cn pepuke azra asud mersnne hıc görumuyolar dagcı yazıyo ıyıler dımı cnmm
canim ben fatih dogmadan once bikere semt degistirdim levent' te oturduk fatih 1.5 yasindaydi metrobus yapildi avcilar" a geri donduk esimin is yeri zincirlikuyu duraginin orda cunku..günaydın yaren ve fburak,her sabah olduğu gibi minğim sabahın köründe hortladı.kanepeye oturtup spor yaptı anası da.
fburak ben çok yer değiştirdim.maltepede oturdum 7 yıl,ondan önce çamlıcadaydım.hala orayı çok severim.
maltepede her ihtiyacımızın belli yeri vardı.burası biraz sahil kasabası gibi.çarşı pek yok.herkes pendiğe ya da avmye gidiyor.Allah'tan 2-3 yıl önce yakında açıldı 2 tane yetiyor.ama şöyle yürüme mesafesinde bir çarşım yok maalesef.
tencerelerin hayırlı olsun.ben de mutfağı değiştirmeden her şeyi sıfırlamak istiyorum.
bu arada oğlum küçük tencereye pencere,büyüğüne tencere denmesi gerektiğini savunuyor.
benim eşim en küçük.ilgi fazlasıyla görmüş.
siz yazınca hatırladım,geçen hafta temizliğe yardım etmişti.halıları silkeleyip,evi süpürmüştü.ona iş yaptırmak için eline süürgeyi alıp kendin başlamalısın.söyleyince aksi tesir yapıyor.yıllardır böyle,insan biraz değişir di mi?
bizim her sabah kenisini bekleyen bir çöpümüz oluyor.canim ben fatih dogmadan once bikere semt degistirdim levent' te oturduk fatih 1.5 yasindaydi metrobus yapildi avcilar" a geri donduk esimin is yeri zincirlikuyu duraginin orda cunku..
Onceden trafik yuzunden gidip gelmekte zorlaniyordu ... Benden leventte mutduzdum butun gun avm gez dur bide sosyete pazari vardi ... Ne biliyim hic sevemedim ...
Metrobus yapildi inan 5 dakka durmadik geri geldik avcilara..
Benim oglanda erken yatar sabahin korude kalkardi.. bu sabah 9 da kalkmis cok uyumisuz hala sersem gibiyim..n
Benim adam evde durmuyorki is yapsin... Anacimda gidiyor 4 ay yok napcam bilmiyorum..
Dun eve gelmis elini kolunu sallayarak bugun meyva aldinmi dedi cunku meyva kalmamisti..
Bi oturusta 2 kilo meyvayi yiyor goya cocuklara aliyorum bende bu yiyor aninda birakmiyorki..
Tabi senmisin bunu diyen bin pisman ettim..
Elini kolunu sallayarak gelene kadar alsaydin dedim.. tasiyorum bitane bulup yiyemiyorum dedim ayni gun temizliyorsun meyvayi dedim...
Sonra yine cop mevzusu hic atmiyor copleri .. ben disari ciksamda cocuklarla cikiyorum copmu atayim cocukmu tasiyayim eymenin boklu bezlerj birikmis kokuyor .. sabah giderken at diyorum yok pasa zade ya eli kolu sallayarak gidip elini kolunu sallayarak geliyor...
Bazen diyorum ona kizdigimda hayat sana guzel diye fatihte benden kapmis oh diyo hayat sana guzel.. sen nebicim babasin insan evladina uzulmezmi hic vs vs saydiriyor... Cocuguda biktirdi valla...
Bana Dr spor yap diyo da ben yapamiyorum seni tebrik ederim valla azimlisin...
Ben suan hastaneden geldim eve sonra market pazar yaptim suan kendimi atacak yer arayisindayim..
Ay canim bende previadan kendimi tasiyamadimki anacim sagolsun her isi o yapardi halada destek oluyor canim..bizim her sabah kenisini bekleyen bir çöpümüz oluyor.
alışveriş ben hangi ara yapayım.ona sipariş veriyorum.bari onu alsın.gitsem nasıl gideceğim,arabam yok.pazarı ben yapardım,o pek anlamazdı.iki yıldır onu da yapıyor.biraz mecburi başladı benim hamileliğimde.öyle kaldı.önceden abuk subuk şeyler alırdı.
meyve pek yemez.ben ve çocuklar bitiririz.özellikle yazın ben çıldırırım meyvesiz.
aslında dünya nasıl yürütürsen öyle gidiyor.ben de işe başladıktan sonra bırakır oldum çocukları başına.hayat bir ona mı güzel olacak.
spor kendimi iyi hissettiren tek şey şu dönemde canım.hem sen onca hastane,doktor çilesinde hangi ara yapacaksın.anneningitmesi kötü oldu.
kızlar ne demek sızdede cop olayı var esım hargun gıder bakar balkona ve sasar bı gınde bu kadar cöp nerden cıkıyo dıye artık görev edındı kendını
bızım pazar tam apartmandan ındıgım de sokagımda ya esım gıder yada ben cok severım pazarı arası bırakr ben ıner alırım
market ısınıde cözduk netten alıyorum kapıya kadar getırıyo esımınde benımde ısımıze gelıyo acıkcası
Aslında bizim Pazartesi perşembe çöp toplaniyorda apartmanda yanliz hergün kakali bez oluyor..
Bide ben ambalaj ve yemek çöplerini ayrı atiyorum ... Diyorunki yemek ve bebek bezlerini götür hergün... Ambalaj çöpleri akmaz kokmaz onları zaten nezaman olsa atarsın..
Canım o internetten meyvani sebzeni etini nasıl alacaksinki...
Bide benim eknegim bim den peynirim kahvaltıligim hapy diye bi market var ordan genel alış verisim migrostan..
Yani ben bi çıkmaya 5 yere birden girerim ... O internetten ancak ambalajlı ürün alırım bebek bezi silme mendili kuru gıda vs...
Naptin bugün misafirlerine canim menüde ne vardi?
Nasil geçti? Arasi okusaydin canim nazara gelmesin tosbisim...
Bugün hastaneye gittim dedimya taaa sabah gitmiştim...
Şimdi benim adam aradı gittinmi dedi evey dedim ..
Eee dr nededi dedi bende nedicektiki dedim..
Daha niye gittiğimden haberi yok goya ilgili baba gibi görünmeye çalışiyor bide becere bilse..
Altı üstü idrar verip döndüm sanki sonuç aldimda... Zaten sonuç cikinca ne olcagida belli ya çocuk cerrahina gidilecek ilacli film çekilecek sonuca göre bişey soylenicek... Zaten geçen günde söyledim böyle böyle diye.. bugun açıp sormasida enteresan geldi...
Şöyle sorsa anlicam yeliz gidip kültür için idrar verdinmi dese verdim derim tamam der .. bukadarmi zor anlamıyorumki ilgilenmedigindenmi süreci takip edemiyor sanirim ondan..
Neyse sinirimi bozmak istemiyorum tek derdim çocuklarım iyi olsun...
haftada ıkı gun mumkun degıl cnm zaten kokuyo kokmasada bızım ev cop ev olur heralde
cnm yukarıdada yazım kapımın onunde pazar var dıye pazartesı gunlerı meyve sebze hatta peynır zeytın cocu zaman ordan alırım guvendıgımız tezgahtan
kasap ısı esımın zaten o alıyo
ekmek gece esım ısten dönerken alır
netten de kalan herseyı alıyoruz cnm bızım ev 4.kat esımın nasıl ısıne gelıyo anlatamam o tasıdıgından
bugun aras hep uyudu cnm
bı ara emmeye kalktı o ara sevdıler bıraaz uykuya devam sımdı kalktı ananecıgım okudu bı guzel ole gıttı
menude chesecake
patateslı börek
sosıslı mılfoy
perısan kurabıye
tavuklu makarna salata vardı cnm hep pratık anlayacadın
yarenn cnm nereye kayboldun kız hemen senin bıcırıklar napıyo bakim paşam nasıl
Aman canim 2 bebikli hatunsun cicim çok bilem yapmışsin...
Aras uyuyor allahtan Canim ben iki kelam edemiyorum misafir kendi servisini bile kendi yapiyor.. hatta bana bulaşık bile birakmiyolar..
Canım 2 gün yetse zaten evde çöp kavgası çıkmayacakta yetmiyor..
Ev 4. Kat asansör yokmu Canim ... Yoksa zor olurya arasla dışarı çıkmak..
Benim eski evde 4. Kattı asansör yoktu perişan oluyordum fatih bebekken...
Bide gezenteyimde in çık in çık...
Bu eve taşındım en rahat ettiğim evim ama çok aradım her deyayi hesapladim pişman olmamak icin...
Misafirden sonra okumak lazim canım bebeler tatlı tabi nazara geliyolar hemen...
aman aman aman kocaman olmus ya bızım pasa
ablamızda pek buyumus cnm tam abla olmus
heheh evet büyüdüler ablada ne abla ölüyorr kardeşi için ağzına bişi vercem bğulur çocuk verme yada ağlar anne derdi var sıkıntısı var baksana kardeşime kv iyidir ama kızım bana tam kv lik taslıyor
cnm sonucları ne zaman alıcaksınız ınsalla hayırlı sonuc cıkar
cnm bu ara esımıze bıraz kızgınız galıba doğrumu yelızcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?