Previayi bitirenler

çocuk ev işi vs.derken ev mesaisi de çok zor.psikolojik olarak da olumsuz etkileri oluyor.
sonucununz güzel çıkacak inşaALLAH.
ağlıyor mu bağırıyor mu yaramaz?

Aslinda evde cok zor canim kolay degil...

Bildigin ciglik atiyor canim bagirmada degil... Arada mizirdaniyor.. dr idrar kültüru istemicekti ama bu yüzden istedi bakalim bi dedi...

Aslinda evde cok zor canim kolay degil...

Bildigin ciglik atiyor canim bagirmada degil... Arada mizirdaniyor.. dr idrar kültüru istemicekti ama bu yüzden istedi bakalim bi dedi...

inşaALLAH olmaz ama kontrolden geçmesi iyi olur.benim kız da çığlık atıyor ama öyle ağlamaklı değil.sıkıntıdan zilli.
cuma gördüm başka türlü ağlamasını.Allah bir daha göstermesin.ne emdi ne uyudu.

Canım dr da sıkılıyordur dedi ama yinede bakalım bir dedi tam idrarda verdim kültürde ikisini bi bakalım bisey çıkmaz inşallah...

Bide gazlandi bi kaç gündür lahana kereviz vs yedim ondan sanırım onada kiziyor... Ay bilmiyirum nezaman duzelicek bi huysuzluklar bütün günümu onu oyalamakla geçiriyorum...

bebeklik problemleri bitse de paşa etrafındakileri hep pervane edecek kendisine galiba.ye iç yat uyu di mi bu yaşta.
her dönem onun bir sıkıntısı olacak gibi.bir süre sonra biri benimle hep konuşsun,oynasın,kucağına alsın.........

sağlığı yerinde olsun da yorgunluk onların sevgisisne değiyor.:)

ben de az önce geldim evden.onu emzireyim derken onunla uyumuşum.işe gelmek pek zor geldi.

Abisi 2 sene canıma okumuştu aynı performansin hatta fazlasini bundan görüyorum... Abide gündüz uykusu vardı en azından... Bundada olsa ona razıyım...
Hele sende 3 çocuk+ iş ev çok yorucu... Emzirirken uyuman cok normal canim vucut ta yorgun düşüyor bi yerde...

Bunlarin hepsi ayri cins. Benimkinede biseyler oldu. Bi gece uykumuz vardi, 3 gundur o da yok. Kusma gene artti. Hepsi ayni anda gariplesti. Benimki mersennenin dedigi doneme uyuyo hafta vs.,

Bunlarin hepsi ayri cins. Benimkinede biseyler oldu. Bi gece uykumuz vardi, 3 gundur o da yok. Kusma gene artti. Hepsi ayni anda gariplesti. Benimki mersennenin dedigi doneme uyuyo hafta vs.,

Anam bunlar tozutuk cir cir çığlık atıyor valla kafam ağrıdı... Keyfi yerinde olduğundada atıyor aglarkende...
Sürekli adam arıyor başında...

Ilaca ramen bizde kusuyoruz 2 ilac içiyor nafile... Icmese ne olacak hiç düşünemiyorum...

Bunlarda bi imalat hatası var sanırım...

biz de son zamanlarda geceleri sürekli uyanıyoruz.küçükken bundan iyiydik.dün akşam oğlumu parka götüreyim dedim.açtı.malum uyurken ancak emer.uyutmaya çalışırken bir coştu.meyve suyu vardı hemen onu verdim ama hala ağlıyor.battaniyeye sarıp çıktık oğlumla.arabada giderken uyuması lazım.ama sokakta bir çığlık.neyse parka doğru uyudu.onunla uğraşırken 6 olmuştu.geç çıkmıştık.parkta kimse yok diye oğlucuğum azcık sallandı.yürüdük biraz eve geldik.

akşama planlar yapıyorum ama hiç bir zaman hayata geçemiyor.biri mutlaka arıza veriyor.
anne olmak ne zor bir şey.resmen işkence çekiyorsun ama mutlusun.

eymen çok afacan olacak.şimdiden belli.gündüz uyur inşaALLAH.sekine duası var gelininiz bilir.çocuklara okunur,sükunet versin Allah diye.

Kızlar cokkk fenayım çok kötüyum..
Kime neye yanayım bilmiyorum...

Bizim çığlıklar pek hayra alamet değilmiş yine cok sayıda bakteri uremis... 14 iğne yazdı yine birdaha gidicez idrar kültüru bakilcak temizlenince ilacli film cekilicek.. çok moralim bozuktu agladim aglicam icim daraliyor...

Tel çaldı üstüne bir kötü haber daha..

Şu geçen grupta bahsettigim bi arkadaşım vardi hatirlarsaniz...
Kızı okulda bayilmis hastaneye kaldırmışlar gözünü acamiyormus..
Yabancı madde kullandirilmis olabilirmis.. çok sıkıntiliyim cokkkkkkkkk bunaldim suan...

ay canım ya ne diyeyim şimdi.
niye tekrar etmiiş ki ya.tam her şey düzeldi derken.bunu da atlatacaksınız inşaALLAH canım.
şu kızı kendi kendine sana gelen arkadaşın mı?
Allah korusun,inşaALLAH atlatır.sen söyleyince ben de çok fena oldum.

ah niye oluyo boyle yaaa. gecmis olsun. nedeni iyice aratirilmali.
12 yasinda olan mi?neden oyle bir ihtimal dusunulmus hemen?

Ayy inan bilmiyorum üremis bakteri yine.. zaten bikacgundur sıkıntı var diyorumya çığlık atıyor mizilirdaniyor..
Ignelerden sonra ilacli film çekilecekmis oda çok zor napicam bilmiyorum...

Evet Canim o kızı kendi basina bana gelen akşam karanlık cokunce gezen kız canım...

Simdi konuştum arkadaşımla gozunu acmis bakirkoye gotur demisler bakilsin bu salakta almis eve gelmis... Tovbe yarabbim cocugum rahatsiz olmasa evde yeninle alip ben goturucem bakirkoye...

Ay nefesim daraliyor hop oturup hop kalkiyorum... Bide arkadasim napiyim yelizcim demiyormu al Allah delini zapteyle kulunu...

Bu sinirle cikicam gidip yokacam kadini bu nasil bir genisliktir...

Bu kadinin devlet elinden almali bu cocuklari yazik harcanicaklar...

ah niye oluyo boyle yaaa. gecmis olsun. nedeni iyice aratirilmali.
12 yasinda olan mi?neden oyle bir ihtimal dusunulmus hemen?

Sagol Canim bakalim arastirilcak iste..

Evet canim o 12 yasinda olan kiz...

Herseyi normalmis tansyon vs kan tahlili bakilmis bazilarinin sonuclari daha cikmamis...

Kac saatir gozunu acamamis dusme vs yok ayilamamista ondan oyle dusunulmus...

Kiz bisey anlatmiyormus... Ay bilmiyorum canim daraliyor gidemiyorum duramiyorum.
Zaten gitsem anasina saldiririm bu sinirle...

bu ne rahatlık ya.ben bile burda fena oldum.eve getirilir mi o halde.Allah akıl fikir versin.böyle bir zamanda 12 yaşında kzı çocuğu dışarda ne işi var.bizim orda bir laf vardır '' çok gezen papuç b.... getirir'' diye.

Dert sahibi oldum valla... Kendi cocugumami uzuleyim bunami yanayim...
Allahim sabir ver yarabbim dayanamiyorum artik..

Bu kadinla daha gurusmeyecegim karar aldim...
Bunun cocuklarina cok uzuluyorum surekli buna akil veriyorum soyle yap boyle et vs diye...
Hep havaya hep bosa konusuyorum kadinin umrunda degil ben kendimi uzdugum yiprattigimla kaliyorum....

Yok arkadas yok isyanda etmek istemiyorum ama rabbim basindan yagdiriyor resmen cocugu...
5 cocuk vermis rabbim birini evlatlik vermis .. biri olmus biz tanismadan... 3 tanesi yaninda biri kucuk 1.5 yasinda saldim cayira mevlam kayira...

Okadar cok isteyen olmayan insanlar var bulsalar pamuklara sarip sarmalayip el bebek gul bebek buyutucekler boyleside bulmus bunuyor...

Bende araya taraya buluyorum ama kolayda bulsam boyle yapmam ilgilenirim cocuklarimla..

Suanki durumumu yazarak inan anlatamam okadar fenayimki gogsume bir agri oturdu...

Zaten Kendi kuzuma uzuldum tam agladim aglicam oyle duruyorum bu haberi aldim...

Grupta yazdigimdada demistimya anasindan cok benim icim yanar diye aynen oyle oldu anasi gayet rahat...

Bogacam ben bunu bugun annem evde zor tutuyor beni suan...
Aslinda biraksada gitsem bi icimdekini dokerdim en azindan... Burda hop oturup hop kalkmaktansa...

Kor seytan diyo topla getir cocuklari bi taraftan diyorum nasil bakicam hepsine....

Allah'ım ya ne duyarsız anneler var.birini neden evlatlık vermiş?
peşinden koşamıyorsun bari evde tutmayı becer çocuğunu.
herkes anne baba olmayı haketmiyor ama Allah çocuklarına imtihan diye gönderiyor galiba.
benim ilk bakıcı yanımda yalan söylemişti,kaç gece uyuyamadım.
bariz bir kötülüğü olmadı çok şükür ama yalan her şerrin başı bence.adam da vicdan olmaz.bu da yeter zaten.

yakın olsam sana eşlik ederdim valla.

evlatlik verdigi bu 12 yasindakinin ikizi bide tipatip aynilar...

Gorumcesinin cocugu olmuyormus buda ikiz olunca bakamam diyip vermis...

Sonra bi kizi daha olmus oda havale gecirmis sabah anlamis dr goturmus ama cocuk gitmis zaten allah rahmet eylesin...

Ben tanidigimda iki kizi vardi biri 1 yasinda bu 12 olanda 4 yaslarindaydi... Diger kizida yeni vefatetmisti...
Sonra bunun ikizini evlaylik verdim kizim bana yenge diyince uzuluyorum falan diyordu..

Onu vermis ama cok iyi bakiliyor sansliymis bunun yanindakilerin hali ortada...

Ay ben bu kadina napiyim bi akil verin bana Allah rizasi icin...
Kendi derdimi biraktim buna yaniyorum ... Ben cocuguma bakarim ilgilenirim bi sekil derdine derman olmurumda bu cocuklar ne olcak bu kadinin elinde?

sen bugün ilgilenirsin ama bir ömür o kadının elindeler.aklı başında bir yakınları yok mu sürekli yönlendirse.sen araya araya buluyorsun.kendini her koşulda feda ediyorsun,böyle umarsız insanlar da o cevherleri heba ediyorlar.tertemiz yavrular ne hale geliyor.bu zamanda gözümüzü 4 değil 8 açmamız gerkiyor.
Allah hayırlı insanlar çıkarsın yavrularımızın ve bizlerin karşısına.sahipsizleri de korusun.
büyük kızı için alakadar olman iyi olur ama her daim yanında olamazsın ki.küçücük yavru daha.ortam kötü maalesef.

Ayy ilgilenemiyorum benim oglanin durumu malum...
Ilaclu buhari var zaten mizir mizir surekli onla ilgileniyorum...
Simdi birde sabah aksam antibiyotik igneye baslicaz bu aksam ilkini vurdurucam...

Once bana yakin oturuyordu simdi baya ters biyere tasindilar..
Anlican onceden olsa pesine dusebilirdim simdi elim kolum bagli caresiz kaldim bi care ariyorum...

Inan cocugum hasta olmasa alip getircem eve ilgilencem bi sure ama benim derdimde basimdan asiyor biliyorsunuz nelerle ugrasiyorum...
Igneler bitince filmiydi osu busu ugrascaz bakalim onda ne cikicak oda bilinmez...

Anlican ne yapicagimi sasirdim elim kolum bagli oturuyorum bi toplayim kafami bakiyim bulucam bi care...

Yoksa dusun dusun kafayi yiyecegim... Boyle ana olmaz olsun bu degil annelik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…