şşşşttttttt noluyo kızlar kaka resmi çekme olayına girmişiz.mersennenin süper yorumuyla asudun resmi sabah sabah bi hoş etti beni.
sakın başka kimse koymasın,rica ediyorum.
bu arada asudcuğum gayet normal canım.fazla inceleme bence.
büyüdükçe değişiyor.ekim annecikleri de acemilikten midir bilmem ama çok detaycılar.zamanla rutin bir durum olduğunu görecekler tabi.ben de büyükde her şeyi tam olsun derdim ama kaka analizi yapmayı hiç düşünememişim.:)
kan man olmasın da yiyip içip çıkarıyorlar çok şükür.ayrıca kan bazen anüsün kenarındaki çatlaktan olabiliyor.
kızlar mihrimahın da sağ memişinin yukarısında ve başında kırmızı leke var.göğsündeki büyüktü ufaldı.sırtında da vardı geçti o.kılcal damar toplanmasıymış.ben de ondan çok korkuyorumç.başındaki sonradan oluştu ve bıngıldağının üstünde.saçları uzayana kadar sürekli gözüm üstündeydi.beni tedirgin ediyordu.bu arada bizim saçlarımız da döküldü ama baya uzadı.doğduğunda da saçlıydı miniğim.
bu gece oğlum yine ateşlendi.gece hiç düşmedi.mihrimah burnundan uyumadı.dün yorgun argın akşamı zor eden ben gece de uyumadan işe gelmiş oldum.çok fena durumdayım.
dizi deyince akşamları pek açmıyorum ama şen şakrak bir şey varsa düzgün onu izlerim.eskiden lost,Prisonbreak,bir de başka bir diziye bakardım eskiden.ben genelde spor yaparken arkasına bir şey açıyordum.
mutfağıma sarmıştım evdeyken.bu hafta hiç bakamadım ama akşamları tivi bu dan izlerim.daha çok mutfaklara bakıyorum.
dün ayrıca çok gergindim kızlar.şu sözleşmelilerin memuriyet durumu beni teğet geçecek gibi.3 yıl sözleşmeliydim,2 yıl önce o hakkımı aldılar.maddi olarak verdiği zarar şöyle dursun,psikolojik etkisi de epey oldu.olumsuz bir şey söylenmediği gibi hiç bir hareket de gözükmüyor.hayırlısı tabi,en önemlisi benim huzurum.negatif hiç bir şeyi düşünmek istemiyorum artık.
ben de sadece bizde var sanıyordum.acaba plesantanın cinsliğinden mi oldu.bizim sol kulak plesanta münasebetsizi kızımı sıkıştırdığı için gelişememiş tam.facede görebildiyseniz kepçemiz şapkadan çıkmıştı.plesanta şişermiş ve bebeğin alanını daraltırmış.sürekli bebek gererdi karnımı,demek ki bu yüzdenmiş.
hemangiomda da ortağız,süper.
ben de tvye sabredemiyorum.çok da geç bitiyor,geç yatamam işe geliyorum erkenden.
spor yaparken videomun arkasına açıp netten izlerdim bir şeyler.
ekim annelerinden farkımız onlar kadar heyecanlı ve hevesli değiliz sanki.ya da ben öyleyim.ya da vaktim yok.
artan yorgunluğumdan bugün huysuz olabilirim,idare edin kızlar.
Arada birbirimize huysuzluk yapamiycaksak, bu kadar yazismanin ne anlami olacak.
Benimde heyecanim yok maalesef. Hamilelik suprizdi. Sonrasi sıkıntılıydı. Tek istedigim hastaliklar uzak dursun. Eve baglanmisiz, ne heyecani.is sansimi ittim. Vs vs vs...
benimkinin de ayak yamuk ya. 2 ay sonra tekrar gidicez. Duzelmezse alciya alinacakmis. Bizim doktor gerek olmaz diyo bakalim.
5 saatlik diziler beni de geriyo. Gec yatiyoruz ama yine de tahammul edemiyorum dizi defigin 1 saat surer arasiyla :)
evet biz başka şeylerin derdiyle uğraşmaktan heves meves oluşmadı.bu yıl söylediğim tek şey sağlık olsun da..........
dün kızım çocuk sayısına göre erken emeklilik haberini okumuş.anne rahmini aldırmasaydın 4-5 doğururdun.erkenden emekli olurdun diyor.
Hepimizde hemangiom mu varmis. Cok garip. Dagci ve benimkinin kafada. Cidden sasirdim kaldim.
Mersenne,
House e2 de de mi oynuyo? Bulayim. Son sezonu izlemedim. Arada da kacirdim. Internetten arada izliyorrum da ben tv den seviyorum. Bilgisayar artik kizin odasinda. ipadde zevkli degil. Kisa diziler ya bunlar 1 reklam arasi koymuyo.
evet biz başka şeylerin derdiyle uğraşmaktan heves meves oluşmadı.bu yıl söylediğim tek şey sağlık olsun da..........
dün kızım çocuk sayısına göre erken emeklilik haberini okumuş.anne rahmini aldırmasaydın 4-5 doğururdun.erkenden emekli olurdun diyor.
Pardon E2 değil canım Fx kanalında oynuyor, e2 benzeri bir kanal, kabloluda var.Akşam üstü 3-4 gibi başlıyor hergün. Ama dediğim gibi televizyon seyretmediğim için tam saat,nden emin değilim ,denk gelirsem bakıyorum, 4 cicarında hep house var ama.Ayrıca akşamları 10-11 gibi de oynatıyor sanırım.
Hemangioma olayına ben de şaşırdım. Kız çocuklarının yarısında olduğunu da yabancı bir kaynaktan okumuştum. Erkeklerde pek olmuyormuş, ne garip değil mi, süse önem veren kızlar ama doğuştan hemangiomaları oluyor, ironik :)
Universal channel diyosun sen.6 sezon verdi de kanal uctu artik yok. Tele.dunya dan cikardilar gecen hafta. Yoksa hercarsamba aksam 9 da yeni sezon verecekti onumuzdeki sezon ne zamansa.
Bizim karsi komsunun oglunun tam alninin ortasinda vardi. Ceviz gibi. Gordugumde 1,5 yasindaydi. Simdi 3,5 gibi. Bayaga kayboldu.
Yegeniminde bacakta avuc ici kadar. 5 yasinda hala duruyo
isin pokunun ciktiginin resmidir...
evvveeeeeeeeet yorumlari bekliyorum. mersennem...
Eki Görüntüle 638161
anlasilmadiysa enden de cekip yollayabilirim. ehuehuehuuu
kızlar ben bugün çok sıkıldığım için hastaneden çıkmak istedim yani 11 gün dile kolay ... artık evde makina aldım kendim vericem buharlarını ... salı veya çarşamba tekrar gel bakalım dedi yavaş yavaş düzeliyo gibiyiz umarım kötüye gitmeyiz...
şuan çok yorgunum detayları müsait bi zamanda yazarım inşallah.. aslında evdede işim çok sürekli emzir doyur ilaç ver buhar ver sürekli gece gündüz bir tempo içindeyim...
mersenne
Canım senin için şimdi TV ye baktım bizim de teledünya, ve FX kanalı var, kapı gibi duruyor. Eski sezonlarını saat 4 gibi hergün yayınlıyor.
canım ben yorumlayayım :)9 zira bizimde bezler böyle balgamlı:) hastamı öksürüğü falan varmı? bebekler balgamını ya kusarak yada kakayla atarmış..
ASUUUUD sen başlattın canım, kusmaya hazır olun :)
Eki Görüntüle 638738 Eki Görüntüle 638740
İkisi de bu sabah taze çıktı fırından, ha ha ha
Arada hep beyaz beyaz taneler oluyor bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?