Previayi bitirenler

kızlar valla bilmiyorum bu erkek milletini inanın anlamak zor beynini çıkartıp analize yollamak mümkün olsa keşke çok merakediyorum nasıl işliyor

bi arkadaştab tavsiye aldım dr konusunda oda kızımı kurtaramıyordum bronşitten dedi bu dr sayesinde kurtuldu dedi.. göğüs hastalıkları uzmanı kendisi ayın son günleri istanbulda bi klinikteymiş...

astım alerjik vs gibi durumlarda uzman bi dr muş.. muayenesi 350 tl imiş şansımada ay sonu ve adam burada salıya ancak randevu alabildim biraz yoğunmuş .. ona gitmeyi düşünüyorum gerçi randevuyu aldım almasınada yarın sekreterini arayıp daha detaylı sorucam bebek küçük ya bunlarında malesef alerjisi neye bilinemiyor bunun tedavisini yapıyormuymuş dr onu sormayı unuttum...

sanırım ayda bir 6 ay gitmek gerekiyormuş aşılama diye bişey varmış mış mış... neyse detaylı bilgiyi yarın alıcam inşallah..

ve eşim kazmasını aradım tabi asıl bombada orada anlattım böyle böyle vs ne dese beğenirsiniz ben çok yoğunum haftaya gidelim .. dedim adam haftaya yok ay donları buradaymış hep ayın sonuna kadar dedim ozaman kendin git dedi((( avcılar nere şişli nere elde el kadar hasta bebek insan derki bi an önce gidelim götürelim der dimi ama...
şuan çok hırslıyım sinirliyim böyle giderse bu adamı ya boğacam ya boşayacam o duruma geldim cinnet getirmem an meselesi((

neyse annemle taksiye atlayıp gitme kararı aldık zaten ama kendileride ben babayım 2 oğlum var diye böbürlenmekten mennnnnnn ediyorumm bu çocuklar benim bunların anası var babası yokkkkkkkkkkkk((((

Ağzın mis gibi karanfil kokuyordur
miis mis.
uyusukluk geciyo agri basliyo. 1aylik hamileydim bu dis basladi. Hala bitemedi.

Ben pek membun olamadim. Pisik yapiyo. Ama sulu kakamiz oldugu icin aliyorum. Ikisini de kullaniyorum. Gece aktif bagliyorum. Biz 3 kullaniyoruz daha. Bi sure daha kullaniriz biz. Ince uzun benimki narin kizim.
Ben gecen yigmistim , ishale ragmen var.
buyukte care felan yoktu. Pek memnundum. 3 nosu daha buyuktu diye dusunuyorum. Benim kiz tombisti ve uzun sure 3 kullandim. Simdi baska bez numunesi olsa denemek istiyorum aslinda.
Pisik sorunun yoksa, sizdirmiyosa daha cok para verme derim. Bizde aktif sizdiriyo kakayi. Sen bi de cok degistiriyosun. Yarin bakirkoye gel care verem dene

Canim siz fazla gerilmissiniz. Fazla iletisime gecmeyin bu gunlerde. Taksiye atlayip gitcen en guzeli. O da calissin odesin bu mantikla.
Boyle astim teshisi kondu mu.
Gorumcemin ogluda cok cekti. Yullarca gitmedikleri yer kalmadi. Sislide bi prof iyi etti. Ama cok paraci.
Cocuk tikanip kaliyodu. Cok agirdi.kardesi de garip bi hastalik gecirdi. Onu da o bulmustu. Gerek olmaz insallah da aklinda dursun. Gogus hastaliklari tam alani gerci. Insallah sidfa olur canim.

Nereye gidiyosun hast ve doktor. Memnunsundue insallah?

Sorma bu konuda bi karar verememiştim.Dün artık kafamda düşün taşın kararımı verdım.
5,5 aya kadar Umut tüp bebek merkezinde Ulun bey e gittim ama o merkezde doğum yok o yüzden doğum doktorunu hastaneni ayarla artık dedi bana.Bende Kurtköy de emsey die bi hastane var oraya gitmeye karar verdim ve gittim.Şükran Hanım a. Aslında memnunda kaldım fakat plasenta previa olduğum için bana gece kanaman olursa muhakkak araştırma hastanelerine git orda klinik şefleri gece olmak zorunda dedi.Benm sezeryanıma uzman doktorun yeterli olmayacağını söyledi.O günden beri de bir kere Marmara eğitim ve araştrmaya gittim ama hiç memnun kalmadım.Sonrasında Göztepe eğitim ve araştrmaya gittim.Orası kötünün iyisiydi.Ama her kontrolde aynı doktoru bulamıosun genelde asistanlar oluyo.Bunlar hep problem.Git gel derken 35. haftayı gördüm çok şükür.Zaten 37 hafta bitince alacaklarını söylüyolar.Bu 2 haftayıda kazasız belasız atlatıp Kurtköy emsey hastanesinde sezeryan olmak istiorum.Umarım herşey yolunda gider.

Mersenne canim resimler super olmus. Canim bu kiz cok cin gibi bakiyo walla bilmis olcak gibi fazla ustune gitme derim

Program ne kullaniyosun. Cok guzel duruyo. Ben de yapayim. Photoshop deme de, adamin kafasini kirmiim. Grafiker kocam var, hayri yok bana.

Bu arada en son photoshop3 kullandim. Cs si bile yok yani. Amma emekli olmusum ben.

Ben 4 e erken mi geçtim ne? çiş sızdırmıyor ama kaka sızdırıyor demen gibi ne yapacağım? Çok olmamakla beraber bizim ki hafif tombiş:)

Sağol canım. Cin vallahi sorma. Dün sırtüstü iken yüzüstü dönmeyi becerdi teyzesi :) Acelesi ne anlamadım.Picture collage maker diye bir program, çok basit kullanımı, photoshopla ilgisi yok. Onda başka şeyler yapıyorum.bir ara arkadaşlara v.s. kartvizit v.b ufak işler yapıyordum,photoshop csı o zaman kullanıyordum asıl,şimdi de foto size ayarları için kullanıyorum.

Son düzenleme:

3 sizdirmiyosa kullan canim bencebiraz daha. Sık degistiriyosun, sizdirmaz bence. 4 de adet de azaliyo.

Ben de sirketin ilanlarini hazirlardim. Hey gidi gunler oldum. Ajans da kullanmazdik, herseyle beni ugrastirdilar yillarca. Sonra yeni gm geldi de biraz yardim almistik.

Benim kizi emzirdim uyuyo walla. Hic olcak sey mi? Bugun 2. Parti. Gece otururuz artik. Benim igneden mi ki oyleyse bi de 20 lik cekilecek yarin da onu halledeyim.

B.sayara oturursam yukleyim bende onu. Tenk yu caniiim.

Son düzenleme:

İğnede olabilir canım, süte geçiyor. Sen bol bol diş çektir, en son anneannelere dönersin, kızı uyutayım diye, muhaha Ben yeni yöntem buldum,koltuğa koyuyorum hep dönemye çalışıyor, dönmesi uzun sürüyor henüz ve bu esnada yoruluyor, 1-2 saat döndürüyorum uyutuyorum, bugün keşfettim :)Diş çektirmekten daha kolay :)

bu ara cocuk hasta ya eve yatmadan yatmaya gelgitler zaten...
Teldede onun noyu engelledim atayipta bozmasın sinirimi...

Zaten bende taksiyle gidicem annemle beraber gitmeyi düşünüyorum...
Buda sanırım paragoz asistani hemen diyorki nakit istiyormus parayı oyle kart mart kabul etmiyormus...

Ya bi teşhis konulmadı daha tam zamanla anlicaz diyor onu...

Bu arada refluye bagli tikanmalarda olurmus bunuda bir prof yazmis azcik arastirdimda..

Buna tavsiye eden kisi orda burda oyalanma oraya git dedi ondan gidiyorum canim... Bakalim o ne dicek.
Web sitesinde adamin yazdigi yazida bir asilamadan bahsediyor kadinin dedigi gibi kisin yapilan bir tedaviden...

Onun yani sira bu suanki tedavimizi iceren acici tahatlamasini saglayan ilaclarin kullanilmasinin sart oldugunu yaziyordu..ilac ask degilde etken maddelerini yazmisti bende elimdeki ilaclarla karsilastirdim ayni ilackari kastediyor...

Birde bu sekilde inatci bronsit vakalarinin buyuk ihtimalle alerjik oldugunu yazmis.. zaten bizim Dr da aynisini soyluyor hep..
Yinede bi gidiyim diyorum icim rahat etsin hemde bikgi alayim .

Benimkisi bes ayi gecti mersennem, apla oldu pit diye donuveriyo. Hatta benimkinin sirtinda ciban, hic yatmiyo sirtustu. Oyun bile oynayamiyoruz soyle yatirip. Yerli implant cikmis, cektircem ben : D ama simdi mizmiz oturuyo. Gece uyumuycak sanirim. :18:
Oyun halisi elimde paaat

Kesin teshiste yapiyolardir o asilamayi canim.

Insallah basit bi teshis ve basit bi tedavi olur canim. Sen guclu ol.

Ilk defa selini salliyorum ayakta. O kadar caresiz kaldim. Saglam bi kaka yapti, yikamak zorunda kaldim. Mama/ meme ememedi. Sancilandi. Dis ignem onu mahvetti sanirsam. Uzun bi gece mi olacek ki?

Bir de 3 numara Öykü yü çok sıktı ccanım, her tarafı izli ve kırmızı oluyordu, sığamadı kızım. 4 numara ise kakayı sızdırıyor, ki ben hemen değiştirmeme rağmen Hava çok soğuk yaaaa, Eşimde evde değil ki beni bıraksın. Kızıma kalın kıyafet giydirsem, kozmonotunu mesela, bacakları kangurudan geçmiyor Sen hiç kalın kıyafetle kullandın mı kanguruyu. Bendeki chicco nun go to su. Dolayısıyla kızımı bakırköye pusette getirmem de imkansız, sana afiyet bal şeker olsun, süt olsun canım :)benim yerime de gez. Mayoral mağazasına uğra pişman olmazsın :)

Hıım doğru Selin hanım aba oldu :)Bizim k, kaplumbağa gibi, çok komik dönüyor

Ilk defa selini salliyorum ayakta. O kadar caresiz kaldim. Saglam bi kaka yapti, yikamak zorunda kaldim. Mama/ meme ememedi. Sancilandi. Dis ignem onu mahvetti sanirsam. Uzun bi gece mi olacek ki?

İnşallah uyumuşsunuzdur canım, halbuki o iğnenin uyutması gerekiyordu, kaka sancısındandır belki.şimdi nasılsınız pakıyım

zor bi geceydi
bi kaka yapti,dunya cikti. sorun arkadindan basladi.ilac dokundu.

benimkide ayni canim. ayari yapilirsa sigar da yazik bunalir. ben ince soktum hep. ustune battaniye tuttum ya da mintumu astronot kozmonot bilumum almadim ben. montu var polar,altina da kalin biseyler cozuluyo.
defnede hep her durumda kullandim. bunun bi basit modeliydi.
araba yoksa eziyet olur

Geçmiş olsun, bugün rahat uyursunuz inşallah. Benimkinin bacak yerinde ayar yok canım. bacak oyuntusunu sabit yapmış sivriler, halbuki o bacağın geçtiği deliğede ayar yapmaları lazım Araba yokken bir kere çıktım bir daha istemem sanırım :) Yaz olsa neyse ama kışın zor.

Orda ayar yok muydu? Kizimin narin bacaklari rahat girmisti arabasiz zor canim. Arba alinabilen yerler olur yoksa eziyet oluyo.

Kızlar facebooka 4 ünüze özel video koydum, kızımla sohbet ederken :)

telden izleyemedim. 3G dw sorun var galiba. eve gider gitmez bakiim.
beni bakirkoyde birakmadi kizim. cimnastige geldik. bu spam oksurdu sanki. arabada bekliyoruz. odum ......ma karisti resmen. sBahtan beri bol kaka,kusma. bu buyurse her bebek buyur.

üşüttü mü kuzucuk acep, bol bol emzir ya da mama yedir annesi. Bizim ki hafif ishalken doktor öyle dedi. O büyüyecek dünya güzeli bir kız olacak annesi, sana güveniyoruz

üşüttü mü kuzucuk acep, bol bol emzir ya da mama yedir annesi. Bizim ki hafif ishalken doktor öyle dedi. O büyüyecek dünya güzeli bir kız olacak annesi, sana güveniyoruz

buyuyeceeeeeeek...uzayacaaaaaaak....heeeeeeyt

10 gundur zirt pirt kska yapiyo,azdan basiyolar beni.
usutuk bu zaten. ....dan nem kapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…