yok canım banyo bile yaptırmadım hastalanmasın diye.cumadan başlamıştı kızarıklık.
o gün kardeşimin eşiyle görüşmüştüm.hamile,bize de uzak oturuyorlar.bu yüzden epeydir bebeği görmemişti.facede görmüş.kaldırsan nazar değer vs. dedi.biraz daha dursun kaldırırım epey oldu koyalı inşaALLAH bir şey olmaz dedim.akşama gözü kızardı.şom ağızlı haftalardır duruyordu resim.dün de bronşit salgınıyla alakalı felaket tellallığı yaptı.şiştim onu dinlerken.sağolsun enteresan şehir efsaneleri çoktur gelinimizin.
bilcümle akrabaya okumalarını rica ettim.faceden de resimleri kaldırdım korkudan.:18:
bugün biraz daha hafiflemiş gibi.dün ki huysuzluğunun bir kısmı beni emmeyip aç kalmasındanmış.aç olunca uyuyamadı.akşam emmedi yine sağdım,mama verdim.zorla tıktım ağzına.uyudu çok şükür.ben de gece mesaisi yaparım diye erken yattım o uyuyunca.gece çok kalktım ama akşam uykusu yetmiş.
akşam 7ye kadar çok yordu beni.aklıma eymen geldi,hastanede benim ki gibi huysuzlanmıştır diye.
facedeki arkadaşlar ben size pek uğrayamıyorum.siz de buraya eskisi gibi gelmiyorsunuz.ne olacak böyle?:44:
çok zor hastalıkla uğraşmak.senin hastanede yaşadıkların zaman zaman aklımdan geçiyor.
ben de tırsığım küçüğümde.pek öyle hareketlendirme çabalarım yok.
görmüştüm mersennenin kuruvasanını.ben bakmayayım,diyet yapıyorum yine.
bugün biraz daha iyi canım.a be, burdayız be filizim :) ben 2 gündür falan diğer tarafa da pek uğrayamaz oldum. kızlar nazara ne kadar inanırsanız o kadar çekiyor galiba. ben hiç inanmam (kendi nazarım kendime değiyor sadece).Hem herkesin bebeği kendine güzel geliyor diye nazara inanılıyor galiba.Ama bütün bebekler güzel, herkesin var bebişi. O kadar inanmayın,mıknatıs gibi çeker enerjiniz:) ben ilk günden beri koyuyorum .
Filizim geçmiş olsun canım, sultanımız iyileşsin hemencecik,üzmesin anneyi,bak annesi ne güzel yeni doping yaptı kendini. biraz müsaade etsin. tek elle yazıyom kızlar, imla hataları için üzgünğm :)
Valla bende hemen yakalıyorum zaten nefesi zorluyor bide dönerken efor sarfediyor tıkanır diye tirsiyorum normalde 2.5 aylıkken dönüyordu ellemiyordum.. şimdi hep engelliyorum...
Tekte birakamiyorum bişey misey olur diye...
Benim kuruvasanim şekil olarak daha benzedi... Sonuçta hepsi nutellali milfoy...
bugün biraz daha iyi canım.
bebeklerin güzel olmasına gerek yok,ya da başkasının görmesine.anne babaların daha çok nazarı oluyor.dünümüz çok fena geçti.eve gidip geldim ama çok huzursuzdum tüm gün.
kaç haftadır sayfada.ayrıca biz her hafta sonu bir yerlere gidiyoruz.onlarca insan görüyor.nazar değer,kimse görmesin gibi bir paronoyam yok çok şükür ama kardeşimin eşinin negatif çağrılarıyla ya da olacağı vardı rahatsızlandı.
afiyet,süt olsun hepinize.
insan o sıkıntıyı yaşayınca en ufak şeyde dikkat kesiliyor.hayırlısıyla sağlık,sıhhati daim olur paşamızın.
Sağol canım yedik içtik süt oldumu bilemicem...
Valla eymen den tirsiyorum ben heran bişey olucak gibi...
2 gündür çok huysuz gecede uyumuyor gunduzde... Diş desen daha ortada bişey yok... Bi derdi var ama hayrolsun...
bizde aynıyız.ben de dişten şüphelendim ama yok daha bir şey.az evvel eve gittim.ne emdi,ne uyudu.sabaha kadar da çok huysuzdu.sürekli ağladı.hiç görmek istemiyorum bugün.gittiğime değmiyor.biraz da olsa emse içim rahatlayacak.vakit de kalmadı ki sağayım.gittiğim gibi geldim.burnu tıkanık gibi.senin kullandığın bir damla vardı.hatırlayamadım şimdi.ondan almak istiyorum,belki faydası olur.
fburak cnm dr a gıdıcektın ne yaptınız bakım ınsalla guzel sonuclarla gelmısınızdır
Evet canım gittik dr'a bugün hiç biseyi yok çok şükür...
Sağ Bobrekte büyüme vardı çok şükür düzelmiş çok guzel dedi dr amcasi...
Asilarimizi olduk ..
Ciğerlerimiz de tertemiz mis...
Hasta olduğumuz için kilo almadık pek biz ama boyumuz uzamış ..
Damaklarimiz çok kaşınıyor..
Fatih 2 gündür karnım agriyor diyordu onuda gösterdim parazit varmış onada ilaç yazdı dr... Genelde olurmuş çocuklarda bu parazit ...
Bizde böyle Canim haberler güzel baya en korktugumda böbrekteki büyümeydi çok şükür onuda atlattık...
Dr usg raporunu eline alınca baya mutlu oldu oda üzülüyor eymene... Çok seviyorum onu diyor dr amcası .. çok dikkat et onu hasta etme annesi diyor bana... Dr' uyla yıldızları pek uyusuyor eymenin.. bide zor iyileşme gösterdi baya dr amcasını korkuttu nefesi tıkalı gittiğinde adamın beti benzi attı ogün... Asistanini taktı pesime çabuk dedi hemen al tosunumu hava versinler sende git yanında oyalamasinlar dedi.. yatis işlemini yapmayı beklemesinler çabuk cabuk dedi ... Az kaldı gidiyormuş çocuk nefessiz kalıp..allah korudu kuzumu.. Neyseki geçti gitti o kötü günler...
Siz nasılsınız varmı bi yaramazlık..
cnm arkadasım ya baktım yazdıklaırna acaba dedım benmı yanlış hatırlıyorumkı ıkı aydır bu zamanu bekledıgımızden yanılmam dıye dusundum okadar sevındım kı arkadasım sukur onuda atlattınız
cıgerlerınde ıyı olmasına cok sevındım cnm fatıhımede gecmış olsun
bız bu sene ne olduk böyle bılemedım cnm ama rabbım dermansızını vermesın cocuklarımız eşimim cok sevıyorum rabbım korusun onları
dr unuzada cok sevıyorum cnm yaklasımı falan cok guzel bızımde dr umuz cok ıyı o yuzden cok mutluyum 2 suratsızdan sonra
ıcınde cocuk sevgısı merhemetı var demekkı bak eymen hastayken uzuluyo ıyıyken oda sevınıyo
sen nasıl oldun cnm ruh halın nasıl baksana neler atlattın Allahım korumuş evladını
Canım valla dün çok yorgundum sen sormasan bişey yazacagimda yoktu inanki...
Telden yazmakta ayrı zor oluyor..
Benim dr dan çok memnun olan var.. ama arada suratsiz bulanda oluyormus ne biliyim anlayamiyorum bizle çok ılgili şefkatli güler yüzlü...
Biseyleri ben sormadan açıklıyor .. mesela dün fatihi götürdüm parazit var endişelenme çocuklukta sık rastlanan bir durum dedi... Sonra dediki herşeyini 60 derecede yıka bu ilacı ver dedi gecicek...
Eymen çok huysuzdu dün oda farketti idrar kültüru bakmicakti onada bir bakalım dedi... Birde çocuk çok zor şeyler atlattı dedi haliyle psikolojisi etkileniyor dedi...
Birkere dr' u asik suratli gördüm hastanede yatarken bi moralsiz girdi odaya eymeni sevdi vs biraz sesi kisikti gitti o gun bidaha gelmedi... Günde 3 kez geliyordu .. sonra hemşirelere dedimki dr gelmedi onlarda dediki dr' unuzun dayısı vefatetti sabah bakmaya geldi sadece bugün cenaze işleri var dedi...
Bide kendime kızdım sonra dedim bide adamın suratına taktım o gün bişey sordum duymazdan geldi sandım bidaha bidaha sordum zorla cevapladı o gün... Meğerse dayısı vefatetmis adamın...
Rabbim evlatlarimizin acısını göstermesin canim...
yoksa adam bi muhabbet ediyor eymenle kucaklıyor sarılıyor beni bilgilendiriyor daha be istiyim dimi canim..
Bide ben çok dr gezdim biliyorsun hepsi robot gibi köy sedyeyeye evir çevir tamam... Bilgide vermiyorlar bide kerpetenle laf alıyorsun... Bide azarda yedim bi kaçından cok evham yapıyormuşum ben hiç biseyi yokmuş vs...
Gördük evhami idrarda bakteri Bobrekte büyüme varmış bide evham yapmasaydım ne olurdu acaba bu çocuğun hali...
Bide okadar azki beslenmesi hastaliklarindan dolayı yinede boy atmış kilo desen yerinde sayıyor ocak 24. Ten beri 150 gr almış... Dr şiddetli hastalık atlattı dedi yani ölümlerden döndük açıkçası...
aa cnm benım oğlun neler atlattı kg almayı bırak verbılırdıde yııne yavrum almıs 150 gr aras hasta olunca hemen yemeden kesılıyo
dr olayına gelınce cnm oda ınsan tabıkı moralının bozuk oldugu zmanlar olucak bak cenaze varmış
yada baska seye kafa takık olabılır yoğun olabılır krıtık durumda hastası olabılrı önemlı olan genel durumu
bılgı yanında yakın davranmasıda önemlı
benımde cevremde arasın dr na gıden cok arkadsasım var hep memnunlar sadece bı kısı suratsız bulmuş bende o gunkı ruh halınden dıye dusundum
fatıhımın durumunu cogu ınsandan duyuyırum cnm onada ayrı gecmıs olsun
yelizciğim gözün aydın canım.tüm kontroller güzel geçmiş.ben haftasonu pek nete giremiyorum.hatta evdeyken çok nadir.
face baktım bir kaç kez.uğramayanlara bir bakayım diye.ben oraya giremiyorum,onlar gelmez oldular..........
resim koydum görmüşsündür.burdan devam ederiz senle.
işten kkya bakıyorum sadece.:)face yasak.evde akşam vaktim olmuyor nete zati.
orası aktif ama bana uymuyor.eve gidince vakit olmuyor.face bir girsem pişman oluyorum.onca gönderiye bakmak çok zor.previa sayfamız daha iyi oldu.az-öz bakılabiliniyor.ekim annlerine arada bakardım ama oraya bakarken şişiyorum,çok şey var.
Valla bende gurup cok dedigin gibi ekimin masallahi var...
Bizimkilerde az ama ekimi aratmiyolar...
Bi giriyorum nereye bakicami sasiyorum...
Okadar vaktimde yokki eymenin gunduz uykusu yok...
Aksam 9 da gece uykusuna daliyor bende bi iki tv ye yada pc ye bakip yatiyorum... Sabah 7:30 en gec 8 de mesai basliyor...
Bu ara 3 gundur tiz bir ciglik atiyor surekli bi derdide yok acaba diyorum biyerimi agriyor...
Biyeri agrisa uyumaz diyorum...
Tekrar idrar kulturu baktirdim bugun cikiyor yarin gidebilirim ancak ins oda iyi cikar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?