Previayi bitirenler

kakada kıl gibi koyu yeşil sumukumsu ne olaki kizlar bilen var mi? Saç gibi dusunun ama dagiliyo. Anlatabildigim kadar artik.

kakada kıl gibi koyu yeşil sumukumsu ne olaki kizlar bilen var mi? Saç gibi dusunun ama dagiliyo. Anlatabildigim kadar artik.

Aha sen de kaka kurcalar mı oldun kız?hiç bilmiyorum o dediğini ama ben kakasına çok bakmıyorum valla.ama tekrarlarsa dru ara.bizimkinin de arada sümüğümsü kötü kokulu oluyor.bir de hala coort diye patlatarak yapıyor normal mi bilmem.bence bubok işlerine çok dalmamak lazım bağırsakları rahat bırakalım.üşütmeden de olabilir senin yediğin bişeyden de olabilir

Öyle diyeceğini biliyordumgaliba buluşamıcaz hava yapmurlu.sizi aldatamıcam.
Süt için su lazım haklısın bu ara farkında olmadan azalttım galiba daha çok içmem lazım.
680 ccye taktım ben totomu yırtsam o kadar çıkaramam o memeleri görüp tebrik etmek isterdim eşime anlattım ohaa kadın inek olmuş mübarek dedi kibar kocam.

Sagolun kizlar valla agliyorum tutamiyorum ki goz yaslarim benden bagimsiz akip gidiyor...

Dr geldi demin daha iyiye gidis var biraz daha azaltiyorum ilaclarini bakip gorecegiz dedi ve daha butdayiz' I Dan ekledi ardindan zaten artik sormuyorum bende biraktim akisina....

Cigerleri iyi dedi bugun Neyseki iyi bisey duyduk sukur...

keşke emzirsen ne rahat olurdu sana.neyse buna da şükür.ben de su az içince çok az oluyor.
ekim annelerine fazla takılma.onlar çok fazla üstüne düşüyorlar her şeyin.sen de sabahtan akşama sağmasan ona yakın çıkar herhalde.herkesin yapısı,kısmeti farklı.bebeğin doyuyorsa fazlasına gerek yok.
buluşacağın arkadaşınla muhabbetini okumuştum.baya ortak noktanız vardı sanırım.
bizim buluşmamız daha sürer canım.normale dönemedi tüm kuzularımız.

fburaklar ne yaptılar acaba?

bu gece burun tıkanıklığından sürekli uyandık.sabah da 7 de kalktı hanım,annesini kanepede oturarak uğurladı cimcime.:)

Canım kaç cc çıktığını ne yapçan, ben benimkini hiç bilmiyorum vallahi, arada sütüm azalıyor ama hiç umursamıyorum, daha sık emziriyorum o kadar. Eymen açlık krizine girip, açlıktan avaz avaz ağlamadığı sürece CC lere kafa yorma :) Azalmasını da umursama. Bak sen o kadına bakıp laf ediyosun ama burada da Asud var, o da zorlanıyor biliyorsun süt çıkartmada. Kızcağız bir de sürekli kusan bebeye süt yetiştireceğim diye ıkındı. Sen sütüm azaldı diye düşünüp kafana takma, psikolojin kötü olursa o zaman da azalır. Benim azaldığı zaman kafama hiiiiiç takmıyorum, 3 ay emzirdim buna da şükür. Zaten süt az olunca kızım doymuyor, yarımm saatte bir emmek istiyor, bana da onun isteklerine boyun eğmek düşüyor, ama sütüm azaldı diye düşünmüyorum bol bol su içiyorum ertesi gün düzeliyor.

Amma uzattınm yaa, düşüncelerimi toparlayaıp yazamıyorum artık yorgunluktan

Demek satışa geldik hııı Görürsün sen

Fotosunu koysana canım Canım benim kızın kakası da bir ara yeşil oluyordu, doktor sorun yok olabilir dedi. O kıl gibi gördüğün şey beyaz mı, açık renkli mi? Bir ara yeşil sümükümsüde oldu sonra düzeldi.Ama sebebinii bilmiyorum canım ne yazık ki. Doktoru arayıp sorsana hemen, böyle böyle kakası var, getirmeme gerek var mı diye.

Dün Öykünün kakasından kirpik ya da kaş gibi kıl çıktı Eşşek kızım nereden buldu onları. Ehh tabi el hep ağızda olunca :) Ben her kakasına bakıyorum kızlar. Çünkü amipli dizanteriyi anlamanın başka yolu yok sanırım. Dışkıda kan olunca hemen doktora gitmek lazım. Ben de ilk günden beri "gaita analisti" oldum

DAĞCI
geçmiş olsun canım. Ben her sabah ve akşamları yatarken serum fizyolojik ve otri bebe ile burnunu açıyorum. Geceleri tıkanma çok az oldu, belki 1 kere. Ama sabah akşam düzenli yapmak lazım.

Doktor hep bisey olmaz diyo, sonra bisey olmuyo ama ben resmini koyam sen bi analiz et bacim. kil gibi sey, koyu yesil.

Walla sutu takmiyorum ben artik. Takinca artmadi mademkizim doysun dedim mama veriyorum artik.

Bulur annesi. Omzundan, yataktan...

Surekli burnunu temizlemek mukozaya zarar verirmis. Sadece serum sık arada bence. Sabah aksam cok degil mi ki? Ama senin kuzu tikaniyodu bugunlerde di mi

fburak sabir canim. Iyi olup cikacaksaniz, cok az kaldi insallah.

Son düzenleme:
mersenneciğim uçluğumuz bitmişti temizleyemedim.sabah akşam temizlemezsem böyle sıkıntı oluyor.

Son düzenleme:

Canım kuzunun iyiye gittiğine çok sevindim.ben hangi ilaçların verildiğini soracaktım sana.inşallah hafta bitmeden evinize dönersiniz.iştahı azaldımı kuzunun nasıl keyfi?sen orada tek misin?fatihe annenmi bakıyor?Allah kolaylıklar versin acil şifalar versin canım benim..

mersenneciğim uçluğumuz bitmişti temizleyemedim.sabah akşam temizlemezsem böyle sıkıntı oluyor.

Ben uçlukları hep kaynar su ve sabunla yıkıyorum canım, sürekli ondan almaya kalksa.... kim gidecek sürekli eczaneye :)

Yaaa bende duymuştum mukozoya zarar verdiğini, ama onu burun aspiratörleri için duymuştum, otri bebe içinde aynı şey geçerli mi acep. Bak şimdi kafamda büyük soru işareti oldu, doktoru arayıp sorayım. Kızın burnunu açacağım diye damarlarına falan zarar vermeyeyim.

Canikom haklısın çok takmıcam kafama sütü.aslında takmamın sebebi hangi mamayı alıcam ya beğenmezse falan..onlarla uğraşmak istemiyorum galiba.neyse her bebeğin süt kısmeti ayrı..gidebildiği yere kadar gider.yeterki sağlıklı olsunlar.

Benim tosbiğin tatasından da kendi saçı çıkıyor o kadar dökülüyor ki kel kabak kaldı kuzum.ellerini ne kadar temizlesem de kaçırdıklarım ağza gidiyor.her sabah kafasını koyduğu yeri koli bantıyla temizliyorum azıcık bant koparıp yapıştırıp çekiyorum elle toplayamıyorum.

Ben de sık sık burun temizLemenin mukoza için iyi olmadığını biliyorum.ortamı nemli tutmak laZım.peteğin üzerine kapta su koyuyorum ben.bence senin kuzunun tıkanması reflüden değil bana mantıksız geldi.inşallah hemen geçee sen de kabuslardan kurtulursun canım.

Aşkolsun ne satışı ayol sizin yeriniz kalbimde ayrı diyorum o hatun benim için çıtır çerez birazdan işimi gücümü ayarlayıp çıkıcam ama önce havaya bakmam lazım soğuksa vazGeçebilirim..

Orti bebeyi bilemedim. Buyuge almistim bebekken kullanamadim. Simdi de sadece serum kullaniyorum. Bi ara nezleyken mecbur aspirator kullanmistim.

Sac bizimde cilgin dokuluyodu. Azaldi simdi. Her koydugum yer sac doluyodu. Bide benimki yuzustu uyuyo sadece. Yiyip yiyip kustu tabi.

Bi bebe durmadan yuzustu yatar mi? Sirtinda igne var heralde. Yatiriyorum uyuyunca 5 dak gecmiyo bir bagiriyo war ya. Ceviriyorum uyuyo geri.

Havaya ne bakiyosun, cik git. Erimezsin yagmurda

canım görmemişim mesajını.buna da şükür,inşaALLAH tamamen atlatır yavru da evinize dönersiniz.

Bugun cigerlerimiz daha iyiymis..dun nefes acicimiz kesilmisti bigunde buhara konan ilac dozlari azaltildi... Bu sekilde bakicaz bikac gun iyiyemi gidecek dedi... Eger iyi olursa cikicaz... Demin bol balgamli kustu bol balgamli kaka yapiyor yani sokmeye basladi simdilik cok sukur... Busekil devameder umarim...

Cok sukur canim. Daha da iyi olacaksiniz insallah. Sabir...

maaşALLAH maaşALLAH canım.daha da iyi olacak kuzumuz.tamamen atar da rahatlar eymenimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…