Tunaydin hatunlar...
Bugun su bahsettigim hatta randevu aldigim gogus hast dr'unu aradim bahsettigi alerji tedavisiyle alakali sitesinde bir asilama dan bahsediyordu vs.. dedim hocam benim bebegim 4 aylik 1 aydir tedavi goruyor soyle boyle vs hastanede yattik ciktik bidaha yattik evde nubulizator le surekli tedavi altinda antibiyitik aliyor dedim...
Bu bahsettigi tedavi bizim bebege uygulanabilirmi onu sordum evet dedi ve ekledi oncelikle dogru teshisi koymak sart bunun dedi bagisiklik sistemindenmi alerjidenmi kaynakli oldugunu anlamaliyiz once dedi... Ona gorede dogru tedaviyi baskamaliyiz dedi.. yani bazi testler varmis onlarin yapilmasi lazimmis onlara gore bakicaz dedi...
Yarin 2 de randevumuz gecen hafta almistim zaten ozaman hocam yarin gorusuruz dedim kapadim teli..
Niyeyse bilemiyorum adamla konustuktan sonra sanki bi rahatladim moralim yerine geldi birden.. cocugum perisan hirlamasi bi gitmiyor..
Bana bu dr' u tavsiye Eden kiside baskasindan duymus gitmis ayni benim oglum gibiymis kizi surekli hastanedeydik diyor...
Ay bi umut duzelsin cocugum 1 ay oldu garibim helakoldu..
Tunaydin hatunlar...
Bugun su bahsettigim hatta randevu aldigim gogus hast dr'unu aradim bahsettigi alerji tedavisiyle alakali sitesinde bir asilama dan bahsediyordu vs.. dedim hocam benim bebegim 4 aylik 1 aydir tedavi goruyor soyle boyle vs hastanede yattik ciktik bidaha yattik evde nubulizator le surekli tedavi altinda antibiyitik aliyor dedim...
Bu bahsettigi tedavi bizim bebege uygulanabilirmi onu sordum evet dedi ve ekledi oncelikle dogru teshisi koymak sart bunun dedi bagisiklik sistemindenmi alerjidenmi kaynakli oldugunu anlamaliyiz once dedi... Ona gorede dogru tedaviyi baskamaliyiz dedi.. yani bazi testler varmis onlarin yapilmasi lazimmis onlara gore bakicaz dedi...
Yarin 2 de randevumuz gecen hafta almistim zaten ozaman hocam yarin gorusuruz dedim kapadim teli..
Niyeyse bilemiyorum adamla konustuktan sonra sanki bi rahatladim moralim yerine geldi birden.. cocugum perisan hirlamasi bi gitmiyor..
Bana bu dr' u tavsiye Eden kiside baskasindan duymus gitmis ayni benim oglum gibiymis kizi surekli hastanedeydik diyor...
cnm benım ya ınsalla bu dr da care bulursunuz eymenım toparlanır
nasıl bı tedavı cnm bu hanı dıl altından verılen damla mı
bahsettıgın dr bayan dr mu acaba aynı dr dan mı bahsedıyoruz
inşaALLAH canım,idrar olayında olduğu gibi uzmanını bulup iyileşecek kuzun.işininn uzmanının bulunca insan rahatlıyor,güven geliyor.bunu da atlatacak paşan annesi.
Insallah Canim benim...
Bu gidicem dr gogus hastaliklari astim allerji uzerine canim cocuk Dr'i degil...
Erkek dr sislide Yarin bakalim ne dicek eymosuma... Dil alti damla seklinde bir asilamadan bahsetti canim...
Amin inş.Saol cnm hoşbulduk
Canim idrar olayinda cocuk dr larini dolastim durdum bunda simdi cocuk dr'u nun yapabilecegi bisey yok artik...
Simdiki gidicem dr dediki cok oyle gelen var 10 yildir bu derdi cekenler var..
Bu dr' u bana tavsiye edende dediki bizde surekli Dr daydik 10 iyiyse 15 gun hastaydi dedi...
Oda tavsiyeyle bu dr' a gitmis adam ilaclari yurt disindan getirtiyor dedi ozaman oyleymis bu bahsettigi 8 sene onceymis... Hatta dediki dr cok yasliydi insallah olmemistir dedi...
Cocugum hastanelerde heba etme git dedi...
Muayenesi ozamanda pahaliymis simdide oyle 335 tl cik... Valla para pul hic muhim degil cocugum iyi olsunda... Ozel sigorta geçmiyormus ama sanirim faturalandirip teminat limitim kadarını geri ala bilirim alamasamda sorun değil...
Yarın ola hayrola..
Senin oğlanın nesi var? Umarım bugun daha iyidir...
Merhaba Hanımlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı.35+1 günlük olduk şükür.
Sezeryan tarihim belli oldu.11 Martta alalım dedi doktor.
Yani 37 haftalıkken alacaklar.Şuanda 2,5 kg.Hem çok heycanlıyım hemde endişeli.
Bebeğim ufak daha.Neler olacak bilemiyorum.Sizce bu durumda bebeğim küvez e girermi?
Merhaba Hanımlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı.35+1 günlük olduk şükür.
Sezeryan tarihim belli oldu.11 Martta alalım dedi doktor.
Yani 37 haftalıkken alacaklar.Şuanda 2,5 kg.Hem çok heycanlıyım hemde endişeli.
Bebeğim ufak daha.Neler olacak bilemiyorum.Sizce bu durumda bebeğim küvez e girermi?
içini ferah tut canım gayet iyi kilosu.haftası da normal sezaryen haftası.
rahat ol,hangi hastanede yapacaksın doğumu canım?
senin totalist miydi?
ben 34 haftalıkken doğum yaptım.ciğer geliştirici yaptırmıştım.Allah'ın da yardımıyla küvöze girmedi.2150 kgdı.1900 e düştü bir hafta içinde.
Evet totalist.Pendik de Emsey hastanesi.Bana ciğer geliştiriciden bahsetmediler hiç.Ama benim haftamda gerek var mı bilmiorum.
Haftaya pazartesi kontrolüm var.O zaman bi sorayım bu iğne olayını
günaydın canlar.
cumadan bu yana tüm yazdıklarınızı okudum.haftasonu oğlum hasta olmasına rağmen evde kalmak istemedim.sürekli koşturmak,iş vs.germişti.başakşehire gittik,arkadaşım umreden gelmişti.eşimin işi de ikitellide zaten.beraber gitmiş olduk.
pazar da ümraniyeye gittim.
facedeki grup dün akşam süpriz oldu bana.oturdum pcye,ev halkı arkama tünedi.ya şöyle kendi başıma bir şey yapamayacak mıyım bu evde gidin dememe rağmen mihrimaha kadar hepsi arkama dizildi.kızım bir şey yaptım anne onu göstereceğim,gıcık eşim yine ne yazıyorsun,oğlıum ve miniğim vokal grubunda rahatsız ederken birden net gitti.eşim kapattı sandım ama değilmiş.çok sinir odum evdekilere ve nete.
gurubu görmemle kaybetmem bir oldu.videları da açamadım nedense o ara.
şimdi çok da merak ediyorum sayfamızı,işten de girilmiyor.ben de size mihrimahın yeni fotolarını göndermek istiyordum burdan ama face'e girersem ordan daha rahat olur.
kızlar siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama ben başka kimsenin gelmesini istemiyorum.ekim anneleri ya da kendi facemiz karışık.bari previa grubumuzda özgür ve özel olalım.yeni bir insana alışma devresi vs.sıkcı geliyor bana.
azraa previa lafından çok tırsıyor facede gelir mi acep.aslında ben de uzaklaştıktan sonra önceki previa topiğine gitmekten pek hoşlanmıyorum.yardımcı olabilirim diye bazen uğruyorum.
Allah bizim durumumuzda olan tüm annelere yardımcı olsun,sağlıkla previadan kurtulsunlar.
cuma 10da eve gidince ne göreyim.kızım, mihrimahın saçlarını 3-4 tane bağlamış.keten kırmızı bir etek,kolsuz bir gömlek,vs.giydirmiş oturtmuş.ay dedim bu ne kokoş olmuş.saçlar çok komikdi,ekliyeceğim size inşaALLAH netciğimiz düzelsin.
bir sürü de resmini çekmiş.ama oğlum diğer kanapede çok hasta yattığını görünce hastane yollarına düştük.
Tunaydin hatunlar...
emseyi biliyorum canım.ben de orda yapmak stedim ama benim hoca çamlıcada yapıyor.inşaALLAH güzel geçer.benim erken doğum riskim hep mevcuttu.totalistten daha ileri bir şeydi.doktorun kendine güvenmese yapmaz ameliyatı.için rahat olsun.güzel haberlerini alırız inşaALLAH.az kalmış bebişinle aramıza katılmana.:)
tatlım benım maşall bebgının kg sı ıyı
benım oğlumda 37 haftalık doğdu 37 haftada gelışımı tamamlanıyo bızımkı bıraz tosuncuktu
amaönemlı olan organ gelışımı
ama az bışey tosucuk olsun ıstıyosan kecı bıynuzu pekmezı ve bol badem tuket cnm
ben kecı boynuzu pekmezı yedım sadece 1 hafta da 500 gr aldı cnm
valla insan toplu olsun istiyo.Ele gelsin azcık.
keçi boynuzunu muhakkak denemiliyim.
Tavsiyen için teşekkürler.
tatlım benım dedoıgım dr da aynı sekılde
alerjı tahlıllerı yapıp vucudun neye allerjısı varsa o maddeden dıl altından dama seklınde verıp vucudun aışmasını saglıyomuş
Prof. Dr. Yonca Tabak - Çocuk Alerji Astım Tanı ve Tedavisi - www.alerjikcocuk.com
cok ıyı seyler okudum cnm hakkında arasta alerjık olabılır dedıgınde arastırırken görmuştum
sıtedede eymenım gıbı olan pek cok cocuga tedavısı ıuı gelmış
dr dan memnun kalmazan cn bıde bunu denersın
Canım onuda gördüm netten araştırma yaparken ama daha net değil alerjimi ne olduğu... Benim gidicem dr da aynı tedaviyi yapıyor astım alerji tedavileri yapıyor... Senin dediğin dr çocuk alerji uzmanı benim gidecegim göğüs hastaliklari uzmani... Yarın bir gün alerji denipte çözüm bulamazsak ozaman giderim ona ama o bahsettigin tedaviyi dil alti asilamayi buda yapıyor... Iş kesin teşhise kaldı anlican...
Canım onuda gördüm netten araştırma yaparken ama daha net değil alerjimi ne olduğu... Benim gidicem dr da aynı tedaviyi yapıyor astım alerji tedavileri yapıyor... Senin dediğin dr çocuk alerji uzmanı benim gidecegim göğüs hastaliklari uzmani... Yarın bir gün alerji denipte çözüm bulamazsak ozaman giderim ona ama o bahsettigin tedaviyi dil alti asilamayi buda yapıyor... Iş kesin teşhise kaldı anlican...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?