Oh oh insalla bole devam eder cnm yemesi ay sutu kasila vermek cok zor
Sanirim ben tombalak bebek srviyorum cnm yarende cok tombalakti yine hevesimi alamadim
Aras hem tombul hem coj hareketli dr da encok onu seviyo kg fazla geliyo ama anbe sutu oldugundan sorun yok diyo hep gobusunu seviyo nerde yaptin bu gobegi adamim diyo
Birikim sart kenarida kotu gun para olmali nw kalirsa atmaya calisiyoruz ama bana gelen gelire gore atilan paralar az geliyo karta sevindim dicem ama dr a gittin acik kapandi hatta gectiiiu
evde olunca yorgunluk bitmiyor canım.çocuk dursa temizlik oluyor,o bitince yemek vs,vs......cnm valla en buyuk sansım esıın gunduz evde olması ıs yapıcaksam hopppp babayaa atıyrum bı daha hıc muhatap olmuyorum
e bı yere gıdıceksem ulaşımı saglıyo getır götur kızın toplantısıs falan oldugunda babaya posta
daha ne ısteyım dımı ama
ay bende uykuyu cok sevıyorum dagcı hıc uykum bıtmış kalkmak yataktan
anneciğin sağlıkla gidip gelsin inşaALLAH.akşam benim de ablamlarabim bendeydi.işten gidip koştura koştura bir şeyler hazırladım.ayaklarım,dizlerim nasıl ağrıyordu ama sofranın servisi,çay faslı,toplanması,bulaşıklar vs. derken bitap düştüm.dagcı cnm sana kolay gelsın bı mesaı bıter bı mesaı başlar benı tostos uyudu bende ıslerımı halledeyım
2 gun mısafrırım var yatılı annem umreye gıdıcek ablamlar gelıcek sehırdısından sımdıden yatakları mamacıkları yapmalı
kokla kuzucukları yerıme
çok şükür canım.geçti Allah'ın izniyle.aynen öyle canım biri bitmeden öbürü başladı hatta biri bitti oh dedim azcık rahat edicem bu başladı
ben kendi yorgunluğumu geçtimde çocuğumun çektiğine üzülüyorum bi taraftanda dert sahibi oldum valla zona çıkartmam kurdeşen dökmem an meselesi(
dr' a gittim bugün ya dediki okadar şiddetli bir hastalık atlattıki dedi şuan sen hırıltıya hiç takılma dedi balgamı söktüğü için hırıltı olcak dedi... atlattı diyince okadar sevindimki anlatamam bütün ilaçları kesti sadece buharını bıraktı oda günde 6 seferden 2 sefere düştü şuan bunada şükür diyorum ama dr daha 1 ayda anca tamamen gideceğini düşünüyor bu hastalığın ama alevli dönemini atlatmışız bunada şükür...
senin işinde çok zor çalışan kadın olmak başlı başına zor hele birde 3 çocuk.. biri düzelir öbürü hasta olur birinin derdi biter diğerininki başlar
bide bizim almanyadan gelicek ilaçla 1 haftaya hiç bişeyi kalmaz demiş eczacı kalfası o buharı falanda kesersiniz demiş .. şuan için dr 1 ay devam dedi 3 ilaçla veriyorduk buharı 2biri izotonik gerçi ilaçta sayılmaz biri ventolin biri punacort mu ne öle bişey adı ventolini 3 veya 5 gün daha ver kes dedi diğeriyle 1 ay daha devam dedi.. ama tabi o damla aşıyla düzelirse okadar kullanmam keserim ...
bide martın 8 inde aşımız böbrek teki büyümenin kontrolü var onuda sordum aşı olabilirmi dedim olur hiç bi problem olmaz dedi...
şuanda beni bide o sıkıntı bastı bakalım böbrekteki büyüme ne oldu .. umarım kendiliğinden düzelmiştir büyüme artmamıştır( off uykularım kaçıyor ya ben bi düşücem yatağa heralde beni kimse kaldıramıcak (
evde olunca yorgunluk bitmiyor canım.çocuk dursa temizlik oluyor,o bitince yemek vs,vs......
eşinin evde olması süpermiş.ben de evdeyken yalnızlıktan çok zorlanmıştım.
anneciğin sağlıkla gidip gelsin inşaALLAH.akşam benim de ablamlarabim bendeydi.işten gidip koştura koştura bir şeyler hazırladım.ayaklarım,dizlerim nasıl ağrıyordu ama sofranın servisi,çay faslı,toplanması,bulaşıklar vs. derken bitap düştüm.
miniğim uyuyordu eve gidince.emzirdim uyudu.mutfakta uğraşırken baktım oğlum bir kanepe büyük kızım diğerinde uyumuşlar.Allah'ım ya böyle bir ortam bulunmaz nimet ama misafirim gelecek.çok acı bir hisle mutfağa döndüm.şimdi kızımın yanında uzanıp dinlenmek vardı.
mihrimah hiç olmadığı bir hale girdi ve tüm akşamı uyuyarak geçirdi.arada ağladıkça emip uykusuna devam etti.tabi yatağımda karanlıkta emzirdim.dayısı hiç görmediği için 10.30da zorla uyandırdık.
ama gece anneciğini hiç rahat bırakmadı hanım.gece güzel uyur dinlenirim sandım ama yok.
ben de yorgunluk bitmez,böyle geçip gider günler...........
çok şükür canım.geçti Allah'ın izniyle.
ben anlattığın kadarıyla şişlideki doktoruna çok güveniyorum.hepsinden farklı bir tedavi uyguluyor.benim yiğenim de astım.hep kortizon,antibiyotik verdiler.iyileşti mi ,hayır.
böbrek kontrolünüz de güzel çıkar inşaALLAH.
bebeklere nazar çabuk değer.eymen de daha dikkat çeken bir bebek.istemeden de olsa nazar olabilir.
maaşALLAH süphanALLAH demek lazımmış bebekleri severken.
eymen çok fena olacak bu gidişle.ayaklansın tutabilene aşkolsun.kaşık da tutarmış yaramaz.:)
mihrimah da dönüor ama 2-3 defa yapınca ağlıyor,sıkılıyor.diğerleri de hiç emeklemediler.ne de yuvarlanma vs.işleri olmadı.sıralayıp yürüdüler.abimin oğlu yuvarlanırdı sürekli.
biz bugün 6 ayımızı bitirdik.
akşam abim mihrimahı görünce aa çok küçük bu,resimlerde büyük görünüyordu,dedi.
evde olunca yorgunluk bitmiyor canım.çocuk dursa temizlik oluyor,o bitince yemek vs,vs......
eşinin evde olması süpermiş.ben de evdeyken yalnızlıktan çok zorlanmıştım.
anneciğin sağlıkla gidip gelsin inşaALLAH.akşam benim de ablamlarabim bendeydi.işten gidip koştura koştura bir şeyler hazırladım.ayaklarım,dizlerim nasıl ağrıyordu ama sofranın servisi,çay faslı,toplanması,bulaşıklar vs. derken bitap düştüm.
miniğim uyuyordu eve gidince.emzirdim uyudu.mutfakta uğraşırken baktım oğlum bir kanepe büyük kızım diğerinde uyumuşlar.Allah'ım ya böyle bir ortam bulunmaz nimet ama misafirim gelecek.çok acı bir hisle mutfağa döndüm.şimdi kızımın yanında uzanıp dinlenmek vardı.
mihrimah hiç olmadığı bir hale girdi ve tüm akşamı uyuyarak geçirdi.arada ağladıkça emip uykusuna devam etti.tabi yatağımda karanlıkta emzirdim.dayısı hiç görmediği için 10.30da zorla uyandırdık.
ama gece anneciğini hiç rahat bırakmadı hanım.gece güzel uyur dinlenirim sandım ama yok.
ben de yorgunluk bitmez,böyle geçip gider günler...........
çok şükür canım.geçti Allah'ın izniyle.
ben anlattığın kadarıyla şişlideki doktoruna çok güveniyorum.hepsinden farklı bir tedavi uyguluyor.benim yiğenim de astım.hep kortizon,antibiyotik verdiler.iyileşti mi ,hayır.
böbrek kontrolünüz de güzel çıkar inşaALLAH.
bebeklere nazar çabuk değer.eymen de daha dikkat çeken bir bebek.istemeden de olsa nazar olabilir.
maaşALLAH süphanALLAH demek lazımmış bebekleri severken.
eymen çok fena olacak bu gidişle.ayaklansın tutabilene aşkolsun.kaşık da tutarmış yaramaz.:)
mihrimah da dönüor ama 2-3 defa yapınca ağlıyor,sıkılıyor.diğerleri de hiç emeklemediler.ne de yuvarlanma vs.işleri olmadı.sıralayıp yürüdüler.abimin oğlu yuvarlanırdı sürekli.
Allah kolaylık verir canım.aileden olunca misafir rahat geçiyor.güzüel,huzurlu,tadıyla geçsin inşaALLAH canım.Ay cnm anlatinca su iki gun gozumde buyudu inanki normalde buyumez ama aras hasta miy miy huzursuz mutsuz bide masalla oglum normalde usludur alisik olmayonca zor oldu
Masalla senin cocuklar aksam cok guzrl durmus darisi basima benim kiz misafr varken hic takmiyo sagolsun senon kuzularin 3 olsugunu bilmiyodum
Maşallah büyüdü 6 aylık oldu bile daha dün gibi doğum yaptıgin gün şimdi yarı yaşına geldi zaman çabuk geçiyor..
Canım resimlerde hepsi farklı çıkıyor benimkide öyle... Sen bakma onlara daha altı aylık tabi küçük olacak...
Allah kolaylık verir canım.aileden olunca misafir rahat geçiyor.güzüel,huzurlu,tadıyla geçsin inşaALLAH canım.
mihrimahım süpriz oldu her açıdan.:18:
evet canım ya haftalarımızı sayarken geldi geçti onca zaman.
düzeltilmiş ayımız 4,5'u geçtik daha.
az evvel aşıdan geldik.kilomuz 7,200.boy 64,baş 43 dü sanırım.ayına göre normal.sağlıklı olsun da yesin,içsin..........
haftasonu yakınlarda bir yere 2 günlüğüne gitmek istiyoruz.ama eşim arıza çıkardı.çok gıığım kendisine.
KızımızaAllah kolaylık verir canım.aileden olunca misafir rahat geçiyor.güzüel,huzurlu,tadıyla geçsin inşaALLAH canım.
mihrimahım süpriz oldu her açıdan.:18:
evet canım ya haftalarımızı sayarken geldi geçti onca zaman.
düzeltilmiş ayımız 4,5'u geçtik daha.
az evvel aşıdan geldik.kilomuz 7,200.boy 64,baş 43 dü sanırım.ayına göre normal.sağlıklı olsun da yesin,içsin..........
haftasonu yakınlarda bir yere 2 günlüğüne gitmek istiyoruz.ama eşim arıza çıkardı.çok gıığım kendisine.
Töbe töbe, abin de alemmiş, ne bu insanlardaki tombik bebebk tutkunluğu. Bugün Arzuya da söyledim yine söyliyim. Şişko olup sağlıklı olan bir insan var mı yeryüzünde? Dememk ki tombik olmak her zaman iyi değil. Tamam, bebeklerde durum farklı olabilir ama yine de fazlası iyi değil. O kadar iyi olsaydı, doktorlar günde 10 paket mama verirdi bebeklere şişsinler diye:)
KızımızaGidebilsen iyi olurdu senin için, son 1 senen kabus ve yorgunluklarla geçti ve geçiyor
abim ilk kez gördü.burda oturmuyor.resimlerini göndermiştik.genelde bebekler resimde daha büyükmüş gibi çıkarlar.birden görünce küçük geldi.yoksa kilosunu falan düşünmedi.uzun süre bebek görmeyince insana küçük geliyor minikler.
sağlıklı olsun,az az da olsa kilo alabilsin yeter.ilk bakıcı dönemimiz kabusdu her açıdan.bir de miniğimi besleyememişti.önceki aylarda birer kilo alıp,onda 200 gr alınca canım sıkılmıştı.işe başlayıp yanında olamamın verdiği çaresiz bir süreç gibiydi o dönem.
dolapta binbir zahmetle koyduğum sütlerimi hanımefendi beğenmiyor.poşet poşet öylece duruyor.mama içiyor artık.arada ben gidiyorum.yeter bu kadar.ek gıdaya başladık hafiften.
biz gideceğiz ama eşim izin alamadı,toplantı varmış bugün.yiğenime teklif ettim.quizleri başlıyormuş p.tesi.minik olmasa büyüklerle idare ederim ama böyle nasıl olacak bilemiyorum.çocuklar çok hevesli,havuz var diye.
benim için yine yorucu ama eğlenceli olacak bir nebze.yavrucuklarımla bu yıl pek iyi geçmedi.
bbakalım hayırlısı inşaALLAH.
Gitseniz cok guzel olurdu canim.
Kati gidaya gecmek de zor. Uuuf uf
Abin Ilk mi gordu ? Bi de kucuk mu dedi. cok biliyolar. Bunlar bi cesit. Beniimki daha gormedi. Bundan sonra da ben gostermiycem. Cigerimi yakti, o da yansin dedim yani. O kadar. Gecen ben annemdeyken anneme geldi, icerdeydim, o salina gecince ciktim gittim. Ortada hicbisey yoktu yani. Ilk evime ben evlendim,7 sene sinra dogumumda gelmisti. Sonra kizin ameliyatinda. Bu doguma gelmedi. Hamileyken aramadi bi. Derdi neyse bilmiyorum ama bana dert verdi.
kardeşlerin ne derdi olabilir ki?erkekler biraz daha umursuz oluyorlar.kız kardeş gibi sıcak değiller.
benim abim burda oturmuyor.ilişkilerimiz sıcaktır.aramızda bir yaş var,çocukluğumuz beraber geçti an be an.çok yaramazlık anımız vardır.:)ilk görüşteki şaşkınlığıydı sanırım küçük görmesi.aramız iyi olduğu için takılmadım.
son günlerde öyle çok şeyle uğraşıyorum ki kilo alıp almamasını da takmıyorum.çıtır olacak,olsun ne yapayım.bana düşen iyi bir bakıcı ve sık sık gidip ilgilenmek.kaç gecedir uykusuz işe gidip geliyorum.kızım hasta ve evde.acaib sinir,stres vaziyetlerinde.bir de onunla uğraşıyorum.eve gidesim kalmadı valla.
neyse asıl güzel haberi unuttum.eşimi ikna ettim.bugün izin alamıyor ama yarın sabah gideceğiz inşaALLAH.
çocuklar annelerinin hastalığında çok bunaldı,yıprandılar.özellikle büyük kızım her şeyin bilincindeydi.
aslında tekne kazıntım olmasa alır ikisini giderim.eşimin gönlünü beklemezdim ki el mahkum onsuz olmazdı.
Super olmus canim. Cok sevindim. Cok cok eglenin insallah. Ne tarafa simdi ?
ayy burayıda ihmaletmeyelim kızlar:)
dağcı tatil yapıyor mis gibi ohh özendim valla..
bendemi gitsem biyerlere diyorum içimden sonra diyorum otur oturduğun yerde bu koca göbekle ne işin var(
Taktin gobege. Yanindaki bonuslardan gorunmez merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?