Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
mrb arkadaslar benımde bi sorum olacak:
eşim preze.. kullanırken bende bu aralar kuruluk yapmaya basladıgından canımda halıyle acıyor..biz kurulugu engellemek için bebeyagı kullanıyoruz acaba bi zararı olur mu? (prez.. kullanmadıgımız zamanda -geri çekılme- bebe yagı kullanıyoruz da acaba bana yada eşime bi zararı olur mu? )

aygün2008 biz ok veya eros kullanıyoruz diğer markalar arkadasın dediği şu kokulu olanlar bende alerji yaptı ve tahriş etti.. bence iyisi hangisiyse onu kullanmak gerekli diye dusunuyorum.

prezervatifle uyumlu su bazlı kayganlaştırıcılar var onlardan kulanmanı öneririm

prezervatifle uyumlu su bazlı kayganlaştırıcılar var onlardan kulanmanı öneririm

tşk ederim a.s. peki bu su bazlı kayganlastırıcyı nerden alıcam bılmıyorumda ? eczanelerde satılır mı acaba yada belli bir markası varsa yazarmısınız?

peki canım hangi marka prezervatifi tavsiye ediyosun?ben sağlık ocağından alıyorum fakat bu ara kaşıntı yapmaya başladı.sanki tahriş ediyo gibi.en iyisi hangisi?fisfisfis

merhaba,

İlk defa duydum sağlık ocaklarının verdiğini. nasıl alabiliyoruz acaba. bilgi verebilir misiniz.....

bende 4ay evvel doğum yaptım sezeryanla ödum patlıyor hamıle kalıcam dıye.
prezervaıf kullanmadık hiç ama alıcam esım bilir ister kullansın ister kullanmasın ..hangı markayı alayım kızlar bilğim hiç yok yardım edın

Belli başlı markalardan şaşmayın.
Durex ve Okey ..

nişanlımla açık açık konuştum bu konuyu bizde prezervatifle korunacağız evlenınce.sağolsun çok anlayışlıdır.Kafama takıyordum bende hapla iğneyle nasıl olacak diye ohh rahatlattı beni şükürler olsun:)

arkadaşlar bazılarınız prezervatifi ilişkinin sonunda takmayı söylemişiniz ama yanlış bilgi bu.Bendeki kitapta ilişkinin başında penis sertleşir sertleşmez takılması gerektiği yazıyor haberiniz olsun.yerimseniben

ya ben ilk olarak aylık iğne ile başladım.Ama müthiş sivilce yaptığı için bıraktım(1,5 yıl kullandım ama)göğüslerde kitle tarzı şeylere sebep olabiliyormuş vs.
Şimdi 2.kutum bitmek üzere yasmin kullanıyorum.Sivilce falan yapmadı,hatta düzeltti gibi.Arada baş dönemsi,mide bulantısı falan oluyo bende ama ondanmıdır tam olarak bilemiyorum.FAkat ilişkiden zevk almıyorum eskisi gibi ve bunu kesinlikle hapa bağlıyorum.Çünkü iğne kullanırken böyle bir sorunum hiç yoktu.Hapım bitince prezervatife başlıcaz.bakalım bide onu deneyelimbilmiyorumkismile

slm kızlar ben 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bebek düşünene kadar geri çekme ile korunduk.
çocuktan sonra 1 yıldır kondomla korunuyoruz.
yalnız her ay adetim bir gün geçiksin acaba hamilemiyim diye krize giriyorum.eyvahedigeldismile
merak ettigim konu acaba kondom kullanırken hamile kalan var mıakannehir

Bizde eşimle henüz birlikte olmadık..Düğünden sonra..O kesinlikle kondom kullanmaktan yana..Bana bencillik etmek istemiyor ama kondomda masraf olur diye düşünüyorum ben...Özellikle ilk aylar bir çuval almak gerek sanırım :dance: Yorumları okuyuncada tedirgin oldum..Hapların hormonları bozuğuna dair bir çok yorum yapılmış..En iyisi bir doktora gidip sormak..Bide kondomcu arkadaşlar bi söyleyiverin fiyatları nasıl şu meretin:)

hayyyydaaaaa.ilk önce tanışalım canıncım. hoşgeldiinn. yanıbaşında bir sağlık ocağı yokmu her istediğinde vermek zorunda aile planlaması bölümü.ben 9 yıldır bu şekildeyim nediye para vereceksinki. yazık günah ve inan sağlık bak. dağıtıyor. valla şaşırdım böyle şeyi bilmediğine sakın para verip alma en az 1 aylık veriyorlar zaten. benartık kanki oldum 9 yıldır hemşirelerle bana en son açılmamış 1 kutu verdi ben deyim 1 yıl sen de 2 sene gider yani. sakın para verme başka şeylerde boğazına mutfağına harca paranı arkadaşım

Öncelikle çok teşekkür ederim kesercim ama gerçekten bilmiyordum...Daha önce hiç işim düşmedi ki aile planlamasına :kedi: Nikahımız oldu da düğün temmuzda..Mayıs-haziran gibi giderim aile planlamasına,doktora vs.İyice bir öğrenirim.. Ama iyiki bu siteye üye olmuşum bak sizler sayesinde birçok bişey öğreniyorum..Tekrar tekrar çok teşekkür ederimm.. olumunekankayizsmile

valla en bariz örneği benim ..2 sene içinde 10 kilo aldım ...selülit yaptı ..şişkinlik yaptı ....hapı bırakır bırakmaz diyetle beraber 6 kilo verdim ....şimdi bütün bunlar şikayet oluyor sanırım hem de ne şikayet kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…