Previayi bitirenler

cnm ya gecmış olsun bırı demek ıkısı demek bızım kız oluyo arkadan ufaklık
sağol canım.benim oda revir gibi.hasta olan geceyi benim yatakda geçiriyor.akşam saat 10 ve ben hala evde bir şeylerle uğraşıyorum.gündüz iş bitiyor.ev mesaisi sabaha kadar.
dr.işini biliyor bence.için rahat olsun.arkadaşının çocuğu da senin için iyi bir örnek.tedavisinden emin ve zırt pırt çağırmıyor.yoksa o şekilde para yolan dr.lar yok değil.kaç yaşında adam,şimdiye dek eymen gibi yüzlerce bebek geçmiştir elinden.ilerde bağışıklığı güçlendikçe alerjik olduğu şeyler azalacak tabiki.şu an için ne diyorsa onu yap.her dr. her hastalığa birebir çözüm bulamıyor.arkadaşın en iyi referans bana göre.
hayırlısıyla inşaALLAH iyileşecek nazlı oğlun annesi.
bebekler annenin ruh halini çok net hissediyorlar.eymen artı daha hassas.

Canım çok geçmiş olsun, neyse en azından ne olduğu bulundu.Benim yeğenim de alerjik çocukluğundan beri, şu an 11 yaşında, battaniye bile kullanamaz pek. Aynı şekilde senin de evi revize etmen gerek. Battaniye, yün halı.... bunlar çok fazla toz yutan şeyler ne yazık ki Bir günde 1000 tl. böyle harcanır demek ki. Canım Eymen2e acil şifalar diliyorum. Bu arada Öykü'de gergin ortamları ve konuşmaları hiç sevmiyor doğduğundan beri. İğne yapıyormuşun gibi bağırıyor. Bebekler huzuru seviyor.

Senin işin zor be canım, 24 saat mesai mi olur, yıllık izin kullan evde :)

eşim 11,30 da geldi.kızım ateşli olduğundan ben de yatmadım,bekledim.12,30 falandı yattım ama gece sürekli ateş kontrolü,miniğin zırt-pırt uyanmaları......
abim geldi buraya.akşama bende.ablamlar da çaya gelecekler.

henüz uğramamışsınız buraya.ben de zayıflama sitesindeki arkadaşlara takılayım.

Canim bu adamın metodları biraz farklı ... Adam yurt dışında klinikler falan yönetmis gençliğinde...
Bir sürü konferanslar vermiş... Hatta adam almanyaya gidiyordu bugün yine...

Bu tarz hastalari antibiyotik ve kortizonsuz iyileştiriyormus..

Bu damla aşı denen olayda bağışıklık kazanmasını sagliyormus yıllardır kullandığı bir metod...
Arkadaşımın kızı düzelmiş böyle...
Bende getirtiyorum alnanyadan simdi 1 yıl kullanicak...

Arkadaşım dediki o aşılar sırasında yine böyle hastaydı sürekli bronsitti o bronsiti atlattıktan sonra hiç yakalanmadı dedi...oda sürekli tekrarlıyordu diyor...

Bu yaptığı test hassasiyet testi deriyi hassaslastirip solusyon dökerek kendi yaptı kendi metoduyla...

Uzun vadede etki edicek bir tedavi dedi bana birde dediklerimi yap bişey olmaz daha dedi...

canım valla zamanla görücez verdiği tedaviyi.. arkadaşın kızına verdiği gibi damla verdi.. bidaha olmamış onun kızıda .. inşallah benimkide olmaz oldumu atlatamıyor..

canım evet bebekler çok hassas ama bizimki çok daha hassas mış hastalığı ondanda atlatamıyormuş .. yani daha soğrusu alerjik bebekler böyleymiş normal bebeklere göre daha hassaslarmış.. seslere tepkili mesela uyuyorsa yere en ufak bişey düşse ses olsa hemen açar gözlerini...

cnm arkadasının guzell sonuc alması en buyuk kanıt zaten
eymenın en buyuksansı senın gıbı annesı olması cnm onun ıcın en ıyısını arastırıyosun buluyosun göturuyosun
aras su anda grıp ınan öyle uzuluyorumkı
sen 1 aydır aynı sıkıntıdasın rabbım sana guc eymenıme derman versın cnm

canım bu bana çekmiş bende böyle bir çocukluk geçirdim hatta bebeklikte dene bilir...

bizim dr'a gitim bugünde kontrole getir demişti götürdüm ciğerleri çok daha iyi dedi iyileşiyor sen hırlamasına aldırma dedi balgam söküyor önemli olan ciğerler dedi...

bide ben dedimki ya bende çocukken çok bronşit atlattım bize dr amcalarımız evladım sana bi balgam söktürücü yazıyorum bunu sabah akşam iç derdi içer 1 haftaya kadar turp gibi olurduk dedim:)
çok merakettim ne oldu o balgam söktürücüler diye sordum çok olmuş kaldırılmış onlar artık kullanılmıyor dedi... dedimki bende bukadar çok ilacın yapamadığını o şurup tek başına yapıyordu:))

bende alerjikim mesela toza toprağa gelemem ağır kokuya gelemem dayanamazsam bi kokuya kusarım tıkanırım nefes alamam...ama çok şüükür öyle astımım falan yok tabi..

0 1 günün maliyeti canım onun dışında bu ay gelen kredi kartım 3.600 tl cikssss nakit harcadıklarım hariç... bu bizim burdaki taksi durağınıda hastaneleride baya bi zengin ettim...

adama diyorum kart nekadar gelmiş 3.600 hayatım diyo sanki böle az gelmişte mutlu oluş.. adama kızıyorum ediyorumda allahtan naptın bukadar parayı diye sormuyor:)) sanki her ay bundan fazla geliyormuş gibi gayet normal karşılamış:))

geçmiş olsn canım ya inşallah şimdi iyidirler.. bende dün nasıl yorulduysam dedimki çocuk uyuyor uyuyayım beni 12 de kaldırın buharı var :) ne yaptılarsa kalkmamışım hatırlamıyorumda kaldırmaya çalıştıklarını.. işin garibi bide fırça çekiyorum size güvendimde böyle yaptınızda falanda filanda:))

zaten arkadaşım bana heba etme çocuğunu orda burda dedi öyle tavsiye etti senin yaşadığını seneler önce ben yaşadım çok zor dedi.. yaşayan bilir canım ya.. ben mesela 2 kere ameliyattan kurtuldum arkadaşların dr tavsiyesiyle .. biri hemoroid ameliyatı diğeri bel fıtığı ameliyatı...

canım valla evlat olunca ben ne paraya ne pula bakarım .. gecen ayın 24 ünden beri ne uyku var ne bişey onla uğraşıyorum kah hastane köşekerinde kah evde..

bugünde ciğerlerini beğendi dr amcası iyi dedi güzel dedi...

ben tavsiyeyle gitim zaten inanki o dediğin kadınında muayenesi 350 den aşa değildir zaten bundan derman bulamazsam onada giderim ama o ilacı getirten kalfa demişki eşime bugün o ilaç demiş çok iyi ben demiş 30 yıldır eczacı kalfasıyım çok kişiye getirdik builaçtan hepsi düzeldi tavsiye ediyolar çevrelerine demiş...yani milletin tavsiyesiyle çok gelen var demiş ... sizinkide 10 güne bişeyi kalmaz atlatır demiş bidahada olmaz demiş ama düzenli devametsin 1 yıl aksatmasın yenge ilacı demiş..

zaten bu arada 1 ayın içinde dünyanın masrafını yapmışım bende kart gelince anladım gerçi biliyordumda okadarda beklememiştim:) ortalığı batırmışım :)oğluşuma feda olsun babasının işi ne kazansın getirsin dimi ama:)

yaren canım gribine çok dikkat et griple başlıyormuş bu bronşit .. o yüzden burnunu iyi temizle burun salgıları daha ok hasta ediyormuş ciğerlere ulaşıyormuş.. hoş ben çok titizlikle temizledim ama yinede oldu tabi bütün gece uyuyordu öyle sabah ve gündüz temizliyordum bilsem gecede uyandırır yine temizlerdim(

haa bu arada toza toprağa değil tek alerjisi dün telden öle kısa özet geçtim sadece...

yani asitli içecekler ,turşular keskin kokular detarjan kokuları vs gibi alerjik durumlarıda varmış.. zaten o hassasiyet testi yaptığı yerde 20 dakka bekledik 2 işaretli yerde şişme oldu gerisinde olmadı ...oda hassa olduğu alerjik reaksiyon gösterdiği anlamına geliyor .. dr evi tuzla silin demişti valla bugün öyle sildik evde bi ferahlık vardı inan benim bile burnum açıldı ya demekki tıkalıymış:)

ah cnm benuım cok doğru söluyosun ınsanın evlafı ıcın gözu hıc bışey görmez dusun dr arasa alerjık olma ıhtımalınden bahsettı ben hemen dr arastırmasına gırdım
gerek cevrenden gerek eczaneden aldıgın referanslar cok ıyı ınsalla en yakın zamanda eymende derman bulck cnm
cıgerlerın ıyı olmasına sevındım cnm bızde dun gıttık cıgrde bışey yok dedı cuma yıne ccagırdı tedbırı elden bırakmamak lazım dedı
2 gecedır uykusuzum cnm bende kafa sersem 1 aydır ne durumdasın tahmuın edebılıyorum ama evlatlarımız sag olsun hepsı gelır gecer

kart olaylarına hıc gırmemek lazım 1000 2000 tl ıle gecınen ınsanlar var bız neden becermıyoz ınan anlamıs degılım

gecen kk da bı konu acıldı anam bı hesapladım dırek 3000 ustunde evın gıderı ortada bışey yokken
3000 le kalmıyo tabı hıc bı zaman maastan kalırsa 500 ne ala

doğru dıyosun cnm aras pazar gece başladı salı sabah hemen göturdum bronsıte cevırır dıye korkuyorum cnm
dr arasında alerjık olabılecegını dusunuyo atopik dermatıtten dolayı ondan 2 gun sonra yıne bakcm dedı
sansımıza cnm bızde ıyı bı dr a dustuk
ay sen önceden demıştın cnm ondan 2 gecedır uyku uyumuyorum burnu tıkanıyo gece kaldırıp temızlıyorum
tabı nasuıl bagırıyo tahmın et cnm napalım evlatlarımıza deger
cnm dr yarene grıp ası dedı en azından mayıs sonuna kadar korur salgın o zamanadek devam edıyo dedı sen vrdurdunmu hıc fatıhe seneye ekım gıbı ıkısınede dedı

sen eymen doğduğundan bu yana yorgunsun canım.az şey yaşamadınız 3-4 ayda.Allah bundan sonra sağlık,sıhhatini artırsın yavrunun.
benim de işten çıkmama 15 dakika kaldı.ama hiç eve gidesim yok.akşam çaya bir şeyler yapacağım.kızım hasta ve huysuz.oğlumun canı sıkılıyor,oyun ister.miniğim kah kucakta kah ayağımda.
beni kendi halime bıraksalar uyumak tek isteğim.gözlerim kapanıyor valla.

asud ve pepuke bıraktılar burayı iyiden iyi.

ah cnm ne marton degılmı dun gece pek uyumadım esımde gece 4 te gelıyo ısten yatarken dedı sabah 9 gıbı kaldır ben bakım sen uyu
neyse aras 10 da falan kalktı kalktı dedıysen artık delıksız uyku degıldı
saat 10 da attım babasına ay öle tatlı bı uyku yoktu saat 12 de kızımın okula gıtmesıne azkala aras acıkınca geldı ama tedırgın uyumamakk cok guzeldı
göguslerım tas gıbı olmuştu resmen rahat bı uykudan

sen anlattıkça imrendim doğrusu.sürekli evde olmak da sıkıcı ama bu dönemlerde rahat oluyor.en azından geç kalkarım.
sıpacığım şimdi uyanmış,bakıcısının kucağında oturuyordur.yat uyu di mi ?

cnm valla en buyuk sansım esıın gunduz evde olması ıs yapıcaksam hopppp babayaa atıyrum bı daha hıc muhatap olmuyorum

e bı yere gıdıceksem ulaşımı saglıyo getır götur kızın toplantısıs falan oldugunda babaya posta
daha ne ısteyım dımı ama
ay bende uykuyu cok sevıyorum dagcı hıc uykum bıtmış kalkmak yataktan

dagcı cnm sana kolay gelsın bı mesaı bıter bı mesaı başlar benı tostos uyudu bende ıslerımı halledeyım
2 gun mısafrırım var yatılı annem umreye gıdıcek ablamlar gelıcek sehırdısından sımdıden yatakları mamacıkları yapmalı
kokla kuzucukları yerıme

Hadi inşallah bu ilaçlar şifa olacak oğlumuza. Babası madem hastaneye gelmiyor, o zaman kkartını ödesin Balgam söktürücülerin kalktığını bilmiyordum. Kobay gibiyiz valla, 2 sene kullanılan ilaç sonra kalkar, kullanılması gereken piyasaya girmez.... İlaç dünyası ayrı bir dünya:)

İhtiyacın varmış ki, küp gibi uyumuşun canım. Dile kolay, Eymen yaklaşık 4 aylık sanırım, sen neredeyse 1.ayından itibaren bir o hastalık bir bu hastalık koşturuyorsun. Mümkün olduğunca dinlen annesi:)

Canım sen hiç kendi doktorlarına Otri bebeyi sordun mu, güvenli mi,zararlı mı diye? Kullan diyeni var kullanma diyeni.Benim doktor bol bol kullanabilirsin, yeter ki burnu pis kalmasın her hastalık burun tıkanıklığından oluyor demişti. Ben de sabahları ve akşamları önce serum fizyolojik sonra otri ile çekiyorum. Ama bir yandan da burnuna hasar mı veriyorum diye düşünmeden edemiyorum.Bu yoğunlukta senden istenmez ama doktora gittiğinde sorabilir misin. Mesela Asudun doktoru istememiş kullanmasını.Hoş o her şeyi yasaklıyormuş. Bir türlü huzurlu temizleyemiyorum yani kızımın burnunu içimde hep acaba... korkusu oluyor:)Sen nelerle uğraşıyon ben neyden bahsediyorum. Aman boşver sen beni :) Kendine iyi bak canım. Ara sıra face e gelsenen, neden oraya uğramıyorsun pakıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…