Kizlar sayfaya bakinca size ne cok ozendim valla benim yorgunluktan mesaj yazmaya bile mecalim yok.
Buharlara basladik evde bide huysuzlugu bir ustundeki sormayin hastanede iyiydi keyfi... Sanirim ciktigimiza pisman olucaz eve geldi daha kotu oldu gibime geliyor yada psikolojikmen oyle zannediyorum...
Bu cocuk ne olcak boyle hic bilemiyorum... Yada Ben nolcam onuda bilemiyorum..
Yok canım inşallah pişman olmayacaksın, iyileşecek oğlumuz. Allah sana güç,sabır versin canım.Bu gece sen de şöööyle güzel bir uyku çeksen, kendine gelsen, yatağını özlemişsindir, güzel bir uyku kendine getirir inşallah biraz.
Canim sabah ciktim eve.. hastanede 2. Gununden itibaren serumu istemedi benim oglan o gun tam 18 saat uyumadi ve son 6 saati aglayip vizirdanarak gecirdi.. hemsireler neler yapti durmadi sonra serumu cikarytik gezdirdik vs yok agla agla yikti ortaligi ve gezerkende damar yolu tikandi ilac saatinde ilaci vermek icin serumu taktilar gitmedi esef le acmak istediler acilmadi dedilerki yeni damar yolu acicaz sakinleşsin önce dediler... Kanulu kolundan çıkarttılar sustu oldugu yerde sızdı uyudu... Ertesi sabah yeni damar yolu açtılar basladi tekrardan aglamaya baktılar olmuyor dr'a söyledik serumsuz iğne tedavisine gectik... Günde 5 iğne vardı 3 e düşürdüler .. sonra bacaklar şişti iğneden ilaçlar dışarı fışkırıyordu ve şurupla tedaviye başladik...
Serumun çıkması tedavimizi çok yavaslatti sekteye ugratti...
Hastanede zaten suan evde uyguladigim tedavi uygulanıyordu Canim yoksa eve çıkmaz dururdum...
Bu süreçte çok yıprandım suanda çok umutsuzumki bu oğlanın düzelmesi konusunda cok zor sanırım...
Ilk öksürük başladığında 1 ay oldu nerdeyse dr'a gitmeye başlayali okadar zamandır geçmedi sanırım geçmeyecek kalicak bu boyle..
Belki serum devam etseydi demen gibi daha hızlı iyileşirdi ama herşeyde hayır vardır diyelim canım.Evde biran önce iyileşsin artık yaa, burası sensiz olmuyor canım.Şu an sana dokunsak ağlayacak vaziyettesindir ama inan bu da geçecek, biz ve bebeklerimiz neler atlattık, bunu mu atlatamayacağız.
Bu arada kuzenime sinir oldum...onun kizida bronşitti oda evde hava vs iyileşti.. bana diyorki benim dr' um dogru teşhis dogru tedaviyle çabuk iyileştirdi bizi... Kızı 2 yaşında çabuk atlatmış benim dr da iş yokmuş vs...
Dedimki sen ne kullandin şunu bunu bole ole kullandim dedi eee dedim bende aynilarini kullanıyorum hatta antibiyotik olarak onada zinnat vermiş. Ben dedim zinnatin ignesini yaptiriyorum daha etkili suruptan ..
Çocuk toparlanamiyor dr elinden geleni yapıyor...
Hatta kuzenimin 2 yasindaki kızına verilen dozla benimkine verilen dozda ayni suan buda düşürülmus hali...
Suan yanımda uyuyor hikir hikir ...
Derdi veren rabbim dermaninida verir insallah...
Bu çocuk baştan beri zor büyüyor bi iyi gün yüzü göremedim...
Canım önce senden özür dilerim, çünkü kuzenine köylü kütük demek istiyorum. Bu nasıl bir zihniyet, Eymene üzülüp sana adam akıllı destek olmak yerine utanmaddan sidik yarışı yapıyor, el kadar bebelerin üzerinden. Töbe yarabbim. İnsanlık öldü ama bu kadar mı yani.......
Canımcığım, annen falan gelecek mi yardıma, biraz dinlenip kendini toparlasan, hem fiziken hem ruhen çok yıprandın. Tam 1 senedir, hamileliğin başından beri bir şekilde doktordu,previaydı,hastalık v.s. çok yıprandın. Hadi bunları geçtik şimdi Eymenin hastalıkları,zor. Yorgunluğana mı üzülsen, Eymenciğinin iyileşemediğine...
Bu arada ben zatürree olmadan önce bronşittim yıllar önce. Doktor zinnat vermişti hiiiiiiç banamısın dememişti, antibiyotik değiştirmiştik. Hatta doktorum bana o virüse karşı antibiyotiklerin duyarlılık testini yaptırtmıştı. Ve zinnatın etken maddesine göre duyarlı imiş idim. Bebeklerde böyle bir durum söz konusu olabilir mi bilmiyorum canım. Belki bir şekilde Eymenede etki etmiyordur o etken madde.