Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
rica ederim tekrar yazabilirsin. sorabilirsin . sağlık bakanlığı dağıtıyor sağlık ocaklarından istediğin yerden temin edebilirsin. en etkili yöntemi seçmişsin. umarım sende memnun kalırsın sana mutluluklar

slm kızlar benim iki ay sonra düğünüm var hap kullanmak mı yoksa prezervatifmi bir karar veremiyorum. hap kullananların yarısı bu durumdan şikayetçi iken yarısı memnun prezarvatif konusunda zevk meselesi var nasıl olur hiç bilmiorum sonuçta ten tene değmio yav bir kararsız kaldım bide nişanlıma sorum o ne düşünmüş bu konuda

zamanla alışılıyo prezarvatife canım ben önce bi alıştım sonra bıraktık arda ki farkı görünce burun kıvırdık condoma sonra bi daha başa şimdi alıştık tekrardan pek aman aman bi fark yok atla deve değil yani üstelik temiz:)

ayrica cocuk yapmak istedigimizde de bu bir avantaj olacak bize,
hap kullananlarda hapi biraktiktan sonra 6 ay, bazen 1 yil cocuk olmuyormus.

Evet, aynen devam :teytey:

en güzeli spiral....çünki prezev. Kullandıgım zaman zevk olayı 0 diyebilrim o sıcaklıgı hissetmeden ben bisey anlamıorum:)

zevk alamıyorsun prezervatifleee kullanma bence

bende yaklaşık 8 aylık evliyim arkadaşlar
ilk olarak doğum kontrol hapıyla korunmaya başladım fakat çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri yaşadım ve eşim saolsun bi daha hap kullanmamı istemedi ve kondoma başladık biz gayet memnunuz
eşim hiç şikayet etmiyo benide pek etkilemiyo en azından temiz bi ilişki yaşıyoruz ortalık gıcık bişekilde batmıo

kuruluk sorununu belli dönemlerde bende yaşıyorum OK çilek kokulu kayganlaştırıcı krem kullanıyoruz şimdilik ondanda memnunum

arkadaşlar,ilişki bitiminde prezervatif tam çıkarken çıktı hafif dışarı bulaştı.adetimin 24.günüydü yani adetime 2 gün kala oldu hamile kalma riski nedir acaba?

Hiç şaşırmadım bu konuda seni görünce aklinialirimsmile

arkadaşlar bizde prezervatifle korunuyoruz.28 nisanda adet olmuştum.daha sonra 8mayısta ara kanama gibi 2-3 günlük bişi oldu.hala adet olamadım.arada ağrılar gelip gidiyo.test yaptım negatif ama hala olmamam endişendiriyor.prezervatiflerde sorun yoktur dimi??:)

arkadaşlar,ilişki bitiminde prezervatif tam çıkarken çıktı hafif dışarı bulaştı.adetimin 24.günüydü yani adetime 2 gün kala oldu hamile kalma riski nedir acaba?

benim başıma da buna benzer bişey gelmişti.vende senin gibi çok korkmuştum ama bişey olmadı:sm_cool: ,yumurtlama dönemini geçirmiş olman gerekir sanırım ama yine de Allah bilir :Saruboceq:

kıslar şu saglık ocagının verdigi kondomlar varyaaaa onu nsl alcaz..gidip kayıt yaptırmamız lasıımmı yoksa direk hemşiredenmi alcaz:)sigortamızın olması falan lasıımmı:)ayyy hiç almadıgım için bilmiyorum kıslarr cahilligime verin:)düğünüm 9 gün sonrada:)eczanede satılandanda alcaz saglık ocagınınkinide artık hangiisnden memnun kalırsak:)

kimliğinle gitmen yeterli canım
sigorta falan bakmıolar
herkes faydalanabiliyo
sağlık ocağı ana .çocuk sağlığı merkezleri
bu konuda yardımcı oluo

kimliğinle gitmen yeterli canım
sigorta falan bakmıolar
herkes faydalanabiliyo
sağlık ocağı ana .çocuk sağlığı merkezleri
bu konuda yardımcı oluo

ayyyyy teşkür ederim cnm bnmmm gögsümde kist oldugundan hormon hapı kulanamıyorum..mecburen kondom olcakta buradaki yazıları okudugumda kafam karıştıı benim bilfigim kondom markasıda farklı olsa aynıdır:)ama herkes marka çok önemli dio:)bakalım burdaki en çok duyulan iki marka ile saglık ocagından alcamm...
ama saglık ocagı mantıklı geliyor habire para vermeyelim demiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…