Previayi bitirenler

Kiz kurusu yapcem. Akilli bireyler yetistircem ben. Dedigimi yap, yaptigimi yapma diycem.
Siiist kv, senin kizin yok mu, hemen sendrom...

Ipad yasa ıphonedan girip ebebekten alışveriş yapamıyorum ben m i beceremiyorum acaba

Ben ipadden alisveris yapiyorum. Simdi de sana yazmadan denedim. Satinalma asamasina kadar gelldim. Bi durum yok. Hata nerde veriyo?

Satınalma aşamasında şifreni gir diyo giriyorum kabul etmiyo.eşimin mail adresiyle yine üye oldum aynı şeyi yapıyo sinir oldum nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Satınalma aşamasında şifreni gir diyo giriyorum kabul etmiyo.eşimin mail adresiyle yine üye oldum aynı şeyi yapıyo sinir oldum nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Normalde orda sifre sormuyo. Yarin dene bence. Kredi kartina kadar sorunsuz geldim. Bazen sapitiyolar. Ipadle morhipodan alamamistim.

sen kacirdin guzelim citiri simdiden dikkat ediyoruz kilomuza tam tursulukmersenne, dagci, doyuramazsiniz tosbiki (maasalla) ..kizlariniz mutfakta mahvolur...tursu iyidir.
yerim ben o tosbiki,çok tatlı.boğazına düşkünlüğü şimdiden belli,resim çektirirken bile biberon ağzında.

ekim annelerinin çoğunda ilk annelik ve hepsi bir arada birbirlerinden etkileniyorlar.kurcalaya kurcalaya kurdu çıkarmış,öyle geliyor bana.buluşma resimlerine baktım hepsi çok genç ve baya kalabalık toplanmışlar..o kadar bebekle bir arada olduğumu düşünemiyorum.
yaşlanmışım galiba.

Biz bugunde cukamiyoruz.. dr alerjik olma ihtimalinin dahada yuksek oldugunu soyledi zaman daha iyi gostericek tabi ama alerjik oldugu kanisina gun gectikce daha cok variyor...

Su sira malum bronsit salginida var o yuzden tam bir tani koymak icin zaman lazim dedi... Birde salgin olabilir ama atlatamamasinin altinda alerjiye bagli sebepler var Muhtemelen dedi...

Salginin iyilesme suresi 2 ila 5 gun dedi cok var oyle bebek burda...atlatip gidiyorlar..
Prednol unu kesmisti dun busekilde beklicez dedi iyilik halini...

Biz buraya bu gidisle daha cokk gelicek gibi duruyoruz tabi eve gidebilirsek...

canım ya kaç gündür minicik kuzuyla ne sıkıntılar yaşıyorsun.hep aklımızda eymenciğimiz.Allah sağlığını,sıhhatini artırsın kuzunun.inşaALLAH bu akşama iyileştik haberinizi alırız.dualarımdasınız canım.öpüyorum minik kuzumuzu.:)

Hiç öyle kv duymadım,görmedim, yalançııı

Canim temiz. Basit bi enfeksiyon bu durumda dedi. Bekliycez. Benim icim gidiyo, zirt pit kaka yapinca ayri.

Ne garip ama sevindim canım birşey çıkmamasına, inşallah atlatır hemen. Bir foruma bir hasta bebek yeter, Eymen tüm kotayı doldurdu.

İnşallah alerjik değildir canım, bir an önce çıkarsınız. Halen açılma olmadı mı kuzuda.

Sagolun kizlar dualarinizi eksik eymeyin...

Dun cok iyiydi sabah 5 te cok kotu tikandi yine yeni yeni acildi suan...

Bugune kadar cok gucluydum sanirim bugun surekli agliyip duruyorum..

Ne olacak bu halimiz hic bilmiyorum..

Canim Allah sabir versin, guc kuvvet versin.

Canım benim, yoruldun, sinirlerin yıprandı, bebeğine üzülüyorsun, ağlama krizleri olur tabii. Tüm dualarımız seninle ve Eymen'le. Bir an önce sağlıcakla evinize dönün. Tedavi edilmeyecek bir hastalığı yok annesi Eymenimizin, bunu bilerek içini rahat tutmaya çalış.

canım benim,sen ağlıyorum diyince ben de çok duygulandım.bu yıl yaşadıklarımdan sonra sulugöz oldum zaten.
mersenneciğimin dediği gibi tedavisi yapılabilen ve iyileşecek bir durumda kuzumuz.bunalman çok çok normal,kaç gündür serumlar,iğnelerle mücadele ediyor miniğimiz.
eğer bir şeyden çok bunaldıysam rahata çıkmam yakın diye inanırım.inşaALLAH yarına kalmadan pamuğumuz eve dönecek annesi.:)

pepuke ne alacaksın?

Canım popo silme mendili ve biberon yıkama suyu baktım bugün alıcam inşallah ben hala eymenin totosunu kuru pamuklu beİ ıslatarak temiZliyorum ama kutusu pahalı yaa.yine de ıslak mendili kullanmıyorum anca dışarı çıkarsam dra gidersem yenidoğan kullanıyorum.mevsim yaz olsa da yıkasam ama şimdi yapamam onu günde 4-5 kez.bir de cam rende baktım.ne oyun halısı ne de dönence almadım daha.çok para kıyamıyorum ya sevmezse diye.

Dualarım sizinle yelizcim çok doğal ağlaman kendini tutma sıkma zaten.ben de hastanede ağlayıp duruyordum.kuzucuğu öyle görünce insanın yüreği parçalanıyor.yine de kendini hepten koyverme annesi sen iyileştireceksin onu Allahın izniyle.sonuçta bu birçok bebeğin çocuğun yaşadığı bir rahatsızlık kimi 3 günde kimi 10 günde iyileşiyor.alerjikse de ne yapalım yine şükür onun da tedavisi var.bu zor günler geçecek canım eymencik iyi olacak ve bugünleri unutacaksınız inşallah

biberon yıkama suyunu hiç duymamıştım.ben ıslak mendil kullanıyorum.rende oğlumdan kalma var.oyun halısı almaya baya kararlıydım ama vazgeçtim.aslında pek bir şey almaya hevesim yok nedense.diğerlerinden doymuşum galiba.daha toka bile alamadım kuzucuğuma.bizim burda da pek bir şey yok yol üstünde.ev-iş aynı yerde zaten.
migrosa gitmem lazım kaşık mamalar için.milupa indirim kuponu göndermişti,onları değerlendireceğim.az az çorba,muhallebi vermeye başladık.ama çok kolay yutamıyor sanki.

YıkaMa suyu dediğim yani emzik biberon gibi bebek şeylerini temizLemek için deterjan.ben sağıp veriyorum ya biberon kullandığım için.normal deterjan kullanmıyorum nuk markasının kullanıyorum ama çok pahalı haftada bir şişe bitiyor.baby me nin daha ucuzmuş.

Bugün biraz üzgünüm nedense sütüm azaldı niye anlamadım.suyu azalttım ondanmı acaba?koca bir tabak mercimek çorbası içtim yeşil salata yedim bebek çayı içtim inşallah geri gelir.dün ekim analarında biri 680 cc süt sağdığını yazMış 6-7 saat içinde,oha çüş falan oldum.maşallah Allah bebeğinin rızkını bol bol versin de kendimi yetersiz hissettirdi.bence nispet yapar gibi böyle yazmamak lazım.süt olayı hassas çünkü.Sanki marifet o kadar süt sağmak Allah vermese sen ne sağcan a kadın dimi ama

Kızlar itiraf ediyorum dayanamıcam sizi aldatıyorumyani yarın aldatçam.ekim analarından bir kız benim birkaç apartman ötemde oturuyormuş baya tanış çıktık.yarın onunla köşedeki cafede buluşucaZ.beni affedin nolur sizden utanıyom ama sizin yeriniz çooookk ayrıı

Kilcik bi de bize laf ediyodun

680 cc bana bi lafimi hatirlatti. Mondofon muyum kusan bebeye o kadar sut yetistireyim demistim. E lafimi geri alayim bari. :26:

Ben biberonlari am.way la yikiyorum. Cozunuyo, bitkileri kurutmuyo, durulanjyo vs. sterilizator vardi, vermistim

Su bol bol su gulum diicem bana inanmiycan. Kelin ilaci olsa muhabbeti...insallah artar canim meraklanma. Arada gider gelir o oole.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…