdin mi canim ? Uykusuzluk,yorgunluk da yapar. Bi de kafa kaca bolunuyo, aklin bebekte, normal yani.

yok canım baktırmadım ama baya uçmuşum.bir de troid çıkmaz inşaALLAH.
yorgunluk aralıksız devam eden bir şey.geceyi de yorgun geçirdiysem gündüz çok kötü geçiyor.

bu gece mihrimah kolumda kalmış.her yerim tutulmuştu sabah.
sabah 6 da uyanıyorum.onu emzirip namaz kılıyorum.evi şöyle bir toplayıp spor yapıyorum 40 dakika.kendim için ayırdığım tek zaman dilimi.o yüzden atlamak istemiyorum.8'e doğru tekrar emzirip çıkıyorum.vaktim kalmışsa acele sütlü yulafımı yiyorum,yoksa işe getiriyorum.her sabah koşa koşa geliyorum ayrıca.
arada evi arıyorum oğlum okula gideceği için.sağ salim,kahvaltı vs.hallolmuş mu diye tekrar bir kontrol ediyorum.
10 da evdeyim zaten.büyük kızın saçı,kahvaltısı vs. takip ediyorum.miniğimi emzirip bir şeyler atıştırıp tekrar işe koşuyorum.12.de bir daha.ve son olarak 2 de gidiyorum.ya uyuyor,ya da emmek istemiyor,uykusu var.bekliyorum hanımı.
akşam 4,5 mesai bitiyor evdeki başlıyor.herkes ilgi bekliyor.miniğimle uğraşırken abi kısaknıyor.onunla ilgilenirken kızım sitem ediyor.yatarken sohbet edelim ya da nete bakalım beraber istiyor.eşimle pek görüşemiyoruz.geç geliyor,ben yorgun ve uyumak üzere oluyorum.gece de oğlum,bazen kızım benimle uyuyor.minik zaten hep yanıbaşımda.
yine de Allah'a şükrediyorum,çocuklarımın başında yorulabildiğim için.ölümün kıyısından geri dönünce her şeye katlanır oluyormuş insan.:)

Canim zaten ben dr'a sordugumda bu nedir diye biliyordum bebek olmadigini 200 gramcik bebecik etine budu neki bana hissettirsin... Sorarken bu bebek degil onu biliyorumda ne oldugunu merakettim demistim..n oda keseye damarlardan kan pompalaniyor bazen onlar hissedilir goz segirmesi gibi...

Dusunsene biride senin dr' un soyadini koysa karakete idi sanirim ne komik...
Bizim dr' in adida soyadida uygun...

Zaten orda calisanlar diyordu soyadinida koyan cok oluyormus...

Ozaman senin oglan okkes eymen ates of of ne uzun oldu...

Bizde bugun dr Dan geldik bronsitimiz baya duzelmis..
Rota asimizin 2. Dozunu olduk.. buarada gecen pepuke 142 tl diyince ben ilk dozu 120 Ye yaptirmistim acaba 1 ayda zammi geldi dedim...
Bugun kiz 120 diyince gecen arkadasa 142 ye yapilmis dedim normalde o fiyatmis bize ozel sigorta indirimi yapiyorlarmis...

Yine mincir mincir sevdi Dr amcamiz kucakladi daha kapida yemekten geliyormus.. tombisim gelmis benim dedi gormez.. bu ay kilo alimi az hasta oldugu icin annesi kotu bakmis tombisime dedi saka yollu...
8 martta asilari var 4 ay olunca bide bobrekler bakilcak tekrar dedi...

Goz muayenesine yolladi eymeni masallah sorun yikmus fatihide baktirdim onunda gozler iyi dedi...

Canim bu yogunlukta ben uykuyu kendime ayrilmis zaman saniyodum. Sen ne yapiyosun boyle 40 dakika. Helal sana :) bu tempoda bisey baktirma bence kesin yorgunluktan

dağcı spormu dedin onekiiiii...
bende maşallah homini gırtlak ye iç eymenle uğraş başka bişi yapamıyorum.. ondanmı acep kilo alıyorum(

bugün ayrı bi canım sıkkın alt komşum ve apartmanda tek samimi olduğum komşum kavga dövüş eşyalarını taşıdı gitti( kocasıyla ayrılıyolarmış.. çok üzüldüm ya 2.5 yaşında dünya tatlısı birde oğlu var.. ay ne ara bunlar buduruma geldi anlayamadım ya tabi ben kendi derdime düştüm hiç kimseyle alakam yok aylardır doğru dürüst

Amin inş.Saol cnm hoşbulduk

Haaa bu arada gunun en onemli konusunu atlamisim eymenin idrar kulturu sonucu cok sukur bakteri urememistir yaziyordu oyle mutlu oldumki Dr da cok sukur temiz cikmis dedi...
4. Ay kontrolumuzede usg den sonra bobregin durumuna gore isteriz tekrar dedi... Cok sukur 2. Kez bakterisiz kultur sonucu aldim...

Hatta kaka yapinca bulasiyor diyolardi ogun hastaneye yattigimiz gundu ve kaka yapmisti demekki onlada pek alakasi olmuyormus...

Aman cok sukur gecmis olsun canim.ins. Tekrarlamiycak. Durduk yerde uremez ya, geldi gecti ins.
Kiz cocukta olmuyo, hastane bile kabul etmiyo. Bulasmamasi gerekiyomus ama bazi tahlillerde gecerli olmayabilir mi ki?
Kizda almak o kadar zor ki, poset kayiyo, yapismiyo, felaket yani. Bi de kaka olursa tekrar. Zaten bi tahlilde hemsire 5-6 tane torba veriyo, nasilsa lazim olur diye :) insallah ihtiyacim olmaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…