koyacağım canım.benim makinayı ayarlayamayınca arkadaş çekmişti.tüm hazırlıkları vs.kızımla beni.bana gönderinc burdan ekliyeceğim.Kınanız nasıl geçti canım?bence çok iyi yapmışsın güzel bir hatıra olacak size.resim çekildiyseniz buradaki albüme koy da görelim güzel yüzünü ve mihrimah sultanı.valla yolda görsem tanımıcam seni aşkolsun ayol.
kontrolünüzün güzel geçmesine çok sevindim canım.rota ben de yaptırmadım.hatta yaptırmak üzre evden çıkmıştım,vazgeçtim.Muhtemelen normal canım, pepukenin dediği gibi hastalık durumlarında lökosit çok yüksek çıkar diye biliyorum. 4-5 tane test hatasından bile çıkabilecek ufak değer.
Bu arada bugün doktor kontrolümüze gittik.Gelişimi çok iyi Allaha şükür. AmaaNefessiz kalması reflüden olabilir dedi doktor. Reflüde kusma şart değilmiş, sadece nefessiz kalma şeklinde de olabiliyormuş. Keşke kusma olsa dedim içimden, nefessiz kaldığı için yanından bir an ayrılamıyorum. Allah göstermesin fenalık. Reflü ilacı verdi, e-reçete olduğu için adını hatırlamıyorum, bakalım fayda edecek mi? Aslında ilacı kullanmayı pek istemiyorum, çünkü biz babasıyla tükürük yuttuğu için nefessiz kaldığını düşünüyoruz.Ama doktor deneyip bakalım dedi. Rota aşısını sordum, benim çocuklarım kreşe başladığında hastalandılar, o yüzden anne olarak tavsiye ediyorum dedi, ama o kadar yan etkisi olan bir aşıyı yaptırmak istemiyorum. Ölüm vakası bile var. Her ne kadar eski aşılarda da olsa ölüm vakası, yenilerinin üzerinde de yan etki olarak yazıyor. İshal olsun, en kötü hastaneye yatırırım. Ama bağırsak düğümlenmesi ve buna bağlı ölüm riskini istemiyorum. Süt içebilir miyi artık dedim, önce 1 hafta peynir ve yoğurt tüket bir yan etkisini görmezsen sonra süt içmeye başla dedi, hatta ilk başta yarım bardak iç dedi. Bakalım deneyeceğim, süt içmeyi çooook özledim. Bizden havadisler böyle teyzoşlar.
geçmiş olsun canım neden oldu ki ishali.canını sıkma zaten 5 aylık değiller daha.:)hastalığıyla,kusmasıyla uğraşırken kaç aylık göründüğünü mü düşüneceksin.öyle densiz insanlar çok etrafta.elinden gelenin fazlasını yapıyorsun,bin türlü rahatsızlığına rağmen.işini gücünü feda etmişsin.oğlumun kreş arkadaşının mihrimahdan 3 ay büyük kız kerdeşi var.toplantıda annesi bizim koca yanakları görünce kilosunu,ayını pek merakla sormuştu.daha 2 aylıktı ama yanak çoktu o zamanlar.şimdi ufaldı.resimler yakından çekilince iri dursa da ufaldı eskisine göre.2 aydır görmeyen yiğenim zayıflamış BULDU.neyse uzattım,o kadının incelemesi de beni çok sinir etmişti.Ben bisey cikmasini umuyodum.ishalimiz gecmedi cunku canim. P.tesi kultur cikacak.
Bir haftadir da durduk yerde irkiliyo, kucaktayken felan, ona da killandim.
Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.
Tum asilarda yan etki var canim. Rota virusunde sadece ishal degil kusma da oluyo. Ilaci da yok. Min 7 gun suruyo ve cok sık tekrarliyo. Yegenlerim olmamisti.keske vurdursaydin derim.
Sut niye icmiyodun canim. Gaz icin mi? Arada ocsen de bisey olmaz. Abartmis mi ki doktorun.yoksa ben peyniri felan biraksam mi? Defnede ihtiyac duymamistim bisey kesmeye. Kemik erimesi de var bende bu yasta.
Biz de reflu ilaci kullaniyoruz ama herseyi reflu yaptilar suphedeyim ama cok kusuyo mecbur veriyorum. Sana gaviskon gibi bisey vermistir. Beslenmeden sonraysa. Insallah iyi gelir. Bizim ikizlerde oksuruyo, reflu demisler. 1 gece yatacaklar, ph monitarizasyonu icin. Gaviscon vermisler.
Bu yuzden cidden herseyi reflu muyapiyolar diyorum artik.
Ya da hem kusma hem ishal bi de bugun cimnastik hocasi, 5 aydan kucuk gosteriyo dedi sinirlerimbozuldu. Her tarafini esnetmek istedim kadinin.
kızlar mesajlarınızı okuyamadım .. çok hızlı bakıp hatta yazıp çıkıcam...
biz hala hastanedeyiz ve tıkalıyız çünkü benim huysuz oğlum serumu reddettti 18 saat uyumadı bu 18 saatin 6 saatini ağlayarak geçirdi derdini anlayamadık sonra katateri çıkarttık çocuk suztu ve olduğu yerde sızdı uyudu... sonra yeni damar yolu açtık yine başladı huysuzlanmaya en sonu serumsuz devam ediyoruz 6 tane olan iğnesi 3 e düştü onlarıda bacaktan vuruyorlar.. ama yeterli gelmiyor serum çıkalı tekrar tıkanmalar başladı .. buharına 1 ilaç konuyordu 3 ilaç konuyor şimdi ama maesef her yol denendiği halde çocuk tıkalı.. son olarak dr reflüsünü durdurmamız lazım dedi genelde balgamı kusarak atıyorlar ama işte demekki bu kusarken balgamı atamıyor ve geri bişey bişey oluyor dedi bana ... şuan hafif ishali var sordular sümüksümü diye biraz dedim ...
bakalım kaç günde çıkıcaz hastaneden hiç bilemiyorum((
umarım hepiniz iyisinizdir hastaneden yazamıyorum zor oluyor neyse şimdi çıkmam lazım hepinizi öptüm...
koyacağım canım.benim makinayı ayarlayamayınca arkadaş çekmişti.tüm hazırlıkları vs.kızımla beni.bana gönderinc burdan ekliyeceğim.
çok güzel geçti.kalabalıktı,şen şakrak çok hoş oldu.yiğenlerim de geldiler.herkes gidince çocuklar ve kızlarla döktürdük.:)mihrimahım kırmızı bir elbise giydi.ellerine teyzesi yapacaktı ama abla isteyince kınasını ona yaktırdık.çocuklar mumlarla pusetinin etrafında döndüler.kırmızı kına eldivenle başörtüsü de almıştım.pusetine örttük.her kız gibi kına yakılırken ağladı.kameraya da çektim.oğlum kına kardeşinin elini yakacak diye çok endişelendi.anne hala sıcakmıdır diye sorup durdu.:)
geçen yıl aldığım elbiseye girebildim,çok mutlu oldum tabi.
bir arkadaşım ilerde gerçek kınasında bu resimlerini slayt olaraka gösterirsininz,güzel bir anı olur dedi.güzel bir fikir bence de.
ciddi düşününce ben kızlarımı kimseye vermek istemiyorum.cadı bir kaynan mı olurum acep.?
peçete,tabak,bardak,pipet hazırlıklarını kızım yaptı sağolsun.herkes ikramlarımızı ve hazırlıklarımızı çok beğendi.
gitmeden mutfağı da topladılar Allah razı olsun.ben de en son her tarafı toplayıp yorulmuş kuzucuklarımla yattım.eşim cumadan gitmişti şehir dışına.süper huzurlu bit haftasonu geçirdik onsuz.
kontrolünüzün güzel geçmesine çok sevindim canım.rota ben de yaptırmadım.hatta yaptırmak üzre evden çıkmıştım,vazgeçtim.
nefessiz kalmasına ben de bir çözüm düşünemiyorum.burnu kapalıyken büyük kızım da olurdu.ağzıyla nefes alamazdı.nedenini gerçekten anlıyabilecek bir dr.karşına çıkar inşaALLAH.
geçmiş olsun canım neden oldu ki ishali.canını sıkma zaten 5 aylık değiller daha.:)hastalığıyla,kusmasıyla uğraşırken kaç aylık göründüğünü mü düşüneceksin.öyle densiz insanlar çok etrafta.elinden gelenin fazlasını yapıyorsun,bin türlü rahatsızlığına rağmen.işini gücünü feda etmişsin.oğlumun kreş arkadaşının mihrimahdan 3 ay büyük kız kerdeşi var.toplantıda annesi bizim koca yanakları görünce kilosunu,ayını pek merakla sormuştu.daha 2 aylıktı ama yanak çoktu o zamanlar.şimdi ufaldı.resimler yakından çekilince iri dursa da ufaldı eskisine göre.2 aydır görmeyen yiğenim zayıflamış BULDU.neyse uzattım,o kadının incelemesi de beni çok sinir etmişti.
bu yıl ne fena bir virüs çıktı ya hastanelerde perişan oldu yavrucaklar.Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuştursun eymenciği.
Dağcı bacım maşallah ne iyi ettin kına yaptın.cidden de inşallah gelin olacağı zaman slayt yaparsınız harika olur yaa çok severim böyle şeyleri yine duygusallaştım bak sanki kızımı gelin ediyorum gibi oldum ben de veremem nası vericez elin adamlarına kuzularımızı ay ay ay düşünemiyorum.birkaç resminizi gördüm çok cimcime maşallah.valla önümde 3 gelin adayım var selin mihrimah ve öykübirinden birini kaynana olarak seçmem lazım.başlarını bağlamanın zamanı geldi ama önce kızları hamamda görmem laZım ehehehehee oğlan anası olmak kolaymı kurum kurum kurulmam şart ahaha çok hoşuma gitti yaa kız gelin etmek zor ama gelin almak oğlan evermek güzelmiş
Gördüm resminizi kolay oldumu yorulması mı kolların eğlendiniz mi anlat hele bacım kalabalık mıydı... Ben de dün eceyle kısa süreliğine a plusa gittim eymenin birkaç hediyesini değiştirmeye.a kaldık ama değişiklik oldu iyi oldu.ayaklarım ağrımasa daha iyi olurdu.
Selinim gelin adayım napıyo inşallah iyidir kuzucum.bence kilosu gayet iyi onun zayıf değil sen dış seslere kulak berme sinirini zıplatma.defnenin mayosunu buldunmu ne güzel jimnsatik yapsın esnek olsun.ece küçükken lastik gibiydi kollarını arkaya doğru 180 derece çevirir gösteri yapardı ama değerlendiremedik.senelerce parmak uçlarında yürüdü yolda yürürken durdurup bu kızı baleye yollayın derlerdi.olmadı.
Ceceli konseremi gitmiş haberimiz olmadı ama çok severim.kızım dağda şimdi inşallah bir yerini kırmadan gelir.acaip havalarda twitterı inletiyo ergenusum benim :)
Eymen ayağımda uyudu tırnakları çok uzadı uyandırmadan kesmeye çalışayım.
Şu bumbo koltuklardan istiyorum sizce alsammı?
gelin hamamını bir gün önce yapmıştık,kaçırdın canım.:)çok düzgün bir fiziği var kızımın.ne eti,ne yağı,gayet fittir kendisi.Dağcı bacım maşallah ne iyi ettin kına yaptın.cidden de inşallah gelin olacağı zaman slayt yaparsınız harika olur yaa çok severim böyle şeyleri yine duygusallaştım bak sanki kızımı gelin ediyorum gibi oldum ben de veremem nası vericez elin adamlarına kuzularımızı ay ay ay düşünemiyorum.birkaç resminizi gördüm çok cimcime maşallah.valla önümde 3 gelin adayım var selin mihrimah ve öykübirinden birini kaynana olarak seçmem lazım.başlarını bağlamanın zamanı geldi ama önce kızları hamamda görmem laZım ehehehehee oğlan anası olmak kolaymı kurum kurum kurulmam şart ahaha çok hoşuma gitti yaa kız gelin etmek zor ama gelin almak oğlan evermek güzelmiş
Kuzlar hemen yazip kacicam yine...
Hala hastanedeyiz Malesef.. dr amcamiz bugun bizi daha iyi gordu biraz ilaclar azaldi igneleri suruba cevirdik...
Cikis icin henuz net konusmadi boyle giderse yarin veya oburgun dedi... Suan evde uygulayacagim tedaviyi basladik burda buhari ilaclari goZlemlicez bakalim..
Geri kalan detaylari eve ciktigimizda yazarim..
Hepinizi cok cok optuk..
gelin hamamını bir gün önce yapmıştık,kaçırdın canım.:)çok düzgün bir fiziği var kızımın.ne eti,ne yağı,gayet fittir kendisi.
avatara koymuşsun yakışıklı oğlunuN maaşALLAH Allah nazarlardan saklasın hepsini.
hayırlısıyla en kısa zamanda evinize dönersiniz canım.Allah miniğimize şifa versin.
Kuzlar hemen yazip kacicam yine...
Hala hastanedeyiz Malesef.. dr amcamiz bugun bizi daha iyi gordu biraz ilaclar azaldi igneleri suruba cevirdik...
Cikis icin henuz net konusmadi boyle giderse yarin veya oburgun dedi... Suan evde uygulayacagim tedaviyi basladik burda buhari ilaclari goZlemlicez bakalim..
Geri kalan detaylari eve ciktigimizda yazarim..
Hepinizi cok cok optuk..
Oh oh oh maşallah gelinimeasud hn selinin turşusunu kuracakmış bir gelin adayım eksildi malesef,çelik gözlü tosbik bir delikanlı damadı kaybetti hıh geriye kaldı mihrimah ve öykü hanımlar
Asud ne yaptın tahlil sonucunu?
sen kacirdin guzelim citiri simdiden dikkat ediyoruz kilomuza tam tursuluk
Canim temiz. Basit bi enfeksiyon bu durumda dedi. Bekliycez. Benim icim gidiyo, zirt pit kaka yapinca ayri.
Ben bilmem oğlum bilir canikom,tosun paşam selin hanımı gözÜne kestirirse artık nize de çiçeemizi çikolatamızı alıp kapnınıza dayanmak düşerartık buluşunca görecez sen turşu küplerini hemen çıkarma ekikokoko
Oh çok sevindirici bir haber sen de rahatlamışsındır.çok şükür.bu ekim annelerinin bebelerinde kakada kan modası var.bebelerinin kakalarının fotolarını çekip koyuyolar.ben ilk defa duydum bebe kakasında kan mazallah.bizde de çıkarmı diye arada altını açarken tırsıyorum valla.off hasta olmasınlar kuzular yaaa
Heeeeeeeee ben bugunlerini cekeyim buyuteyim, sonra el alsin. Yok oole. Kuplerim haziiiir. Baglarim eve
Biz gittik ne oldu di mi kis. Tarafsizliga davet ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?