Previayi bitirenler

ooooo kimleri görüyorum:)
bu bebelerin hepsi ayrı bi cins canım malesef...bende fatihle cebelleşiyorum sabah beri eymenide onun yüzünden gece uykusuna 3 saat kadarcık geç yatırdım huuzur vermedi bebeye bi türlü

gecmıs olsun cnm

Son düzenleme:

cnm bızımkıde o sekılde aslında uyanmıyo ama böyle cok huzurlu uyumuyo mıkırdanıyı eskıden 3 4 saattte bı emmeye kalkardı sımdı 2 saatte kalıyo böle huzursuz uyuyo sankı bıtkısel jel aldık bu gece surdum bakalım ıse yarıcakmı dr yer hazırladıgından olabılır dedı

bi derdi var ama .:44:burnunu pek temizlemiyorum.yine tıkanmış olabilir.sadece damlasını kullanıyorum.diş emaresi yok henüz ama belli olmaz.ben hep çıktıktan sonra farketmiştim diğerlerinde.inşaALLAH tertemiz çıkar canım.
geçmiş olsun canım.bu arada hoşgeldin.o pepuke ve mersenne hayırsızları faceden çıkamıyorlar.buraya girmeye engel olan ne acaba?beni hiç merak eden yok belli.

bizim ki de akşam uyudu da uyudu.ama sabah 6da mesai başlamış,hiç uyumamıştı gündüz.

Vardır bi sıkıntısı .. bazi bebeklerde büyüme ağrıları olur benim fatih 30 dakikada bile uyanirdi ... Uykuya hasret kalirdim...
Bazi bebeklerde memeden alıyor hırsıni fatıh öyleydi..
Eymende emzikten çıkartiyor hırsini...
Eymen pek emmeyi sevmiyor.. bu hastaliklarindan dolayı huyu değişti..

Bide aşı damlası ve gaviscon diye toz şeklinde ilaci var ve onlar mecburen biseylere karıstirilip veriliyor...
Mecburen 4 aylıkken eke geçtik kaşıkla yemeyi daha çok sevdi memeyle pek arasi yok..
Geceleri emiyor bide biberonla vermeye uğraşıyorum ite kaka içiyor..

Kaşıklafa biyere kadar sutu verebiliyorum onuda puskurtuyor...

Annem diyorki dayısina çekmiş oda öyle yaptı dedi..
Eskiden azcik büyüdumu biz herşeyi verirdik diyor... Dayisida gece emermis bunun gibi..

Bide 8 aylıkken memeden kesicem mecburen ya çok düşkün olsaydı çok üzülürdum... Şimdi emdiği kardır diyorum gece kalkıp emiyor gündüz bir iki itip kakiyor...

Son düzenleme:
Kız dağcı aşkolsun ne demek seni merak etmemek canım benim ama sen de gelmiyorsun hiç faceye (
Faceden yazdım burda da yazayım iki yere birden yetişmek bana lüx,baktımki faceden yaIşmak çok daha basit burada seri yaZışılmıyor ya da ben bilmiyorum.facede resim,video paylaşıyoruz sadece bize özel kimse göremiyor ama burası genel.ben faceye de çok vKit YırMıyorum aalında.mersenne sayfayı kurduğu zaman hepimizin katılacağını sanmıştım hatta sen ve fburaka yönelik te paylaşımlaR yPtım ama görmediniz.biz 3 bacı sizsiz takılıyos ama sizi de istiyom ben

Cnm cidden yarim saatte birmi kalkiyodu ay ne zordur kimbikir aras 2 saat olunca bile sasirdim bi an ay zor olmustr eminimki
Ay yegenimib mamasindan denedik arasa bu aks kassik mama nasil guzrl yedi anlatamam ve hic disari cikattmadan hemde iki corba kasigi yedi kuzum yeter annem sabret az kaldi dedimm

Bende yazdım facede geçen pc ye oturamiyorum teldende faceye girmiyorum çünkü benim tel ben uyurken bile facede online gösteriyor çıkışta yapılamiyir sohbette hep açık kalıyor... O sebepten telden face açmıyorum.. o sebeptende buraya daha sık giriyorum...

Gönül isterdiki hepsine yetiselim ama olmuyor pc de oturamiyorum... Bazı günler hiç bazı günler en cok 30 dakika ...

Canim valla diş çıkarırken özellikle ben gece oturur şekilde göğüs dışarda fatih kucakta uyurduk .. meme ağzından çıkmaya görsün basiyordu çığlığı.. onun dışında genelde 2 saate yakın kalkiyordu...

Bide düşün yemek yiyen çocuk acikirmi okadar...
Bigun karar verdim dedim bugün kesicem... O gece kalktı yattıktan yaklaşık 1 saat sonra memeye salça sürdum almadı tiksindi.. bidaha kalktı yine baktı egg olmuş meme dedi ağladı uyudu... Ondan sonra hiç kalkmadı gece yatırdim sabah 10 lara kadar uyudu...

Derdi meme emmekmis o tatlı uykusunu bölüp memeye kalkıyordu.. artık bezdim memede öyle uyuyordu en son.. ac kapa aç kapa bikmistim..
Allahtan bu çok düşkün degil...

Arasta biraz boğazına düşkün demekki zorlanmicaksin ek gidalarda...
Bizimkinin yemeyle alakası yok iki gıdım anca yer.. memeyide iki ceket bırakır...

gündüz işten giremediğimi yazmıştım ama sen görmemişsin.az da olsa akşamları fırsat bulunca bakıyorum bildirimlerinize.benim durumum sizlerden farklı.çalışınca imkan olmuyor.neyse herkes istediği yerden devam eder.

Tunaydiiiiinn

Mijrimah sultan ne yapiyor? Dis, emekleme, yemek....sen bize yol cizcen :)

Ek gidaya gecebildiniz mi?
Gozu nasil oldu?
Sen nasilsin?
Sozlesme isi hallolcak mi?

Tunaydiiiiinn

Gozu nasil oldu?
Sen nasilsin?

OOO yavaş kızım noluyor?:)

birazdan hepsine cavap vereeğim ama şimdi pek iyi değilim.mihrimah kanepeden düşmüş,oğlum evde sıkılmış,iş ayrı teranni

OOO yavaş kızım noluyor?:)

birazdan hepsine cavap vereeğim ama şimdi pek iyi değilim.mihrimah kanepeden düşmüş,oğlum evde sıkılmış,iş ayrı teranni

Canin cok gecmis olsun nasil dusmuski?

Insallah onemli bisey yoktur..
Senin isinde okadar zorki arkadasim allah yar ve yardimcin olsun...

Bizde Dr dan geldik once sunnet dedi dr yarin sunnet oluyoruz Insallah...

Sunnetten sonra sonda ile idrar alincak kultur bakilcak hala uruyorsa banteri ozaman voiding cekilmesi lazim dedi...

Insallah bisey cikmazda o filmi hic cektirmeyiz zormus cekilmesi sondayla ilaci veriyolarmis oyle cekiliyormus..

Neyse oglusum cukulopu gidiyor yarin kucuk adam oluyor insallah...

yok çok şükür canım.ama işte olmak zor.onu düşünürken oğlumun da psikolojisinin bozulup bozulmadığı endişesi......evde bakıcıyla yapamayacak tedirginliği........çok gerildim.alt komşunun kızını aradım markete götürsün diye.miniği uyutmuştu teyzesi uyandırmasını istedim.vs.vs.
eve gidip banyo yaptım rahatladım.küçüğüm de geç uyuduğundan epey uyudu,bana zaman kaldı.

hayırlı olsun kuzumuza annesi.o çok güçlü bir erkek olacak.nelerle mücadele etti doğduğundan bu yana.paşamıza Allah sağlık sıhhat versin.pipiciği hemencik iyileşsin.başka bir sıkıntı da çekmesin inşaALLAH.
bnu da atlatacaksınız annesi.

Tunaydiiiiinn

Gozu nasil oldu?
Sen nasilsin?

günaydın canım.
tek tek cevap vereyim:)

diş sadece kaşınıyor.işaret parmaklarını azı dişlerinin oraya sokup ısırıyor.sanki azıları kaşınıyor.
benim kuzular emeklemez canım.ya sıralar ya da ellerinden tutturup yürürler.bu da ayağa kalkmak istiyor.büyükler dolaşırken omuzlarını sağa sola sürtüp kalkmak isteğinde.ellerinden tutunca yerde adım atıyor biraz.
kahvaltı oturdu gibi.sebze arada bir.blendırdan geçmişi yiyior ama diğer türlü sevmedi.meyve püresi de bazen hergün bazen 2-3 günde bir.
sözleşmeden ses yok.ben de peşini bıraktım.sağlık olsun deyip kendimi teselli ediyorum.:)

bugünlük bu kadar.
dün akşam çocuklarla ailecek top vs oynadık.kendimi çok relax hissediyorum bugün.
sabah da bir miktar spor yaptım.

sen nasılsın canım?

Evet çocuklar böyle olaylardan çabuk etkileniyorlar .. bizim hastanede yatma durumundan sonra fatih baya tuhaflasti herşeye agliyor...
Bu oğlanı bi halledeyim onu bi pedagog' a götüreyim diyorum .. ona bi sira gelmiyor eymenden..

Bu geceyi atlattımi gerisi kolay insallah Sunnet sonrasi önemli bakteri üremez inşallah...

Her işe yetişnek çok zor ben dagildim resmen nasıl toparlanicaksam hiç bilmiyorum..

ben de çocuktan çok seni düşünüyorum nasıl yapacak diye.Allah güç,kuvvet versin maddi manevi.inşaALLAH tüm rahatsızlıkları sona erer hayırlısyla.
büyükler maalesef arada kaynıyor.benim büyük kız çok hırçınlaştı.her akşam yanımda yatma kavgası yapıyorlar oğlanla.

valla canım bende napıcam düşünüyorum annem gidince şurda ne kaldıki gidiyor zaten.. 4 gündür işleri vardı gelmedi ve ben per perişan dağıldım..
bu sabah geldi oda oğlan sünnet olcak 1 hafta dedim biyere gitme.. malum benim oğlan hemen yüzüstü dönüyorum ve gündüz pek uyumadığı için sürekli onu kollamak lazım .. dr bi hafta dikkat et dedi sadece...

sünnetimiz çok kolay oldu hiç ağlamadı dr amcasıda şaşırdı ilk defa dedi hiç ağlamayanını gördüm dedi.. genelde ağlıyolar dedi bazısı az ağlıyo bazısı yıkıyor ortalığı dedi:)

şuanda uyuyor inşallah çok sıkıntısı olmaz .. zaten bugünü atlatırsak yarın daha kolay olacak inşallah...

canım benim ya küçücük kuzular sünnet oluyor.

evde onca şeyle tek başına kalmak çok zor.ben de işe başlayıncaya dek öyleydim.her şey insan istiyor.Allah yardımcın olsun.çocuklar çok yormazlar inşaALLAH da sıkıntı çekmezsin.
bu sabah daha iyidir inşaALLAH PAŞAMIZ.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…