Canikom haklısın çok takmıcam kafama sütü.aslında takmamın sebebi hangi mamayı alıcam ya beğenmezse falan..onlarla uğraşmak istemiyorum galiba.neyse her bebeğin süt kısmeti ayrı..gidebildiği yere kadar gider.yeterki sağlıklı olsunlar.
Benim tosbiğin tatasından da kendi saçı çıkıyor o kadar dökülüyor ki kel kabak kaldı kuzum.ellerini ne kadar temizlesem de kaçırdıklarım ağza gidiyor.her sabah kafasını koyduğu yeri koli bantıyla temizliyorum azıcık bant koparıp yapıştırıp çekiyorum elle toplayamıyorum.
Ben de sık sık burun temizLemenin mukoza için iyi olmadığını biliyorum.ortamı nemli tutmak laZım.peteğin üzerine kapta su koyuyorum ben.bence senin kuzunun tıkanması reflüden değil bana mantıksız geldi.inşallah hemen geçee sen de kabuslardan kurtulursun canım.
Aşkolsun ne satışı ayolsizin yeriniz kalbimde ayrı diyorum o hatun benim için çıtır çerez birazdan işimi gücümü ayarlayıp çıkıcam ama önce havaya bakmam lazım soğuksa vazGeçebilirim..
Orti bebeyi bilemedim. Buyuge almistim bebekken kullanamadim. Simdi de sadece serum kullaniyorum. Bi ara nezleyken mecbur aspirator kullanmistim.
Sac bizimde cilgin dokuluyodu. Azaldi simdi. Her koydugum yer sac doluyodu. Bide benimki yuzustu uyuyo sadece. Yiyip yiyip kustu tabi.
Bi bebe durmadan yuzustu yatar mi? Sirtinda igne var heralde. Yatiriyorum uyuyunca 5 dak gecmiyo bir bagiriyo war ya. Ceviriyorum uyuyo geri.
Bugun cigerlerimiz daha iyiymis..dun nefes acicimiz kesilmisti bigunde buhara konan ilac dozlari azaltildi... Bu sekilde bakicaz bikac gun iyiyemi gidecek dedi... Eger iyi olursa cikicaz... Demin bol balgamli kustu bol balgamli kaka yapiyor yani sokmeye basladi simdilik cok sukur... Busekil devameder umarim...
Kizlar rwgli donemi baslayan oldu mu aramizda? Ya da menstruasyon. Kahretmesin cok entelim bugun.
Sagolun kizlar valla agliyorum tutamiyorum ki goz yaslarim benden bagimsiz akip gidiyor...
Dr geldi demin daha iyiye gidis var biraz daha azaltiyorum ilaclarini bakip gorecegiz dedi ve daha butdayiz' I Dan ekledi ardindan zaten artik sormuyorum bende biraktim akisina....
Cigerleri iyi dedi bugun Neyseki iyi bisey duyduk sukur...
Benim kızımın kafasının arkası kel, sanki kafa arkasına tas konmuş ve tasın içindeki saçlar tıraşlanmış gibi, sırtüstü yattığı zaman kafasının arkasındaki yer, çok komik :) Keltoşum benimCanım bizim doktor burnunu düzenli temizlemezseniz sürekli hasta ve huzursuz olur demişti. Soğuk algınlığı, orta kulak sorunlarının temeli genelde burun tıkanıklığı ile başlıuormuş.Ben de her sabah burnunu temizliyorum kızımın, hatta gün içinde tekrar kapanıyorsa, akşamları uyumadan önce yine temizliyorum. Ben de kaloriferlerin üstüne asılan aparatlara hep su koyuyyorum canım. Doktorlar eski tip pompalı aspiratörlere kötü diyor, basıncı ayarlaman pek mümkün değil çünkü onlarda.
Hava çoook soğuk canım çıkma bence, çocuğuda hasta edersin vallahi. Ne kadar tırsığım değil miBu yüzden dışarıya çıkamıyorum hiç:)
Canım otri bebe aşağıdaki gibi, çocuğun burnuna uygulanacak basıncı nefesinle sen ayarlayabiliyorsun. Bence çok rahat. Şimdi doktoru arayıp sordum her gün 1 veya iki kere kullanıyorum zararı var mı dedim, yok dedi. Hatta rahatlıyordur, iyi yapıyorsunuz, hasta olmaz dedi.Doktorun yalancısıyım. Kızlar siz de kendi doktorlarınıza sorar mısınız, bakalım ne diyecekler. Ama otri bebe olarak sorun, eski tip aspiratörler zararlı. Ben de önce serum fizyolojik sıkıp sonra otri ile temizliyorum.
Eki Görüntüle 637939
Ya benim kız yüzüstü yatamıyor, çok cebelleşiyor, sırtüstü yatmaya alıştı. Yüzüstü yatırdığımda hep kusuyor, süt mü dayanır ona :)
Hadi inşallah açılmıştır canım, sağlıcakla evinize dönün, özledik sizi
Ben de çok yaşayacaksın:95:Ben de size soracaktım olan var mı diye, ben daha olmadım canım. Doktor ya 6 ay ya da 1 yıla kadar normal demişti. Ben böyle çok rahatım şeker, olmasam da olur, kendilerini hiç sevmem zaten. İlk 17 yaşında olmuştum, o zaman da bütün arkadaşlarım olmuştu, bir ben kalmıştım. Onlara da diyordum hep, inşallah olmam diye, halen aynı fikirdeyim. Benim yumurtlamam devam etsin ama senede bir kere olayım, olmaz mı Benim dismenorem var canım, çoğunlukla hastanede serum yiyip acılardan kurtulabiliyorum, çok feci yani
Canim otribebeyi aldim da kullanamadim, beceremedim yani benim buyukte. Burnuna yaklastirmadi. Oole hortum :)lu felan. Bi decekince agzima gelcek gibi. Ehue. Atmistum. Doktorumuz simdilik sadece fiz. Serum dedi. Burnuna bisey sokma ded. Cok merakli gordu beni.
Cok sor yaa. Benim de agrim olur ama NŞA yani. Benim basim agrir 2 gun. Simdi de agriyo ama hastalanmiyorum. Yoksa memnunum. Hani su basedemedigim merak var ya o tuttu : D
Sut dayanmiyo canim. Yatsin sirtustu. Bi de benimki yatsa. Yalniz anakucagi/oto koltugu var ya, onda oturunca uyuyunca az kusuyo. Ama alistirmak istemiyorum. Ya da sıkmak.
Her tarafim yag oldu. Su konagi bitoremedim.
Hımmm senin doktora göre zararlı o zaman otri, arada kaldım şimdi yaa, olmadı hergün yapmayayım artık, kızımın burnuna zarar vermek itemem. Ben konağı bitirdim canım, tabii üst bılgıldağını saymazsak. Zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip ince tarakla taradım, kalanları da bir kaç gün boyunca senin dediğin gibi tırnaklayarak çıkarttım. Ama bıngıldağındakilere müdahale etmedim, doğru mu bilmiyorum ama oraya dokunmak içimi gıcıklatıyor :)
Benim doktor yasagi sever. Konak sampuani da kullandirtmadi. Ben tum gun yagli gezdiriyorum. Kaziyorum, tariyorum...olmuyo. Gene. Zaten sevmiyo. Taragi almaya calisiyo. Elilmle yaparken elimi tutmaya calisiyo. Bi de hemangiom var ya kafada. Onu koru, bilgildagi koru. Bende elleyemem hic.
6 ayi doldursun gecmezse alicam konak sampuani. Soolemem artik. Kazi kazi yazik. Biodermanin vardi almadim da simdiye kadar
Sizde de mi hemangioma var. Öykü'nün sol kulağında var. Doktor doğumdan sonra eşime, kızınız küpeli doğdu demişBizim ki bayağı küçüldü, ya da kızım büyüdü. 1 yıla kadar küçülürmüş, en kötü estetik olurmuş küçülmezse. Memorialda iken odamıza cildiye doktoru gönderdiler, amca geldi, 2 mt. öteden Öykünün kulağına baktı "hıımmmm tipik bir hemangioma,1 seneye kadar ..." dedi ve 210 küsür viziteyi yazdı :) Gerçi birşey ödemedik ama, sigortadan:)
Bizim heryerimiz dolu bi tane yollamadilar. Sevmediler onlar beniben sigortadan odemeyecegim icin, gelmediler kesin.
Cocuk doktoru bilgi verdi gitti.zaten ..neyse. Bana memorial deme
Bizim goz kapaginda, kasinda, sirtinda , bacakta ve kafasinda var. yuzundekiler buyuyecek muhtemelen. Sorun kafasindaki. Kanatmamak lazim ama 3 tane carlrose pirinci ucgen olcak sekilde yapistirmis gibiydi. Simdi iri bulgur gibi. 10 yasina kadar gecermis. Bikac doktordan fikir aldim. Resim gonderdim ABD ye : D yuzundeki etraftan gordugume gore 4-5 yasina kadar kaybolur. Insallah yani.
isin pokunun ciktiginin resmidir...
evvveeeeeeeeet yorumlari bekliyorum. mersennem...
Eki Görüntüle 638161
anlasilmadiysa enden de cekip yollayabilirim. ehuehuehuuu
Kız bu ne, ne kadar pürüzsüz kaka, tam fındık ezmesi bu. Bizim kızın kakası çok tuhaf. Dur yaron ben de çekip koyayımda gör sen. Cidden çok değişik sizin ki ya da bizim ki. Bizim kaka da bol bol beyaz beyaz peynircikler varAslında bizim kaka değişik sanırım. Sizinkinde birşey yok ki canım. Bildiğin normal kaka :)Türk usulü geyik yapayım, yerim onun kakasını ben Neden kaka ve kusmuk yerler bilmem ama :)
Canım en tepede kurtçuk gibi birşey var uzun, onu diyorsan bence normal, bizim kaka hep öyle.Çok heyecan yaptım yarın ben de koyacağım, öhhh bu ne be diyecenAyrıca o sümüklü bölge de bizimkinde hep var, doğduğundan beri öyle yapıyor.
Ayol asud selin hn gelinim netmiş öyle macun kıvamında maşallah doldurmuş bezini.ama ben baya yeşil uzun bişey bekliyordum göremedim.swn iyisimi drun cebine resmi gönder adam oha deyip dumur olsun ama en iyi çözüm bu, o kadar yol gitme.bizim kakamız bariz hardal rengi.içinde pıtırcıklar var.çok özendim ben de koycam hatta kusmuk ta koycam.benimki ne zaman kussa utanmadan gülüyo kızmıyım diye heralde.
Bugün kar soğuğu vardı ama yine de çıktım eymenle,önce pazardan kıvır zıvır aldım sonra ayçayla buluştum.annesi ve bebişiyle de.çok tatlı ve dertli insanlar.meğer kızcağız antalyaya gelin gitmiş ama şu an annesinde kalıyor.eşinin ailesi bunları ayırmaya çalışıyormuş.çok üzüldüm.ben de biraz kendimi anlattım tek dertli o düşünmesin biraz rahatlasın diye.annesi resmimİzi çekti facede isteyen baksın.
Kızımın uçağı 7deydi arıyorum kapalı paniklemeye başladım.oh aradım gelmişler yarın annemlere almaya gidicem ergen kuşumu.teyzesiyle ikeaya gidicez eymene karyola bakıcam sepetine sığmıyo.bakalım ilk defa gidicem kendimi kaybetmem umarım.
Fburak eymenin iyi olmasına acaip sevindim dün akşam benim eymene baktıkça swninki gözleeimin önüne geldi hep, ağladım tutamadım kendimi.canım benim küçük tosun paşa..
Kuzey güney başladı favori dizim çekirdekleri çıkariim biraz keyif yapiim muck öpüyorum asudum mersennem dağcım fburakım
Soole bi dizim olamadi.
Netten house izliyorum bende musait oldukca. Tv de kis sporlari var bu aylarda. Onlara bakiyorum. CSI lar vardi bitti. biraz subat baktim sıktı. Ne acikkalirsa onu izliyorum bende.
Bu da hardal rengi. Hardal sevmezdim sorun yok.
Kiz siz kayserili misiniz?
Aman sen de kardeşim gibisin o da yabancı dizleri seyreder durur.bir zamanlar prisonbreak bardı biz kızımla onu izlerdik ay ordaki çocuk çok tatlıydı kayboldu şimdi görünmüyo.ben de kış sporlarını izlemeyi severim.olimpiyatları da severim hele buz pateni izlemeye bayılırım.
Kayserili diiliz yengem kayserili,eymenin mevlidinde erciyese gidelim demiş kuzenler,yengeler toplaşıp gittiler 3 günlüğüne kızkıza.ben de annemlerle yolladım eceyi.kayak yapmak çok istiyordu.ama galiba ergen tripleri yapmış teyzesini baymış.yarın gittiğimde şikayetleri dinlerim artık
Ulen sen varya. Bi daha findik ezmesi yemem ben. Beyazlar anne sutunun yaradigini gosterir. Benim bugunlerde yok.mamadan, ishalden once oyleydi. AR mama biraz degistiriyo. Ustteki kurtcuk dedigin koyu yesil. Sumuksuluk de hep var. e bisey yok o zaman.
Bi de iiiigggrencsiiiiiiiiiin
Soole bi dizim olamadi.
Netten house izliyorum bende musait oldukca. Tv de kis sporlari var bu aylarda. Onlara bakiyorum. CSI lar vardi bitti. biraz subat baktim sıktı. Ne acikkalirsa onu izliyorum bende.
Bu da hardal rengi. Hardal sevmezdim sorun yok.
Kiz siz kayserili misiniz?
Goturduler, olmus bitmis. Sikayet etmesinler simdi. :)
Yabanci dizi olayindan ziyade devam ozelligi olmayanlari seviyorum. Action da olsun. Oole askli meskli, aglak dizilerden de nefret ederim. Prisonbreak hic izlemedim.
Buz pateni biz de severik. Manyak evgeni hayraniyimdir. Bi de kayakla atlama.
şşşşttttttt noluyo kızlar kaka resmi çekme olayına girmişiz.mersennenin süper yorumuyla asudun resmi sabah sabah bi hoş etti beni.
sakın başka kimse koymasın,rica ediyorum.
bu arada asudcuğum gayet normal canım.fazla inceleme bence.
büyüdükçe değişiyor.ekim annecikleri de acemilikten midir bilmem ama çok detaycılar.zamanla rutin bir durum olduğunu görecekler tabi.ben de büyükde her şeyi tam olsun derdim ama kaka analizi yapmayı hiç düşünememişim.:)
kan man olmasın da yiyip içip çıkarıyorlar çok şükür.ayrıca kan bazen anüsün kenarındaki çatlaktan olabiliyor.
kızlar mihrimahın da sağ memişinin yukarısında ve başında kırmızı leke var.göğsündeki büyüktü ufaldı.sırtında da vardı geçti o.kılcal damar toplanmasıymış.ben de ondan çok korkuyorumç.başındaki sonradan oluştu ve bıngıldağının üstünde.saçları uzayana kadar sürekli gözüm üstündeydi.beni tedirgin ediyordu.bu arada bizim saçlarımız da döküldü ama baya uzadı.doğduğunda da saçlıydı miniğim.
bu gece oğlum yine ateşlendi.gece hiç düşmedi.mihrimah burnundan uyumadı.dün yorgun argın akşamı zor eden ben gece de uyumadan işe gelmiş oldum.çok fena durumdayım.
dizi deyince akşamları pek açmıyorum ama şen şakrak bir şey varsa düzgün onu izlerim.eskiden lost,Prisonbreak,bir de başka bir diziye bakardım eskiden.ben genelde spor yaparken arkasına bir şey açıyordum.
mutfağıma sarmıştım evdeyken.bu hafta hiç bakamadım ama akşamları tivi bu dan izlerim.daha çok mutfaklara bakıyorum.
dün ayrıca çok gergindim kızlar.şu sözleşmelilerin memuriyet durumu beni teğet geçecek gibi.3 yıl sözleşmeliydim,2 yıl önce o hakkımı aldılar.maddi olarak verdiği zarar şöyle dursun,psikolojik etkisi de epey oldu.olumsuz bir şey söylenmediği gibi hiç bir hareket de gözükmüyor.hayırlısı tabi,en önemlisi benim huzurum.negatif hiç bir şeyi düşünmek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?