Previayi bitirenler

Fburağın kuzusuna çok üzüldüm kızlar burnumun direği sızladı.kahrolası damar yolu işkencesiAllah yavrularınızı o işkenceden korusun hele de acemi salak bir hemşireye denk gelindimi bebeğe acayip bir eziyet oluyor.daha beteri de anneye.bebeklerin damarları kıl kadar,girmek çok zor.benim de bu koca halimle damar yolum zor bulunuyor.kolumdan deler bulamaz kol üstüne dener ordan el üstüne derken benim tansiyon kendimi sıkmaktan düşer.bir keresinde öküz hemşire iğneyi batırıp içeride sağ sol çevirip damarımı aramaya kalkmıştı dayanamayıp ağlamıştım sinirim bozulmuştu.ben böyleyken minicik bebeği düşünemiyorum içim parçalandı.benim kuzum da seruma bağlıykrn çok huzursuz ve iştahsızdı ne zamanki damaryolu çıktı iştahı yetine geldi.o lanet damar yoluna brnce hiç lüzum yok zaten serumu dakikada bir damla akacak kadar veriyorlardı hele bazen damar yolu tıkanır ilaç gitmez ay ay ay neyse fena oldum.çok ta uzattım...

Biraz mahsunum üzerinize afiyet kızımdan 3 gün ayrıyım annemlerle yarın erciyese gidiyor kayağa.bugün annemlere gittik dönerken orada bıraktık tuhaf oldum.bunun sebebi biraz da annemlerin çaprazında oturan komşunun ölmesi.genç adamcağız sabah ailesiyle kahvaltı ettikten sonra fenalaşıp ölmüş biz de tam o an gelmişiz aile çocuklar perişandı çok kötü oldum.Allah rahmet eylesin.dün gece ayaklarını uzatmış tv izLiyordu belki de,ama şu an morgda.hayat çok tuhaf..bazEn depresif oluyorum.

Kızlar maşallah muhabbetiniz bol olsun capacityler felan bizsiz nereye buluşuyonuz bakiim hmmm anca beraber kanca beraber.ekim anaları habire toplaşıp duruyolar havalar ısınsın bi de buluşalım inşallah.

Bebekleri karşılaştırmaktan ben de hiç hazzetmiyorum.her bebeğin genetiği anası babası farklı e böyle olunca kilosu boyu kendine has olur normal olarak.benimkilerin boyu minik mesela napiim anaları minik.

Şarjım çok aZ kızlar yüzde bir oldu öptüm siziiii

koyacağım canım.benim makinayı ayarlayamayınca arkadaş çekmişti.tüm hazırlıkları vs.kızımla beni.bana gönderinc burdan ekliyeceğim.
çok güzel geçti.kalabalıktı,şen şakrak çok hoş oldu.yiğenlerim de geldiler.herkes gidince çocuklar ve kızlarla döktürdük.:)mihrimahım kırmızı bir elbise giydi.ellerine teyzesi yapacaktı ama abla isteyince kınasını ona yaktırdık.çocuklar mumlarla pusetinin etrafında döndüler.kırmızı kına eldivenle başörtüsü de almıştım.pusetine örttük.her kız gibi kına yakılırken ağladı.kameraya da çektim.oğlum kına kardeşinin elini yakacak diye çok endişelendi.anne hala sıcakmıdır diye sorup durdu.:)
geçen yıl aldığım elbiseye girebildim,çok mutlu oldum tabi.
bir arkadaşım ilerde gerçek kınasında bu resimlerini slayt olaraka gösterirsininz,güzel bir anı olur dedi.güzel bir fikir bence de.
ciddi düşününce ben kızlarımı kimseye vermek istemiyorum.cadı bir kaynan mı olurum acep.?
peçete,tabak,bardak,pipet hazırlıklarını kızım yaptı sağolsun.herkes ikramlarımızı ve hazırlıklarımızı çok beğendi.
gitmeden mutfağı da topladılar Allah razı olsun.ben de en son her tarafı toplayıp yorulmuş kuzucuklarımla yattım.eşim cumadan gitmişti şehir dışına.süper huzurlu bit haftasonu geçirdik onsuz.

kontrolünüzün güzel geçmesine çok sevindim canım.rota ben de yaptırmadım.hatta yaptırmak üzre evden çıkmıştım,vazgeçtim.
nefessiz kalmasına ben de bir çözüm düşünemiyorum.burnu kapalıyken büyük kızım da olurdu.ağzıyla nefes alamazdı.nedenini gerçekten anlıyabilecek bir dr.karşına çıkar inşaALLAH.
geçmiş olsun canım neden oldu ki ishali.canını sıkma zaten 5 aylık değiller daha.:)hastalığıyla,kusmasıyla uğraşırken kaç aylık göründüğünü mü düşüneceksin.öyle densiz insanlar çok etrafta.elinden gelenin fazlasını yapıyorsun,bin türlü rahatsızlığına rağmen.işini gücünü feda etmişsin.oğlumun kreş arkadaşının mihrimahdan 3 ay büyük kız kerdeşi var.toplantıda annesi bizim koca yanakları görünce kilosunu,ayını pek merakla sormuştu.daha 2 aylıktı ama yanak çoktu o zamanlar.şimdi ufaldı.resimler yakından çekilince iri dursa da ufaldı eskisine göre.2 aydır görmeyen yiğenim zayıflamış BULDU.neyse uzattım,o kadının incelemesi de beni çok sinir etmişti.

bu yıl ne fena bir virüs çıktı ya hastanelerde perişan oldu yavrucaklar.Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuştursun eymenciği.

Son düzenleme:
Su bebeler bi iyilesseler. Cok uzulduk bu sene.

Pepukecim bulusma degil walla, gorusme sizin oraya, dagcinin yakinina bi avm ye gelsem size de derim gelin bi kaaaave. Yoksa tabiki anca beraber : D
Ceceli de erciyeste. Dinlemistir kizin. Kayseri demistin di mi?

FBURAK canim hadi iyi bi haber ....

Disim basladigene. Yarin bi kanalcik yaptirayim. Bugun seline bakacak kimse yok.

Sol el yazamiyorum. Doncemben size doncem gene micti bi spam emerken.

Ates yok, kusmada artis yok. Sadece daha huzursuz bazen. Bugun kultur cikcak bakalim. Uyandi gene :)
Eglenmene cok sevindim. Moral olur ne guzel
Bana bugun rahat yok

Dağcı bacım maşallah ne iyi ettin kına yaptın.cidden de inşallah gelin olacağı zaman slayt yaparsınız harika olur yaa çok severim böyle şeyleri yine duygusallaştım bak sanki kızımı gelin ediyorum gibi oldum ben de veremem nası vericez elin adamlarına kuzularımızı ay ay ay düşünemiyorum.birkaç resminizi gördüm çok cimcime maşallah.valla önümde 3 gelin adayım var selin mihrimah ve öykü birinden birini kaynana olarak seçmem lazım.başlarını bağlamanın zamanı geldi ama önce kızları hamamda görmem laZım ehehehehee oğlan anası olmak kolaymı kurum kurum kurulmam şart ahaha çok hoşuma gitti yaa kız gelin etmek zor ama gelin almak oğlan evermek güzelmiş

Ben tursularini kurcam vermem kizlarimi....

Gördüm resminizi kolay oldumu yorulması mı kolların eğlendiniz mi anlat hele bacım kalabalık mıydı... Ben de dün eceyle kısa süreliğine a plusa gittim eymenin birkaç hediyesini değiştirmeye.a kaldık ama değişiklik oldu iyi oldu.ayaklarım ağrımasa daha iyi olurdu.

Selinim gelin adayım napıyo inşallah iyidir kuzucum.bence kilosu gayet iyi onun zayıf değil sen dış seslere kulak berme sinirini zıplatma.defnenin mayosunu buldunmu ne güzel jimnsatik yapsın esnek olsun.ece küçükken lastik gibiydi kollarını arkaya doğru 180 derece çevirir gösteri yapardı ama değerlendiremedik.senelerce parmak uçlarında yürüdü yolda yürürken durdurup bu kızı baleye yollayın derlerdi.olmadı.

Ceceli konseremi gitmiş haberimiz olmadı ama çok severim.kızım dağda şimdi inşallah bir yerini kırmadan gelir.acaip havalarda twitterı inletiyo ergenusum benim :)

Eymen ayağımda uyudu tırnakları çok uzadı uyandırmadan kesmeye çalışayım.
Şu bumbo koltuklardan istiyorum sizce alsammı?

oturdugu yerde hastalaniyo,gezsin bide oyle bakalim dedim. durdu valla pek seviyo isik,magaza :)
mayosunu hafta ici alcam,pazar kapaliymis. esnesin bakalim.
simdi kultur sonucubu almaa gitcem.

Kuzlar hemen yazip kacicam yine...

Hala hastanedeyiz Malesef.. dr amcamiz bugun bizi daha iyi gordu biraz ilaclar azaldi igneleri suruba cevirdik...
Cikis icin henuz net konusmadi boyle giderse yarin veya oburgun dedi... Suan evde uygulayacagim tedaviyi basladik burda buhari ilaclari goZlemlicez bakalim..

Geri kalan detaylari eve ciktigimizda yazarim..
Hepinizi cok cok optuk..

gelin hamamını bir gün önce yapmıştık,kaçırdın canım.:)çok düzgün bir fiziği var kızımın.ne eti,ne yağı,gayet fittir kendisi.
avatara koymuşsun yakışıklı oğlunuN maaşALLAH Allah nazarlardan saklasın hepsini.

hayırlısıyla en kısa zamanda evinize dönersiniz canım.Allah miniğimize şifa versin.

Oh oh oh maşallah gelinime asud hn selinin turşusunu kuracakmış bir gelin adayım eksildi malesef,çelik gözlü tosbik bir delikanlı damadı kaybetti hıh geriye kaldı mihrimah ve öykü hanımlar

Canım eymenin güzel haberlerini ver bize artık,dua ediyorum paşa için inşallah yarına çıkarsınız.sen de helak oldun.burak ta kötü olmuştur.off bu da geçsin hemen Allahın izniyle..

Oh oh oh maşallah gelinime asud hn selinin turşusunu kuracakmış bir gelin adayım eksildi malesef,çelik gözlü tosbik bir delikanlı damadı kaybetti hıh geriye kaldı mihrimah ve öykü hanımlar

sen kacirdin guzelim citiri simdiden dikkat ediyoruz kilomuza tam tursulukmersenne, dagci, doyuramazsiniz tosbiki (maasalla) ..kizlariniz mutfakta mahvolur...tursu iyidir.

Son düzenleme:
sen kacirdin guzelim citiri simdiden dikkat ediyoruz kilomuza tam tursuluk

Ben bilmem oğlum bilir canikom,tosun paşam selin hanımı gözÜne kestirirse artık nize de çiçeemizi çikolatamızı alıp kapnınıza dayanmak düşer artık buluşunca görecez sen turşu küplerini hemen çıkarma ekikokoko

Canim temiz. Basit bi enfeksiyon bu durumda dedi. Bekliycez. Benim icim gidiyo, zirt pit kaka yapinca ayri.

Oh çok sevindirici bir haber sen de rahatlamışsındır.çok şükür.bu ekim annelerinin bebelerinde kakada kan modası var.bebelerinin kakalarının fotolarını çekip koyuyolar.ben ilk defa duydum bebe kakasında kan mazallah.bizde de çıkarmı diye arada altını açarken tırsıyorum valla.off hasta olmasınlar kuzular yaaa

Heeeeeeeee ben bugunlerini cekeyim buyuteyim, sonra el alsin. Yok oole. Kuplerim haziiiir. Baglarim eve
Biz gittik ne oldu di mi kis. Tarafsizliga davet ediyorum seni.

Nereye koyuyolar canim. Foruma mi

Heeeeeeeee ben bugunlerini cekeyim buyuteyim, sonra el alsin. Yok oole. Kuplerim haziiiir. Baglarim eve
Biz gittik ne oldu di mi kis. Tarafsizliga davet ediyorum seni.

Yok anam istesem de tarafsız olamıyorum oğlan anası sendromuna tutuldum zaar
Bak söz seline çok iyi bir kv olcem o yumuk ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmıcam pıtırık yanaklarını öpçem durcam he de dünür olak bacım bak sora selin kız kurusu olur beni mumla ararsın kikir kikir

Faceye koyuyolar kakalı bezlerin fotolarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…