Previayi bitirenler

Amaninnn bom boş kalmis buralar..

Yok kis burdayiz.
ne bilim pek issiz sessiz diğer tarafada bakamadim pc ye oturup... Canımda pek sıkkın bugün...
Eşim hiç hasta olmaz olmaz 2 dir grip oluyor... Geçen grip oldu çocuklara bulaşti eymenin durumu malum... Şimdi yine grip adamı eve sokmayacagim nerdeyse oraya oturma buraya dokunma vs diye diye adamı sandalyenin tepesine diktim...

Inşallah çocuklara bulaşmaz yoksa bogarim adamı...

merhaba kızlar,dün akşama doğru döndük.ilk gün ki eşimin gıcıklıkları hariç güzel geçti.o odadan çıkmak istemeyince ben de bebeği ona bırakıp büyüklele takıldım.havuz vs. çok eğlendiler.ben çok yoruldum,gece de miniğim uyutmadı.ama ruhen çok dinlendim.çocuklar ailecek beraber olmamızdan çok hoşlandılar.
cuma akşam mihrimahın gözü konjekt gibi kızarmıştı.o gün abim de gelecekti.yemek vs. derken çok yorgundum.dr.gitmeye üşendim.öylece gittik.dün sabah uyandı ki gözünün içi şişmiş,kızarmış iyice.gelir gelmez hastane hastane dolaştık.göz dr.u bulamayınca araştırmaya gittik.orda da yoktu.bir damla yazdılar ama mutlaka göz dr.görsün,başka bir şey olur diyince fena oldum.gece de emdi ama ağlıyor yine uyanmış.bir baktım ateşi var.38 civarı.hemen soydum,ibufen verdim.bir süre sonra düştü.arada kontrol ettim sürekli.terlemişti baya.sabah dünya göze gittik.akşam araştırmadaki damlanın aynısını verdi.göz pınarı tıkanıklığımız vardı hep ama geçmiş gibiydi.enfeksion kaptı sanırım kuzucuk.bir hafta damlaya devam edeceğiz.iki güne geçer dedi dr.inşaALLAH atlatacağız.iki de gittim çok huysuzdu.ne yaptıysam emmedi.uykusu da var.çok da acıkmış.artı gözü daha da şişmiş,kimbilir nasıl ağrıyordur.
ben de kendimi kırık dökük hissediyorum.

fburak bu çocuklarla grip,soğuk dönemini bir atlatabilsek.ben de nereye gitsem alarm durumundayım.kimse yaklaşmasın istiyorum.

fburak canim senin ev buyuktu. kapa adami bos bi odaya.
dagci,tatilin arkasindan da bisey cikmasa olmazdi. cok gecmus olsun.

azcik ev supuruyorum bende selinle

sen süpürürsün,selin siler annesi.

tatil güzeldi ya,en hoşuma giden her istediğimi anında getiren oda servisi.
eve de istiyorum bu hizmetten.

haftasonlarını otelde geçirmek istiyorum.ev topla,yemek yap,çamaşır as,ütü yap derdi yok.

ben de istiyorum o oda servisinden :) Rahatlamış, huzura ermişsindir canım,darısı başımıza :)

Amaninnn bom boş kalmis buralar..

cnm napıyosun bakalım eymen nasıl oldu damlalarınız geldımı
bız ucumuzde grıbız kızım en hafıfımız
arasta baya hafıfledı
bugun asılarını yaptırdık masalla cok azz agladı ınsalla burası tenhalaşmaz cnm kasım topiği kurulan gruptan sonra tukendı ekım topiğide bızde ıkı topiği bırleştırdık
bızde bı eşim saglam cnm aman aman ol olmasın ölck sanıyı kendını

Ahhh kiyamammmm kuzunun nasıl acıyordur gözü... Umarım daha iyidir...
Bundan 2.5 sene kadar önce kırmızı göz salgını varmış bizide bi tuttu ma aile kip kırmızı oldu gözlerimiz ne acıdı geçmek bilmedi... Içimizde en kolay fatih atlattı ilaç bi kaç Kez kullandı ertesi gün atlatti ben 1 haftada atlattım kabus gibiydi açamıyordum gözlerimi...

Yazzzzzzz gel artık...

fburak canim senin ev buyuktu. kapa adami bos bi odaya.
dagci,tatilin arkasindan da bisey cikmasa olmazdi. cok gecmus olsun.

azcik ev supuruyorum bende selinle

Dun kalabalıktik bugün kaçınılmaz aticam odanın birine...

O oda servisinden bende istiyorum...

Iyiyiz Canim... Damlaları getirttik sanki kullanali baya düzeldi.. hirlamasi yok biraz sıkışık nefes alıyordu oda azaldı...

Şimdi sıra geldi böbrek kontrolüne ayın 8 de kontrol edilecek büyüme varmı yokmu bakılacak...
Allahın izniyle onuda bi atlatsak başkada bişey istemiyorum...

Hepinize geçmiş olsun... Atlatmasına sevindim çok şükür Canim .. goruyorsun bizi bi gripten ne hale geldik..

Bizdede var grup.. dediğin gıbı topiclerde guruplara kaydı.. ekim gurubu maşallahi var canım...

Son düzenleme:

aa cnm haberler cok guzel o zman cok sevındım ınankı oh oh
bız tam atlatamasakta hafıf sevıyede su anda
burada ne guzel cnm paylaşım azalmamış devam edıyo en cokta benım ısıme gelıyo
haha
bızde ıkı topik bırleştık paylaşım daha fazlalaştı cnm

Inşallah oda geçer canım...

Benim eskiden kalan gurubumda var fatihin yaşıtlari ... Ama buraya daha çok bakıyorum... Bide ben çok yoğun yerlerde takip edemediğim için yazmiyorum... Sen pc den yaziyorsun yetişiyorsun ben telden zorlaniyorum...

Bide malum benim oğlanın dertletinden fazla vakit bulamıyorum 5 dakikalik kaçamaklarla buraya giriyorum..

ben de istiyorum o oda servisinden :) Rahatlamış, huzura ermişsindir canım,darısı başımıza :)
çok şükür daha relax hissediyorum.kuzucuklarımla beraber olmak çok doyurucu oldu.inşaALLAH sizler de böyle ufak bir tatil yaparsınız.

içi hem şiş hem iltihap yavrunun.çok hırçınlaştı normal olarak.iki güne geçer dedi dr.inşaALLAH geçecek.dün gece bir de ateşlenmişti.gözünden olmaz dediler ama sebebini anlayamadım.sabah sarılıp yattık.o uyudu.işe gitmek için kalkınca ağladı bebişim.o minicik ellerini koklamak insana ne kadar huzur veriyor.
evet yaz gelsin,ya da gelmese de arada kısa da olsa gidelim bir yerlere.
bu haftasonu iş arkadaşlarım oldukça büyük bir grup tatile gidiyor cumadan.geçen yıllar ben de gitmiştim.çok eğlenceli oluyor.eşim git diyor ama bebeğimi bırakamam.hem çok küçük,hem rahatsız çocuğum.ailecek olsa giderdim ama.

Offf offf umarım cabuk geçer... Onlar bizden daha dirençli daha cabuk atlatır insallah..

Ben düşünüyorumda çocuklari birakip çalışamazdim.. zaten fatih dogunca isi
Gücü bıraktım çalışamadim... Bi tercih yapmak zorundaydım tercihimi oğlumla kalmak yönünde yaptım... Sanırım hastalik derecesinde takintiliyim çalışıp onları birine biraksam günlük 50 kere arar bakan kişiyide bunaltirdim...

az önce geldim evden.çok huzursuz,mutsuz.sürekli ayakta sallanmak istiyor.10 da emmedi,sağıp bıraktım.onu da zorla içmiş.öğlen yine emmedi.gözü çok fena durumda.diğerinde de biraz kızarıklık var.damlayı ikisine de koyuyoruz.hayırlısıyla bir düzelse kuzucuğum bütün düzeni bozuldu.sabah emdi ama gündüz istemiyor.ağrısı var diye zorlamıyorum.

güvenebilip,için rahat bırakabileceğin biri olmasa çok zor bir şey çalışmak.

Oyy yavrum kiyamam ya kimbilir nasıl canı yanıyor baksana yemesi içmesi bile etkilenmiş... Keyfi kaçmış iyice ne olcak böyle gözü acaba bidahami görürsen dr'a... Bizim çok ağır tutuldugumuz kırmızı göz salgininda fatih 1 gün bi göz 2. Gün öbür göz olarak atlattı evde hepumiz 1 haftada ancak hafifledik bir aya yakında tamamen atlattık...
Bebeklerin daha kolay atlattığını düşünürsek bugün geçmiş yada hafiflemis olmasi lazımdı...
Oda eymen gibi atlatamiyormu yoksa?.

Havuza falanmi soktun annesi onu yoksa ordanmi mikrop kapti kuzu?

yok canım banyo bile yaptırmadım hastalanmasın diye.cumadan başlamıştı kızarıklık.
o gün kardeşimin eşiyle görüşmüştüm.hamile,bize de uzak oturuyorlar.bu yüzden epeydir bebeği görmemişti.facede görmüş.kaldırsan nazar değer vs. dedi.biraz daha dursun kaldırırım epey oldu koyalı inşaALLAH bir şey olmaz dedim.akşama gözü kızardı.şom ağızlı haftalardır duruyordu resim.dün de bronşit salgınıyla alakalı felaket tellallığı yaptı.şiştim onu dinlerken.sağolsun enteresan şehir efsaneleri çoktur gelinimizin.
bilcümle akrabaya okumalarını rica ettim.faceden de resimleri kaldırdım korkudan.:18:
bugün biraz daha hafiflemiş gibi.dün ki huysuzluğunun bir kısmı beni emmeyip aç kalmasındanmış.aç olunca uyuyamadı.akşam emmedi yine sağdım,mama verdim.zorla tıktım ağzına.uyudu çok şükür.ben de gece mesaisi yaparım diye erken yattım o uyuyunca.gece çok kalktım ama akşam uykusu yetmiş.
akşam 7ye kadar çok yordu beni.aklıma eymen geldi,hastanede benim ki gibi huysuzlanmıştır diye.

facedeki arkadaşlar ben size pek uğrayamıyorum.siz de buraya eskisi gibi gelmiyorsunuz.ne olacak böyle?:44:

hımm benim ilk aklıma o ihtimal geldi .. acaba niye öyle oldu gözü kuzunun .. kesin gözlerini elleriyle ovalıyolarya mutlaka o şekil bişey olmuştur...

hafiflemesine sevindim inşallah yarınada geçer iyice...
eymeni hiç sorma canım beni ne çok yorduğunu o huysuzluklarını ağlamalarını.. artık hemşireler üzülüyordu halimi bi biri bi diğeri gelip gezdiriyolardı boş kaldıklarında...
gece 2 saate bir buharı vardı beni uyandırmamak için sessiz girip odaya buharı verip çıkıyolardı .. tabi ben uyanıp oanikle bu çocuğun buharı verilmedi diye telaş yapıyordum biz verdik diyolardı:) allah razı olsun onlardan çok destek gördüm...
malum kazma eşim hastanede kalıp bana yardımcı olmadı tek başıma baktım(

ben faceye 2 aylık olana kadar resim koymadım nazar çok oluyor .. hala bile oluyorya .. bi dışarı çıkmaya görelim nazarlanıp geliyoruz

bu arada benim oğlanı çok kısıtladım nefesi zor alıyor diye çok müdahale ettim fır fır dönen çocuk şimdi sadece sağ sol bide sırttan yüzüstü dönüyor
biraz heyecanlanınca nefes alış verişi sanki koşmuş gibi oluyor bende o yüzden az bi dönse etse koşup hemen alıyorum yerden tıkancak diye korkuyorum

fırıl fırıl dönen şebek şimdi zorlanıyor dönerken.. artık ellemiyim diyorum yine dayanamıyorum nefesi zorlaşıyor diye

bu arada guruba kuruvasanımın fotosunu koydum girdiğinde bak bakalım nasıl olmuş beğencekmisin::)
mersenne sayesinde bi kuruvasan fırtınasıdır gidiyor:)

çok zor hastalıkla uğraşmak.senin hastanede yaşadıkların zaman zaman aklımdan geçiyor.
ben de tırsığım küçüğümde.pek öyle hareketlendirme çabalarım yok.

görmüştüm mersennenin kuruvasanını.ben bakmayayım,diyet yapıyorum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…