- Konu Sahibi peppermint
-
mrb arkadaslar benımde bi sorum olacak:
eşim preze.. kullanırken bende bu aralar kuruluk yapmaya basladıgından canımda halıyle acıyor..biz kurulugu engellemek için bebeyagı kullanıyoruz acaba bi zararı olur mu? (prez.. kullanmadıgımız zamanda -geri çekılme- bebe yagı kullanıyoruz da acaba bana yada eşime bi zararı olur mu? )
aygün2008 biz ok veya eros kullanıyoruz diğer markalar arkadasın dediği şu kokulu olanlar bende alerji yaptı ve tahriş etti.. bence iyisi hangisiyse onu kullanmak gerekli diye dusunuyorum.
prezervatifle uyumlu su bazlı kayganlaştırıcılar var onlardan kulanmanı öneririm
peki canım hangi marka prezervatifi tavsiye ediyosun?ben sağlık ocağından alıyorum fakat bu ara kaşıntı yapmaya başladı.sanki tahriş ediyo gibi.en iyisi hangisi?fisfisfis
merhaba,
İlk defa duydum sağlık ocaklarının verdiğini. nasıl alabiliyoruz acaba. bilgi verebilir misiniz.....
bende 4ay evvel doğum yaptım sezeryanla ödum patlıyor hamıle kalıcam dıye.
prezervaıf kullanmadık hiç ama alıcam esım bilir ister kullansın ister kullanmasın ..hangı markayı alayım kızlar bilğim hiç yok yardım edın
katılıyorum biz de aynen sizin gibi ilk başlarda biraz kullanıp bıraktık
doğum kontrol hapı bende isteksizlik yaptı
yaklaşık 15 yıllık evliyiz bir kızımız var ve onun dışında hiç hamilelik yaşamadım
oldukça güvenli bir yöntem dikkat edilirse
tabii en bilinen iki markanın dışına çıkmıyoruz :1rolleyes:
Belli başlı markalardan şaşmayın.
Durex ve Okey ..
hayyyydaaaaa.ilk önce tanışalım canıncım. hoşgeldiinn. yanıbaşında bir sağlık ocağı yokmu her istediğinde vermek zorunda aile planlaması bölümü.ben 9 yıldır bu şekildeyim nediye para vereceksinki. yazık günah ve inan sağlık bak. dağıtıyor. valla şaşırdım böyle şeyi bilmediğine sakın para verip alma en az 1 aylık veriyorlar zaten. benartık kanki oldum 9 yıldır hemşirelerle bana en son açılmamış 1 kutu verdi ben deyim 1 yıl sen de 2 sene gider yani. sakın para verme başka şeylerde boğazına mutfağına harca paranı arkadaşım
prezervatif kullandığında erkek arkadasım ben bile daha az zevk alıyorum çünkü onu kullanmadığımızda nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum ben bu kadar şikayet ediyorsam onu düşünemiyorum???
doğum kontrol hapının hic bir zararı yok kilo aldırdığı da cok büyük yalan ..sadece ilac kendi etkinliği için vücütta 2 kg su tutarmıs jinekolğum demişti gercekten bende 1 ay da kullansam 10 ayda kullansam aldığım kg 2 yi geçmiyor.
ama bizim türk kadınlarımız bir şeyin kilo aldırdığını duyduklarında grup psikolojisi hemen alırlar zaten.
tüylenme falan da ilk kez burda duyuyorum..
en kalitelisi yasmin onu kullanınn ozaman.bunu kullanıpta şikayet edeni görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?