Saol canim. Fx ve universal altalta trt1 in altindaydi. Universal ucmus, fx de 18 e gelmis.ben de universalda 16:45 de izlerdim de housu o nedenle settirmistim. Saol izliim.16:50 deymis. Aksam da 22:30. 1. sezonu veriyomus, nostalji olur. Bu arada universalchannel da komple kapanmis diye bi haber buldum. Cok degisik reality showlar oluyodu orda. Vakit gecirmelik.
Oksuruk yok canim. Hep boyle bizim.
Ulen mersenne : D sen baslattin. Koy dedin koydum. Huc usenmemisin...supersin.
Ayniymis iste. Arada bizim de o neyazlar oluyo. Hep olsa daha iyi.
kızlar bırakın şu b... işini.bebek işte,öyle böyle hallediyor ihtiyacını.kızların özelini bu kaDAR ifşa etmenizi kınıyorum.büyüdüklerinde onlara anlatacağım.
biraz uzaklaşayım dedim evim evime gittim ama asud da alıntıyla cevap verince sayfayı doldurmuş.......
Bizim ev 5. Kat ve asansor yok. Nasi ?
Ve ben, cocuk ana kucagiyla bi kolumda, araba sirtimda indim ciktim. Her tarafim tutuldu tabi.
Zincir alayim asada birakicam. Aklima gelen basima gelir benim. Bi kere calinir dedim gider o.
Kv ye cocuklara mont alma diyoruz. Esim diyo tabi. O da mont almis gene. Ikisine birden. Esim zevkine gore iyisini almak istiyo ama anlamiyo. Acikcada soyledi. Ben de aldigi yere gittim bu kadar pok muhabbettinin ustune, uni 12 li islak mendil aldim.nasi?
Bu arada yeni konu size, biz bugüne kadar Öykü'yü küvetinde hep kulağını kapatarak yıkıyorduk, uğraştırıyordu. İlk doğum hemşireleri öyle öğretmişti, kulağına su kaçarsa çabuk hasta olurmuş. Dün doktoru aramışken onu da sordum, kulak kapamanıza gerek yok artık dedi. Yaşasııın, babası çok sevindi. Çünkü o tutuyor, ben yıkıyorum, çok zorlanıyordu.
ben de beyaz mont almak istiyorum civcivime.şimdi giydiği yakında olmayacak.abimizinki de küçüldü.Mont gibi uzun süre giyilen birşeyde insan kendi zevki olsun istiyo tabii. O konuda benim annem süper, eğer zevkini pek bilmiyorsa ya da o an kendi zevkine güvenmiyorsa, gider en pahalı mağazaya en pahalı ürünü alır, o yüzden de pek sırtını doğrultamaz:)
Kız sen gezi konusunda süpersin, ben senin durumunda olsam asla ecden çıkmazdım :) özellikle dışarı çıkma konusunda çok tembelim ben. Ayrı ayrı taşı bari. Hem sezeryandan sonra 2 sene falan 5 kg. nun üstünde birşey taşımak yasak, sadece bebek serbest.Benim doğum doktorum öle dedi, ben söz diinliyo. İleride belinden çok çekersin canım, kendine eziyet etme.
Bu arada ben Uni mendil almıyorum artık, çok pahalıya geliyor yaa, primanınkini kullanıyorum.
mersenne sorsaydın bize banyo olayını.biz hiç kapatmadık.annem kapatırdı sanki,tam hatırlayamadım.
mihrimah bir aydır haftada bir yapıyordu.o yüzden çok sık görmüyorum kakalı bez.yapsa da ben yokken hallediyor.
Bebeklerin kulagina yapisi geregi su kacmazmis, diye biliyorum, dedi doktor. Hic kapamadim ben.
Defnenin 1000 cektiysek bunun 100unutuyoruz, useniyoruz.
Sende de profesyinel var heralde, onu ayarla bunu ayarla, uufffff yani. Benim kucukle cekiyorum bazen.
Favori kanal iyi fikir, niye yapmadim ben yaaaa. :26: yapamam cunku, aksamlari komple kapatiyoruz prizi. Aklima gelseydide bosa ugrascakmsim.
ben de beyaz mont almak istiyorum civcivime.şimdi giydiği yakında olmayacak.abimizinki de küçüldü.
ben ilk de pazara giderdim.arabayı doldurur,bebekle apt.nin 4-5 merdivenini çıkardım.Allah'tan asansör vardı.sonrası kolay tabi.ama şimdi 4.kat ve asansör yok.oğlumda burda doğdu.bebek+alış veriş yapıldıysa yukarı çıkmak çok zor oluyor.
benim doktorum niye bir şey dememiş bana ya.:44:
Aradaki 5 farki bul en sevdigin tatliyi yaparim sana desydin.Dün eşime Selinin kakasını gösterdim, ıyyykk diyor. Dedim Öykününkü çok mis sanki, ona da ıyyykk diyor. Dedim pes yani, insanın kendi çocuğuunun kakasından midesi bulanır mı
Bende bel fitigi var, boyun da kotu, kollar tutmuyo ama isteyince bak neler yapiliyo. Ne yapiim gideyim dedim, hava alalim dedim. Pismanim.Mont gibi uzun süre giyilen birşeyde insan kendi zevki olsun istiyo tabii. O konuda benim annem süper, eğer zevkini pek bilmiyorsa ya da o an kendi zevkine güvenmiyorsa, gider en pahalı mağazaya en pahalı ürünü alır, o yüzden de pek sırtını doğrultamaz:)
Kız sen gezi konusunda süpersin, ben senin durumunda olsam asla ecden çıkmazdım :) özellikle dışarı çıkma konusunda çok tembelim ben. Ayrı ayrı taşı bari. Hem sezeryandan sonra 2 sene falan 5 kg. nun üstünde birşey taşımak yasak, sadece bebek serbest.Benim doğum doktorum öle dedi, ben söz diinliyo. İleride belinden çok çekersin canım, kendine eziyet etme.
Bu arada ben Uni mendil almıyorum artık, çok pahalıya geliyor yaa, primanınkini kullanıyorum.
Aradaki 5 farki bul en sevdigin tatliyi yaparim sana desydin.
Bende bel fitigi var, boyun da kotu, kollar tutmuyo ama isteyince bak neler yapiliyo. Ne yapiim gideyim dedim, hava alalim dedim. Pismanim.
Bizdede Eos var : D arada esimin burnundan getiriyorum aldin kulanmiyosun diye. Iyi hatirlattin bak. Dogrudurust dogumfotisu cekmedi.aksam bakiim icabina. Kucukten cok memnunum ben. Atiyorum cantaya, duruyo orda.
Benim annemde hep yanindabizi de goturur. Zaten benim buyuk kendi sececek. Rengi begenmezse giymez. Ayakkabi delisi. En az 10 cift sezonluk ayakkabisi oluyo. Ben de cok seviyorum : D kendime almiyorum, kizima aliyorum artik.
Dagci canim heryer indirime giriyo, hatta girdi. Ben bi tane begendim, esim spor mont begenmis.Goturcez bakalim hangisini begenirse artik.
kızlar ben bugün çok sıkıldığım için hastaneden çıkmak istedim yani 11 gün dile kolay ... artık evde makina aldım kendim vericem buharlarını ... salı veya çarşamba tekrar gel bakalım dedi yavaş yavaş düzeliyo gibiyiz umarım kötüye gitmeyiz...
şuan çok yorgunum detayları müsait bi zamanda yazarım inşallah.. aslında evdede işim çok sürekli emzir doyur ilaç ver buhar ver sürekli gece gündüz bir tempo içindeyim...
Canım fıtık şakaya gelmez, gezeyim derken, ileriki yaşlardaki sağlık ve huzurundan çalıyorsun, yapmaBen de normal doğumdan sezeryana ani girince ne yazık ki istediğim gibi fotoğraflarım olmadı. Her şeyi normale göre ayarlamıştık Kamera çekimimiz vardı, birazı doğum öncesi birazı doğum sonrası. CD yi finalized yapmamadık, o an eşim karıştırdı hastanede sanırım. Çok içim yanmıştı. 1 ay onunla uğraştım ancak yarısını ultraiso diye bir programla kurtarabildim ama tamamını kurtarmam için programa register olmam lazım Lanet bir program. Crac... yapmadığım program yoktur ama bu biraz sorunlu program register konusunda
Annem bize alırken dediğin gibi sorar. Ama yabancıya ya da yeğenlerine,komşularına falan alırken o yöntemi kullanır.Demen gibi heryer indirimde ama havalar çok bozuk ya, biraz düzeleydi ne iyi olurdu.
Kizlar sayfaya bakinca size ne cok ozendim valla benim yorgunluktan mesaj yazmaya bile mecalim yok.
Buharlara basladik evde bide huysuzlugu bir ustundeki sormayin hastanede iyiydi keyfi... Sanirim ciktigimiza pisman olucaz eve geldi daha kotu oldu gibime geliyor yada psikolojikmen oyle zannediyorum...
Bu cocuk ne olcak boyle hic bilemiyorum... Yada Ben nolcam onuda bilemiyorum..
Canım evde senin müdahale edebileceğin duruma geldiyse, çık evine git, en güzeli. Hem yavrucağın hem senin psikolojiniz düzelir. 11 gün ne demek, o kadar oldu mu yaaEvim evim güzel evim demişler :) İnsan hasta değilse bile hastane ortamında o kadar kalmak insanı bozar. İnşallah sorun çıkmaz ta Eymenimiz tamamen sağlığına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?