- Konu Sahibi peppermint
-
e tebrik ediyorum, bunca dayaniklilik testini yirtmis condomu yirtabildiginiz icin hemserim! kaydirigubbakcemile3
ayrica cocuk yapmak istedigimizde de bu bir avantaj olacak bize,
hap kullananlarda hapi biraktiktan sonra 6 ay, bazen 1 yil cocuk olmuyormus.
Evet, aynen devam :teytey:
slm kızlar benim iki ay sonra düğünüm var hap kullanmak mı yoksa prezervatifmi bir karar veremiyorum. Hap kullananların yarısı bu durumdan şikayetçi iken yarısı memnun prezarvatif konusunda zevk meselesi var nasıl olur hiç bilmiorum sonuçta ten tene değmio yav bir kararsız kaldım bide nişanlıma sorum o ne düşünmüş bu konuda
arkadaşlar,ilişki bitiminde prezervatif tam çıkarken çıktı hafif dışarı bulaştı.adetimin 24.günüydü yani adetime 2 gün kala oldu hamile kalma riski nedir acaba?
zamanla alışılıyo prezarvatife canım ben önce bi alıştım sonra bıraktık arda ki farkı görünce burun kıvırdık condoma sonra bi daha başa şimdi alıştık tekrardan pek aman aman bi fark yok atla deve değil yani üstelik temiz:)
Bunu test alarak öğrenebilirsin ama risk taşıyor olabilirsin bence...
arkadaşlar,ilişki bitiminde prezervatif tam çıkarken çıktı hafif dışarı bulaştı.adetimin 24.günüydü yani adetime 2 gün kala oldu hamile kalma riski nedir acaba?
Hiç şaşırmadım bu konuda seni görünce aklinialirimsmile
kıslar şu saglık ocagının verdigi kondomlar varyaaaa onu nsl alcaz..gidip kayıt yaptırmamız lasıımmı yoksa direk hemşiredenmi alcaz:)sigortamızın olması falan lasıımmı:)ayyy hiç almadıgım için bilmiyorum kıslarr cahilligime verin:)düğünüm 9 gün sonrada:)eczanede satılandanda alcaz saglık ocagınınkinide artık hangiisnden memnun kalırsak:)
kimliğinle gitmen yeterli canım
sigorta falan bakmıolar
herkes faydalanabiliyo
sağlık ocağı ana .çocuk sağlığı merkezleri
bu konuda yardımcı oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?