ne güzel yapmışsın masaj koltuğunda rahatlamışsın.demek hepimiz gittiğimiz de oturmalıyız bir kez.:)Canim valla bende pc ye oturamiyirum pek bende faceye pek bakmiyorum..
Dun avm ye gittim orda masaj koltuğuna attım kendimi.. verdim fatihin eline bozuk 1 likleri masaj bittikce o attı valla o masaj bana iyi geldi biraz sol taraf iptal normalde benim... Bebike alış veriş yapmam lazımdı yeni oyuncak giyim bakim vs... Massjdan sonra alış veriş yaptım..
Düne gore baya iyiyim... Bugün evde tek olmasam gider yine masaj koltuğuna kurulurdum..
Yarın hastanedeyim yine kültür vericez bakalim...
Onun sonucu ciksin bide film cekilsin ondan sonra profta alicam solugu canim....
O adama guveniyorum fatihe ameliyat dediler oyle boyle degil zor bir ameliyat to bide 15 gun sonda ile gezicekti bide 2. Bir ameliyat daha olur dediler yine 15 gun sonda...
Bende aradim taradim bu profu buldum adam muayene etti idrari nasil yaptigina bakti... Bide annesi dik duruyor pipide bi egrilik yok dedi... Bu sadece idrar deligi hafif asagida dedi bu sadece benim burnumun egri olmasi gibi bisey dedi.. burnum egri ama bana bi sikintisi yok dedi...
Ha yok ben bunu boyle istemem dersen biz dedi az yukari aliriz dedi cok ceker ama cocuga yazik dedi...
Bu ayagina iseseydi pipide egrilik olsaydi ozaman ileriki hayatini etkilerdi dedi ..
Ozaman 15 bin tl idi ameliyat dusun adam al kizim evine gotur cocugunu dedi...az paragoz olsa oracikta keser bicerdi cocugumu...
Daha once benim 2 ameliyattan kurtulmam gibi biri fitik biri hemoroid...
O cok kotu fitiklarimla cocuk bile dogurdum goya yuruyemezsin ameliyat olmazsan demislerdi...
Eymeni gotururum o prof nederse onun dedigini dinlerim... Ona guveniyorum en azindan isinide iyi biliyor ustelik..
Biz kadinlarin cilesi bu canim herseye biz yetisiriz onlar bixden cok yorulur ama bide utanmadan yorgunum derler..
ne güzel yapmışsın masaj koltuğunda rahatlamışsın.demek hepimiz gittiğimiz de oturmalıyız bir kez.:)
işini bilen doktor paradan çok hastayı ve mesleğini düşünür.yoksa öyle kolay kolay prof olamazlar tabi.
BENİM KOMŞUNUN OĞLU OLDU ÇOK DA MIZMIZ BİR ÇOCUK.BEZDİRDİ ANNESİNİ .BİR DE CERRAHPAŞADA OLDULAR.GİT-GEL BÜTÜN YAZ PERİŞAN OLDULAR.
hemoroid doktorunun ismini tekrar versen bana canım.ben de hala sallıyanlardanım.
aynen canım işini bilen önemseyen yapmazda işte yapalması lazım dediler diye gittim ona ben...
genel cerrahımın adı Tuğrul Kadıoğlu... Kadıoğlu hastanesinde geçen kuzenimin arkadaşının halasına bi dr ameliyat demiş kuzende yaptırmayın demiş.. benim kuzende vardı hemoroid oNADA AMELİYAT DEDİLER O BAŞKA Bİ DR A GİTTİ AMELİYATSIZ KURTULDU demiş.. kadın gitmiş benim dr a sonra beni aradılar allah razı olsun senden beni büyük bi dertten kurtardın diye...
hemoroid bel fıtığı vs diyince ilk akla ben geliyorum benden örnek veriyolar hep..
bazen diyorum göya ameliyat olmazsam yürüyemezdim vs insanları nasıl kandırıyolar ya...aslında bi yazsam sana ne tecrübeler var bende buna benzer pes dersin ...
oyuzden şimdi bi dr a güvenemiyorum hep araştırıyorum iyice manyak oldum bu konuda hep bi acaba oluyor bende..
sağol canım.
iyi yapıyorsun valla.benim de yakınlarımdan bel fıtığı olanlar var.onlar için de fikir edinmiş oldum.
ben de tuğrul beye gitmeliyim.ablam bağırsak ameliyatı oldu.açınca hemoroidini de aldılar.morfinlerle geçmedi ağrısı.çok çekti çok.sürekli kanamlar vs.bağırsak yırtılması vardı o arada hemoroid olmuş.onu da aldılar.hala pek rahat değil kaç ay oldu.
ben artık 3 de çıkıyorum canım.aralarda gitmiyorum.öğleden önce sağmaya çalışıyorum ama emme gibi olmuyor.inşaALLAH azalmaz kuzumun sütü.
evet canım haklısın geciktirmemek lazım.Ah canim benim ne zorluklar cekmistir Kim bilir..
Tabiki suda var cok gec kalirsanda ameliyat sart oluyor malrsef....
O dr degerlendiriyor durumuna gore cok agir bir hemoroidin yoksa skleroterapi (igneyle buzusturucu) tedavisi uyguluyor..
Hemoroidde dereceler vsrmis 4. Derecede ameliyattan baska secenek yok..
O yuzden Canim fazla askiya alma sakin ihmaletme..
Benim bel fitigim okadar kotu durumda degilmiski canim.. hangi dr'a gitsem ah boyle kotu vah soyle fena hemen ameliyat dediler..
Ozaman fatih 7 aylikti olman sart dediler...
Boyle bi yerde Anneler vardi yine orda bitanesi tavsiye etti o dr'u bana... Ben onda oldum 4 gun sonra araba bile kullandim dedi hatta ameliyat oldugu yeri gosterdi bi bulusmada.. ozaman dedim bende onda ameliyat olayim..
Gittim adama ne ameliyati dedi mr da gosterdi bak bunlar senin fitiklarin bunlar surdaki duvara baski yapacakki ozaman patlar biz ozaman ameliyat ederiz dedi...
Bana bu fitiklarimla nasil yasayacagimi anlatti vs biseyi nasil tasiyacagimi nasil itip cekmem gerektigini vs.
Ve ozamanki agri ve yuruyemememin sebebinin gebelikten dolayi bel kaslarimin zayifladigi icin oldugunu soyledi...
Onun tavsiyelerine uyuyorum cok sukur iyiyim gordugun gibi birde dogum yaptim yani...
Ondanmidir bilinmez kolay kolay Dr lara guvenemiyirum..
Yani fatihin olayida oyle bir abarttilar ozaman ne uzuldum ne agladim cocuga prof bakti bu neki dedi hic bisey yok dedi..
Yanliz biz hic bilmiyorduk tikaniklik vardiye bunu sunnet ettirdik cocuk cerrahina o sunnette bile duzeliyormus... Prof dediki hangi Dr yapti bunu sunnet derisiyle sunnet yaparken duzelte bilirdi dedi...
Esim dangozu goturdu bizi biyere ben dedim ona ozaman ben arastirayim diye o arastirmis vs sonuc bisuru sikinti..
Eymen icin arastirmis sen karisma dedim bugun ona kizdim bi ton.. abuk subuk biyere goturur bide sinir eder benj...
Benim adam oturdugu yerden ahkam kesmeyi sever .. sorsalar herseyi o yapmistir ben hic bisey bilmem vs..
evet canım haklısın geciktirmemek lazım.
benim eşim de aynen senin ki gibidir.her konuda uzman ve bilir kişi,eleştirmen.ben pek takmam onu yoksa çekilmez.benim çok önemsediğim bir meseleye muhalefet olur ve ahkam keser sürekli.ben pek pes etmem,sonuna kadar uğraşırım.
son zamanlarda şunu daha iyi farkettim.ben yapınca çoook yanlış,o yapınca çok normal bir şey.
cuma akşam kınaya gittim.çocukları da ona bıraktım.giderken bana telefonun hep yanında olsun ararım,geç gelme,fazla kalma vs.
hatta çocukları peşime takma niyetinde olunca çok kızdım.insanoğlu kim olursa olsun önce kendini düşünüyor.
el insaf yani.günde 3-4 kez git-gel,işte çalış,akşam evde hepsine paralan,gece uyuma......
gittim,ordayken bi aradı.telimi kapatıyorum,ARAMA DEDİM.
bazen beni çıldırtıyor da dönüşü kendisine oluyor.Ah canim bizim hic isimiz olmamali onlara gore.. hatta isimiz varsada col cocuk gitmeliyiz zira cocugun yeri anasinin yanidir onlara gore...
Utanmasalar kucaklarina bile almayacaklar... Benim esim 1 aylik olana kadar hic almadi eymeni kucagina yuzune bile bakmadi eline alirsa ustune kalir diye korkuyor sanirim...
Senin calismanda ne varki canim o daha cok yoruluyordur...
Bide benim esim cocuklarimi bakiyorum ben diyo... Nasil bakiyorsun dedim .. calisip para getiriyormus oyle yani para bakiyorum cocuklara...
Ee bunlarin suan paradan cok sevgiye ihtiyac duyduklari zaman suan...
Anlican bizimki para babasi sanki sevgi parayla alinan bisey..
Telefonu kapatmakla ne iyi etmissin canim...
bazen beni çıldırtıyor da dönüşü kendisine oluyor.
erkekler kenardan baba olmayı seviyorlar.ben de eşime ikimizde çalışıyoruz dediğim de sen annesin diyor.o an boğazını sıkasım geliyor resmen.
c.tesi öğlene kadar çalıştı.sonra evin ihtiyaçları ve kendi ihtiyaçları için alışveriş yaptı akşama kadar.neyse o gün geçti.pazar sabah arkadaşlarıyla eyüb sultana,ordan kahvaltıya gitti.9,5 gibi geldi.başka bir arkadaşı çağırdı,uçarak çıktı evden.
gelince de gece pcyle uğraştığından gidip yattı.saat 5'e kadar.zorla uyandırdık.kalkmış bir uyutmadınız diye bize söyleniyor.el insaf yani.
sabahları küçüğüm erkenden uyandırıyor haftasonu da olsa.bir saatde olsa kendime ayırdığım bir zaman dilimi olsun istiyorum.spor yapmayı seviyorum.yapmama gibi bir şansım yok zaten hemen kilo alıyorum.yeniden başladım ama miniğim izin verirse yapacağım gibi.
neyse ya söyledikçe hayatımın işkence olduğunu hissediyorum.
butun erkekler boyle degil ama geneli boyle malesef...
Benim kuzenim sansli kocasi herseyine yardim eder... bi ortama gireriz onun cocuk surekli babada baba bakar yedirir icirir.. oda bacak bacak ustune atar sohbet muhabbet rahat yani... Evdede oyleymis o olmadimi evde mutsuz oluyorum yoruluyorum diyor..
Bende tam tersi o yokken rahatim bedenen yorulsamda bari kafam rahat diyorum..
Oyle biyere geldi gittisine o yuzden pek takmam ben...
Bana uzak cehenneme direk derler ya iste oyle...
cnm sanırımmbende sanslı kesımdenım esım gunduz evde arasla cok ılgılenıyo bende rahatlılka ısımı yapıyorum bıyere gıttıgımızdede cok ılgılenır gecen kv ye kahvaltıya gıttık aras uyanıktı hıc kucagından ındırmedı o sekılde yemek yedı evdede uyanıksa her sabah nun kucagındA
yarenın toplantıya yada ısım varsa gıtmem gerekıyosa da bırakırım belkı gecmıslede ışgısı olabılır esım baba sevgısınden ılgısınden o kadar mahrum buyumuskı aynı cocuklugu yasatmamak adına belkıde cocuklara cok ılgılı BIDE CUMA GUNUNU UYKU GUNUM ILAN ETTIK ACIMADIGI SURECE SINIRSIZ UYKU
AMA BU ARA ISYANDYIMMMM ARASI FENA KUCAGA ALIŞTIRDIIIIIIII INDIRMIYO KUCAKTANNNN GIDINCEDE BENDEN BEKLIYO ARAS
bizimki bitek bakimi en kolay olanla kendini sokaga ATI veriyor canim bi gidoyolar gecelere kadar .. ora senin bura benim fellik fellik dolaniyorlar...
Bizimkide 6 kardes anca cocuk yapmislar pek ilgiyle buyumemis... Bunlarida oyle buyuyecek saniyor sanirim...
Gerci onlari analari saliyormus sokaga eve girdikleri yokmus... Buyuk olan kucugu bakiyormus..
Bende kizdim benim adama hafta sonu bi alis veris yaptim oda yanimdaydi neyi gorsem yapistim aldim.. dusun tencere takimi bile aldim hehehhh madem evle ilgilenme isi parayla oluyor al sana mutluluk tencerelerj yeniledim sayesinde... Ceyizciklerimdekilerde eskimisti zaten...
Bide aldiklarimi eve tasirken cok yorulmus ohhh olmus ona..
Evde degismedik bisey birakmicam kafami cok bozdu...
hakkini yemeyeyim gitmis dr arastirmis benim sonuclari gostermis...
Onuda niye dert edinmis dr ilacimi almam gerektigi icin bebegi 8 aylikken memeden kesmemi ilacima baslamami soyledi..
Olurmuymus efendim o dr dan cok biliyomus 2 sene emzircekmisim kesmicekmisim vs.
Kendi buldugu dr danda ayni cevabi almis tabi tis tis geldi eve..
Goya dr demiski ilaci kullanamadigi hallerde emzirme surecinde insulin baslariz sonra ilacina doner vs..
Benim sekerimde dr dediki insulin baslanicak degerde degil ...
Bu dr sq sonuclarimi gorunce oyle demis.. Madem cok hizli kilo aliyor ozaman demis 6. Ayinda kessin memeden..
Bide anlatiyor bana ustune vazifeymis gibi senin dr 8 demis sen 8 ayda kes dedi... Bende yoooo dedim senin gittigin dr'u dinlicem dedim 6 ayda kesicem senmisin benim islerime burnunu sokan dimi ama...
Ben zaten sikinti yasamasam dr'a gitmem hem o 8 dedi ben 1 yas dusunuyorum hem herseyi yiyebiliyor ozaman diye...
Surekli akil veriyor bilmedigi konularda ona kiziyorum bilip bilmeden konusuyor...
oh oda bulmus yolu ,
demek cnmm esın ılgısızlıktnpek etkılenmemıs ormat bu demıs
esım hep anlatır uzulur ben oyle baba olmucam der ya bıgun kucagına alıp sevmemıs bı bırakıp gıtmıs dedelerının evıne aylarca gelmemıs ama bende oyle bı kayınvalıde varkı cnm o 3 cocugunupırlanta gıbı yetıstırmıs ınsalla bızlerede yok gösterırde bızede naasıp olur kp ye kalsa bızımkıler ne olurdu bılmıyorumm
bu arada ıntıkamıı almısın oh ıyı etmıssın cnm bende yenı eve tasınırken ceyızcıklerımle vedalastımmm
gule gule kullan cnm
aa bu arada tasınmA ISINIZ NE OLDU
haha oda ne yapsın hanı ılgılenmıs yada eymenı dussunmus
ama bıseyı unutmus eymenın annesı babası dusunene kkadar yeterlı arastımayı yapıp gereklı kararıda vermıstır olması gerekenın n ıyı seklınde
esin en guzelini yapiyor bi cocuk ilgi alaka sevgi sefkat ister ...
Kotu bi cocukluk gecirmis ama bak iyi bir baba olmus...
Kisasa kisas perdeler batiyor gozume onlarida yenileyeyim...
Sirket karsidan yer almisti canim sonra oranin kendilerine yetmeyecegini dusunmusler baska yer ariyorlar...
Kendi binalari yikilip yeniden yapilcakmis sanirim o yuzden simdilik belirsiz..
Ben burda iyiyim canim marketim kasabim manavim tanir beni..
Ben kapidan girince peynirimi zeytinimi bilir hazirlar.. Halimi hatrimi sorar vs..
Kuaforum desen oyle agdacim desen oyle...
Bugun hastanede igneye gittim kizlardan biri hamile ayriliyormus uzuldum ona ben alismistim...
Ordan biri dediki insan tanidik ariyor heryerde dedi.. Kizda dediki ooo ona bakma sen dedi butun katta dr dan hemsireye.. Personelden guvenlige onu tanimayan yok ona burda yardim edicek kisi cok dedi... Anammmm dedim her yerde mimlendim...
Ama 10 yildir ayni hastaneye gidiyorum eh okadar taninayim dimi...
Simdi yeni biyerde sudan cikmis baliktan beter olurum ben .. Insallahta gitmeyiz biyere...
cnm cok sevındım sımdılık ertelenmesıne bende boyle koklu degısıklıklere hıc acık degılım evı alırkende buu hesap ettık buralarda doğdum buyudum esımde sagolsun buralardan alma ıstegımı destekledı
hastane olaı bızdede aynı cnm 7 8 sene oldu bızımde bı kere dedım evıme yakın bı cocuk dr um olsun ay herşey yabancı geldı bana
aman dedım zaten esım yanımda gunduz onula gıdıyoruz en kotu esım yokken gıtmem gerekırse taksıcı hakkı amcam sagolsun hahaha
ay benımde yarına mısafırım var he tostos uyusun hazırlıga devam edıcem
Aynen canim ya oyle bende burda buyudum 2 yasimda gelmisiz kendimi bildim bileli burdayim...
Eymeni goturdugum hastane ters bizim duragi ariyorum taksi geliyo dedigin gibi kimseye ihtiyac duymuyorum valla..
Misafirmi gelicek canim?..
Eymende uyku duzenini bozdu iyice 9 da yatiyordu.. 11 I buluyor simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?