Previayi bitirenler

senin işin de zor.hem hasta,hem minicik bir bebeğin var.
kızı evine alıp ilgilensen bile annesinin yanına dönünce aynı olur.öyle serbestliğe alışınca sıkıya gelemezler.
sen şimdi kuzunu düşün.üst üste geldi,kötü oldun şimdi.

Aynen zorr isim kuzu bi yandan duzelmiyor biri gitmeden biri geliyor..

Ust uste geldi hersey..
Koskoca kadin bile oturdu agladi uzuldu cocuga...
Annemde biliyor hep kiziyirdu buna.. ama nafileee..

Son düzenleme:
Aynen zorr isim kuzu bi yandan duzelmiyor biri gitmeden biri geliyor..

Ust uste geldi hersey..
Koskoca kadin bile oturdu agladi uzuldu cocuga...
Annemde biliyor hep kiziyirdu buna.. ama nafileee..

Herseyi yap ama baskasinin kizini asla evine getirme. Kimseye guvenilmez. Allah korusun bisey olur senden bilirler.

Herseyi yap ama baskasinin kizini asla evine getirme. Kimseye guvenilmez. Allah korusun bisey olur senden bilirler.

haklısın anacım işte üzüntüden saçmalıyorum..
bugün eymeni iğneye götürdüm babasına rastladım yolda dedim sahip çıkın azcık dedim çocuklarınıza vs .. eşinede dedim söyle öyle bi başaına salıyo sokaklara dedim karanlık vakti vs.. zaten kadınıda telde bayabi fırçaladım bilmiyorum artık daha ne diyim ben bunlara..

kıza beyin tomografisi vs yapılmış testler falan herşey temizmiş.. eğerki madde kullandırıldıysa bu testlerde çıkmaz bakırköye götürün demişler.. daha doğrusu noroloji uzmanı öyle demiş.. herşeyi temizmiş ve saatlerce uyanamamış ne yaptılarsa yok .. sonra kendi kendine ayılmış yani yüksek ihtimalle madde kullanmış .. yada biri bişeyine katmış falan demişler.. bunlarda hala götürecek bakalım bakırköye inşallah(

fburak cnm okudum ınan ıcım sıstı he eymenemı uzuleyım o kız coocugunamı off offf
zaten eymene sana ayrı uzuluyorum ya hersey yolundaydı son tahlılde neden yıne böle oldukı cnm

fburak cnm okudum ınan ıcım sıstı he eymenemı uzuleyım o kız coocugunamı off offf
zaten eymene sana ayrı uzuluyorum ya hersey yolundaydı son tahlılde neden yıne böle oldukı cnm

Sorma canim ya kendi derdimi biraktim bu kiz cocuguna uzuluyorum...

Eymende bi ciglik olayi basladi gecen hafta.. asimizda vardi gittik zaten Bobrekte bakilacakti biliyirsun...

Ben dr'a ciglik atiyor surekli huzursuz dedim ozaman mutlaka bi kultur bakalim dedi...
Daha oncedende bakteri ciktigi zamanlar hep huzursuzdu ve agliyordu... O yuzden bakti ama bobrekleri iyi cikinca sevinmistik...

Bugun kulturu elime aldim dunyam resmen basima yikildi... Inan eve nasil geldin diye sor bilmiyorum eve nasil gekdigimi bile.. tabi bu kizin durumunada uzuldum .. iyi biyerlerde dusup kalmadim sukur..

Son düzenleme:

cnm benım ya sukur böbrekler ıyıde bu bakterıler neden yıne cogalmış off yanı neden bu cocuga gelen yavrumun yakasını hemen bırakıp gıtmıyo 14 ıgne yanı ay bugun okudum bı yuzum dustu ınan esımde yanımda anlattım oonada oda cok uzuldu
bı asıda kıyamıyoruz vurdurmaya
dr ne dıyo cnm neden tekrarlıyo

Valla benim o anki halini bir gorseydin cok kotu oldum.. aksam oturdum dusunuyorum eve nasil neyle geldim diye inan o sonucu aldim dr dan ciktim eve geldigim sureyi neyaptigimi bilmiyorum....

40 tane tilki dolasiyor tabi kafamda iyi evin yolunu bulmusum o sokla... Tabi sadece oda degil kizin durumuda vardi sanirim oda etki etti...

Hatta o kizin yattigi hastanenin ordan gecmis olnam lazim evimin yolunun uzeri bide lizard niye ugramadim diyorum vs oyle kotu bir gun gecirdim....

Gecen oglanin cigliklardan bahsediyordum ya anlam veremedim huysuzduda baya... Sonra Bobrekte sorun olmayinca kulturde temizdir diye dusundum...

Dr Dan suan ilacli film cekilmeden bilemeyiz dedi canim sebebini... Once igneler biticek tekrar kuktur vericez temizse ozaman film cekilcek...

Bronsitti bakteriydi derken cok antibiyitik kullandik mecburen..

Yedigimiz ignenin haddi hesabi yok...

Bu arada cigliklari kesildi ignelerden sonra...

canım bugün daha iyidir kuzucuk inşaALLAH.
onca şey atlattınız.insanın psikolojisi berbat oluyor.üzülmen,panik yapman çok normal.hiç bir şeyin tadı kalmıyor çocuklar hastaysa.bunu da atlatırsınız ve o pis bakteri uzak durur yavrudan.bu son tedavisi olsun inşaALLAH.

arkadaşının kızı kimle görüştüğünü söylemedi mi acaba annesine?içip içmediği belli olur.kadın neden bu kadar rahat anlamadım.hastanede vaveyla koparıyor seni arıyor.bakırköye gitmiyor,eve geliyor.

Canim ignelerden sonra ilacli film var daha ne oldugunu bilemiyoruz ondan sonra belli olcak sanirim...

Kiz okulda bayilmis okuldan aramislar...
Ne oldugu muamma... Zaten kiz okula kendi gidip geliyor bi basina.. bide kucugu var onuda okula bu goturup getiriyor...

Zaten kiz bisey yaptiysa babasindan bi dunyA dayak yer korkudan soylemez bisey..

Adama dedimki dovmek vs care degil azcik ilimli olun arkadas gibi konusun yaklasin onun seviyesine inin azcik.. neticede o bir cocuk bazi seyleri dusunemeye bilir.. sen yol gostericeksin vs dedim...
Birde zaten kizin pisikolojisi cok normaldegil dedim...
Yardim almalari gerek bence bide kendi hatalarini duzeltmeliler...

Zaten kiz kendi kendine ayilmis saatler sonra.. okadar mudahaleye igneye vs tepki vermemis...
Kendi kendine ayilmasida enteresan dusundurucu yani...
Okadar mudahaleye kirpigini bile kipirdatmamis ... Ben olsam giderdim bakirkoye.. hic aramadim bugun canimi iyice sikmayayim diye...
Benim derdim banA fazla zaten...

Son düzenleme:
Fburak canım nasıl oldu eymen?

Canim ignelere devamediyoruz.. bitsin kultur vericez bakalim sonrada ilacli film...

Bi kac gundur bende nefes alamiyorum dahiliye ve kardiyologa gittim gorundum .. kalple alakali bisey yok dediler yorgunluktan stres uzuntuden de olabilir dedi.. bide eger daha kotulesir ve duzelmezsen gel dedi..

Akciger filmi bstin usg cektirdim.. usg yo sekerden dolayi baktilar once ic organlara hasar verirmis vs.
Onlarda iyi cikti dun tok oldugumdan kan tahlillerimi bu sanah verdim yarin alicam bakalim...
Belki insulin baslayabilirmis hap kullanamayacagim icin...

Bide eymende pamukcuk olmus karbonat Li Su yaptim gecmedi eczaneden bi damla aldim yaptim bugun 2 kez baya hafifledi...

Anlican onada huysuzluk yapiyoruz...
Ben hala zor nefes aluyorum ve tek basima ordan oraya kosmaktan yoruldum..

Bazen esleriyle hastaneye gidenlere ne ozeniyorum bi bilsen.. soyle bi cantami tutacak biri bile lazim oluyor inanki...
Sanirim cok yiprandim Ben...
Ay bi sordun bin ah isittin .. sorduguna soracagina pisman oldun.. hakkini helal et canim..

Bide eymeni profosorede gotureyim diyorum.. ay prof prof geziyiruz 4 aylik sipanin 2. Prof ziyareti olcak...

Yanliz su ilacli filmi bekliyorum ondan sonra butun herseyi tam olsun fatihi 5 sene once goturmustum cocuk urulogu bi profa adam isinde uzman bi prof cok memnun kalmistim.. ozaman 250 tl idi muayenesi simdi kim bilir nekadardir... Aman saglik olsunda para muhim degil.. ben dun 1000 tl cik Dr tahlil film derken bayildim Neyseki biseyimde yokmus saglik olsunda biseyim olsa daha kotu ya Kim bakcak bu problemli bebeleri....

Bunlarla gecmis olsun canim. Onemli bisey cikmasinda. Insuline gerek olmaz insallah.
sağol canım bakalım yarını bekliyorum.. sonuçlara göre bakılcak zaten ona göre karar verilecekmiş..

Kizlarrr burayida ihmaletmesek diyorum..

Sol tarafim iyiden gitti kas agrisiymis gercekten gunlerdir cektigim...
Kolumu zor kaldiriyorum ama yatmak istemiyorum yatarsam kim kaldircak beni yerimden bilmiyorum..

Bu arada ilacli film damardan diye konusmustuk ya ole degil sanirm burda bi ark ayni bizim gibi..
Onun bebise sondayla vermisler off sikinti basti beni iyice...
Onda darlik cikmis geri kacma yani reflu degilmis.. takip demisler ameliyat icin aciliyet yok demisler...

cnm arkadasım benım eymenıme uzuluyodum sanada uzuluyrum sımdı kolaymı
artık vucudunda tepkı vermeye baslıyo tabı kolaymı cnm benım
ınsalla hayırlı sonuclar cıkar kasım topipğindekı arkadastada aynı sorun varmıs cnm dımı en azından bılgı alısverısıde olur aranızda
o sunnet ettırmıs cnm sende dusunuyomusun

Ay canim sorma benim sol taraf goctu hakkatten..
Evet iyi denk geldi onunda bakteri uremis bizim gibi...
Bakalim bizim sonuc ne cikicak...
Ben dogumdan sonra dusunuyordum hemen ama kimlik yuzunden yapilamadi... Sonra 40 ciksin dedik sonra bi ton sorun cikti o gecsin bu gitsin derken Sunnet olayi kaldi... Ama dusunuyorum yaptiricam insallah canim...

Sen tombisin sunnetini nezaman yaptircan canim?

ah canım benim ya kolay mı.normalde evden bebekle insan çıkarken stres oluyor.ben de senin gibi çocuklara hep tek başıma koşarım.eşim taa karşıdan gelen dek .........
hayırlısyla kuzu sağlığına kavuşsa.doğduğundan bu yana bir nefes alamadın,Allah beterinden korusun da.
sen de başka bir şey çıkmamasına sevindim canım.

Allah gücünü kuvvetini artırsın.anne hasta oldu mu hayat bitiyor.ben küçükken annem hep hastaydı.hala o burukluğu içimde hissederim.önümüze kahvaltı koyamadı hiç.Allahtan ablalarım vardı.annenin yerini kimse tutmuyor.
kuzunun da çilesi annesi.aylardır ağrı,iğne acısı çekiyor.hastanede neler yaşadı yavrucak.
profuna gitmen en makulu.üstelik güvendiğin biri olması çok güzel.

ben akşam ve haftasonu giremiyorum canım.aklım hep sendeydi ama face bile az girebildim,meraktan.kimse izin vermiyor kendi başıma kalmama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…