Previayi bitirenler

Ahh canim insallah care olur bu doktor.

inşaALLAH canım,idrar olayında olduğu gibi uzmanını bulup iyileşecek kuzun.işininn uzmanının bulunca insan rahatlıyor,güven geliyor.bunu da atlatacak paşan annesi.

cnm benım ya ınsalla bu dr da care bulursunuz eymenım toparlanır
nasıl bı tedavı cnm bu hanı dıl altından verılen damla mı
bahsettıgın dr bayan dr mu acaba aynı dr dan mı bahsedıyoruz

Insallah Canim benim...

Bu gidicem dr gogus hastaliklari astim allerji uzerine canim cocuk Dr'i degil...
Erkek dr sislide Yarin bakalim ne dicek eymosuma... Dil alti damla seklinde bir asilamadan bahsetti canim...

Son düzenleme:
inşaALLAH canım,idrar olayında olduğu gibi uzmanını bulup iyileşecek kuzun.işininn uzmanının bulunca insan rahatlıyor,güven geliyor.bunu da atlatacak paşan annesi.

Canim idrar olayinda cocuk dr larini dolastim durdum bunda simdi cocuk dr'u nun yapabilecegi bisey yok artik...
Simdiki gidicem dr dediki cok oyle gelen var 10 yildir bu derdi cekenler var..
Bu dr' u bana tavsiye edende dediki bizde surekli Dr daydik 10 iyiyse 15 gun hastaydi dedi...
Oda tavsiyeyle bu dr' a gitmis adam ilaclari yurt disindan getirtiyor dedi ozaman oyleymis bu bahsettigi 8 sene onceymis... Hatta dediki dr cok yasliydi insallah olmemistir dedi...
Cocugum hastanelerde heba etme git dedi...
Muayenesi ozamanda pahaliymis simdide oyle 335 tl cik... Valla para pul hic muhim degil cocugum iyi olsunda... Ozel sigorta geçmiyormus ama sanirim faturalandirip teminat limitim kadarını geri ala bilirim alamasamda sorun değil...

Yarın ola hayrola..
Senin oğlanın nesi var? Umarım bugun daha iyidir...

Insallah Canim benim...

Bu gidicem dr gogus hastaliklari astim allerji uzerine canim cocuk Dr'i degil...
Erkek dr sislide Yarin bakalim ne dicek eymosuma... Dil alti damla seklinde bir asilamadan bahsetti canim...

tatlım benım dedoıgım dr da aynı sekılde
alerjı tahlıllerı yapıp vucudun neye allerjısı varsa o maddeden dıl altından dama seklınde verıp vucudun aışmasını saglıyomuş
Prof. Dr. Yonca Tabak - Çocuk Alerji Astım Tanı ve Tedavisi - www.alerjikcocuk.com

cok ıyı seyler okudum cnm hakkında arasta alerjık olabılır dedıgınde arastırırken görmuştum
sıtedede eymenım gıbı olan pek cok cocuga tedavısı ıuı gelmış
dr dan memnun kalmazan cn bıde bunu denersın

Amin inş.Saol cnm hoşbulduk

Merhaba Hanımlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı.35+1 günlük olduk şükür.
Sezeryan tarihim belli oldu.11 Martta alalım dedi doktor.
Yani 37 haftalıkken alacaklar.Şuanda 2,5 kg.Hem çok heycanlıyım hemde endişeli.
Bebeğim ufak daha.Neler olacak bilemiyorum.Sizce bu durumda bebeğim küvez e girermi?

inşaALLAH hayrolur canım.hastalarından birinin referansı olması çok çok önemli.sağlığına kavuştursun da para bugün var,yarın yok.eymenciğimize bu doktorun iyi geleceğine inanıyorum.ben de oğlumu iyi ve yaşlı bir doktora götürdüm.sürekli boğazda şişlik,ateş ve aşırı burun tıkanıklığı var bu yıl.okuldan da aldım,sürekli hasta çocuğum.hem evde de kalmak istiyor.minicikten başladı kreşlere.
yaşlı doktorlar yılların birikimiylr daha doğru teşhis koyuyorlar.üstelik bu doktor farklı bir yöntemle yurt dışından gelen ilaçlarla tedavi ediyor.malum ülkemizde her ilaç tedavi için yeterli değil.biz hastalıkları çekerken ilaç firmaları ceplerini dolduruyor sayemizde.

içini ferah tut canım gayet iyi kilosu.haftası da normal sezaryen haftası.
rahat ol,hangi hastanede yapacaksın doğumu canım?
senin totalist miydi?

ben 34 haftalıkken doğum yaptım.ciğer geliştirici yaptırmıştım.Allah'ın da yardımıyla küvöze girmedi.2150 kgdı.1900 e düştü bir hafta içinde.

tatlım benım maşall bebgının kg sı ıyı
benım oğlumda 37 haftalık doğdu 37 haftada gelışımı tamamlanıyo bızımkı bıraz tosuncuktu
amaönemlı olan organ gelışımı
ama az bışey tosucuk olsun ıstıyosan kecı bıynuzu pekmezı ve bol badem tuket cnm
ben kecı boynuzu pekmezı yedım sadece 1 hafta da 500 gr aldı cnm

Evet totalist.Pendik de Emsey hastanesi.Bana ciğer geliştiriciden bahsetmediler hiç.Ama benim haftamda gerek var mı bilmiorum.
Haftaya pazartesi kontrolüm var.O zaman bi sorayım bu iğne olayını

Evet totalist.Pendik de Emsey hastanesi.Bana ciğer geliştiriciden bahsetmediler hiç.Ama benim haftamda gerek var mı bilmiorum.
Haftaya pazartesi kontrolüm var.O zaman bi sorayım bu iğne olayını

emseyi biliyorum canım.ben de orda yapmak stedim ama benim hoca çamlıcada yapıyor.inşaALLAH güzel geçer.benim erken doğum riskim hep mevcuttu.totalistten daha ileri bir şeydi.doktorun kendine güvenmese yapmaz ameliyatı.için rahat olsun.güzel haberlerini alırız inşaALLAH.az kalmış bebişinle aramıza katılmana.:)

Bak çok merak ettim şimdi Mihrimahın kokoş halini, ne şanslı ablası onunla oynuyor:)

Hadi canım inşallah düzelir Eymenimiz ve inşallah önemli bir sebep yoktur. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz.

Zaten plasente previa olanlar için hep erken doğum riski var.Benim doktorun beklememesinin sebebi previanın daha ileri boyutlara ulaşmasını engellemek.Daha fazla beklersek plasente rahime yapışır ve senin için daha riskli olur diyor.Bende güveniyorum doktora.Bir uzman bir profösör girecek olması biraz daha rahatlatyor beni.
İşte bebeğim 2 haftaya kadar biraz daha kilo alırsa daha rahat olucam.İyi dileklerin ve duaların için saol cnm.

valla insan toplu olsun istiyo.Ele gelsin azcık.
keçi boynuzunu muhakkak denemiliyim.
Tavsiyen için teşekkürler.

valla insan toplu olsun istiyo.Ele gelsin azcık.
keçi boynuzunu muhakkak denemiliyim.
Tavsiyen için teşekkürler.

rıca ederım cnm
bende tesadufen kan yapsın dıye ac karınına 3 4 aşık yemiştım
1 hafta sonra doğum yaptıgımda 500 gr aldıgını görduk kanımda bır haftada 10.3 ten 11 e yukselmıştı

Canım onuda gördüm netten araştırma yaparken ama daha net değil alerjimi ne olduğu... Benim gidicem dr da aynı tedaviyi yapıyor astım alerji tedavileri yapıyor... Senin dediğin dr çocuk alerji uzmanı benim gidecegim göğüs hastaliklari uzmani... Yarın bir gün alerji denipte çözüm bulamazsak ozaman giderim ona ama o bahsettigin tedaviyi dil alti asilamayi buda yapıyor... Iş kesin teşhise kaldı anlican...

.....................................

Son düzenleme:

anlaım cnm benım ınsalla hayırlı haberler verırsın cnm benım
ınsalla bı teshıd konulur da cnm ona göre tedavı uygulanır
cocuk dr u elınden gelenı yaptı onlarında görevı bı yere kadar
cnm bugun nasıl eymen fatıhın nasıl oda hastane dönemı özlemıştır cnm sızı
yarenınde cts burunu akmaya başladı hemen dun gece arasında başladı 5 6 kerede öksurdu hemen randavu aldım yarın göturcem cnm dr na

benım oğlum artık hep eymen arkadaşının sarkısında uyuyo teyzesı
Eymen Ninni - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…