Previayi bitirenler

valla canım napcan ememyince zorlanınca her yolla veriyosun .. biraz biberonla emiyor oda zorluyo sonra kaşıkla devamediyorum sürekli değil.. biraz bakıyorum aç ozaman azcık ek gıda veriyorum zaten fazla vermiyorum sağdığım sütün durumuna göre açsa veriyorum.. zaten toksa yemiyor istemiyor ilgisini farklı şeylere yöneltiyor..

canım valla bizim dr da hep tombişim diye seviyor.. geçen fotoraf çekinelim dedi sonra hemşireye verdi telefonu aldı bunu kucağına çekiniyo bi sürü ay çirkin çıktım kesin bu çok güzel çıktı diyo:).. bigün hastanede güneş vurmuştu yüzüne eymenin ehemn resmini çekti banada bak annesi şundaki güzelliğe diyor:)

dünde dr da gittikya yaşlı olana sonra bankoda bi kız vardı dr amcası benim oğlanı anlatmış bende bebek odasına gitmiştim kız geldi ay dedi ben onu çok merakettim geldim dedi herkez onu anlatıyo hastanede dedi. bende saf saf baktım ne olmuşki neyi varmış anlatıyolarmış dedim:) annesi bişeyi yokmuş güzelliğini anlatıyolar dedi :9 ha dedim bende baktım baktım neresi güzelki bunun dedim:)

bugün gitim hastaneye kendi dr umuza ordaki hastalar kendi bebekleride var üşüştüler başıma sanki hiç çocuk görmemiş gibi annemde sinir oluyor öyle olunca çocuğuma nazar ediyolar diyor:) kadının 5 aylık bebeği var eşine bırakmış gelmiş benimkini sevmeye töbe yarabimmm dedim içimden ..

benim kardeşim nişanlandı yeni bizim gelin bana diyoki abla buna nazar değiyor bol bol okuyalım herkezin gözü kalıyo bunda diyo...oda kuran kursu hocası bana bi ton dua veriyo bunu oku şunu oku abla diyo ...

Birikim sart kenarida kotu gun para olmali nw kalirsa atmaya calisiyoruz ama bana gelen gelire gore atilan paralar az geliyo karta sevindim dicem ama dr a gittin acik kapandi hatta gectiiiu

yok canım ya kazanılan paraya göre birikim çok az yapabiliyorum bende... doğalgaz geldi 300 tl elektirik geldi 140 tl su geldi 85 tl idi galiba.. telefonlar var eşimle benim paket zaten 95 tl internet sınırsız o bu derken zaten baksana bi asgari ücret kadar bunlara gidiyor sırf.. giyimdi kuşamdı yeme içme derken ayın sonuu zor getiriyoruz..

ya işte benm kafa gidik bu ara yorgunluktan kazı koz koca karıyı kız anlıyorum:) adam öle demiş bende anlamışım kendime göre.. o tutarda tabi fazla ama yani diğerine göre en azından daha masum kaldı yani şimdi..

canım dr ücretini alıcam zaten onu düşünmüyorumda özel sigortamız 400 tl ye kadarını geri ödüyomuş ee zaten 335 tl verim ... taksiye verdiğimle damla aşı 1 yıllık dozu 500 tl o 150 de taksi ye gitti .. dr 'a verdiğimi peşin verdiğim için içime o an oturdu ama zaten faturayı yollayacak eşim yarın sigortaya bi yanlış varmış faturada yarın düzelttiricem dedi 15 günede hesaba yatar o para zaten..

oooo saate bak ben sohbete daldım güzel hoş sabah 5 te asker gibi dikecek beni bu oğlan :) gece buhara kalkmıcam diye oğlan uyuyunca yatmadım bugün:) ama artık yatayım .. kuzulara ve kendine çok iyi bak canım öp yerime ...

evde olunca yorgunluk bitmiyor canım.çocuk dursa temizlik oluyor,o bitince yemek vs,vs......
eşinin evde olması süpermiş.ben de evdeyken yalnızlıktan çok zorlanmıştım.
anneciğin sağlıkla gidip gelsin inşaALLAH.akşam benim de ablamlarabim bendeydi.işten gidip koştura koştura bir şeyler hazırladım.ayaklarım,dizlerim nasıl ağrıyordu ama sofranın servisi,çay faslı,toplanması,bulaşıklar vs. derken bitap düştüm.
miniğim uyuyordu eve gidince.emzirdim uyudu.mutfakta uğraşırken baktım oğlum bir kanepe büyük kızım diğerinde uyumuşlar.Allah'ım ya böyle bir ortam bulunmaz nimet ama misafirim gelecek.çok acı bir hisle mutfağa döndüm.şimdi kızımın yanında uzanıp dinlenmek vardı.
mihrimah hiç olmadığı bir hale girdi ve tüm akşamı uyuyarak geçirdi.arada ağladıkça emip uykusuna devam etti.tabi yatağımda karanlıkta emzirdim.dayısı hiç görmediği için 10.30da zorla uyandırdık.
ama gece anneciğini hiç rahat bırakmadı hanım.gece güzel uyur dinlenirim sandım ama yok.

ben de yorgunluk bitmez,böyle geçip gider günler...........
çok şükür canım.geçti Allah'ın izniyle.
ben anlattığın kadarıyla şişlideki doktoruna çok güveniyorum.hepsinden farklı bir tedavi uyguluyor.benim yiğenim de astım.hep kortizon,antibiyotik verdiler.iyileşti mi ,hayır.
böbrek kontrolünüz de güzel çıkar inşaALLAH.
bebeklere nazar çabuk değer.eymen de daha dikkat çeken bir bebek.istemeden de olsa nazar olabilir.
maaşALLAH süphanALLAH demek lazımmış bebekleri severken.

eymen çok fena olacak bu gidişle.ayaklansın tutabilene aşkolsun.kaşık da tutarmış yaramaz.:)

mihrimah da dönüor ama 2-3 defa yapınca ağlıyor,sıkılıyor.diğerleri de hiç emeklemediler.ne de yuvarlanma vs.işleri olmadı.sıralayıp yürüdüler.abimin oğlu yuvarlanırdı sürekli.

biz bugün 6 ayımızı bitirdik.
akşam abim mihrimahı görünce aa çok küçük bu,resimlerde büyük görünüyordu,dedi.

Ay cnm anlatinca su iki gun gozumde buyudu inanki normalde buyumez ama aras hasta miy miy huzursuz mutsuz bide masalla oglum normalde usludur alisik olmayonca zor oldu
Masalla senin cocuklar aksam cok guzrl durmus darisi basima benim kiz misafr varken hic takmiyo sagolsun senon kuzularin 3 olsugunu bilmiyodum

Aman aman geçsin valla hasta çocuk cok zor...

Bu dr 70 yaşından fazla baya yaşlı ve özgeçmişini oku oku bitmiyor...
Astım alerjik hastalarını aşılamalarla iyileştiriyormus... Tabi uzun süreli tedavilerle oluyor... Bak el kadar bebeğe 1 yıllık tedavi verdi büyükler için bu süre daha uzun .. arkadaşımin kızı daha büyükmus onun tedavisi 2 senelikmis...

Zaten bu gelen aşılar türkiyede yok bi çok ulkedede sahtesi varmış bunun asıl menşei almanya ama orda bile sahtesi var dedi... Güvenilir birilerine getirtin dedi.. birde benim tanıdık biri var o 30 yıldır getiriyor araştırın hangisi işinize gelirse öyle alırsınız dedi... Neyse bakalım getirecek kişi bu ilaçla hiç biseyi kalmicak diyor..

Valla eymen'i hiç sorna akıllara zatar eşşek sipasi...

Maşallah büyüdü 6 aylık oldu bile daha dün gibi doğum yaptıgin gün şimdi yarı yaşına geldi zaman çabuk geçiyor..

Canım resimlerde hepsi farklı çıkıyor benimkide öyle... Sen bakma onlara daha altı aylık tabi küçük olacak...

Allah kolaylık verir canım.aileden olunca misafir rahat geçiyor.güzüel,huzurlu,tadıyla geçsin inşaALLAH canım.
mihrimahım süpriz oldu her açıdan.:18:

evet canım ya haftalarımızı sayarken geldi geçti onca zaman.
düzeltilmiş ayımız 4,5'u geçtik daha.

az evvel aşıdan geldik.kilomuz 7,200.boy 64,baş 43 dü sanırım.ayına göre normal.sağlıklı olsun da yesin,içsin..........

haftasonu yakınlarda bir yere 2 günlüğüne gitmek istiyoruz.ama eşim arıza çıkardı.çok gıığım kendisine.

bence gayet iyi canım boyu posu kilosu erken doğdu biraz yani bence ona görede gayet güzel boyu posu maşallah...

günleri sayıp sıkıntı çektiğimiz günler geçti çok şükür.. tabi şimdi başka dertlerimiz var ama canları sağolsun...

nereye gitmeyi düşünüyorsun? ben sanırım bu sene hiç biyere kıpraşmam gibime geliyor..

Töbe töbe, abin de alemmiş, ne bu insanlardaki tombik bebebk tutkunluğu. Bugün Arzuya da söyledim yine söyliyim. Şişko olup sağlıklı olan bir insan var mı yeryüzünde? Dememk ki tombik olmak her zaman iyi değil. Tamam, bebeklerde durum farklı olabilir ama yine de fazlası iyi değil. O kadar iyi olsaydı, doktorlar günde 10 paket mama verirdi bebeklere şişsinler diye:)

Kızımıza Gidebilsen iyi olurdu senin için, son 1 senen kabus ve yorgunluklarla geçti ve geçiyor

abim ilk kez gördü.burda oturmuyor.resimlerini göndermiştik.genelde bebekler resimde daha büyükmüş gibi çıkarlar.birden görünce küçük geldi.yoksa kilosunu falan düşünmedi.uzun süre bebek görmeyince insana küçük geliyor minikler.
sağlıklı olsun,az az da olsa kilo alabilsin yeter.ilk bakıcı dönemimiz kabusdu her açıdan.bir de miniğimi besleyememişti.önceki aylarda birer kilo alıp,onda 200 gr alınca canım sıkılmıştı.işe başlayıp yanında olamamın verdiği çaresiz bir süreç gibiydi o dönem.
dolapta binbir zahmetle koyduğum sütlerimi hanımefendi beğenmiyor.poşet poşet öylece duruyor.mama içiyor artık.arada ben gidiyorum.yeter bu kadar.ek gıdaya başladık hafiften.

biz gideceğiz ama eşim izin alamadı,toplantı varmış bugün.yiğenime teklif ettim.quizleri başlıyormuş p.tesi.minik olmasa büyüklerle idare ederim ama böyle nasıl olacak bilemiyorum.çocuklar çok hevesli,havuz var diye.
benim için yine yorucu ama eğlenceli olacak bir nebze.yavrucuklarımla bu yıl pek iyi geçmedi.
bbakalım hayırlısı inşaALLAH.

Gitseniz cok guzel olurdu canim.
Kati gidaya gecmek de zor. Uuuf uf
Abin Ilk mi gordu ? Bi de kucuk mu dedi. cok biliyolar. Bunlar bi cesit. Beniimki daha gormedi. Bundan sonra da ben gostermiycem. Cigerimi yakti, o da yansin dedim yani. O kadar. Gecen ben annemdeyken anneme geldi, icerdeydim, o salina gecince ciktim gittim. Ortada hicbisey yoktu yani. Ilk evime ben evlendim,7 sene sinra dogumumda gelmisti. Sonra kizin ameliyatinda. Bu doguma gelmedi. Hamileyken aramadi bi. Derdi neyse bilmiyorum ama bana dert verdi.

kardeşlerin ne derdi olabilir ki?erkekler biraz daha umursuz oluyorlar.kız kardeş gibi sıcak değiller.
benim abim burda oturmuyor.ilişkilerimiz sıcaktır.aramızda bir yaş var,çocukluğumuz beraber geçti an be an.çok yaramazlık anımız vardır.:)ilk görüşteki şaşkınlığıydı sanırım küçük görmesi.aramız iyi olduğu için takılmadım.
son günlerde öyle çok şeyle uğraşıyorum ki kilo alıp almamasını da takmıyorum.çıtır olacak,olsun ne yapayım.bana düşen iyi bir bakıcı ve sık sık gidip ilgilenmek.kaç gecedir uykusuz işe gidip geliyorum.kızım hasta ve evde.acaib sinir,stres vaziyetlerinde.bir de onunla uğraşıyorum.eve gidesim kalmadı valla.

neyse asıl güzel haberi unuttum.eşimi ikna ettim.bugün izin alamıyor ama yarın sabah gideceğiz inşaALLAH.
çocuklar annelerinin hastalığında çok bunaldı,yıprandılar.özellikle büyük kızım her şeyin bilincindeydi.
aslında tekne kazıntım olmasa alır ikisini giderim.eşimin gönlünü beklemezdim ki el mahkum onsuz olmazdı.

Super olmus canim. Cok sevindim. Cok cok eglenin insallah. Ne tarafa simdi ?

Super olmus canim. Cok sevindim. Cok cok eglenin insallah. Ne tarafa simdi ?

sağol canım ya stresten sırtım kasılmıştı.çocuklar da pek sevindiler.yalova civarında bir otel canım.inşaALLAH güzel,mutlu geçer.

ayy burayıda ihmaletmeyelim kızlar:)
dağcı tatil yapıyor mis gibi ohh özendim valla..
bendemi gitsem biyerlere diyorum içimden sonra diyorum otur oturduğun yerde bu koca göbekle ne işin var(

ayy burayıda ihmaletmeyelim kızlar:)
dağcı tatil yapıyor mis gibi ohh özendim valla..
bendemi gitsem biyerlere diyorum içimden sonra diyorum otur oturduğun yerde bu koca göbekle ne işin var(

Taktin gobege. Yanindaki bonuslardan gorunmez merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…