Yok anam istesem de tarafsız olamıyorum oğlan anası sendromuna tutuldum zaar
Bak söz seline çok iyi bir kv olcem o yumuk ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmıcam pıtırık yanaklarını öpçem durcam he de dünür olak bacım bak sora selin kız kurusu olur beni mumla ararsın kikir kikir
Faceye koyuyolar kakalı bezlerin fotolarını..
Ipad yasa ıphonedan girip ebebekten alışveriş yapamıyorum ben m i beceremiyorum acaba
Ben ipadden alisveris yapiyorum. Simdi de sana yazmadan denedim. Satinalma asamasina kadar gelldim. Bi durum yok. Hata nerde veriyo?
Satınalma aşamasında şifreni gir diyo giriyorum kabul etmiyo.eşimin mail adresiyle yine üye oldum aynı şeyi yapıyo sinir oldum nerede yanlış yapıyorum anlamadım
yerim ben o tosbiki,çok tatlı.boğazına düşkünlüğü şimdiden belli,resim çektirirken bile biberon ağzında.sen kacirdin guzelim citiri simdiden dikkat ediyoruz kilomuza tam tursulukmersenne, dagci, doyuramazsiniz tosbiki (maasalla) ..kizlariniz mutfakta mahvolur...tursu iyidir.
Oh çok sevindirici bir haber sen de rahatlamışsındır.çok şükür.bu ekim annelerinin bebelerinde kakada kan modası var.bebelerinin kakalarının fotolarını çekip koyuyolar.ben ilk defa duydum bebe kakasında kan mazallah.bizde de çıkarmı diye arada altını açarken tırsıyorum valla.off hasta olmasınlar kuzular yaaa
Biz bugunde cukamiyoruz.. dr alerjik olma ihtimalinin dahada yuksek oldugunu soyledi zaman daha iyi gostericek tabi ama alerjik oldugu kanisina gun gectikce daha cok variyor...
Su sira malum bronsit salginida var o yuzden tam bir tani koymak icin zaman lazim dedi... Birde salgin olabilir ama atlatamamasinin altinda alerjiye bagli sebepler var Muhtemelen dedi...
Salginin iyilesme suresi 2 ila 5 gun dedi cok var oyle bebek burda...atlatip gidiyorlar..
Prednol unu kesmisti dun busekilde beklicez dedi iyilik halini...
Biz buraya bu gidisle daha cokk gelicek gibi duruyoruz tabi eve gidebilirsek...
Yok anam istesem de tarafsız olamıyorum oğlan anası sendromuna tutuldum zaar
Bak söz seline çok iyi bir kv olcem o yumuk ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmıcam pıtırık yanaklarını öpçem durcam he de dünür olak bacım bak sora selin kız kurusu olur beni mumla ararsın kikir kikir
Faceye koyuyolar kakalı bezlerin fotolarını..
Canim temiz. Basit bi enfeksiyon bu durumda dedi. Bekliycez. Benim icim gidiyo, zirt pit kaka yapinca ayri.
Biz bugunde cukamiyoruz.. dr alerjik olma ihtimalinin dahada yuksek oldugunu soyledi zaman daha iyi gostericek tabi ama alerjik oldugu kanisina gun gectikce daha cok variyor...
Su sira malum bronsit salginida var o yuzden tam bir tani koymak icin zaman lazim dedi... Birde salgin olabilir ama atlatamamasinin altinda alerjiye bagli sebepler var Muhtemelen dedi...
Salginin iyilesme suresi 2 ila 5 gun dedi cok var oyle bebek burda...atlatip gidiyorlar..
Prednol unu kesmisti dun busekilde beklicez dedi iyilik halini...
Biz buraya bu gidisle daha cokk gelicek gibi duruyoruz tabi eve gidebilirsek...
Sagolun kizlar dualarinizi eksik eymeyin...
Dun cok iyiydi sabah 5 te cok kotu tikandi yine yeni yeni acildi suan...
Bugune kadar cok gucluydum sanirim bugun surekli agliyip duruyorum..
Ne olacak bu halimiz hic bilmiyorum..
canım benim,sen ağlıyorum diyince ben de çok duygulandım.Sagolun kizlar dualarinizi eksik eymeyin...
pepuke ne alacaksın?
Canım popo silme mendili ve biberon yıkama suyu baktım bugün alıcam inşallah ben hala eymenin totosunu kuru pamuklu beİ ıslatarak temiZliyorum ama kutusu pahalı yaa.yine de ıslak mendili kullanmıyorum anca dışarı çıkarsam dra gidersem yenidoğan kullanıyorum.mevsim yaz olsa da yıkasam ama şimdi yapamam onu günde 4-5 kez.bir de cam rende baktım.ne oyun halısı ne de dönence almadım daha.çok para kıyamıyorum ya sevmezse diye.
biberon yıkama suyunu hiç duymamıştım.ben ıslak mendil kullanıyorum.rende oğlumdan kalma var.oyun halısı almaya baya kararlıydım ama vazgeçtim.aslında pek bir şey almaya hevesim yok nedense.diğerlerinden doymuşum galiba.daha toka bile alamadım kuzucuğuma.bizim burda da pek bir şey yok yol üstünde.ev-iş aynı yerde zaten.
migrosa gitmem lazım kaşık mamalar için.milupa indirim kuponu göndermişti,onları değerlendireceğim.az az çorba,muhallebi vermeye başladık.ama çok kolay yutamıyor sanki.
YıkaMa suyu dediğim yani emzik biberon gibi bebek şeylerini temizLemek için deterjan.ben sağıp veriyorum ya biberon kullandığım için.normal deterjan kullanmıyorum nuk markasının kullanıyorum ama çok pahalı haftada bir şişe bitiyor.baby me nin daha ucuzmuş.
Bugün biraz üzgünüm nedense sütüm azaldı niye anlamadım.suyu azalttım ondanmı acaba?koca bir tabak mercimek çorbası içtim yeşil salata yedim bebek çayı içtim inşallah geri gelir.dün ekim analarında biri 680 cc süt sağdığını yazMış 6-7 saat içinde,oha çüş falan oldum.maşallah Allah bebeğinin rızkını bol bol versin de kendimi yetersiz hissettirdi.bence nispet yapar gibi böyle yazmamak lazım.süt olayı hassas çünkü.Sanki marifet o kadar süt sağmak Allah vermese sen ne sağcan a kadın dimi ama
Kızlar itiraf ediyorum dayanamıcam sizi aldatıyorumyani yarın aldatçam.ekim analarından bir kız benim birkaç apartman ötemde oturuyormuş baya tanış çıktık.yarın onunla köşedeki cafede buluşucaZ.beni affedin nolur sizden utanıyom ama sizin yeriniz çooookk ayrıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?