Previayi bitirenler

Yok canım inşallah pişman olmayacaksın, iyileşecek oğlumuz. Allah sana güç,sabır versin canım.Bu gece sen de şöööyle güzel bir uyku çeksen, kendine gelsen, yatağını özlemişsindir, güzel bir uyku kendine getirir inşallah biraz.

Belki serum devam etseydi demen gibi daha hızlı iyileşirdi ama herşeyde hayır vardır diyelim canım.Evde biran önce iyileşsin artık yaa, burası sensiz olmuyor canım.Şu an sana dokunsak ağlayacak vaziyettesindir ama inan bu da geçecek, biz ve bebeklerimiz neler atlattık, bunu mu atlatamayacağız.

Canım önce senden özür dilerim, çünkü kuzenine köylü kütük demek istiyorum. Bu nasıl bir zihniyet, Eymene üzülüp sana adam akıllı destek olmak yerine utanmaddan sidik yarışı yapıyor, el kadar bebelerin üzerinden. Töbe yarabbim. İnsanlık öldü ama bu kadar mı yani.......

Canımcığım, annen falan gelecek mi yardıma, biraz dinlenip kendini toparlasan, hem fiziken hem ruhen çok yıprandın. Tam 1 senedir, hamileliğin başından beri bir şekilde doktordu,previaydı,hastalık v.s. çok yıprandın. Hadi bunları geçtik şimdi Eymenin hastalıkları,zor. Yorgunluğana mı üzülsen, Eymenciğinin iyileşemediğine...

Bu arada ben zatürree olmadan önce bronşittim yıllar önce. Doktor zinnat vermişti hiiiiiiç banamısın dememişti, antibiyotik değiştirmiştik. Hatta doktorum bana o virüse karşı antibiyotiklerin duyarlılık testini yaptırtmıştı. Ve zinnatın etken maddesine göre duyarlı imiş idim. Bebeklerde böyle bir durum söz konusu olabilir mi bilmiyorum canım. Belki bir şekilde Eymenede etki etmiyordur o etken madde.

Fburak

Canimboyle durumlarda ben cok kalakaliyorum. Ne diyecegimi blemiyorum. 11 gun oldumu siz yatali yaaa...

Doktoruna guveniyorsan baskasini hic takma. Ama soru sareti varsa mutlaka baska bi doktor dene canim. Uff ne biliiim. Allah sabir versin. Guc kuvvet versin. Aklindan pismanlik, umutsuzluk sakin ola gecirme.

Kızlar windows ile ufak bir problemim var :18::18:Bir süre haber alamazsanız merak etmeyin,iyiyim. İnşallah yarına kadar halledebilirim. Ufff 6 ay ne çabuk geçmiş, 6 ayda bir uğraş, anladınız siz onu:)

:126: yardim almalisin

Merak ederim ben.

ohhhhhh, bunu da atlattım.Ama bu sefer ucundan döndüm Asudcuğum :) 2 program denedim olmadı, sonra malum programın yaptığı updatelerden birini remove edip ilaç program kullandım oldu. Halledemeseydim gözüme uyku girmezdi. Format at, tekrar bilgisayarı özelleştir bebek varken zor

Artik format da kolay da cok fazla sorunlu! program olunca uzun suruyo tabi.
Eskiden neydi oole sistem diski felan. Kucucuk Hd . Bolsen bolunmez. Yukseltiim desen para. Onu yukselt ram yetmez. Varya aklima geldi yoruldum.

fburak canım evinize gelmeniz seni biraz olsun rahatlatmıştır.hastalığın yanında gergin oluyor insan hastanede.bu yılki yavrucakların şansına bronşit çok çok fazla.ikizi olan arkadaşım da seninle beraber çıktı hastaneden.şimdi kendisi çok ağır grip olmuş.Allah'tan annesi yanında.sen çok bilinçli bir annesin,,evde kuzunun tedavisine çok güzel devam edersin.hastalık bu hep aynı düzeyde kalacak değil ya toparlayacak inşaALLAH.
kuzenin gereksiz yorumu onca yorgunluk ve stresin üstüne canını sıkmıştır.el kadar bebeyle 2 yaşında ki bir mi?
inşaALLAH eymenimiz sağlığına kavuşacak canım.

canım ev bi yönden iyi oldu ama uyku yok tabi buhara her kalkmam yarım saat buhar bide emzirme olarak devamediyor.. mesela bu sabah 6 da buharı vardı kendisi 5 te uyandı emmek için ardından buhar verdim uykum iyice dagıldı uyuyamadım yine ...,

evde şuan çok daha bunaldım daraldım fatih yüzünden çok huyları değişmiş çok cins bir çocuk olmuş .. onu terkettiğimizi düşünüyor bu süre içinde oysaki hastaneye geldi gitti vs hep anlattım ama işte psikolojisi çok etkilenmiş çocuğumu tanıyamıyorum... evde onlamı uğraşcam bebeklemi uğraşcam şaşırdım kaldım( annemde var evde canım oda bana yardımcı oluyor...

zinnat bizim değişen 3. antibiyotiğimz oluyor ilki suprax tı adı sanırım sonraki novasef şimdikide zinnat bunla biraz iyileşme var ama dr 'um zaten sıkı takip ediyor fayda görmedimi değiştiriyor ..çarşamba gidicem yada salı bakalım ne dicek yine tabi zinnatla iyileşme var ama tam istenilen gibi değil şuan..

bide zaten dr dediki tedavinin bi çoğunu reddediyor bebek malesef düzelememizin büyük sebebi bu yada alerjik sebepler yatıyor altında dedi bunuda zamanla anlıcaz dedi ...

dr dan memnunum canım yapıla bilicek bütün herşeyi yapıyor... hatta dayısı ölmüş adamın ogün sabah akşam geldi hastaneye eymenin kontrolü için .. ertesi gün cenazesi vardı yine geldi baktı gitti adamın gözleri şişmiş sesi çatallaşmış öyle kötü bi durumda yinede ihmaletmedi kontrolüne geldi...
serviste kaldığım günlerde şunuda farkettim 4 tane çocuk dr'u var hastanede ve viziteye en erken bizimki geliyor ve günde 3 kez çok yoğunsa 2 kez geliyor mutlaka diğerleride öğleye kadar ortada yok...

ben zaten artık anladımki bu iş en az 2 yaşına gelene kadar böyle gidicek fazlasını bilemiyorum tabi... zaten hamilelikte çektiğim sıkıntılarım aşikar ortada biliyorsunuz tek previa olsa keşke bi sürü dertle boğuştum..

bu 2012 de en rahat dönemim doğum yaptığım günden bir ay arasında süperdim doğumum güzel geçti sonrasıda çok rahattım... eymeniğn sıkıntıları 1 aylık başladı sabah 5 lere kadar sallamaktan perişan oldum taki bu dr'umuzu bulup ona gidene kadar bütün gittiklerim gaz dedi geçiştirdi biliyorsunuz...

geçen ayın 24 ünde eymen öksürmeye başladı tam bir hafta sonra tıkalı olaraak hastaneye gittim bu yakına gidiyordum adam beni çok oyaladı sonra ömer beye gittim 2 gün yattık çıktık aradan bir hafta geçti kontrole gittik gayet iyiyken hiç bişeyi yoktu eve geldik herşey iyi... sabah bi kalktık eymenin bağırmasıyla anlayamadım başta ne olduğunu apar topar gittik drd baktı şaşırdı tıkanmış bu çok kötü dedi halbuki dün hiç bişeyi yoktu dedi apartopar servise gittik üst üste buhar verildi vs...

şuan geldiğimiz durumda tıkanma yaşamıyoruz ama had safada hırlamamız var ...

hastaneden çıktığıma şöyle pişman oldum açıkçası evde fatih hiç rahat vermiyor sürekli çocuğun tepesinde ..

aslında okadar çok doluyumki anlat anlat neresinden başlayacağımı inanın bilemiyorum ...

bu mesejımı sevgili kazma kocamla ilgili kısma ayırayım diyorum...

hastaneye yattığımız gün 2. yatışımız babacı^k' ımızın çok yoğun işleri var ayağında serumlu çocukla bir başıma hastanede kaldım çünkü annemi fatihle eve yollamak zorunda kaldım(

kazmaya dedimki ben bi başıma bakamıyorum izin al yanımda yardım et .. neyse kaldı benim zorumla sonra öff pöff çok önemli işlerim vardı bu çocukta tam hasta olcak zamnı buldu.. yok bilmemne vardı denetim vardı müdürü amerikaya gitmişte işler karışmışta vs vs ... bi çok şey var dahada şuan toparlayamadım bunu kovdum hastaneden sinirlendim ... sonra 9 dün boyunca tek çıkarken çağırdım onun dışında dedim hastaneye gelme seni attırırım burdan dedim korkudan gelemedi...

bir haftasını çocuğu tek başıma baktım hastanede o yüzdende çok yıprandım ordaki personeller hemşireler vs çok üzülüyordu bana boş kaldıklarında onlar gezdiriyolardı eymeni bi biri alıyordu bi biri .. hatta gece bazen ben uyuyorum diye sesiz girip 20 dakika süren buharını verip çıkıyorlardı .. bende sabah telaşla kalkıp çocuğun buharı verilmedi diyordum ooo biz verdik seni uyandırmadık diyolardı.. allah razı olsun onlardanda eşimden çok onlardan destek gördüm ... neyse bizim ilaç buhar vs saatimiz var ardından emzirme artından uyutma fazlı en az 2 saatimi alır( umarım buraya birgünde iyi bişeyler yazı veririm ...

sizlerinde canını sıktım kusura bakmayın hakkınızı helaledin çok kafanızı şişirdim..

Bu adamlarin okuzlugu sinir tanimiyor canim. Takma kafana. Bunlarboyle iste.bi sure sonra miatlari doluyo boyle. Ben de isi birakinca bu muamele oldu. Bi kere danismanlik isi aldim bu bebekten once, ayni onun gibi davrandim. Gece cocuga sen kalk yoruldum dedim. Ondan gec geldim eve, yemegi hazirlamasini bekledim. Bu arada defnr aglar vs. onun kadar ilgilendim. Sonrasinda uzun sure tehdit ettim, ise doncem diye. Simdi 2 cocuk, ozellike bebek biramayacagimdan rmin, oturuyor.
Senin sinirlerinde bozuk simdi normal olarak. Yasadigin kolay degil. Cok fazla tartismaya girmemeye calis.
Tek calisan bunlar canim. Bu degismeyecek. Bari sen sinir olma, kuzularinla ilgilen.
Toparlasa bi, sende rahatliycan insallah.

Artik format da kolay da cok fazla sorunlu! program olunca uzun suruyo tabi.
Eskiden neydi oole sistem diski felan. Kucucuk Hd . Bolsen bolunmez. Yukseltiim desen para. Onu yukselt ram yetmez. Varya aklima geldi yoruldum.

Doğru dersin format kolay ama zor kısmı bilgisayarın içindeki diğer programları yeniden kurmak, folderları düzenlemek v.s. Zaten sırf photoshopu kurmak yarım saate yakın sürüyor, benim kendi mühendislik programlarım v.s..... ölme eşşeğim ölme, çekemem bu ara. Ama gece başıma nasıl ağrı saplandı anlatamam, hemen kızımın fotolarının son halinin back up ını aldım ne olur olmaz :)Şimdi tüm micros... ürünlerim güncel :)

Ah canım ya, kafa şişirmek ne demek, biz başından beri dert ortağı değil miyiz, sonuna kadar öyleyiz :) Sen ve Eymen iyi ol bize yeter. Senin yorulmanda ki en önemli etken psikolojik sebepler o zaman. Zaten insanın böyle kötü anlarda empatik,anlayışlı bir yakını olmaz ya sinir oluyorum.Halbuki eşin de biraz anlayışlı olup destek verseydi iyi olurdu, ama şunu da düşün canım, işleri önemliyse, yapması şart,sonra ipin ucunda işsizlik olayı v.s. zor olur, emin ol o da en az senin kadar strese girmiştir. Sadece söyleyiş tarzı biraz garip olmuş,, çocuk bu, bizim he dediğimizde hastalanıp he dediğimizde iyileşmiyor ne yazık ki. Fatih senin için ayrı bir dert olmuş şimdi. O da senden ayrı kaldı tabii, kolay değil. Onu çok düşünme canım, Eymen iyileşince sen ona güzel güzel ilgi şefkat verirsin düzelir annesi. Şimdi hafiften bebeği kıskanıyor olabilir, o yüzdendir değişik tavırları. Ama senin bu durumu aşacağına eminim ben. Neyse ki Allahtan annen yanında. Ben böyle bir durumda olsam, mıçtığımın resmidir, annemde gelip gitmez, sap gibi kalırım. Canımın içi, doktor konusunda sana fikir vermek bize hiç düşmez, sen zaten o kadar araştırdın, sordun v.s. bilinçlisin o konuda. İnşallah iyileştirecek Ömer amcası onu :) ben zaten illaki zinnat olarak değil de herhangi bir etken maddeye duyarlılığı var mıdır dedim. Ama bu parmak kadar bebek hiç antibiyotik kullanmadı, duyarlılık oluşmaz herhalde, ne bileyim işte. Eymen gözlerini kapadığı an sen de uyumaya çalış canım. Biliyorum uyku dağıldıktan sonra insan pat diye uyuyamıyor ama sen de gözlerini kapasan bile kardır.

Mersenne, senden bizde de var bi tane. Bi ton program.
Grafiker. Ama kendine laptop edinince evdekini biraz birakti. Zirtpirt sorun cikmiyo artik. Kizim edebiyle kullaniyo benim, sirketteki corbaydi resmen. Kirik cikik doluydu.
Yedekler icin harici kullaniyoruz biz. Resimleri ikisine de atiyoruz.

Canım valla evde zaten yine tek bakıyorum zorda olsa.. hastanede serum takılı bir bebegi bakmak kat kat zor çünkü çok hareketli fıkır fıkır.. ayağındaki serumu aynı gün söktü eline taktılar onu zor durdurduk sokeneyince ortalığı yıktı... Hemşirede diyorki odaha anlicak bu serumu sokecek kadar degil küçük daha diyor... Sonra bakti bu yapıştı seruma çekiyor çıkaracak elinden zor aldı bidaha yapıştı yine zor aldık çorap giydirdi çorabı cekti çekti yapıştı corabida bantladi busefer huysuzluk yaptı yıktı ortalığı kızılca kıyameti kopartti ve bütün bunlar olurken ben bir başımaydim tek başıma cebellestim durdum... Hastanede herkez 2 kişi kalıyordu bi ben rengim.

Bizim kazmanin işi çok rahat 8 senedir senelik izinlerini kullanmıyor kendisi 1 hafta belki kullanıyor... Adam işle bozmuş kafayı bildiğin iş kolik... Şirkete deseki benim cocugum hastanede 1 ay yokum tamam derler izin hakkı bile olmasa farketmez... Eşimin genel müdürü benim dayım oluyor bu arada o yondende sıkıntı yok kimse buna gel illa çalış demiyor.. gidip onlarada çocuk çok iyi yeliz bakıyor hiç bir sıkıntı yok diyomus... Bana dün diyorki çok yogunum bu hafta eve bile zor gelirim... Gecen haftada diyorduki bu hafta çok önemli işlerim vardı haftaya rahattim denetimde bitiyor diyordu simdi çevir kazı yanmSin...
Bu reflu ilacı hiç fayda etmiyor bizde onaramen yine reflu devam ediyor ...
Reflusunu gectim hastaligida bu eymen çok çok zor bi bebek sanırım zorda bir çocuk olacak...

Canim eymen demin 5 dakikada uyudu nasil oldu bilmiyorum buhar saatimede az var dertlesiyorum arada...

Iş issizlik konusunda çok haklısın ama benim eşimin isi iyi büyük bir şirkette çalışıyor ustune üstlük genel mudurude benim dayım.. şirketin % 70 i tarım krediye bagli başında patron yok dayım var dayımın ustude yani yönetim kurulu var onlarda bakanlardan oluşuyor... Eşimin yapacağı işi yapacaj bi suru donanımlı personel var...
Ben dayima deseydimki hic dememe gerek yok kendi dilediği zaman izin alabilir dayimda tanam derdi sıkıntı yok izin yonunden...

Eşim kendisi cocugu bakmak istemiyor anliyacagin o işleri bahane ediyor...
Dayimada demiski ben onu hastanede istemiyormusum ben bakarim diyormusum... Evet dedim ama bıçak kemiğe dayanınca dedim beni okadar bunalttiki laflariyla surat asmasiyla...

Canım serum alabilse toparlicak benim oğlan zaten en buyuk sıkıntı o ya cok agir durumda yattık hastaneye suan o hale göre yavaştan da olsa daha iyiyiz suan tikanmiyoruz 3 tane gunde nefes acici igne ile bile tikaniyordu suan ignesiz çok şükür..

fburak yaşadıkların hiç kolay şeyler değil.insan hastalığına mı üzülsün,yorgunluğuna mı dayansın.bir de büyükle uğraşmak.......
babalar zor zamanlarda olmazlar.onun yanında olması sana güç verirdi,hiçbir şey yapmasa bile.zamane babaları çocukluktan çıkamadan büyüyorlar.anneler her türlü cefaya razıyken onların keyiflerine bağlı.
fatih çok etkilenmiş sensiz kalınca.yavrucaklar çok hassaslar.benim oğlum hala doğumda teyzesinde kalınca çok üzüldüğünü söylüyor.yavrum fatih de bir daha gelmeyeceğini sanmış demek.ama atlatır annesi,hep öyle kalır sanma.sadece seninle beraber olmaya ihtiyacı var.biliyorum işin çok zor ama huysuzluklarını umursamadığında daha kısa sürede eski haline kavuşur.
Allah kuzularına ve sana sağlık,sıhhat,huzur versin.

ben de bu hafta,özellikle son 3 gündür ite kaka koşturuyorum.oğlum kaç gündür ateşli,miniğin de burnu tıkalı.sabaha kadar bir ona bir buna.sabah erkenden işe.iki saatte bir süte.artı bugün oğlum çok kötü oldu doktora götürdüm.uzak ama iyi bir dr. var ona gittik.dönüşte eczane,bebeğin maması vs.aldık.eve gidip bebişi emzirip işe geldim.çok fenayım ama dr.un verdiği karışım için sahildeki eczaneye gitmem lazım.nasıl yapacağım bilmiyorum.

:) Edebimle kullansam, hem eşimin hem benim param yazılımlara gider ayol, kusura kalmasınlar, uygun fiyat koysunlar Ben hem hariciye hem de ara ara dvd ye yedek alıyorum canım :) hee bir de eşimin bilgisayarına, fazla garanticiyim, ama birşey olacağı varsa yine de olur.

Hımm işi rahatmış, erkek işte, bebek konusunda zora gelemiyorlar ne yazık ki. Eşim bazen Öykü'ye "kızım dua et herşeyinle annen ilgileniyor, bana kalsa herşeyin çok iyi, hoş v.s. mahvolmuştun"der. Erkekler kadınlar gibi değil canım, o yüzden beklentini düşük tut ve üzülme Biz en ufak bir şeye pimpiriklenip altında birşey mi var acaba deriz, onlar yok der, iyileşir der. Bu biraz da yaradılıştan kaynaklanan bir şey, annelik iç güdüleri farklı.

Canım, seni okuyunca ben yoruluyorum. Sen 40-50 kg. falansındır herhalde, bu kadar koşturmaya :) İşin zor senin, şu emme dönemi bitse rahatlarsın, en azından 2 saatte bir eve git gel yapmazsın, gerçi hoş, o da kızını görebilmen ve mutlu olman için bir bahane :)

Artık bisey olmasin canim.hsine birdenbisey olmasi icinafet lazim. Tobe tobe

Erkek olmamak buyuk bi kayipmis diycem de kendimi o beyinlerle dusunmek de istemiyorum.

Bogazima kadar uyustum. Kanal tedavisi yaptirdim. Sutumu sagip atmiycam. 2-3 saat emzirmiycem.

Ne dedi doktor canim. Onemli degil insallah. Tempon fena. Allah kuvvet versin canim.

Ağzın mis gibi karanfil kokuyordur

Kızlar e-beb... te premium carelerde %28 indirim var, haberiniz ola. Ben aktif bebek kullanıyorum :) Careden memnun musun Asudum, sen kullanıyordun sanırım. Ben sadece 1 numarayı care kullandım sonra aktife geçtim. 4 numarası iyi midirkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…