Previayi bitirenler

Eşime hamileligimden buyana bi taktimki o kizginlik gitmiyor hani hakediyorda..

Canım valla ben deniz manzarali evimi o yüzden bıraktım bu evimin manzarası yok ama rahatim burda...

eşime hamileligimden buyana bi taktimki o kizginlik gitmiyor hani hakediyorda..

Canım valla ben deniz manzarali evimi o yüzden bıraktım bu evimin manzarası yok ama rahatim burda...

hım kızdıysan vardır haklı sebeplerın tatlım ama kızgın kızgın da herseyı batar huzurluda olamazsın be cnm

hım kızdıysan vardır haklı sebeplerın tatlım ama kızgın kızgın da herseyı batar huzurluda olamazsın be cnm
Kız takmiyorum artik onu birazda dalgaya aliyorum..

Gece anahtari almamis korkudan kapıyı calamiyor bebek yuzunden teli caldirip kapıyor yarım saat diktim kapının on
Nde .. bide safa yattım ne bileyim niye çaldıriyorsun dedim... Heheh kis kista güldüm içimden.. usumus pasazadem dışarda....

Ay yazik kuzu çok hasta olmus desene napmis yatirmismi hastaneye.. cok cabuk ilerleye bilir bide...

haha guldurdun bak benıde az fena degılsın he ıntıkam zamanı

Cnm zeynoonu n begıne ılac vermısler evdeeysmıs oysakı göturmustu dr a neden önceden cekmedıler bılemedım bırden mı ılerledı kıyamma baslamıs ufaktan emmeye

bundan sonra böyle canım ya adamın işine gelirse:) birazda o beni çekiversin dimi ama:)

ya canım ben,im bizi biliyorsun öyle kolay iyileşmiyorki meret birden tıkanada bilir.. evde buhar vermesi lazım pulmicort o daha kolay atlatmasını sağlar canım ya .. bak ben hala veriyorum ilaçlı buharınıki biz düzeldik iyice aslında dr aman diyo devam 1 ay dedi 10 günü kaldı kesicem..

CNM YA ASLINDa buhardan falan bahsetmemıs arasın cıgerde bısey olmadıgı halde bıle buhar aldı yada yatmalımıydı sankı evde atlatabılırmıkı sızın devam dımı cnm

CNM YA ASLINDa buhardan falan bahsetmemıs arasın cıgerde bısey olmadıgı halde bıle buhar aldı yada yatmalımıydı sankı evde atlatabılırmıkı sızın devam dımı cnm

kız benide eve yolladılar ya buhar verip sonra 2 gün yattık sonra iyiydi eve geldik 5 gün iğne oldu 6 gün hiç bişeyi yoktu 7. gün sabah az kaldı çocuk nefesalamadığından gidiyordu allah korusun çok tehlikeli yani sonra bi yattık biliyorsun 11 gün.. bizim buhar hala devam canım ya ogün bugün ihmale gelmiyor..

ay gozumun onune getırıyorum da ay daglara taslara rabbım yasatmasın bıdaha
cnm tıkanınca nasıl oluyo nefesmı kesılıyo ne yapmk gerekıyo

ay gozumun onune getırıyorum da ay daglara taslara rabbım yasatmasın bıdaha
cnm tıkanınca nasıl oluyo nefesmı kesılıyo ne yapmk gerekıyo

hiç bişey anlayamadımki ben canım meğer nefes alamamış çocuk .. bağırıyordu nasıl bi insan acı çeker çok bas bas bağırır durmadan aynen öyle bağırıyordu ağlama falan hiç bişey yok.. garip geldi bana o bağırmaları dr'a gidiyim dedim yani niye dedim onuda bilmiyorum çünkü gözle görülen anlaşılan bi durum yoktu... ben anlayamadım zaten dr'a girdim ciğerini dinlemesiyle asistanını peşime takıp yukarı çıkmamız bir oldu 5 dakikada bir buhar verdiler sonra 20 dakkaya düştü .. sonra 2 saate sonrada gündüz 4 saat gece 2 saate ..
dr sonra dediki nefes alamamış çocuk gidiyormuş nerdeyse iyiki anlamış gelmişsin dedi.. bende dedimki ebn anlayamadımki bişey garip geldi bağırması bi baktırıyım dedim sadece dedim.. yani ne olduğunu anlamaya çalılşsam oracıkta gidecekmiş çocuk( verilmiş sadakam varmış demekki canım...

yani o an anlaşılmıyor kesinlikle..

o an bizim yapabileceğimiz hiç bişi yok sanırım canım yani bi ihtimal dışarı çıkıp oksijen alınca düzeledebilirmiş ama biz çıktık yinede etki etmedi sanırım ..

ay tuglerımdıken dıken oldu bı anda rabım vermesın kımseye
cnm ben sımdılıık kacıyorum gelırım yıne mck

ay tuglerımdıken dıken oldu bı anda rabım vermesın kımseye
cnm ben sımdılıık kacıyorum gelırım yıne mck

aman aman düşmanıma vermesin canım ... k.i.b görüşürüz canım öp bebeleri yerime..

Merhaba canım.
Kuzular herzamanki gibi yaramazlik peşindeler...
Senin kuzular nasıl canım?

hepsi ayrı alemde.en küçük 6da hortladı yine.öğlen emmedi,sinir etti annesini.uykusu da pek yok bugün.inşaALLAH yormaz beni.gece de sık sık uyanıyor son zamanlarda.ne olduğunu anlamıyorum.doymuyor mu nedir?gündüz uykusu da gitti.

eymenin iğneler bitti mi canım?

merhaba kızlar,kuzular nasıllar?

biri oksuruyo sabaha kadar, oteki ayri gece uykusunu birakti, zirtp pirt agliyo. simdi yatti uyuyo saatlerdir. korkup kontrol ediyorum ara ara. alisik degilim gunduz uykusuna da
kati gidayla aramiz cok kotu, ustelik kati da deil yani..meyve yemiyor, muhallebi yemiyor, 1-2 corba yaptim, simdi ondan da vazgectim.
siz neler yapiyosunuz bakiim..
heh uyandi bicirim :)

Muhtemelen ya doymuyor yada diş mi çıkaracak acaba... Benim fatih diş zamanlari çok sık uyanırdi...

Salı sabah bitti iğnelerimiz. Çarşamba da kültür verdim Cumartesi sonucu çıkacak... Muhtemelen Pazartesi çocuk cerrahina gideceğiz... Tabi sonuc temizse 14 igneye temizlenmiştir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…