ya canım günlerce uykusuz gezenden ne beklenirki? canım tit tahlilini almadım idrar kültürü perşembe günü çıkıyor onla beraber tam idra tahlilininde sonucunu alcam canım ...
zaten gaza çare yok ama hafifletici şeyler varmış dediğim damla işe yararmış biraz bakalım zamanla görücez yarıyormu.. bide çok ağladığında artık susturulamaz vaziyete geldiğinde bi fitil verdi onu at dedi spazm ağrıları içinmiş ama devamlı kullanmak tabiki iyi değilmiş..
gaza çare yok tabikide ama kolik olan bebeklerde bi yatıştırma tekniği mutlaka vardır .. bizim oğlan yatışmıyor nafile herşeyi yaptım olmuyor...
bu arada ana kucağı için bel desteğini aldım dün iyiymiş o çok memnun kaldım sağol sayende öğrendim böyle bişeyin varlığını..
benim oğlanda aslında gazını çıkartıyor işin garibide o zaten hem çıkartıp hem kolik olmuş olması garip :) kucağımda sürekli pırt pırt masaj yaparım spor yaptırırm pırt pırt .. çıkartıp sürekli yeniden gazı nerden buluyorsa... yakında LPG bayii açıcam ben :))
ya canım günlerce uykusuz gezenden ne beklenirki? canım tit tahlilini almadım idrar kültürü perşembe günü çıkıyor onla beraber tam idra tahlilininde sonucunu alcam canım ...
zaten gaza çare yok ama hafifletici şeyler varmış dediğim damla işe yararmış biraz bakalım zamanla görücez yarıyormu.. bide çok ağladığında artık susturulamaz vaziyete geldiğinde bi fitil verdi onu at dedi spazm ağrıları içinmiş ama devamlı kullanmak tabiki iyi değilmiş..
gaza çare yok tabikide ama kolik olan bebeklerde bi yatıştırma tekniği mutlaka vardır .. bizim oğlan yatışmıyor nafile herşeyi yaptım olmuyor...
bu arada ana kucağı için bel desteğini aldım dün iyiymiş o çok memnun kaldım sağol sayende öğrendim böyle bişeyin varlığını..
benim oğlanda aslında gazını çıkartıyor işin garibide o zaten hem çıkartıp hem kolik olmuş olması garip :) kucağımda sürekli pırt pırt masaj yaparım spor yaptırırm pırt pırt .. çıkartıp sürekli yeniden gazı nerden buluyorsa... yakında LPG bayii açıcam ben :))
aynen valla canım ya algılayamıyorum ben bu durumu kolik en geç 3 haftalıkken başlıyor bizimki 5 haftalıkken başlayan cinsi oda nasıl oluyor dr da anlayamıyor zatenhaha sızın cocukta serı urertım sözkonusu cıkıyo depoluyo
ay baalım sonuclar nasıl cıkcak yarende ıdrar yollarında enfeksıyın çıkmıştı
beldestegıne sevındım cnm gercekten rahatlık
eymencık yatışmıyo deekkı drda o yolu bulmuş dıcekmış dr abı hanım nerdeeee o arada
aynen valla canım ya algılayamıyorum ben bu durumu kolik en geç 3 haftalıkken başlıyor bizimki 5 haftalıkken başlayan cinsi oda nasıl oluyor dr da anlayamıyor zaten
onun tam idrar tahlili bakıldı daha önce canım temiz çıktı bu seferde hem idrar kültürü yapalım bidaha tam idrarıda tekrarlayalım dediler.. sanırım bişeyi yok canım dün havası alındıktan sonra çok huysuzlanmadı bu saat oldu arada biraz uğraştırdı genel olarak kendini uykuya vurdu bende tam 15 saatcik uyudum bu arada çaktırmadan :))
o maşaala kuzum dışarı cıktıgında arasta o gun uyku modundan çıkamıyo
görumcemı geldı 15 saat uyudun oh
senın cocugu bende cözemedım kolık aynı saat te olur bu farklı durum sankı
yok canım ya görümcem yarın geliyor... oğlan uyudu ya bende uyudum :)) arada kalktık tabi emzirmeye vs ama toplamda okadar uyumuşum ..
evet canım kolikte saat olur şaşmaz bide en geç 3 haftaya kadar başlar bizimki enteresan 5 haftaya girdi başladı..
maşalla cnm ya belkı bbu bı başlangıc olur devamı gelir belkı cocuk tum tahlıller yapılsın ıstedı annesı ne bılıyon
canım bakıcaz bu şekil devamederse dediğin gibi bütün dr ları görmek istemiş olabilir :)
zaten dr da koliktir diyemiyoki bakıcak hiç bişey bulamazsa ozaman şiddetli kolik dicekmiş .. düşün yani kolik bile yanımızda masum kaldı :)
gerçekten her neyse bu durumu bian önce geçsin istiyorum çünkü okadar zor bi durumki hiç durmuyor... kolik olsa saati gelir ağlar susar uyurdu bari
senin bebişler napıyo bu arada canım ? keyifleri nasıl ? benim büyük grip olmuş bugün
Kızlar sizleri Face ten ekledim...
haha bıde sıddetlı kolık duymakta varmış
benım kuzucuklar ıyı cnm ya aras aynı modda maşalla
ablamız öksuruyodu tum uyarılara ragmen öpmemesını saglayamadık
ve aras 3 4 saat te az mıktarda öksurmeye başladı burnuda tıkanıyo arada okyanus su ıle acıyoruzz
dr gunde 1 caykaşıgı surup verrdı balgam atsın rahat dıye sukur dınledı guzel sorun yok dedı
fatıhede gecmış olsun aman eymenden uzak tutmaya calış cnm bız başaramadık ama
Oksuruk artar ve defnem ateslenir. Beklenen son. Mizmiz ve baba idare edemiyor. Kurdesenin hakkini veriyorum.
Kucagimdakiyle mi ugrasayim onlarla mi
ahh canım ya bu çocuklar zaten akşam olunca nedense hastalıkları alevleniyor...
babanızda bizahmet azcık taşın altına koysun elini..
senin kurdeşene bi çare olsa keşke ..
O tasla kafasini kircam o olcak.
valla benim fatihte katır inadı var neyi yapma dersen özellikle onu yapıyor... sürekli ağladı durdu bugün öpcem kardeşimi özlüyorum diyeanlatamıyorum onu değilsede beni öpüyor bulaştırıcak banada zincirleme bendende bebişe geçer kesin (
çocukların hastalığı zor canım hele ikitane çocuk olunca daha zor ..
neyseki görümcem geliyor yarın baya yardımcı olur bana eymeni baksa bana yeter zaten ... benim şuara bütün günüm eymeni bakmakla geçiyor.. annem temizlik yemek vs yapıyor arada eymenle uğraşıyor geceleri .. ben zaten sürekli uğraşıyorum gece gündüz.. ama anneciğim çok yoruldu artık yükünü hafifletmem lazım
aynen ya yarende öle unutuyo bıde puf yandık yanı
yavrum cok sevıyo dayanamıyo oda
bugun dr da dedı eger yapma dersenız daha ılgısını ceker dedı bşey demezsenıın yıne yapar dedı cıkamadı ısın ıcınden
fatih şimdi ağlıyo kardeşini öpemiyo diye çok üzülüyomuş.. neyse ben çıkıyoum ilgileniyim şunlarla biraz:)
kırr kır ellerin dert görmesin .. bu ara benimki nasıl ettiyse ilgileniyor o taş kafasına düştü sanırım :)
Cildiye diye dogru hatirliyosun. Sarkis var, ermeni hastanesinde. Ama 5-6 gibi gidiyolarmis sira bulmak icin. Ben ucretli bile gidemedim. Diger doktora gorunmustum.
Yenidogan ates diye ariycan internette. Saka saka :)siyirdim ben. Cok kabardi her tarafim sinirlerim cok bozuk. Parmaklarim, goz kapaklarim vs. hep sisti, bacak gorunmuyo. Ilac iyi gelmiyo. Doktor bulamadim. Selin bi tuhaf. Bir haftadir cok agliyo bildiginiz gibi.
Sen de iyi ates yapmisin. Esim askerde oyle buza yatirilmis. Benim o kadar degil ama 1-2 hafta kipirdayamiyorum.bu sene bi de defnem 41 i gordu. Dusuremedik. Cok tirstim. Simdi ates cikmaya baslasinelimde dereceyle kaliyorum. Zirt pirt bi gorsen gulersin. Selinin 37,5 oldu defnenin de 38. Yataga yatirdim ortalarina yattim, sabaha kadar olctum durdum gecen. Anasinifina giden bi abla herseyi getiriyo eve.
2. Mutlaka dusun zaten. Ama oyle bir ayarlaki ilk 3 ayinda buyuk okula gitmesin. Oluyosa tabi. :) benimki spamolmus bitmis.
Bu arada o sicrayan kakalarla tecrubenin bir alakasi yok. Kaza o. Ayni anda 3 tane bezle birlikte, kiyafetleri de kirlenebilir. Taaam mi
ozaman yapcak bişey yok canım
bu arada pepuke facebookta ekim annelerinde dolaşıyo ajan gibi oldum ben haa:)) bizi astı ihmaletti acep sıkıldımı bizden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?